אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מארז ג'נרי ששמתי לו SF2 מוציא למעלה ומכיוון שאין לי מקדח כוס אנלא יכול לקדוח לו עוד חורים ובוא נגיד ככה האיוורר לא משהו. הטמפ' שלי בסדר יש לי פלומינו שבקרוב יוחלף ועומד עם HS סטוק על 39 מעלות בערך, הצ'יפסט גם לא גבוה משהו כמו 30. יש טעם להחליף מארז? האם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין Compucase לדוגמא? או שזה הבדלים קטנים? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מבחינת רעש וביצועים? (שדרוג זה עסק יקר מדי, תנו לי לחזור לימי הP2 כשהכל היה פשוט :)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ברשותי כ. מסך מדגם ASUS EN8600GT 512 SILENT,ואני מעונין לשמוע על בצעות לשיפור הטמפ" של הכרטיס או על ידי החלפת מאורר או שילוב אחר שלא מצריך יותר מידי ידע או בלגן. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית כדאי? אני קונה q6600 G0 וThermalright Ultra-120 eXtreme איזה משחה מגיעה עם הקירור הנל? ואיזה משחה הכי עדיף לשים? חשבתי על ה- MX1 הוא המשחה של זלמן שנראת כמו טיפקס?! עריכה: איזה מאוורר הכי מתאים לקירור הנ"ל? חשבתי על SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 11dBA Fan IXP-74-11
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי בעיה , יש לי כרטיס מסך של X850 XT וכמו שאתם יודעים הוא יונק אויר מפתח יחסית קטן . הפתח הזה תמיד נסתם לי באבק , ואז הכרטיס מגיע לטמפרטורות של 75+ במאמץ. בכל מקרה , אני מחפש מספר דברים : מארז חדש (יש לי כרגע את ה TT Soprano שהוא עלה לי 500-600 שקל) אבל הוא קטן מידי בשבילי , צפוף , הכבלים מסתבכים. אני רוצה מארז גדול וטוב. בנוסף אני רוצה מערכת קירור מים טובה , למעבד + כרטיס מסך + (אם יש דבר כזה) לחלל המארז. התקציב עומד על 2000 שקל , אפשר לחרוג. דגש על : מארז גדול \ מערכת קירור רצינית ונוחה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למי שיש לוח כזה שידבר איתי בבקשה באיסיקיו 7712733 יש לי הצעה מעניינת.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא 3.0 GHZ סוקט 478 עם 768 DDR ...הטמפרטורות שלו בזמן מנוחה הן: (מועתק מאוורסט) Motherboard 32 °C (90 °F) CPU 41 °C (106 °F) WDC WD800EB-00DJF0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 2557 RPM הטמפרטורות ניראות לי סבבה לאללה וכול זה רק באמצעות קירור אוויר רגיל וגוף הקירור של המעבד כמובן.. האם כדאי להחליף גוף קירור למעבד למשהו יותר טוב (הוא עם הקירור הרגיל שלו)?? האם כדאי לקנות קירור לזיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המחשב היה באובר קלוק למעלה מחצי שנה. החלטתי שאני מחדש את המשחה הטרמית (לא הוצאתי את המעבד מהתושבת) על המעבד וכן ניקוי אבק , פתחתי החלפתי ניקיתי, איפסתי את ה CMOS. זהו אני כבר לא יכול לעשות OC . אפילו אם אני משנה רק את התדר של הPCIE ל100 במקום AUTO , המחשב לא עובר את ה MEMORY TEST. - רק מחליף ל -ENABLED את ה CPU HOST CLOCK CONTROL המחשב לא עובר את הMEMORY TEST . בדקתי שהכל יושב במקום , אבל ללא הצלחה. חוץ מזה בהגדרות ברירת מחדל של הביוס המחשב עובד רגיל. רעיון ? אולי הרסתי משהו ?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כרטיס חדש, 8800gts 640mb התקשרתי לנע מחשבים, אמרתי להם את הכרטיס ושיש לי 60 מעלות, והם אמרו שזה קר (אפילו יותר מדי - שהם אומרים שזה טוב) לא יודע, אני מעדיף שתגידו לי מה לעשות.. לאחר ששחקתי אובליביון 4 על מקסימום גרפיקה ויום שלם של משחקים, ראיתי שמ55 מעלות הוא עלה ל 60, אבל זה בטח תוך כמה דקות של מנוחה יחזור ל55, זה בסדר לכרטיס הזה כמו שנע מחשבים אמרו לי? (המאוורר עובד)
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני חושב לקנות LCD צבעוני ורציתי לדעת אם יש לו חיבור ל-USB או שהוא מתחבר גם ל-LPT? והאם צג מגע יתאים ואיזה תוכנות מיוחדות יש למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום. מצטער על ההצפה האחרונה של הפורום בדרך לפתור את בעיית החום שלי. בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות. בעקבות כמה הודעות וביקורות שקראתי על המע' קירור מים שרציתי לקנות אני מניח שאני לא יקנה, כי אני רוצה משהו עמיד, טוב, שעושה את העבודה כמו שצריך (ולא אכפת לי לגבי רעש). אז רציתי לשאול האם אני יכול להרכיב את המאוורר הזה של TT במקום המאוורר שעל המעבד שלי ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 וכמו כן רציתי לשאול איפה הצלעות האלה מתלבשות ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 כי יש לי צלעות קירור על המעבד, אבל פשוטות מאוד והם כאלה שבאות אם המעבד ככה שהם קטנות מאוד. …
