עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by midnight8,

אני צריך תוכנה שתבדוק לי מה החום של מעבד שלי ב100% USE וב0% USE תודה לעורים עריכה: מצאתי תוכנה OCCT נראה לי שהיא מתאימה אם אפשר מישהו שיודע שירשום לי איך להשתמש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by X-Gamer,

עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by psycho59,

לפני כמה דות נכנסתי ל atitool כדי להמשיך את הOC שעשיתי לכרטיס מסך. עשיתי בדיקת ארטיפרת ולא היו בעיות הכרטיס התחיל לעלות כהרגלו לכיוון ה60 מעלות ר שעכשיו ראיתי אותו ממשיך ל61 ושניה אחרי 62 ושהוא הגיע ל63 פשוט עצרתי את הבדיקה. הכרטיס ירד כמה מעלות ונשאר על 58 מעלות ללא שום מאמץ וכל זה שהמארז עצמו פתוח. הסתכלתי על הכרטיס ופתאום אני רואה שהמאוורר שלו בכלל לא מסתובב. עשיתי restart למחשב ופתאופ הוא כן הסתובב. אני מפחד שזה יקרה לי שוב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנצל אחריות. תופעה מוזרה. מישהו יודע מה יכול לגרום לה ומה צריך לעשות כדי לתן את זה?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  4. Started by brustobristo,

אני לא מבין כלום באוברקלוקינק ולעולם לא עשיתי משהו דומה, האם זה קל? מה הסיכונים? יש לי מעבד ולוח אם מסידרת P35 Q6600

5. Started by Loco69,

החלון החדש שלי! Alpha Pal 8045 + Crystel ORB זהו לוח האם, ובתמונה Crystel ORB, Alpha PAL8045 + Sunson 80mm 50cfm, 2*60mm sunson זהו המארז ובתמונה את מה אתם אומרים? יפה לא?

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by X-Gamer,

אני מקווה מאוד שהנושא קשור לפורום הזה אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות PC100 שאין לי מושג של איזה חברה הם אולי אתם יכולים להגיד איך לבדוק התיזמונים הם 3-3-3-5 ואני רוצה להוריד לפחות ל-2.5 הזיכרונות יכולים להשרף?

• 15 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by erlich9,

איך אני עושה oc ל 6800 gs קניתי עכשיו חדש חדש ואין לי מושג איך עושים oc, בבקשה האם יש תוצאות , מה ההבדל (לפני ואחרי), איך עושים וכו... נ.ב יש לי את הקירור המקורי שלו ויש לי מעבד intel 3000x2

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by hichkock,

שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  10. איך אני יודע לאיפה לחבר מאוורר חדש ואיפה לשים אותו? ???

• 16 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by nimrodim,

כמו שכולנו יודעים ב OC אנו ממהירים את המעבד ולפעמים גם את הזכרונות. אני רוצה לעלות את נושא המהרת הגשר הצפוני אשר קורה במקביל להמהרת המעבד. התרד מבוסס על המאמר של TONY מ OCZ שנמצא כאן: http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=29757 והתרד הבא מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106834 ע"מ לפשט את הנושא אני רוצה להתייחס לגשר הצפוני כמו אל מעבד - לומר שיש לגשר הצפוני מכפלה ותדר, וכן מגבלת תדר אוברקלוק התלויה במתח שניתן לגשר הצפוני. בוא נניח שהמהירות הנומינלית של הגשר הצפוני מוגדרת כ MHZ 400. על מנת לקבוע את ערכי המכפלה ותדר הבסיס של הגשר הצפוני יש לבחון את ה - FSB STRAP. תדר בסיס של ה-NB מכפלה FSB STRAP 533 3 …

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by idani1983,

מה זה בדיוק DRIVER-LEVEL FAN C בתוכנה ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. Started by DJO,

אני יכול לשנות את הערכים, לבדוק אותם ובמידה שהם עוברים את הבדיקה (שניהם יציבים בנניח 210) לעשות OK ואז אני עובד עם זה עכשיו.. אבל כל ריסט זה לא נשמר.. למרות שאני לוחץ שם על הכפתור שזה אמור לשמור. עזרה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?

15. Started by Integer,

אני מחפש גוף קירור למעבד הזה משהו כמה שיותר זול, אני לא הולך לעשות המהרות כאלה ואחרות אבל בכל זאת רוצה שיהיה משהו סביר...

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by יונדב,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאד במחשב... המחשב שלי מרבה להתחמם שהוא דולק הרבה זמן...לפעמים הוא גם נכבה...מה אני יכול לעשות? המאוורר שלי נראה לי תקין לגמרי..יש לי מאוורר אחד מעל הצלעות קירור של המעבר ואחד בספק...

