עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by INFERNO,

קיבלתי מאורר דלתה ASB 92X92X25 MM Series עם גריל עכשיו יש לי רק מאורר אחד שמקרר את המעבד לאיפה בידיוק אני יכול לחבר את המאורר?

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by surref,

הנה הטמפרטורות שלי הטמפרטורה של הכרטיס מסך אמורה להיות AUX לא? ולמה זה לא מופיע? ויש לי כרטיס מסך של radeon 9550 יהיה שווה לעשות לו OC ? יהיה שיפור משמעותי? או שבכלל לא כדאי להתעסק איתו? ואיזה קירור יתאים לי? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

עד כמה אני אוכל להגיע עם CELERON MMX 500MHZ, 64SDRAM , לוח אביט VA6באוברקלוק? אני לא ממש מבין בזה, אז אם מישהו יכתוב לי מדריך קצרצר, תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by matteo,

תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום כולם, מתכנן להתחדש בקרוב, החלקים המיועדים הם AMD Ryzen 9 5900X יחד עם וורסיה כלשהי של RTX 3080, בתכנון להשתמש בקירור מים, ואשמח להסבר על מימוש אפשרים אופטימלים לקרר את המעבד ואת הכרטיס מסך בעזרת קירור מים. בין אם מספר רדיאטורים, או כמה לופים, ואולי הסבר בכללי אם יש לך סבלנות וידע לצורך העניין מדובר במארז Full tower תודה רבה לעוזרים

6. Started by royk50,

new world record http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131071

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by le cat,

מממ... סליחה על הבורות... אבל מה תפקיד הסוויצ'ים והכפתורים והאורות שמוסיפים למחשב? למשל כאן ושם? תודה רבה!

8. Started by ^GunX^,

היי לכולם, אז לפני כמה ימים עשיתי תעלת איורר למעבד (הפכתי את המאורר מאחורה והצמדתי לו חתיכת קרטון שמובילה אוויר לקירור של המעבד) , זה הוריד בכמה מעלות אבל הגדיל את הרעש.. ובכלל המחשב שלי די רועש למרות שבכלל לא מזמן החלפתי לTt silent boost, והוא לא הבעיה-הבעיה ברעש היא בעיקר מהמאוורר שבספק ובכרטיס מסך (יש לי עוד 2 מאוררים במארז אחד מקדימה והשני מאחורה כמו שכבר ציינתי). למישהו יש רעיון איך אני יכול להפחית את הרעש בלי לבזבז יותר מידי כסף?? יש לי סינק ישן של סלרון סלוט 1 בלי מאורר אבל די גדול אולי זה יעזור ..

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  9. האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by Farmalot,

אהלן אהלן. לפני שאני עושה עוד נזקים למחשב... מה יכול להינזק מהמהרה של ה PCIE? ואיך ההמהרה הזו תורמת בכלל? היא גורמת להתחממות של הג'יפסט? איזה מההמהרות כן גורמות להתחממות של הג'יפסט (חוץ מהמהרה ל FSB)? מי הרג את ארלוזורוב?

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by yot,

סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני חושב על קניית phase change. אין בעיה של תקציב אבל עדיף שהוא יהיה יחסית קטן ולא ענק והכי חשוב אמין. אם אתם יכולים להביא לי קישור לאיזה מוצר (גם מחו"ל אני יכול להזמין) זה יהיה מצוין. תודה.

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by royk50,

גם במצב מנוחה וגם בLOAD יש אצלי הבדלים של 2-3 מעלות בין ליבות המעבד (תמיד C1 גבוה יותר) למשהו יש הסבר ? זה תקין ? משתמש ב TAT speedfan מראה שטויות שלא יאמן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by manorking,

האם כדאי לי לקנות מיגרת קרור: הEnermax UC-106 ATA100/133 Aluminium HDD Cooling Rack או שכדאי משהו יותר טוב מזה אם יש? והאם זה משפיע בכלל על תפקוד הדיסק קשיח בתודה manorking

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  15. Started by R9547655G,

מה אתם חושבים? זה לסוקט A . ולא משנה הרעש ו כן אני מתכוון לעשות אןברקלוק... משאו כמו 500MHZ או 600MHZ נוו מא אתם חושבים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Spidey,

זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כשהפעלתי את המחשב קיבלתי אזהרה CPU FAN FAIL . פתחתי את המחשב והמאוור באמת לא עבד טוב,בקושי הסתובב. והיה חם מאוד מתחת למאוורר. החלפתי אותו היום למאוור חדש+מריחת משחה טרמית חדשה. המאוור עובד טוב עכשיו אבל האזהרה עדיין קיימת כשאני מפעיל את המחשב. אני צריך ללחוץ F1 כדי להתעלם ממנה.

