עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by parker8,

האם זה יותר טוב/או בטיחותי מהביוס? מהם הכללים שאני צריך לדעת? טיפים לפני מתחיל? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. לא זוכר איפה מישהו פעם אמר לי שניתן לחבר מאוור של ספק כוח ישן למחשב ושהוא יקרר כמו מאוור רגיל הטמפרטורות שלי במחשב על הפנים כרגע יש לי בעיות חמורות של חום לוח אם: 36 מעלות מעבד: 42 מעלות הרדיסק 80 גיגה: 40 מעלות הרדיסק 120 גיגה: 41 מעלות יש לי מאורר אחד של CPU ומאוור של ספק כוח ישן איך ניתן להשתמש בהם לשם קירור טוב יותר של ההרדיסקים ושל המחשב והספיו בפרט

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. יש לי תכרטיס הזה עכשיו יש לי ידע באוברקלוק עשיתי לכרטיסים קודמים.. השאלה היא... אם המחשב לא יסרף לי? לא קשר ל ידע קשר שאין לי קירור למחשב בכלל.. יש לי מעבד 4200+ ותכרטיס... עכשיו אם אני יעשה לו אני ירגיש יותר ביצועים במשחקים? הוא יעקוף ת pro ? ואם אפשר בנצים שלו אם ה oc .. אה וגם מארז וספק גינרים..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by no43189,

עשיתי OC למעבד AMD 3000 העליתי תHTT ל230 והמכפלה הורדתי ל3 במקום ל4 כי שאניי שם על 4 הוינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט הישארתי את זה על 3 הכל עבד בסדר גמור עד שניסיתי לשים שוב על 4 ולהוריד ל225 תHTT עדיין לא עזר כלום אחרי זה החזרתי ל3 ועכשיו הוינדוס עולה אבל קורס אחרי כמה שניות ב225 והמעבד מתחמם יותר מדיי ומקודם הוא לא התחמם ....וגם מה שהבנתי צריך לעלות תמתח של המעבד שהכל יעבוד בסדר הקטע זה שאני לא יכול לעלות יותר תמתח זה לא נותן לי....בקיצור אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שהכל יעבוד על מכפלה 4 ואיך אני יכול להעלות עוד תמתח של המעבד ???? :s05: **לוחם אם זה ASUS A8N SLI DELUX

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אז ככה החלותי לנסות OC ל GPU שלי אני משתמש בATITOOLS ושמתי את הSTOCK FAN על 100 עכשיו ללא OC אני יושב על 621/900 סבבה את הMEMORY אני מצליח להעלות רק עד 927 ואת הCORE בנתיים עד 662 עכשיו הGPU מגיע ל65 מעלות שזה לא נורא אבל הבעיה שאני קודם כל לא מצליח להעלות יותר את הMEMORY ובמשחקים למרות שבנתיים זה קורא רק בCOD 4 הוא קופא לי בדקתי באינטרנט והעלתי את הVGPU ל 1.470 ואני עכשיו מצליח להעלות רק את הCORE ל 700 אני עכשיובודק את עניין הFREEZE אבל זה לא עוזר לי בלהעלות את הMEMORY עוד משהו קטן המעבד שלי E6700 בOC של 3.2 בלי לגעת בVOLT אם למישהו יש רעיון אז יהיה טוב תודה

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by stalbetman,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לבנות לבד בית מנורה שתתחבר לי למחשב אותו דבר כמו קטודה קרה... כי אני מעדיף לאלתר במקום לקנות קטודה קרה לשים בתוך המארז אם אפשר מנורה שלא מוציאה הרבה חום, אבל פשוט אני צריך בשביל זה לבנות בית מנורה מיוחד... אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך לבנות את החיבור של הבית מנורה למחשב. תודה.... נ.ב. אם אני קונה רק קטודה קרה יש לי אפשרות לבנות לבד את החיבור שלה למחשב? אם כן איך?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by pogostick,

זו הסרקולציה הנוכחית במארז שלי. הסבר: 1. מאורר 80 מ"מ במכניס אויר מהפאנל הקדמי. 2. 92 מ"מ שמחובר לכרטיס PCI שמעלה אויר למעלה. 3. 80 מ"מ שמוציא אויר החוצה. 4. המאורר של המעבד ! 5. המאורר של הספק! טמפ נוכחיות במנוחה: 19-20 מעלות במארז 33-36 מעלות במעבד בפעולה: עד 25 במארז עד 47 במעבד (אם אני לא טועה) יש הצעות לשיפור? שינוי? הוספה? גריעה? תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by LinkTree,