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/full-review-398.html תעיפו מבט בבקשה ותקראו את זה, במיוחד הפסקה האחרונה: זה רק אני או שמשהו דפוק פה?! 91C מעלות?! המערכת קירור הזאתי בעלת יכולת קירור של 400W !!! (מבין החזקות ביותר כיום לדעתי, רק לשם השוואה מערכת דומה ויקרה מאוד של Swiftech מסוגלת "רק" לפזר חום של 200W בקושי. חוץ מזה, שאם מערכת כזאתי מפלצתית לא מסוגלת לשמור על איזה 40C במעבד כזה, אז מה יגידו קירור אויר? או אפילו הקירור STOCK של אינטל? לפי זה הSTOCK של INTEL צריך לעמוד על איזה 120C או משהו יש פה טעות או מה? או שבעצם כמו שמישהו רשם למטה בעצם מדובר בפראנייט בכלל? או שהוא התקין משהו ממש דפוק שם? (ראיתי כבר מערכות קירור פסיביות יותר טובות מזה)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם למע' הבאה יש יכולות OC מדובר ב-E4400 לוח MSI MS-7255 V2.0 עוד מידע דרוש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Sparkle Calibre 880LV כמו שסיקרתם לא מזמן באתר ואמור להיות לו קירור מאוד איכותי אבל אצלי הוא מגיע 65+! ניסיתי להשתמש בתוכנות RivaTuner ,nTune ,SpeedFan כדי להוריד הטמפ' אבל ללא הצלחה האם יש בעיה בגוף קירור של הכרטיס? האם יש דרך להוריד הטמפ'? בתודה Shnig0!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מחיר 5815 ¤ אשמח בשארית שנשארה לי בתקציב (200 ש"ח לערך) שתמלי…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל-430 אחרי שהעליתי את המתח של המעבד ל-1.418 (ב-1.400 הוא הצליח להעלות את חלונות אבל קרס כל הזמן). כל שאר המתחים בסטוק. הטמפ' של כל החלקים היא טובה בהחלט (הוספתי מאוורר 92מ"מ על הצ'יפסט עצמו - מאוד יעיל, ועוד 40מ"מ על הזכרונות). המחשב הצליח לעשות BOOT על באסים יותר גבוהים אבל לא הצליח להעלות חלונות. בגלל שהטמפרטורות טובות יש לי הרגשה שהעניין קשור למתחים. שיחקתי איתם אבל לא הצלחתי לייצב כי אני לא יודע מה חוסם אותי. אני לא יודע לאיזה חלק אני צריך להעלות את המתח, ובכמה. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מארז xaser3 עם מעבד amd 2.0 xp ומאוורר volcano11+. כשאני מפעיל את המהירות של המאוור של המעבד ושל המאווררים של המארז על המקסימום כשהמחשב במצב מנוחה (windows רגיל) הטמפרטורה היא 42, וכשאני מוריד את העוצמה של המאוורר של המעבד למינימום, הטמפרטורה מזנקת ל56. השאלה שלי היא האם הטמפ' הזאת סבירה יחסית למצב העבודה שלי, (המחשב על windows וכלום לא דולק), אני פשוט מחכה לראות את הטמפ' עולה... בתודה מראש. קובי.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי מ TMS,שעבר אוברקלוקינג על ידם. מאז התקנתי ושיניתי רכיבים (החלפת כרטיס מסך, הוספת זכרון) מפרט: e6750 4gb ram p35-ds3l corsair 450 hd4870 המערכת עבדה ב 3.2 GHZ , והם השאירו לי פתק עם הנתנוים כדי שאני יוכל לשנות במקרה ויקרה משהו: מעבד 400X8 זיכרון 400X2 מתח 1.300 PCI-E 100 עכשיו בדקתי עם everest את המערכת שלי וזאת התמונה http://img43.imageshack.us/gal.php?g=everesty.jpg תמונה ראשונה אז נכנסתי לביוס ושיניתי את הנתונים לפי מה שהם נתנו לי: http://img43.imageshack.us/gal.php?g=everesty.jpg תמונה 3 אבל אז אני שומר ומפעיל מחדש, ונכנס לביוס וזה מראה לי את זה http://img43.imageshack.us/gal.php?g=everesty.jpg תמונה 2 מה אני עושה לא נכון ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
עשיתי צריבה של ביוס אם winfox וזה נפל בעמצא ועכשיו אני לא יכול לשים ביוס חדש מה עושים תעזרו לי בבקשהההה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
Kingwin - Arctic Liquid Cooler - Self-Contained CPU and VGA Liquid Cooling System תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציני, אני יכול להכין עליו חביתה המעבד הגיע ל 70 מעלות במאמץ ( AMD 64 x2 5200+ ) והלוח אם ל 50. גם ה HD הגיע לטמפרטורה לא ממש מתאימה. הלוח אם התחיל לצפצף אז סגרתי את המשחק פתחתי את המארז ושמתי מאוורר ליד שיכניס אוויר. הסירקולציה שלי במארז היא כזו : ( יכול להיות שהיא הפוכה, כלומר שהאחורי מכניס והצדדי מוציא ) אין לי מקום לדחוף עוד מאורר ככה שהברירה הכי טובה היא או לעשות חורים במארז שיהיה לאוויר מקום לצאת ולדחוף עוד מאוורר או להחליף את המאוורר צד הנוכחי. מה אתם ממליצים? ואיזה מאוררים טובים יש?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-