אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
פתאום הפסיק להסתובב לי מאוורר של המעבד. נסיתי לנקות עם ספריי אוויר ועם ספריי מגעים, שום דבר לא עוזר. למזלי היה לי בדיוק אותו מאוורר במחשב ישן, אבל הוא עושה המון ראש ויש לי הרגשה שלא יחזיק עוד הרבה זמן איפה ניתן לקנות רק את המאוורר עצמו , בלי צלעות? ראיתי שבכל מקום מוכרים עם צלעות ביחד המאורר של חברת Arctic תמונות של המאורר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו כאן יכול בבקשה להסביר לי איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך החדש שלי ... אין לי שום ציוד מיוחד - אם אפשרי לעשות זאת ללא ציוד נוסף (קירור ועוצמה)? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז CoolerMaster Trooper 1. Front: 120mm Red LED fan x 2, 1200 RPM, 17 dBA 2. Top: 200mm fan x 1, 1000 RPM, 23 dBA (converted to 2 x 120 / 140 mm fans) 3. Rear: 140mm fan x 1, 1200 RPM, 19 dBAn (converted to 120mm fan) 4. Side: 120mm fan x 2 (optional) 5. Bottom: 120mm fan x 2 (optional) בכללי אני כבר קניתי מחשב חדש ואני מתכנן להחליף את כל הרעש מסביב. אני מרגיש כמו חדר שרתים רק עם הרעש בלי הביצועים מה שנקרא. בעיקרון החלקים זה I3770K Noctua NH-D14 CPU Cooler Noctua NT-H1 Thermal Compound Grease 3g Asus P8Z77-V LGA1155 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 אז בגלל שאני רוצה שקט אני רוצה להחליף גם את המאווררים בצד שאני לא אשמע כלום. זה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק 3@3.3 והטמפ' לא משתנת!!! (אפילו לא במעלה אחת!!!) זה ממש מוזר ואני לא מבין את זה, מישהו יכול לתת לי אולי תוכנה אחרת שתבדוק את הטמפ'? או שיסביר לי למה זה קורה??
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה דעתכם על המאוורר הזה EVERCOOL TURBO 2 VC-RHC ראיתי שכתוב שם גם שהוא מעלה את היעילות האם כדאי לי להביא אותו ב150 שקל כדי לשים אותו על כרטיס מסך 8600GT שאני מתכנן עליו אוברקלוק בקרוב .. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=601&category_id=8f2e4d8641cca27e366b239e4a9f28ec&
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו ניסה לעשות קומבינה לאחר שנשרף לו משהו לאחר אוברקלוק וקיבל אחריות? כמו למשל אם נשרף מעבד מאוברקלוק להחזיר את כל ההגדרות בביוס לקדמותן ולהגיד שזה נשרף מברק או כל מיני דברים כאלה כמו להחזיר קירור מקורי של כרטיס מסך וכו'... תודה על התשובות.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגדלים האלו 10' 18' וכ"ו? איך אני יודע מה מתאים לצריכים שלי מבחינת מידות? והאת האם הם עד כדי כך משפרים את זרימת האוויר? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1101_630_1120
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך את האובר לכרטיס מסך של (ראה מפרט) ואני צריך משהו שיקרר את הכרטיס באיזה 5-4 מעלות פחות וגם שיעלה בסביבות ה-100 שח הטמ"פ שלי=מנוחה 52 מאמץ 69 אחרי אובר מכובד (ראה מפרט) איך המאוררים האלו= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הם יורידו לי את הטמ"פ ב-5-4 מעולת?? נ.ב יש לי מאורר גינרי מרעיש מול הכרטיס מסך והוא קירר לי את הכרטיס מסך ב 1 צלסיוס>אני מת להיפטר ממנו
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו פה יודע איך אני מעלה את המתח למעבד בלוח msi ms-7267 ניקרא גם 945gcm2 ???? אני לא מצליח למצא... יש מצב שפשוט אין את האופציה הזאת? מעבד 2180
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפני חודשיים רכשתי מחשב חדש ושמתי לב שהוא מתמלא אבק די מהר המחשב הגיע עם רשתות ברזל [לא צפופות במיוחד] על הפתחים שלא ממש עוזרות בחסימה של האבק. חשבתי להחליף אותם, במה הייתם ממליצים? סוג של ספוג? כיסוי בד של רמקול? או אפילו גרביון ישן? הבנתי מקריאה בפורום שסידור מאווררים בצורה מסויימת יכול לגרום לאבק להישאר בחוץ. שאם שמים יותר מאווררים מכניסי אוויר מאשר מוציאי אוויר, אמור להכנס פחות אבק, אני צודק? זה המארז מבפנים... פירוט על המאווררים: 1 מכניס מקדימה 2 מוציאים מאחורה/למעלה 3 פתחים מיועדים למאווררים כרגע ללא שימוש ****** ניתן לווסת את המהירות של המאווררים עם הלדים [או לכבות אותם], ע"י כפתור בקדמת המארז . בדרך כלל בלילה אני מכבה אותם בשביל שיהיה שקט טיפים וע…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש לי הצעת למאורר לAMD 2500+BARTON : ThermalTake Volcano 12: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=377 תגידו לי אם זה מאורר טוב או לא??? ואם לא אז תשימו הצעה למאורר אחר (רק אם HEAT SINK מנחושת!) 200 שקל מקסימום......