שלום שלום, שמעתי שחסר ה SK7 של TR ואני בתור מי שמחפש פיתרון קירור ל OC לא יקר כלכך מעוניין לשאול על אלטרנטיבות מה עם ה וולקנו 7+ אולי עדיף 9 עם smartfan2 ? הצעות אחרות ? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי רציתי לדעת האם אפשר להגיע באובר קלוק של הכרטיס albatron 6800 רגיל לרמה של albatron 6800 ultra תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  12. אני מתלבט האם לבנות קירור מים למעבד (PD915 2.8GHZ@3.4GHZ שבקרוב יוחלף במשהו יותר איכותי) קניתי שלשום את הפריזר פרו שכרגע פועל פסיבי והטמפ' הן 53 מנוחה ו-68 במאמץ מלא של אורטוס למשך כמה שעות טובות. אז ככה, האם יש הבדל גדול בין קירור מים (הכי זול מתוצרת עצמית) לבין הפריזר ? והאם הקירור מים רועש (משאבה ורדיאטור) לעומת מחשב פסיבי לחלוטין (שמן הסתם אני לא אצטרך את חלקיו הפסיביים כשיש את הקירור מים)? אני מעוניין כרגע לקרר רק את המעבד כי כרגע אני עם 7300GS שאין צורך לקרר אותו. אבל במידה ואני אצטרך לקרר את הכרטיס מסך, במה זה כרוך (האם זאת אותה "תושבת" לכל הכרטיסים? ) אני די לחוץ בכסף אז אני אנסה לאלתר כמה שיותר. משאבה הבנתי שאפשר לקנות מכל חנות של דגים, איזה אני צריך? אני רוצה…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שלום רב קניתי את המערכת הבאה לסבא שלי לא מזמן הוא עורך וידאו מקצועי: מעבד: E6420 לוח: 965P-DS3 כ.מ: 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 500 זכרונות: TWINMOS 1GBX2 דיסק קשיח: 2X250 WD שאלתי היא האים אוכל לעשות לו אברקלוק (בכללי אם בכלל) אם הקרור סטוק ככה כמו שהוא בא?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by GamesFreak,

היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אני צריך קרור טוב, איכותי ורצוי חברה טובה ומוכרת תקציב בערך 150+- 1. אני צריך הצעות... 2. יש לי כמה שאלות לגבי הקרור: Arctic Freezer 7 Pro * מאיזה חברה הוא? * חברה מוכרת וטובה? * הוא שקט? אני רוצה קרור מאוד שקט, שאני בקושי ישמע אותו... (אני רוצה מחשב סופר שקט...) <- הוא עונה לדרישתי? * הוא טוב? גם עם OC? (למרות שאני לא מתכנן OC) *הקרור הזה גם יתאים לקונרו? * הוא רק מאוורר או שהוא מחובר למעבד עם גוף קרור שגם מקרר את המעבד ? *מה ההבדל ביו: FREEZER 64 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4400 ל FREEZER7 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4399 ??? תודה מראש לעונים... זה מאוד חשוב לי

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. נגיד כתוב במפרט של איזה מאוורר למעבד "Life Time 40,000hr" אז מה יקרה אחרי 40 אלף שעות עבודה ? הוא הולך לעולמו או שצריך לשמן אותו או מה ? ועוד שאלה שקשורה לקירור, מה עדיף: Golden Orb II או Silent Heatpipe 775D ? - שניהם של Thermaltake ויש הפרש של 10 ש"ח ביניהם...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by evy,

כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. לילה טוב..או כבר בוקר טוב לכולם.. בכל מקרה..אתמול החלפתי את הקירור שלי מסטוק שקיבלתי לVANTEC AEROFLOW 5600RPM... הוא יושב על סוקט A המעבד שלי ATHLONXP2500... לפני ההחלפה הטמפ' הייתה בסביבות ה47-50.. וכרגע לאחר ההחלפה..היא יושבת קבוע על 50 ורק עולה לא יורדת... למיטב הבנתי מרחתי משחה והכל כמו שצריך...ואפילו הורדתי שוב ומרחתי שוב ועדיין הטמפ לא בסדר...משו לא בדר אצלי או שאולי החיישן דפוק?..מה זה יכול להיות?.. תודה חברה..

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by TeaTime,

אחרי שהיום במפתיע הOC שלי קרס אחרי כמעט שנתיים של עבודה ללא בעיות, בתוספת של טמפ' מדאיגות מאד מהCPU של סביב ה75 החלטתי להחליף את קירור הסטוק ששירת אותי נאמנה כל השנים 150 ש"ח זה התקציב, גמיש עד איזור ה200

20. שלום לכולם רציתי לדעת בערך מה רמת הרעש של המאורר המקורי של AMD. אני יודע מנסיון עם ה805 שהמאורר של אינטל קצת מרעיש.. אני מאוד רוצה מחשב שקט אבל כבר אין לי תקציב למאורר תודה רבה קובי. המארז הוא 6A21.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC, את המפרט שלי ניתן לראות בצד. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של עד 300 ש"ח. חשוב שהקירור גם יהיה שקט ! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. תודה למי שייעזור.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by avidan28,

שלום עשיתי חיפוש וראיתי דיון על הגוף הזה לפני שנתיים.וכתבו עליו שהוא עולה 60 שקל.. איפה אני אשמח לדעת.מצאתי את הגוף הזה ב 132 שקל בגיבור מחשבים ולפי השמועות בפורום לא ממש כדאי לקנות שם. אז מישהו יכול ליעץ לי איפה אפשר למצוא את הגוף הנ"ל במחיר נורמלי בחנות נורמלית? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים