אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

עשיתי חיפוס, ונאמר באחד התרדים שעם מחט אפשר להוציא את הפינים במולקס, אבל אני לא מצליח, עם אני מנסה בכוח אז הפינים נשברים/מתעקמים. אני רוצה לחבר מאורר שהוצאתי מספק ולחבר לאחד המולקסים שבספק, אבל אני לא מליח להוציא. למישהו יש כמה טיפים להוציא? - 

- 7 תגובות
- 602 צפיות

- 

- 

יש לי גי פורס 4 (בחתימה) ואני עושה לא אובר קלוקים די גדולים... ואמרו לי שכדאי לי לצרוב ביוס... מה זה נותן? ואיך עושים את זה?יש סיכונים או משהו? - 

- 0 תגובות
- 466 צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות לו קצת את הMHZ יש לי במחשב: לוח אם K9NGM MSI מעבד ATHLON 64 3200+ זיכרון 256 533 MHZ כרטיס מסך 6100 GEFORCE (מובנה) אני עוד כמה ימים הולך ליקנות זיכרון שזה הכי דחוף לי.. ולעניין אני רוצה לעלות את הMHZ של המעבד בלי לפגוע ברכיבים אחרים כמו הזיכרון או הלוח אם וגם לעלות בלי שיהיה סיכון... הטמפ' של המעבד שלי 30-35 (מנוחה מאמץ) חיפשתי בביוס אפשרויות ואין לי כל מיני טיימינג וכל זה אפשר לעשות משהו עם הדרייבר של NVIDIA? [attachment deleted by admin] - 

- 7 תגובות
- 788 צפיות

- 

- 

כאשר חיפשתי קצת ברשת איזהשהו רכיב נתקלתי בחנות בארץ שמוכרת מסכים כאלה: הכתובת של החנות זה: http://www.ziontronics.co.il/ אני רוצה לציין שאין לי שום קשר לחנות ככה שזו לא ממש פירסומת אלה שפשוט רציתי לעזור לאנשים שאולי מעוניינים במסכים כאלה. - 

- 31 תגובות
- 3.2k צפיות

- 

- 

תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור - 

- 6 תגובות
- 620 צפיות

- 

- 

משהו ניסה לבנות את הבקר הפשוט שמתואר במאמר הזה http://www.heatsink-guide.com/tempcontrol.htm משהו דומה ? - 

- 0 תגובות
- 551 צפיות

- 

- 

יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים מהתחלה היה לי בעיה עם OC המותקן שבא עם הכרטיס 800/950 משום מה תמיד קורסים לי משחקים ואני חייב להוריד את OC לרגיל שלו מה עושים? - 

- 1 תגובה
- 969 צפיות

- 

- 

ניסיתי לבנות בלוק לא הלך =\ כאילה עשיתי משהו נחמד אבל לא יצא טוב והכול ואין לי כוח לעבוד על זה ולא ידעתי איזה משאווה אז ויתרתי =\ ורציתי לדעת איזה מערכת שוה לקנות ב 500-600 שקל, אני חשבתי על הThermaltake BigWater. אפשר קצת המלצות בבקשה. ומשהו שיתאים לי ללוח,המפרט בחתימה. - 

- 10 תגובות
- 675 צפיות

- 

- 

אני עם הזיכרונות שיש לי בחתימה על 4-4-4-12 שאני הגדרתי עם תוספת מתח של +0.4 ועובדים יציב. זה יגמור לי אותם מהר התוספת מתח הזאת? - 

- 2 תגובות
- 454 צפיות

- 

- 

AXP2500 Abit N F7 2 x 256 corsair 3200 CL2 I put the FSB on 200, and the multiplier on 11 (2200mhz), and didn't have to touch the voltages yet.. and the computer is running great... Then i tried increasing the multiplier by 0.5 to 2300mhz and the windows loading didn't even show up.. so i figured i need to raise the voltage.. i raised it bit by bit (0.25) each time.. and still no good... what can be the problem? what's stopping me from getting any higher? if you need any more info feel free to ask. - 

- 48 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה? - 

- 18 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני קונה את המפרט הבא: אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 2 1140 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 מה שאני צריך זה קירור גם שקט כמו דלת וגם טוב לשמש ל-OC. הבנתי שעל המעבד הכי טוב בשבילי זה ה-Big Typhoon אבל מה עם המארז והכרטיס מסך? תקציב ע… - 

- 1 תגובה
- 777 צפיות

- 

- 

3 שעות ישבתי על המחשב פירקתי אותו לרסיסים ניקיתי אותו מאבק כמו שאף פעם לא ניקיתי הוספתי מאורר אחד מאחורה שמוציא אויר ואחד מהצד שמכניס אויר. - 

- 10 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

אחרי שראיתי אתמול את של HOLLY הלכתי והזמנתי לעצמי (כן אני מודה,אני קנאי...),בכל מקרה הזמנתי גם את המאוורר של אנרמקס ה-92 מ"מ וה-SP97. יאללה לעבודה. http://www.pbase.com/image/25131653/original - 

