אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היום הלכתי לחנות ... לקנות מאוורר 120 מ"מ אבל וויתרתי כי אמרו לי שצריך לחבר אותו ליציאת חשמל של הספק כי הוא 220 וולט ........ וגם לעשות מפצל ...... שגם המאוורר וגם החשמל של הספק יכנסו ... איך אני עושה את זה ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היום מתקרב, והאמת חשבתי על היום ;D אני כבר סוחב את זה יותר מדיי זמן ונמאס, אני רוצה לעשות את המוד ללוטז' לסלרון ורציתי לשאול כמה שאלות אם אתם יודעים : האם כל חוט דק יספיק ? כי כרגע אני לא מוצא חוט נחושת דק. האם לא תהייה בעייה להניח את המעבד על הסוקט, הרי החוט מגביה אותו במעט... תודה, מחכה לתשובות מהירות...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא Evga 8800GTS 320MB Superclocked עם קירור מים של Swiftech. הגדרות ברירת מחדל 576/850. הגעתי למהירות 740 למעבד ו 1000 לזיכרון. בדקתי יציבות והוא עובר את 3DMARK 06 בציון 11,850 בלי ליפול, אין ארטיפקטים. טמפרטורה של המעבד (כרטיס מסך) במנוחה 32 מעלות, במאמץ 40 מעלות. מה אתם אומרים על זה?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה כתבתי כאן בפורום: "התקנתי לא מזמן מעבד 5600+ X2 בפעם הראשונה ועשיתי את הטעות המצערת של השארת הפלסטיק על גוף הקרור (לא הבנתי למה היה קשה כ"כ להוריד את התפש האחרון... הפעלתי ועברו כמה שניות טובות עד שנפל האסימון והפסקתי את החשמל. שמתי לב שחלק מהפד התרמי כבר נזל לפלסטיק אבל שאלתי ונאמר לי שזה לא כזה קריטי. התקנתי שוב עם אצבעות מוצלבות ולמזלי נראה שהמחשב עובד כשורה והטמפרטורות של שתי ליבות המעבד היו 17 ו-20 ב-idle (אני עובד עם מארז פתוח). הרצתי OCCT והמעלות קפצו באופן חד עד 40 ו-38 וכרגע הן מתנדנדות סביב המספרים האלה..." כפי שניתן לראות הטמפרטורות היו סבירות ביותר. לאחרונה עברתי לחלונות 7 והתחלתי לסבול מקריסות אקראיות שייחסתי אותן לבעיות דרייברים שונות. בק…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מארז TRANSFORMER והוא ממש רועש אפילו אחרי בקר מאוררים אז חשבתי ליקנות 4 מאוררים חדשים שקטים צריך שלושה של 80 ו 1 של 120 ואני צריך שכולם יהיו עם LED כחול וכמובן מ EBAY או שיש משהוא יותר זול בחיפה תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון חושב על לעשות אוברקלוק אבל אני ממש פוחד להרוס תמעבד או להגיע לטמפרטורות לא רצויות. הסיבה השניה שאני חושש זה שקראתי לא פעם ולא פעמיים שאנשים נתקעו או שהחומרה שלהם נפגע כתוצאה מהאוברקלוק. כרגע המעבד שלי בסטוק והשאלות שלי הם: במה אוברקלוק ל-3000MHZ יתבטה לעומת 2400MHZ (מתי אני ירגיש את השינויי) אני יכול לעשות אוברקלוק בהיתחשב שיש לי זכרונות של CL5- KINGSTON 2048 800mhz (הם מתאימים ל-OC-השאלה מופנת למבינים בלבד) הטמפרטורות שלי בתוכנה core temp הם: core 0 36c core 1 : 39c core 2 : 32c core 3 : 37c הטמפרטורות טובות?? המערכת שלי כוללת גם: ASUS MAXIMUS FORMULA-עוד משהו שיכול אולי להגביל אותי (אפשרויות שונות למתחים וכו'-ביוס אולי יותר מסובח?? ???) …
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1700+ JIUHB 0310 DLT3C vcore 2.025 42-43 Idle EMP Water cooled by SUMA more vcore needed for stability - mobo self-reset
