אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם הקירור Noctua NH-D14 נכנס לתוך המארז Antac P183 ? הגובה של הקירור : 160 מ"מ הרוחב של המארז: 205 מ"מ אני יודע שיש עוד מרווח של 45 מ"מ (4.5 ס"מ) אבל, כשחשבתי על זה, יש גם את הלוח אם וגם את המקום בצד לסידור הכבלים ואת המעבד עצמו שזה גם תופס מקום ברוחב. אז השאלה שלי אם הקירור יצליח להיכנס... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התחלתי להשתעשע קצת עם הרעיון, עשיתי OC קטן למעבד 3.2GHZ מתח 1.375 טמפ': מנוחה 31C במאמץ 100% לאחר 4 שעות ע"י ORTHOS בSMALL עומד על 62C . השאלה שלי האם אני באמת יראה שיפור משמעותי לאחר OC לכל הרכיבים ? :s05: (אני משחק לרוב) המפרט בצד. ואם זה יתן לי שיפור של 10%-20% בביצועים אשמח לקבל קצת עזרא בנושא תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריה, תעזרו לי בבקשה לבחור בין שני המאווררים הנ"ל למעבד Q6600 ומארז CM690. יש חוסר באולטרה אקסטרים פשוט ואני חייב לקנות משם את המאווררים כי הם עושים לי אוברקלוק. אגב במארז CM690 אני אשים שני מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan, האם יש מאווררים טובים יותר בחנות TMS? והאם כדאי להחליף את המאוורר הקדמי כי הוא פחות שקט מהם כמו שנאמר לי בחנות? תודה מראש, תומר
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם מאוורר CNPS7000 ZALMAN מתאים ל לוח אם GA-K8N51PVMT-9????
-
- 11 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בחיפוש במצ'מרק של Phenom II X4 אחרי OC בעיקר לתוכנות עריכה 3Dsm, After Effects, Premiere תודה.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כן זאת אני שביקשה המלצה ב100 ש"ח אבל אמרו לי שזה מיותר ושמאוורר ב60 ש"ח יעשה את העבודה, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ולאחר תקלת ספק באחד מהם אני רוצה לוודא האם הלך רק הלוח או גם המעבד. זה ע"י התקנת המעבד מהמחשב שנדפק לזה שתקין. השאלה: האם אפשר להתקין את המעבד ללא משחה (לאחר שניקיתי את המשטחים) רק לצורך הבדיקה או שזה מסוכן??
-
- 17 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לתת חוות דעת למי שרוצה לקנות, הכרטיס נתן לי 7930 ציון בסטוק ב3D MARK 05, סמתי קירור זלמן על הכרטיס הוא על 41 מעלות במנוחה ברגיל הוא היה על 47 הצלחתי להגיעה עים הליבה ל570 מ450 עים ממש טיפה ארטיפקטים שלא רואים במשחקים רק ב3D מראק ממש טיפה כמעט ולא שמים לב , זכרונות הגעתי מ1260 ל 1700 הזכרונות נתנו יותר אבל נראה לי מספיק, במאמץ הוא מגיעה ל50 מעלות אולי יותר לא שיחקתי הרבה זמן ציון סופי ב3D מראק 05 9300 נראה לי ממש מכובד אחלה כרטיס שבעולם ממש מומלץ
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני נמצא כרגע במעבר מפלטפורמת AM3 לפלטפורמת 1155. על הAMD עמד טרמלרייט 120 אולטרה (ועשה עבודתו נאמנה). באתר שלהם, יש ערכות לפלטפורמות שונות http://www.thermalright.com/products/index.php?cat_id=20 אך בארץ ראיתי רק ערכה לAMD ול1366. משיטוט באתר שלהם ראיתי שהמשווקת שלהם היא נעה והנציג שלהם הוא גולדטופ (או להיפך, ממילא אני לא יודע מה ההבדל). מנעה וגולדטופ טרם קיבלתי תשובה למייל, אך מTMS ומP SEE קיבלתי תשובה שלצערם אין להם את הערכה. מישהו יודע מי הנציגה של טרמלרייט אליה אפשר לפנות? או אולי איזו חנות בינלאומית שמחזיקה מוצרים של טרמלרייט ועושה משלוחים לארץ? תודה ולילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp שני קירורים מפלצתיים וממש מגניבים
