אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! אז יש לי תכרטיס הזה ואני חושב שאני צריך ליקנות קירור,תגידו לי עם זה בסדר, הכרטיס במנוחה שאני בלי מזגן על 58 ובמאמץ 85,שאני עם מזגן מנוחה 53 מאמץ 81 אני חושב שזה מאוד חם ואני לא רוצה שהכרטיס יהרס לי כי אין לי כח לחזור ל KSP האלה עם צריך תגידו לי ואני יעדכן תקציב גם המארז שלי יחסית טוב nzxt tempest
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתח של 1.36V. לוח אם - Asus Maximus IV עוד היום יהיה מקצה של לפחות 5500Mhz+ ;D קרדיט לStingeR שהוא פשוט יצא מלך, הוא יודע על מה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200-333 MHZ לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך מאוורר כזה מסכן יכול לקרר מעבד של 253w ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם עיניין אותי לדעת כמה אתם מקבלים, אז תיהיו ילדים טובים ושימו תוצאות ------------------------------------------------------------------------------- OMRIJ- Radeon X850XT 580\1240 - 29812 idanp- Radeon X800XL 470\1210 - 29119 SubX- Radeon X800GT 600\1110 - 26511 Fire15- Geforce 6600GT 625\1330- 24875
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים אני מדליק את המחשב ופתאום נהיה ממש רעש חזק של טרקטר ואז אני צריך לדפוק במארז כמה פעמים בשביל שזה יפסק.. אבל כשזה לא קורא המארז שלי ממש שקט וכשזה קורא זה פתאום ממש רועש.. אני רוצה למכור את המחשב שלי ואני לא יכול למכור אותו בצורה הזאת ככה שזה קורא לעיטים קרובות... מה העניין?יש שם קירור של EVERCOOL
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה. לאחרונה המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וזה מבאס אותי, לכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך הוא מדגם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 512 MB + Accelero X1 המהירויות סטוק שלו כרגע הן: Core: 700 Memory: 1000 Shader: 1500 בינתיים הגעתי למהירויות של Core: 750 Memory: 1040 Shader: 1607 ויש שיפור ב3DMark06, האומנם לא מדהים אבל יש.. ובינתיים הטמפ' לא מהווה בעיה, הוא מגיע למקסימום של 56 מעלות.. השאלה שלי היא בעצם אם יש תוכנה שיכולה לעקוב האם יש לי ארטיפקטים כלשהם כך שלא אהיה חייב כל פעם שאני מעלה את המהירויות שעון להסתכל על המבחנים כמו משועמם ולא לעשות כלום כדי לוודא שאין ארטיפקטים.. זה ממש משעמם וזה מחרפן אותי.. אם גם יש לכם חו…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואחרי בדיקה רצינית אני אשמח לשמוע את הדעות של חברי הפורום בנוגע לשאלה בכותרת. האם יש היגיון להשקיע 1200 שקל בקירור למערכת - שכולל בין היתר קירור מים סביר (H100I) ועוד מספר רכיבים נוספים כולל קירור יעודי לכרטיס המסך. לשקט יש משמעות חשובה כמו גם לאמינות. האם נכון יותר להשקיע את הסכום בשדרוג רכיבי המערכת? נ.ב. כדי לכסות את השאלה לפני שתעלה, המערכת עליה מדובר תבוסס מעבד iv i7 3770k וכרטיס מסך amd 7950 ותשמש לפיתוח בסביבות מרובות (windows, לינוקס ומק) ולמשחקים במידה והזמן יאפשר.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר או שיש לו את המעבד CORE2DUO E6550 2.33GHZ 1333FSB השאלה שלי האם הוא מתאים לOC ועד כמה אפשר להגיע איתו? לוח ASUS הקירור הוא סטוק והמכפלה של המעבד היא 7
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי קרור זלמן 7700B ואני רוצה לשים משחה חדשה של Artic Cooling ולהוריד את הישנה מהמעבד, אמרו לי עם אציטון אבל זה לא יכול לפגוע בשבב??? אם לא אז איך להוריד עם אציטון??? תודות מראש
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו שTbred עושה OC מ1.53GHz עד 1.9GHz בקירור אוויר. מה זה קירור אוויר?