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מאורר לקירור כרטיס מסך של ASUS (זה דחוף מאוד)?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, האם אפשר לשמן את המאוורר ע"י שמן סויה או על ידי שמן טיגון אחר??? ובמה זה שונה משמן מכונות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בע''ה, אני צריך תוכנות לבדיקת מאמץ של המעבד ושל כרטיס המסך. אפשר לקבל המלצה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני השבוע מקבל את הקירור אויר הטוב בעולם בגרסת אקסטרים... עכשיו אני צריך לקנות משחה טרמית (לא אואהב את המשחה שמגיעה עם הקירור). איזה מבין המשחות הבאות לקחת ? MX2 AS5 איזה משחה מבין השנים הכי טובה והכי מקררת טוב !? :s05:
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול,מה המאורר הכי איכותי קיום בגודל 120MM מבחינת איר פלו,שקט,וכו..... במהיריות הגבוהות.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200-333 MHZ לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ה-OC וזה נראה תחום מאוד מעניין, אני צריך מדריך שמלמד צעד אחר צעד איך עושים OC למעבד. ויש לי כמה שאלות: =============================================================== 1. לפי מה שהבנתי שעושים OC למעבד אז גם המהירות של הסלוטים של ה-PCI וה-AGP משתנה, איך אני נועל אותה? 2. הקירור המקורי של מעבדי אינטל מספיק ל-OC של 400MHZ? 3. עם עושים OC למעבד וקורה משהו (לדוגמא המעבד נשרף), מישהו יכול לדעת שעשיתי OC? או שיחליפו לי אותו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתח של 1.36V. לוח אם - Asus Maximus IV עוד היום יהיה מקצה של לפחות 5500Mhz+ ;D קרדיט לStingeR שהוא פשוט יצא מלך, הוא יודע על מה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אין על המעבד משחה טרמית כדיי לשים או חובה לשים? משפיע על המעלות של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר או שיש לו את המעבד CORE2DUO E6550 2.33GHZ 1333FSB השאלה שלי האם הוא מתאים לOC ועד כמה אפשר להגיע איתו? לוח ASUS הקירור הוא סטוק והמכפלה של המעבד היא 7
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. החלתי משחה טרמית חדשה. אבל בלית ברירה, הייתי חייב לנתק את ה HS מהמעבד. האם במקרה כזה יש להחיל מחדש משחה טרמית? או שלהחזיר בחזרה זה בסדר? תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם עיניין אותי לדעת כמה אתם מקבלים, אז תיהיו ילדים טובים ושימו תוצאות ------------------------------------------------------------------------------- OMRIJ- Radeon X850XT 580\1240 - 29812 idanp- Radeon X800XL 470\1210 - 29119 SubX- Radeon X800GT 600\1110 - 26511 Fire15- Geforce 6600GT 625\1330- 24875
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי 1100 ככה לבזבז על לוח חדש , עכשיו מה שאני חושב לעשות זה למכור את הלוח לנוכחי שלי והמעבד ולעבור לamd מה אתם אומרים הכל במצב בן זונה טוב נירא . קיצר אני צריך לוח שהוא טוב לoc ושיש לו תמיכה גם בvga וגם pcix ושתי כניסות ide ואם יש אזז אפשרות גם לddr רגיל וגם ל2 . אם אפשר תביאו לי גם לamd וגם לאינטל ונדון על הנושא .
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם מישהוא קרא או שמע על שיטה לקרור של רכיבים אלקטרונים/מעבד בשיטת פלטייר? אצלנו בעבודה יש רכיב כזה שמסוגל לקרר מקור חום (אלקטרוני) עד כדי הפרש טמפרטורה של 70 מעלות!!! כן כן זו לא בדיחה. רציתי לשמוע/ליקרוא עם למישהו יש ניסיון בנושא.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-