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקציב נע בין 150 - 300 שקלים לא יותר אפשר לימצוא משהו טוב בכסף הזה?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D x1800 GTO. לאחר עצלנות של חצי שנה, החלטתי שהגיע הזמן להמהיר אותו קצת. לא יודע אם זה יהיה הכי אפקטיבי, נראה מה הוא שווה. בקיצר, כרגע אני עובד עם ATI Tool. ברגע שאני מעלה את המהירות ולוחץ על Set Clock המהירות חוזרת למהירות סטוק. מה הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד I5 760 2.8Ghz כרטיס מסך ATI 4870 toxic רציתי לדעת מהי הטמפרטורה המקסימלית עבור כל אחד מהרכיבים הנ"ל. (בכדי שאוכל לעקוב לפני שיא הקיץ) כמו גם ברשותי לוח אם של גיגה ביט מדגם p55a-ud3 rev 1.0 בתוכנה CPUID מופיע לי TMPIN0 כאשר המעלות הן 41C מה מציין TMPIN0 טמפרטורה של איזה רכיב ? כמו כן אני מחפש המלצה לגבי מאוור למארז , דרגת שקט 7-8 (10 שקט ביותר ) אך עם זרימת אוויר טובה (מתכוון לקנות שניים ) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה עשיתי לו OC 450@520 אבל הטמפ' גבווה שיוו 57 מעלות במאמץ 45 בלי מאמץ בלילה ובצהריים 52 ככה שחם אני מפעיל תמאורר שלי על 3 כדי להוריד טמפ' ל 40 מה נעשה גם שהמהירות ב 450 החום ככה פתחתי תחלונות של המארז גם אולי בגלל שהמחשב ישן כבר 5 ומשו שנים בארץ הוא מתחמם ככה? פעם היו לי ריסטים חופשי
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עשיתי oc מזמן עכשיו פירקתי תמחשב והחזרתי אותו והoc איכשהו ירד זה חזר להיות אוטמוטי כמו בהתחלה אז עשיתי שוב oc כמו בהתחלה ועכשיו הבעיה שאני נכנס לcpu-z הoc עובד והכול יציב ובסדר אבל כל פעם זה יורד ב multipiler ל X6 ואז ככה גם הmhz מ3.6 יורד ל2.3 משהו כזה אבל שאני נכנס למשחק זה תמיד על 3.6 והמולטיפליר הזה תמיד על 9 אבל שאני סתם במחשב הוא עובר מ9 ל6 . זה בסדר או שצריך לשנות את זה?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת כיצד אם ביכלל ניתן ליפתוח עוד צינורות בכרטיס. וגם האם הקרור של הקרטיס מתאים ל-OC טוב ואם לא אז איזה קרור מומלץ מבלי לפשוט-רגל. נ.ב. יש לי קרור מעבד של זלמן שמקרר גם את כרטיס המסך+מאורר 80 רגיל מתחת לכרטיס המסך והמארז מאורר לא רע ביכלל. תודה רבה!!! אשמח לטיפים לגבי ה-OC לכרטיס זה. חג שמח!!!!
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם המאוורר שבצד המארז אמור לתת אוויר לתוך מהארז או להוציא אוויר אל מחוץ למארז. מה יותר יעל ויעזור לקירור? תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870, המחשב שלי כולו מחובר לקירור מים, ויש הכנה לבלוק לכרטיס מסך, אני צריך הצעה לבלוק שיתקים ל 4870, שיהיה סביר ולא יקר מידיי... אני חושב אזור ה 200~ שקל אם יש... תודה אה ועדיף משהו שלא מחייב הזמנה ארוכה...
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעלה את המכפלה (אם היא פתוחה ) בביוס? העלעת מכפלה גורמת למעבד לפלוט יותר חום? עד איפה מומלץ להעלות מכפלה? אם יש לי מעבד פתוח שהו מובייל עם לוח אם שלא מיועד למובייל אז תיהיה לי עדיין אפשרות בביוס להעלת מכפלה? אם המעבד שלי תומך בסוקט מסויים אבל ב266 FSB אז אני אוכל להרכיב אותו על לוח אם של אותה חברה שמיועד לאותו סוג של מעבדים באותו סוקט רק שהלוח תומך ב400 FSB ? אם המכפלה שלי לא פתוחה אז לא תיהיה אפשרות בביוס להעלעת מכפלה או שתיהיה אפשרות ורק אני לא אוכל לבחור אותה ? מעבד מובייל צורך פחות מתח ופולט פחות חום ? אם אני עושה OC רק דרך המכפלה אז יכול להיות שאני אצתרך להעלות מטח? והאם ספק כח LG הוא ג'נרי? אני מבקש לענות על כל השאלות... תודה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
?can i do overclock for ati hd 4890 vaporx 1g cpu-amd x3 2.6ghz
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דבר כזה ?איפה צריך למרוח את זה?(אולי על הפינים של המעבד?) כי אני מתכנן לחבר את פלטת thermo electric שלי לjet 4
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מאורר למעבד i7 2600 תקציב עד 200 עם חריגות קטנות מה אתם ממליצים? בנוסף אני רוצה לקנות 2 מאוררים למארז ikonik a30 תקציב עד 120 עם חריגות קלות חשוב לי להדגיש שנושא של שקט חשוב לי מאוד תודה לכולם
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-