-
שלום לכם מישהוא קרא או שמע על שיטה לקרור של רכיבים אלקטרונים/מעבד בשיטת פלטייר? אצלנו בעבודה יש רכיב כזה שמסוגל לקרר מקור חום (אלקטרוני) עד כדי הפרש טמפרטורה של 70 מעלות!!! כן כן זו לא בדיחה. רציתי לשמוע/ליקרוא עם למישהו יש ניסיון בנושא.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך הציון שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב דיי כתוב בכותרת מה שאני מחפש.. החיפוש החל שרציתי לקנות SCYTHE ULTRA KAZE 3000 RPM... הבעיה היא שאין את זה במלאי והיבואן אמר שהוא מסכים להביא רק אם תיהיה כמות הזמנות גדולה... איזה כיף :\ החיפוש המשיך בגוגל שבמקרה מצאתי איזה פוסט פה על עוד בחור שחיפש לפני איזה חצי שנה ואז נתנו לו ים המלצות... לדברים שהיו בארץ וכבר אין :\ אחרי חיפוש ממושך בחנויות (SKYPC TMS IQPC KSP PANDA IVORY) באינטרנט אנלא מצאתי מאוורר אחד שעונה לדרישות האלה :\ מה שחשוב לי זה מחיר שפוי (סביבות ה 50-60 שקל למאוורר לדעתי זה שפוי... אפשר קצת לחרוג), לחץ סטטי גבוה (STATIC PRESSURE... אני שם 2 מאווררים על HTS של המעבד) וCNF גבוה במיוחד.. כמו שרואים הULTRA KAZE 3000 עונה לכל הדרישות האלה אבל אין בארץ :\ בוש…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי חיישן טמפרטורה שאני רוצה לחבר לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם כדי שיציג לי את הטמפרטורות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני מעוניין בקירור מאוורר צד שלישי למעבד ryzen 7 2700x, איך אני יודע מה מתאים ומספיק חזק? בהנחה שהtdp שלו הוא 105 W.. מה צריך לבדוק שהקירור מסוגל, מעבר לתושבת מתאימה? אשמח לדוגמא של מאוורר שנמכר בארץ(נתחיל מהאופציה הזולה ביותר שתעשה את העבודה אם לא מתוכנן oc) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול האם חייב שכל החומרה תתמוך בoc על מנת שאפשר יהיה לבצע oc או מספיק שרק חלק .. (לדוגמא שרק הלוח אם או המעבד יהיו תואמים לoc ולהמחשה לוח אם z87 עם מעבד i7 4770k ) אז האם חייב שכל החומרה תתמוך ? או שמספיק לדוגמא רק מעבד / לוח אם / כרטיס מסך / זכרונות ? ואם לא אז איזה חלק בדיוק צריך שיתמוך ..? תודה רבה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון חושב על לעשות אוברקלוק אבל אני ממש פוחד להרוס תמעבד או להגיע לטמפרטורות לא רצויות. הסיבה השניה שאני חושש זה שקראתי לא פעם ולא פעמיים שאנשים נתקעו או שהחומרה שלהם נפגע כתוצאה מהאוברקלוק. כרגע המעבד שלי בסטוק והשאלות שלי הם: במה אוברקלוק ל-3000MHZ יתבטה לעומת 2400MHZ (מתי אני ירגיש את השינויי) אני יכול לעשות אוברקלוק בהיתחשב שיש לי זכרונות של CL5- KINGSTON 2048 800mhz (הם מתאימים ל-OC-השאלה מופנת למבינים בלבד) הטמפרטורות שלי בתוכנה core temp הם: core 0 36c core 1 : 39c core 2 : 32c core 3 : 37c הטמפרטורות טובות?? המערכת שלי כוללת גם: ASUS MAXIMUS FORMULA-עוד משהו שיכול אולי להגביל אותי (אפשרויות שונות למתחים וכו'-ביוס אולי יותר מסובח?? ???) …
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 1100 ככה לבזבז על לוח חדש , עכשיו מה שאני חושב לעשות זה למכור את הלוח לנוכחי שלי והמעבד ולעבור לamd מה אתם אומרים הכל במצב בן זונה טוב נירא . קיצר אני צריך לוח שהוא טוב לoc ושיש לו תמיכה גם בvga וגם pcix ושתי כניסות ide ואם יש אזז אפשרות גם לddr רגיל וגם ל2 . אם אפשר תביאו לי גם לamd וגם לאינטל ונדון על הנושא .
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ספק CORSAIR TX750, עם הזמן הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור. מחיפוש ברשת מצאתי שדרוש מאוורר מסוים שיעבוד עם הספק אחרת הוא לא יקבל מתח כי לא כל מאוורר כנראה מותאם לספק כוח. לא יודע אם זה נכון ולא מבין בנושא הזה בדיוק. אשמח להמלצה למאוורר לספק, 140mm אפשר מהארץ אבל מעדיף מחול לגבי טווח מחירים אין לי מושג. אני לא מבין בזה אשמח להמלצות גם בזה תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ז"א גם לליבה שהוא מראה כלא מחוברת לכלום בCCC? (כשהראשונה מחוברת למסך)
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-