אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד INTEL P4 2000A Fsb= 100 * 4= 400Mhz ואני רוצה לבצע O/C רצחני למעבד הזה אני מתכוון לקנות מפזר חום קטלני וגם המאז שלי הוא Full Tower מאלומיניום כך זה גם ישפיע על המעבד תיהיה זרימת אוויר טובה במארז ואני רוצה לעלות את מהירות המעבד ל 3000Mhz ואת הFSB לעלות ל 533 ע"י ידי זה שאני יעלה את ה Fsb מ100 ל133 ואז זה יצא 533 אגב בקשר לזיכרון עוד לא החלטתי נגיד ואני קונה DDR400 אז הוא לא שווה כלום כי אף ציספט לא יכול לנצל אותו עד הסוף מישהו יודע מתי יוצא ציספט שיתמוך רשמית ב DDR400 עבור מערכת מבוססת אינטל ועוד דבר מצטרע פשו עד עכשיו רציתי לקנות Amd והתעניינתי בהם עכשיו אני התחלתי להתעניין באינטל והבנתי עליהם יותר לכן קשה לי יותר להחליט אגב אפשר כתבה שעושה …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPM http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12002 איך המאורר הזה?שקט?עושה תעבודה..? הבנתי שיותר מ1600 RPM המאורר כבר מתחיל להרעיש..ואני רוצה מאורר שקט ככל האפשר... יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? מ KSP.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD1.4 ואני חושב שבחנות שקניתי מהם את המחשב הביאו לי מעבד 1050 ועשו לו OC ל1.4 ובגלל זה המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאד 68 מעלות. איך אני יכול לבדוק זאת?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ABIT AI7 והמאורר שעל הצ'יפסט שלו לא עובד כבר הרבה זמן.. בקיץ היה מאולתר עליו מאורר 40 מ"מ שמצריך שימון כל שבועיים.. בחורף לא צריך אותו אז הוא מנותק. אני מחפש בשביל הלוח עכשיו קירור פאסיבי טוב, אני יודע שהזלמן הכחול מעולה אבל הוא בא עם "קליפסים" שאמורים לעבור בחורים בלוח ואצלי הקירור תפוס עם חתיכת ברזל כזאת למן 2 "קשטות" מתכת קטנות שיש על הלוח (יש 4 אבל זה משתמש רק ב2) ואין חורים בלוח לקירור לצ'יפסט. האם לזלמן יש גם קליפס ללוחות כמו שלי? ואם לא, הייתי רוצה המלצה על קירור פאסיבי טוב אחר.
-
- 6 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי GeForce 4 Ti 4200 64MB של אסוס (אין לי כוח למצוא את מספר הדגם,אם זה חשוב אני אביא) מהי הטמפ' המומלצת לכזה כרטיס? ואיך אני בודק את מה הטמפ' של הכרטיס ברגע מסויים?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 6600GT. הכרטיס בן שנתיים וחצי, והאמת שחשבתי על שדרוג, אבל בחודשים הקרובים הוא כנראה ימשיך לשרת אותי (ואולי אח"כ יעבור למחשב אחר). בחודשים האחרונים המאוורר של כרטיס המסך התחיל לעשות רעשים מוזרים. הטמפ' של הכרטיס תקינות, אבל אני חושש שהמאוורר כבר בסוף ימיו ושהוא ישבוק. השאלה היא איזה מאוורר / קירור חלופי זמין לכרטיסים כאלה? (והאם בכלל שווה להשקיע במאוורר חדש כל עוד הנוכחי עובד...) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לנסות עליו אוברקלוק (בפעם הראשונה בחיים - אין לי שום ניסיון בזה). המחשב הוא סלרון במהירות של 2 Ghz עם באס של 100 מגה הרץ ומכפלה 20. הקירור הוא כמובן קירור סטוק בסיסי ורגיל. לוח האם הוא MSI 651M-L. שני מודולי זיכרון, אחד של 256 מגה והשני של 512. שניהם DDR PC3200. מה אתם אומרים - זה מחשב ששווה לנסות ללמוד ממנו על עשיית אוברקלוק? הוא יעמוד בזה? צפוי איזה נזק מיוחד?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקעקע את החלון שלי עם הסמל של חזרד. רק איפה אפשר לקנות? באיזור צפון תל-אביב עדיף
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי רק לדעת איך הלוח אם הזה בהשוואה ל Lanparty מבחינת יכלת האוברקלוק, יציבות, המתח שהוא נותן וכו... משום שהוא זול ממנו בדי הרבה, אבל גם נראה הרבה פחות צעצועי, אז איך הביצועים שלו בהשוואה ללאנפארטי? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עדיין לא בן 13 (עוד שבועיים- שלוש) ואני כבר מתכנן איך לעשות את החלון יש לאבא שלי חבר מאוד טוב (הוא מאוד מנוסה בזה ויש לו את כל כלי העבודה האפשריים) ואם קצת שכנוע מצד אבא שלי הוא בטוח יסכים לחתוך לי את המידות הדרושות. לאחר מכן אני אקח חלון פרספקס וישים אותו הבעיה שלי האם אחרי שאני שם את החלון אם מה אני מדביק אותו. נ.