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by RGod,

קיצר ככה הכרטיס הוא 9800PRO עם קירור מקורי -שלא מתפקד כמו שצריך -יש ארטיפקטים וכו וכו ,ניסיתי כל מיני קומבינות עזר אבל אני רוצה משהו איכותי יותר . הקירור הוא: Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ATI 9600 (Pro, XT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 רשום שהוא מתאים רק ל 9600,ויש את זה : Arctic-Cooling ATI Silencer 3 REV2 שרשום שהוא מתאים ל 9800XT שהוא בעצם 9800 רק מומהר ומגיע בדרך כלל עם 256 MB זיכרון .....בעיקרון הוא אמור להתאים אבל אני לא בטוח כי הוא בנוי אחרת ... אז עם מישהו יודע עם הם יתאימו לי אז ענה להגיד ....עם לא אז נלך על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_2305&products_id=15364 עריכה :מצאתי א…

• 7 תגובות
    • 465 צפיות
  19. צהריים טובים לכל האוברקלוקרים באשר הם, היום אני ארצה לספר לכם על מעבד שנפל לידיי בתחילת השבוע ומאז אני מתחבט כיצד לדחוף אותו עוד קצת אל עבר המגבלות, אך ראשית קצת רקע על המחשב שלי: עד לא מזמן היה ברשותי מעבד פנטיום 3 700@1000 שעשה עבודה נאמנה והחזיק את מחשבי במשך קרוב לשנה וסיפק ביצועים מספקים בהחלט לתחנת העבודה שלי, לפני כחודש המעבד התפגר ואינטל שבדקו וגילו אותו כדפוק שלחו לי פנטיום 3 טואלטין 1200, לאחר ניסיונות רבים ומשונים, כשלו כל מאמצי להפעיל את המעבד על ה CUSL2 BlackPearl אשר תומך אך ורק במעבדי קופרמיין. לכן לצערי נאלצתי למסור לחבר את הטואלטין החדש, בגלל שהוא כבר מצויד בלוח-אם TUSL2 אשר תומך במעבדי טואלטין. ואני לקחתי ממנו את ה-700 הסרבן שלו, אשר לא היה מוכן …

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by shabo,

ערב טוב. אני כרגע נמצא בתהליך של השתקת המחשב.. קניתי קרור של ארטיק קולינג למעבד (pro 7 ) ואני לא מצליח לגרום לו לרדת מ2100 RPM.. הגדרתי בביוס שיסתובב על slow וזה עדיין לא עוזר.. אני רוצה שיסתובב על 1000 - 1500 מקסימום.., יש לי לוח אם של Asrock 945G-dvi Conroe. אני מחפש גם קרור שקט לכרטיס מסך Gforce 7600GT, יותר חשוב לי השקט מאשר יכולת הקירור.. אני אשמח לקבל הצעות. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  21. Started by pp12,

רציתי לדעת מה זה OC לכרטיסי מסך שמישהו יסביר לי מה זה עושה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by hwforcer,

Is that normal that Easytune5 make blue screen when you try make OC by %% or by the FSB change function? I've tried to make the OC useing the %% change function and once click GO it make blue screen and reboot. I've also tried the advanced tab and changed the FSB and clicked GO and was again bluescreen and reboot. All this useing GIGABYTE'S EasyTune5 program. Then after reboot (in both cases) I had this stupied window right after windows up the window with "close/report" and when i clicked Debug was no files or some thing only IDs/ltrs nothing special. What do you think? You can see my specs on my Sign down... Is that normal for EasyTune do such things?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף חלון למחשב שלי, שיראה כמו זה של THE MASTER - זה יצא לו נהדר אבל הוא לא אמר איפה הוא קנה את הגומיות המגניבות האלה- חיפשתי בכל מיני חנויות של גומי בת"א אבל רובם פשטו את הרגל, אם תוכלו לתת לי שם, כתובת או מספר טלפון של חנויות שמוכרות גומי שמתאים לכאלה חלונו בזול אשמח מאוד. נ.ב איפה אפשר גם לקנות פרספקט או משהו כזה שקוף גם בזול (אני דל תקציב) והאם כדאי להשתמש בדיסק לחיתוך המחשב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sheepmaster,

אני משתמש בATI TOOL וכתוב שם 250 CORE ו143 ל MEM....איפשהו באינטרנט קראתי שזה אמור להיות 400 לזיכרון זה הגיוני?...כי שמתי על 333 והמסך השתגע(ישר עשיתי ריסטרט) הכרטיס ללא מאוורר מקורר פסיבית.... ועד איזה מהיריות אני יכול להגיע עם הכרטיס....? כי אני משחק עכשיו homeworld2 והFPS גבולי מאוד(יש על המפה כ 300 ספינוות שלי+400 ספינות אויב) וזה מקרטע...לכן כל אובר קטן משפיע

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. לא מזמן קניתי מחשב עם מעבד Q6600 וקירור V1. אתמול רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר אז התקנתי תוכנה בשם SPEEDFAN, ואני לא בטוח איך להתחייחס למה שהיא מראה לי. יש פירוט של 4 הליבות Core0: 16c Core1: 16c Core2: 16c Core3: 16c ומתחתם יש Core ללא שום ספרה ליד והוא מצביע על 55 כשהמחשב נדלק רק לפני רבע שעה. כיוונתי את המהירות של ה V1 למקסימום... האם בכלל צריך להתייחס לקריאה הזאת?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.