- 24 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו? - 

- 2 תגובות
- 635 צפיות

- 

- 

איפה אפשר לקנות שרוולי גומי כאלה שמתכווצים בחום (בשביל חוטים למולקס) ??? - 

- 6 תגובות
- 2.9k צפיות

- 

- 

האם Corsair COOL Water Cooling Kit (CWC100-1000) מספיק טוב ל AMD 4400+? האם הכסף מצדיק את עצמו? כדי לקנות משהו אחר? אני לא מבין כל כך במערכות מים, לכן אני לא יודע איך להתאים מערכת מחלקים, אז אני הולך על KITS מוכנים. http://www.frozencpu.com/ex-wat-63.html הנה המפרט של הערכה. והאם יהיה אפשרות להתאים את המערכת לקרר גם את ה GEFORCE 7800? תודה מראש. - 

- 3 תגובות
- 526 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין בקצת שקט :'(. מוסיקה מאוד חשובה לי, והמאוורר של ה 775 שלי מרעיש באופן מפחיד. חשבתי להחליף ל 7700CU, אבל אז חשבתי לעצמי האם אפשר להעיף את כל המאווררים מהמחשב? האם הדבר בכלל אפשרי? האם מערכת מים מכסה, למשל, על דיסקים קשיחים? כרגע יש לי עליהם מאוורר מיוחד. המטרה שלי היא שקט. כרגע אין לי בעיות טמפרטורה (CPU 50, MB 40). כלומר, אני מבקש המלצה לקירור מים רגיל לחלוטין, שרק ייתן לי שקט. אני יודע שאתם אוהבים לומר "תריץ חיפוש" אבל אני מריץ חיפוש וכל מה שאני מקבל בחיפוש זה "תריץ חיפוש" לאחרים. האמת שאתם רוב הזמן מדברים כאן על קירור מים לאוברקלוק, ואני לא מתעסק עם זה. אני רק רוצה שקט. אז אני מסכם: 1. מערכת קירור שקטה פשוטה שתעשה את העבודה (אם צריך לשלם קצת י… - 

- 20 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

ללא יודע איזה קירור יש פה ומשחה טרמית אבל המארז סגור ולא מאורר רק 2 מאוררים מאחורה איך זה.. מעבד intel core 2 E6420 [attachment deleted by admin] - 

- 5 תגובות
- 666 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשיפור/שידרוג הסירקולציה של המארז. הסיבה: אני מבצע OC למעבד (6700K 4.5) ובמאמץ אני מקבל 70 מעלות למעבד, 60 מעלות ללוח אם (מה שבגללו בגדול אני מרגיש שמשהו לא תקין בסירקולציה), ו-64 לכרטיס מסך (לגבי הכרטיס מסך לא כ"כ התייחסתי לגביו אבל אני בוודאות יודע שהוא גם מקבל טמפרטורה גבוהה יחסית גם ב-Idle בקיץ במיוחד, 53-54). אנחנו עכשיו רק בפברואר, לא רוצה לדעת מה יהיה בקיץ. ברשותי מארז cm690 II basic, צילמתי תמונות שיהיה יותר קל להבין (מתנצל על האיכות). בדלת הימנית של המארז יש מאוורר אחד בדלת השמאלית של המארז (מאחורי הלוח אם) נראה לי שיש אפשרות להוסיף שם מאוורר או שאני טועה?במידה וכן, האם… - 

- 27 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה? - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי לכולם למומחים באוברקלוקינג, מה עדיף מלוחות האם של asus בביצוע OC לא ממש חזק: asus p5q 635 nis asus p5q pro 715 nis asus p5q turbo 680 nis asus p5q pro turbo 725 nis ההבדל פחות מ 100 ש"ח שאר הרכיבים (לקנייה) הם: מעבד E8400 עם קירור ocz v2 זיכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition כ.מ. HD 4850 Vapor-X 1GB מארז עדיין מתלבט אבל נראה לי coolermaster 590/690 ספק 600W coolermaster תודה - 

- 5 תגובות
- 931 צפיות

- 

- 

שלום לכלום אני חדש פה בתקווה שיענו לי יותר טוב מאשר לפורום שעבר ברצוני לדעת מה ההבדל בין שתי מערכות קירור המים האלו והאם שווה להשקיע את ההפרש ??? כמו כן ברצוני לדעת איזו מהמערכות הבאות תהיה יותר טובה למפרט שלי: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1… - 

- 17 תגובות
- 929 צפיות

- 

- 

שלום לכל באי הפורום, ת'רד זה נועד לשתף את שאר המשתמשים במערכת הקירור שלכם. תוכלו לתת/לקבל פה הערות/הארות/התרשמות/פידבקים וכדו' ככל העולה על רוחכם, בתנאי שזה נעשה בצורה מכובדת ולא סוטה מהנושא המרכזי. קווים מנחים לפרסום התמונות: * רזלוציית התמונה לא תעלה על 800X600 פיקסלים, וזאת על מנת לשמור על הסדר ונוחות העיון בת'רד. * התמונות יאוחסנו בשרת חיצוני - ImageShack ודומיו, שכן תמונות המועלות לשרת הפורום נמחקות מידי כמה זמן. * הסברים לגבי קונפיגורציית המאווררים במארז יתקבלו בברכה. * אין צורך לפרסם מספר רב מידי של תמונות (3-4 תמונות יספיקו בהחלט כדי להציג תמונה מלאה של המערכת). - 

- 1k תגובות
- 139.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה. - 

- 11 תגובות
- 773 צפיות

-