ב: בבקשה אל תביאו לי לינקים באנגלית אני תלמיד די טוב (ממוצע מעל תשעים) אבל באנגלית אין לי כל-כך אוצר מילים גדול. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי AMD TB 1400, asus a7m, DDr micron 256 לאן אני יכול להגיע...? איזה קירור אתם ממליצים ? בכמה מגה הרץ אני אעלה את המעבד ? האם שווה לעשות למעבד כזה OC ?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני 3 שנים בערך פיתחו Winbond את זיכרון ה-BH-5 שלהם, ומיד אוברקלוקרים גילו כמה שהוא פנינה לאוברקלוק (עשה 250fsb בקאס 2.0 עם מספיק וולטאז'). ווינבונד מיד גילו כמה השבב מצליח, ובעקבות העובדה שלא קנו שבבים מתקדמים יותר, הייצור שלו הופסק. לאחרונה, פיתחה חברת Samsung את צ'יפ ה-TCCD - כנראה הצ'יפ היחיד שמצליח לעבור את ה-BH5 באוברקלוק. הפורומים של Xtremesystems.org מוצפים באוברקלוקרים שמצליחים להגיע עם הזכרונות האלו למהירויות מטורפות לדוגמא: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=44816&page=1 כמו כן, נפתח דיון שמרכז את כל הזכרונות ויצרניות שכרגע מבוססים על ה-TCCD של סמסונג: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43659&page=1 לידיעתכם
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם יש לAMD הגנה נגד היתחממות יתר? או שזה ל INTEL איך זה בא לידי ביטוי (מה ההגנה עושה?)
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6325 או זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3093 מה עדיף מבניהם והאם הם שווים משו? או שעדיף כבר קירור אוויר?
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה תכ.מסך x800xtpe וקונה לו תקירור מקרר ארטיקים 4 . ואני קונה ארקטיק סילבר 5 .. איך אני מדביק? ואיך מוציא תקירור המקורי? ואני קונה מעבד 3000 939 .. + xp120 ומאורר enermax אז איך שמים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
סקירה מ- firingsquad http://www.firingsquad.com/hardware/core_2_cpu_cooler_roundup/page16.asp שוב ה-NINJA וה-INFINITY מובילים בראש גם בביצועים וגם ברמת הרעש הנמוכה ומיד אחריהם ה-BIG TYPHOON. אז למה לעזאזל יש כל כך הרבה אכזבה מהנינג'ה בקרב רבים מהמשתתפים פה (ובכללם אני)... אולי אנו מקבלים פה חיקוי/זיוף?! תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
MBM מראה לי את התצוגה הבאה (שבב של SIS, אגב): 26 40 49 זה נשמע לי ממש טוב יחסית למעבדי AMD. אגב, ה 26 כל הזמן משתנה כל כמה דקות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לדעת אם זה טוב או לא... המערכת היא זו שיש במפרט...מעבד 3.0 גיגה הרץ.. התוצאה בסטוק.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ערכת סליבינג http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6116 הערכה הזאת טובה? ומה הערכה כוללת? האם היא תספיק לכל החוטים? וזה קשה להרכיב את זה על החוטים?
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה כיף זה חורף!!! 2384 מגהרץ על 30 מעלות במנוחה. החלון פתוח מאוד קר בחדר. אני עכשיו בודק טמפ' במאמץ (את הקירור אתם יכולים לראות בחתימה שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים, לפני איזה יומיים ביקשתי המלצה למאווררי מארז 120 כדי להפוך את המארז לשקט יותר, והתעקשתי לקחת מאווררי TT COMBO כלומר את הsilent cat וה silent wheel. אז סתם פתחתי את המחשב, ולמרבה המזל נמנעה פה פדיחה גדולה.. אין לי, לא מקדימה ולא מאחורה מקום ל120, אלא רק איזה 300 מקומות ל80. אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר 80 מ"מ איכותי (הכוונה לרמת רעש כמה שיותר נמוכה, עם דחיפת אויר כמה שיותר גבוהה) ביותר שאתם מכירים. בגלל שעברנו ל80 מ"מ, אז המאווררים שרציתי קודם שמתאימים לSONIC TOWER לשים במארז, ירדו מהפרק, כי הם מרעישים מידי (21-22 DB). אז אם תוכלו לעזור לי למצוא את המאווררי 80 מ"מ האידייאלים עבורי, אני יודע שיותר קשה למצוא כאלה מאשר 120, כי הם קטנים יותר וכך פחות יעי…
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-