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות שני מאוררים: א. לCompucase 6a19, יש הכנה למאורר 120 מול ההארד דיסקים, שמתחממים קצת יותר מדי אחרי שצופפתי אותם והוספתי אחד נוסף. על המאורר להיות שקט ככל האפשר. ב. להיטסינק, שישב עליו עד היום 92ממ כלשהו של ארקטיק קולינג ופשוט... נקרע חלק מהבסיס שלו... (מין גומי מוזר כזה). ההיטסיסנק, עד כמה שזכור לי, הוא XP-90 של טרמלרייט. גם פה עדיף שהוא יהיה שקט ככל האפשר, אבל זה ממש לא שיקול קריטי במקרה הזה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :] אני רוצה לחבר מאוורר לfx5200 שלי, ואני צריך עזרה - באיזה גודל צריך להיות המאוורר? ואיך אני מחבר אותו להיטסינק? והאם אני צריך לדעת עוד דברים מסויימים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי את EVEREST ושאני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך( geforce 6800 gs) ללא מאמץ היא 58-60 ובמאמץ במשחקים כמו COD4 היא 108-110 האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נפל לידי המעבד החדש של AMD, ה1090T X6. היות ואני די חדש במערכות AMD, (האחרון מהחברה היה לי ה-ATHLON 2500+ האגדי), אשמח לעזרה בOC. המערכת כולל את ההבאים: GIGABYTE 890GPA-UD3H הכולל ערכת שבבים 890GX בגשר הצפוני ו850SB גשר דרומי. זיכרון 4 GIGA של A-DATA 2000X XPG DDR3 מעבד 1090T AMD קרור - MUGEN 2 כרטיס מסך 9600GT - לעת עתה ספק TAGAN BZ700 קראתי את המדריכים לOC של AMD, גם ברחבי הרשת, אבל אני מעדיף את עזרתכם בנושא. תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-4850 CF שלי... בקיצור אני מצליח נחמד אבל ממש לא מרשים... שאני מגיע לסביבות 680 לליבה מתחילים ארטיפקטים ולא בגלל חום. האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעדכן את כל המעוניינים שהבלוקים שלי כבר ביצור, התוכניות וחומר הגלם (נחושת כבר במקום היצור. הבלוקים ייוצרו בטכנולוגית CNC (עיבוד שבבי). מיוצרים כרגע : 10 בלוקים למעבד - אפשרות התאמה לAMD ולPENTUIM4. 10 בלוקים - אפשרות התאמה לגשר צפוני ולכרטיסי מסך. הזמינו מקומות מראש לערכתי הבלוקים יהיו מוכנים למסירה בתחילת שבוע הבא.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני דיי נוב בכל הקטע של OC, ויש לי כמה שאלות: קודם כל, המחשב שלי הוא כזה: לוח עם של Pc Chips M930 מעבד P4 478 1.8 GHZ שני סלוטים של זיכרון 128 ב 133 מה"צ (בקרוב מחליף ל 512 של PC3200) עכשיו, קודם כל, בביוס כתוב לי על הCPU RATIO - LOCKED... הבנתי שזה קשור איכשהו למכפלה של המעבד... בכל מקרה... השאלות: 1. למה הלוח שלי תומך ב 400MHZ וגם ב 533MHZ של FSB והוא פועל בעצם ב 100? 2. הבנתי שניתן לעשות OC אם מגבירים את ה FSB, איך אני עושה את זה ? (ניסיתי דרך ה CPUCOOL, ולמרות שבחרתי את ה PLL הנכון, זה תוקע את המחשב גם אם אני משאיר את זה על ההגדרה הקיימת ועושה SET....) 3. בכלל אפשרי לעשות OC על הלוח המסכן שלי ? האם יש קשר לזיכרון? 4. על איזה משחה טרמית אתם ממליצים? …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-