עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות היטסינק חדש למעבד אני לא עושה OC אני קונה בגלל שה AMD 2400+ שלי הגיע ל60 מעלות וטיפה יותר אני מחפש משהו טוב אבל גם שלא יהייה לו רעש של מטוס בתקציב של 200 שקל גג. כמה דברים שניסיתי: מה יותר טוב ה- silent tower http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6681 או ה- Thermalright ALX-800 +Vantec Uv 80MM http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4335 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5112 אם יש עוד אפשרויות טובותאז אתם יכולים לתת לי? תודה, טל.

2. הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. טוב למי שלא יודע אני משתמש מאוד ישן פה פעם אחרונה שהגבתי הייתה לפני 4 שנים .. כן כן לפני 3 שנים כשעוד נישאר לי מעט מידע על מחשב ועל מה שקורה והולך ועוד ידע טכני לפני שהספיק להשחק קניתי מחשב ותיכננתי אותו שגם בעוד 3 שנים אני אצטרך לסחוט אותו עוד קצת עם הביצועים,לא קניתי משו מטורף ל OC מכיוון שבחנות לא היה את החלקים שאני צריך ומכיוון שקיבלתי מעל ל50% הנחה בקומבינות אז היה עדיף לי באותו זמן לקנות את מה שקניתי המערכת כפי שידוע לי וכפי שתיכננתי יכולה לבצע OC סביר +- יש לי Gigabyte K8NS Pro Athlon 64 3000+ Kingston DDR 400MHz Geforce 6800 Club3D - זה מהכרטיסים האלה שהיה אפשר לפתוח להם את הפייפליינס למי שזוכר...לפני כמה ימים אני בעצמי ניזכרתי שכחתי מזה לגמרי חחחח היה לי…

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. הייי בדיוק אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי SUMA PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB הוא הגיע במהירות של 250/550 השתמשתי ב RIVA TUNER ושם באפשרויות של LOW LEVEL SYSTEM SETTINGS העלתי ל 286/599 איך אני בודק בעזרת תוכנה חיצונית מה מהירות הכרטיס כרגע??? דרך אגב הכרטיס בא עם גוף קירור עליו והיטסינקים על הזיכרונות משני הצדדים ממש פצצה שאלה נוספת היא האם צריבת ביוס לכרטיס עם המהירות החדשה תביא שיפור יותר גדול כמו שרשום בכתבה באתר ואם כן אז אם איזה תוכנה אני יכול להוציא את הביוס מתוך הכרטיס שלי ולערוך אותו ואז לצרוב אותו לכרטיס??? תודה לכל העונים שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לי

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  5. לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  6. אני מתלבט בין ה Sonic Tower ולהוסיף לו עוד מאוור 120 עליו שקט או את ה Tuniq Tower או Scythe Infinity מה עדיף בינהם ? ואוליי יש משהו יותר טוב ? תודה רבה, איתי

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  7. http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp ? והאם מישו התנסה עם Accelero X2 בלי קשר לביקורת באתר? http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=1&disc=

8. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והחום בו עכשיו עומד על 64 (<מעבד) אחרי משחק סימס והסידור חוטים במארז די טוב: ויש אפילו מאורר ליד HSF של המעבד שמוציא אויר חם: מה אני צריך לעשות חד וחלק כדי להוריד את החום

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה. נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. גם אלקטרוניקה זה לא התחום שלי כ"כ אבל לאן הלד מתחבר (לאיזה ספק כח) אם אני שם אותו באיזה חור מארז ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by AFIK10000,

כמה מאווררים כדי לשים בנתיים יש לי אחד וזה פנטיום 4

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  12. Started by HiTiT,

OK אז המפרט שלי מימין [בפרופיל] יש לי tuniq tower. והתחלתי לעשות OC הורדתי את ה מכפלת HT ל X4 כי הוא לא נתן לי להיתקדם. הגעתי ל BUS 254 timing של הזכרונות הורדתי 4-4-4-12-16 שזה 266MHZ מתח במעבד 1.4 מתח זיכרונות 2.05 --- ופה נתקעתי - אם אני זז למעלה אפילו 1MHZ בבס - אני מקבל fatal error ב orthos וכמו שרשמתי למעלה זה יציב ועובד מצויין... הטמפ' שלי: מנוחה core 1: 30 core 2: 24 מאמץ מלא orthos: core 1: 45 core 2: 39-40 [כל הזמן קופץ] אני מפחד להעלות עוד זכרונות... ומעבד נראה לי שהמתח סבבה אז מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  13. חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by yuval_cohen,