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  18. Started by oceans68,

קראתי ביקורת בה עשו אוורקלוק למעבד E6600 במהירות של 3.2 הוא נפל. אבל כאשר קיבלו מעבד E6600 STEPPING 5 - הצליחו להמהיר אותו עד 3.4 באופן יציב. מה זה אומר הסטפינג הזה? האם זו הסדרה של המעבדים? אם קונים מחשב חדש אפשר להזמין דבר כזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tazok,

שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  20. שלום לכולם. היום הורדתי את התוכנה SPEEDFAN ומכיוון שאני לא מבין כלום במה שהיא מציגה אז אני פונה לשאול אותכם האם הכל בסדר או שיש לי סיבה לדאגה? עוד שאלה מה זה TEMP3? אני יודע מה זה TEMP1 (זה טמפ' הלוח אם לבי הבנתי) וTEMP2 זה טמפ' המאבד. המערכת שלי: sempron 2600 MSI K7N2 Delta-ILSR (nforce2 ultra) kigston 512 ddr [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני עושה OC לGPU שלי עם RIVATUNER והגעתי לשיא שלי - 675/999 שזה נחמד אבל לא משהו יותר מזה הכרטיס לא מצליח לסחוב אז אני משער שאם אני יעלה לו VOLTAGE אז אני יוכל לסחוב יותר (תקנו אותי אם אני טועה) מישהו יודע איך אני יכול לשנות VOLTAGE ב POWER USER של הRIVATUNER תודה דרך אגב OC עם ATITOOLS עושה לי בעיות מאחר שבאמצע משחק הוא מחליף לי ל 2D וגורם בעצם לFREEZE תודה

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  22. Started by KiDi,

הסתכלתי עכשיו בסטיקי עם הטמפ' וראיתי שהמעבד שלי עובר את הטמפ' המומלצת(45 במאמץ) ב20 מעלות! המעבד במצב רגיל על 52 מעלות ובמאמץ מגיע ל 65 אפילו יותר... אני בודק עם התוכנה של הלוח אם של ג'יגהבייט - איזי טיון 5.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. העובדה שנוקטואה שולטת בעולם קירורי האוויר לא עוצרת אותה מלנסות עם קירור חדש - והיא מצליחה, ובגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%90%d7%94-%d7%98%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%93/

• 23 תגובות
    • 10.8k צפיות
  24. Started by 114508534,

היי חברים בוקר טוב יש לי C690 והוספתי מאורורים למארז ואני מצטער לרגע שעשיתי את זה , יש לי שניים מקדימדה 120 אחד מקורי והשני זאלמן ירוק בדלת שניים 120 אחד מקורי אחד HEC שמטריף לי תחיים למעלה 2 מאורורים 1 HEC120 ועוד אחד 80 של אבורקול ואחד מאחורה מקורי של המארז, אני כבר לא יודע מה לעשות, המאורורים של HEC יש להם דיודת חום שאמורה לעשות אותם חכמים אבל זה לא ככה, הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. שלום לכולם; ברשותי 8800GTS 320MB וכבר זמן רב הוא בהמהרה קבועה של 600/1800, לאחרונה התוכנה RIVA TUNER עושה בעיות, יש קריסות בלתי מוסברות של התוכנה, או שאפילו התוכנה מאפסת את המהירויות עם הפעלת המחשב (אין קריסות במשחקים, ולמעם האמת הכרטיס שומר על טמפרטורות סבירות+) חשבתי על לצרוב את המהירויות החדשות לביוס של הכרטיס, ובכך לפתור את עצמי מההתעסקות בתוכנה; מה דעתכם? וכיצד התהליך נעשה?

• 0 תגובות
    • 396 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.