אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שאלה עקרונית, אין איתו בעיה של "כיווניות האוויר"? אני מניח שבתור מאוורר שישב על היט סינק בעל מרווחים גדולים, אין בעיה. בפינוי אוויר דרך רווחים האם לא חצי מהאוויר מעדיף להישאר בלחץ נמוך ולברוח לצדדים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום יש שני דגמים שאני רוצה לקנות כדי לעשות OVERCLOCKING ל E4300 ASUS P5B-VM יש בו טכנולוגייה יחסית חדשיה של CLEAR VIDEO [intel® G965 / ICH8 with Intel® Clear Video Technology] ועוד של GIGABIT ga-965p-s3 השאלה האם יש בכלל עדפה במבחינת OVERCLOCKING אם אין אז אני יבחר ASUS אבל אם יש אז עדייפ GIGABIT יעצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ואם כן אשמח לקצת הדרכה תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) לוח אם: Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זכרון: System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) דיסק קשיח: Disk Drive HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) CPU Clock 1861.5 MHz (original: 1866 MHz) CPU FSB 265.9 MHz (original: 266 MHz) Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 4…
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3851&s=1 נותן ביצועים מטורפים יחסית לקירור פסיבי מאלומיניום מעניין כמה הוא יעלה?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני בעקרון צריך תמונה מAIDA32 מהמסך של הטמפ' שם... אז מתחת יש מתחים אני צריך מבעלי הספק תמונה כזאת ב IDLE ואחת ב LOAD אני רוצה לראות את המתחים שלו.. בבקשה מי שנחמד ושם תמונות שיגיד את המפרט שלו (מה יש לו על הספק, כמה מאווררים וכו' ) אני חושב שהמתח 5 וולט שלו משוגע, האם זה אוניברסלי? זה אתם תראו לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מתכוון לעבור לקירור פאסיבי ולצרף לו מאוורר 120 שקט ב-5V , כך שאולי אוכל לקבל יוכלת OC טובה. למי שיש התנסות עם קירור פאסיבי כלשהו (פרט לזלמן) ויכול לתת רשמים... תודה, המרטש.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני יודע שהבלוק הנ"ל הוא בין המצויינים שיש בעולם כרגע. השאלה היא מה עושה אותו כל כך טוב? אני הייתי רוצה לקבל אם יש תיאורים, סירטוטים וכו'... יש לי מושג די כללי אך ברור לאיך הוא עובד , אבל הייתי רוצה לדעת עוד.. אם אפשר שיהיה בעיברית
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר למעבד AMD 3200+ 939 התקציב הוא סביבות 300 ש''ח עד עכשיו מצאתי שניים שאני חושב מתאימים לי: 1) BIG Typhoon Zalman 7700 Cu (2 איזה אחד אתם חושבים יותר טוב? אשמח לעוד הצאות
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני גופי קירור למעבד AMD ל-OC חזק יחסית... הגוף הראשון הזה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD , שעולה 180 שח בערך וכולל מאוורר או את זה Thermalright ALX-800 for AMD שעולה 130 שח בערך ועוד מאוורר שזה יוצא יחסית שווה.. איזה קירור יתן ביצועים ותוצאות טובות יותר??
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי קרור למעבד thermaltake v1 והוא על 1050rpm ויש לי מארז antec 900 עם 4 מאווררים איך אני יכול להעלות את המהירות של המאווררים של המארז והמאורר של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה מתחיל לשגע אותי חבר שלי ביקש למצוא לו קירור זול שיתאים לNocona אני לא כל כך מוצא עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הלוח הוא epox 8rda+ מעבד axp1700 זכרונות GEIL3200 256 לקחתי את ההרדיסק מהמחשב הישן עם XP מותקן עליו ובדקתי שהוא עובד כמה פעמים במחשב הקודם.. ושמתי אותו במחשב החדש, וכשהמחשב מעלה את הווינדווס הוא כותב שחסר לו קובץ...(בתיקיית system) וכשאני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד בסדר גמור! ניסיתי גם להתקין את הווינדווס מחדש וגם שם הוא נתקע? מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני בבאס 400 (עם זכרונות Crosair 677mhz 8)) באופן מפתיע משהו, הדבר שעוצר אותי זה הטמפ' של המעבד שבעומס כבד עוברת את ה65 ובמצב רגיל נעה בין 46-48. מכיוון שקירור אחר לא אפשרי כרגע, חשבתי על להוריד את המתח של המעבד מ1.325 (המתח המקורי שלא נגעתי בו) ל1.3 קודם כל, האם ההבדל משמעותי? (אני מבחין ב2-3 מעלות הבדל בעומס מלא) והאם זה עלול לפגוע במעבד או ביציבות שלו?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס XFX 6600GT PCIe אני מעוניין לקרר אותו ככ להאפשר למטרות OC. - כרגע על ארבעת הזכרונות של הכרטיס מוצבים סינקים של ZALMAN. ואני עובד עם קירור סטוק. הבעיה היא כזו אני מעוניין לקנות את הARCTIC COOLING סיילנסר NV 6 אבל לפי מה שהבנתי עשויה להיות בעיה עם שני הסינקים בחזית, לכומר אני לא יוכל להתקין את הקירור אם לא אסיר את הסינקים האלו, השאלה שלי האם הסינקים של זלמן כן יוכלו להכנס שמה ביחד עם הסיילנסר ? האם הם יחסמו זרימת אוויר ? בנוסף אשמח לדעת במידה ואני מסיר אותם, רק המגע עם האוויר שהזכרונות חשופים יקרר אותם ? כלומר יקרר אותם במידה רבה שתהיה כשירה ל OC תקין ? בכל מקרה למי שיש את הקירור הזה שמח לקבל חוות דעת עליו למה הקירור סטוק של XFX זה זבל.. כפי ש…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי יש לי רדאון 9800 ויש לו קירור כמו העליון בתמונה פה http://www.driverheaven.net/reviews/9800xt/XTPICS/2boards.JPG אבל המאוור שלו גוסס ומשמיע רעש בצורה מעצבנת בטירוף, מה שרציתי לשאול זה אם אפשר לשים על הכרטיס רק צלע קירור (משהו פשוט מאוד) בלי מאורר ובלי שזה יצור בעיות? אני במגמה לעשות את המחשב כמה שיותר שקט
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני ארצה לבצע OC לזיכרונות עם תזמון 5-5-5-12 (מעבד E6600+ לוח אם COMMANDO) האם תהיה לי מגבלה כלשהי מבחינת רמת ה-OC,תדר וכדומה לאותה מערכת עם זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי יחס FSB:DRAM 3:4 מה זה אומר? זה טוב? אם לא, איך אני יכול לשנות? ולמה אני צריך לשאוף להגיע.?
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זאת השגיאה שהתקבלה במהלך סריקה עם התוכנה SM, המעבד שלי רץ על ליבה של 235, מה שמריץ את הזכרון ל 470, השגיאה הזאת זה מקור לדאגה ? להוריד ת'אובר קלוק? תודה. :-*
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חיברתי עם הכבל ה 3 PIN ללוח אם ושמתי לב שהמאוררים לא עוברים את 930+ RPM משהו יודע למה ? לוח אם שלי GIGA-BYTE GA-K8NF9 ULTRA תודה
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-