על איזה אתם ממליצים? 2700,3000,2100 מה זה תזמונים? איך אני יודע עד כמה אני יכול להעלות את FSB בלי לשרוף זכרונות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. לפי וויקיפדיה יש לו TDP השווה ל-68.3 וואט. קניתי את המחשב המבוסס על המעבד הנ"ל לפני למעלה מ-3 שנים והוא הגיע אליי מ-KSP בתוך מארז עם אוורור צדדי(המארז הפופולארי של HEC). אני שוקל אופציה לשים לו דופן צדדי ללא האוורור ואת הדופן הצדדי המקורי לשים למארז אחר שמחזיק בתוכו מעבד pentium D820 שהוא בעל TDP השווה ל-95 וואט.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by -Nike-,

שלום, אני מעונין לעשות OC למעבד והתחלתי בתהליך לפי המדריך שיש באתר אך הביוס שלי קצת שונה ואני לא מוצא את משצריך. דגם הלוח שלי הוא : K8NF9 Ultra אז משארך OC אם הלוח זה או שיודע את הביוס הזה בבקשה שינכה אותי .. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

כאשר משתמשים בפנטיום 4 1.8 והלוח הוא מבוסס 845E הבנתי שיש תמיכה לזכרונות 333 כאשר היחד הוא 3:4 והמעבד עובד על באס 133. השאלה שלי היא אם המעבד והזכרון פועלים על אותו יחס 1:1 ב166 (כמו שהזכרון אמור להיות) המעבד יעבוד בטוח בבאס כזה (לא כולל בעיות חום) ?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום רב לכל חברי הפורום, אני שוקל לקנות גוף קירור חדש למעבד שלי. מאחר שיש לי מארז ג'נרי ה- Tuniq 120 לא יכנס לי, בדקתי. עומדות בפני שתי אפשרויות עיקריות לדעתי, BigTyphoon-VX NINJA אני חושב שעדיף לי ללכת על ה- BigTyphoon-VX בגלל הביקורות הרעות שראיתי פה על גבי הפורום כנגד ה- NINJA. בנתיים אני אני סגור על BigTyphoon-VX. יש לכם הצעה טובה יותר? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by nimrodim,

את המידע יש לקחת בערבון מוגבל... המאמר מתאריך October 10, 2007 ונתן מידע לגבי טמ"פ מקסמלית של מעבדי INTEL ו AMD שונים מסודר בטבלאות. לגבי INTEL ניראה כי מדובר ב TJ MAX ולא בטמ"פ ה CORE אך אני לא בטוח למה התכוון באמת המשורר http://www.hardwaresecrets.com/article/143/1

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by THE KING,

יש לי בעיה!!!! יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  22. אהלן, יש לי מארז antec p101 silent ,כאשר רק צמד כלובי האחסון התחתונים מורכבים. הוא מגיע עם 3*120 מאווררי סטוק מקדימה ו1*140 מאחורה. יש להם שני מצבים..במצב החזק הם קצת רועשים לי (התמיכה הראשית של אנטק לא יודעים לספק עליהם שום נתונים מעבר למהירות סיבוב של 1500 rpm). אני רוצה להחליף אותם במאווררי נוקטואה- 3* nf-s12a pwm ואת האחורי ב nf a14 pwm.. האם יהיה שיפור ברמת הרעש והקירור(גם אם ברמת ה1-2 מעלות)? האם יש המלצה על מאווררים אחרים? A12x25 יעשו עבודה טובה יותר?כי נראה שעם מהירות סיבוב של 2000 rpm הם יהיו רועשים הרבה יותר.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by RedBuLLNOAM,

אהלן, מה צריך בשביל לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך הזה מבלי שיקרוס? ניסיתי עם תוכנת ATI TOOLS ולא הלך... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  24. Started by kinggil,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1759 איך זה ? לי הוא נראה מצוין יש עוד קישור http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bns/bns.htm הדרישות: ללא ספק ללא חלון, מארז טוב בלי יותר מדיי סיבוכים, שהייה נוח, בלי דלת מעצבנת. המארז שכרגע יש לי זזה שבתמונה והוא מזה לא נוח. תודה

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by hagay21,

קראתי את הכתבה באתר ובמקרה יש לי גם את המוצר הנ"ל...... אני לא יודע מי מנסה לקדם כאן מכירות אבל אותי המוצר ממש איכזב עם טמפ של 38 במנוחה ו45 מאמץ טמפ מארז הייתה על 27 שזה 2מעלות פחות מן הבדיקה באתר יש לי אותו מעבד ללא oc הכתבה נישמעת כמו קידום מכירות של החברה.......לדעתי לא מומלץ המוצר שוכב אצלי בארון עם קירור סטוק ומאוורר דלתא הצלחתי להגיע לטמפ יותר יפות

• 5 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.