אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קודם כל יש פה אחלה פרום.. ותודה מראש לכולם ברשותי מעבד אטלון 3200 ולוח של MSI NEO4 K8N הורדתי את התוכנה ClockGen והרמתי את המהירות של המעבד ל2.4 ואיך שלחתי על APPLY המחשב עשה רסטרט ושהוא עלה הוא כתה איזה הודעה בעברית על שינויים ושחזרתי לתוכנה המעבד חזר ל 2 ג'גהרץ בעצם זה לא עשה כלום.. אולי יש איזה שהיא הגנה שצריך לבטל ? זה פעם ראשונה שאני מנסה ורק בתוכנה הזאת אם למישהו יש עצה לעזור לי אשמח. שאלה שניה אם זה ישפר לי קצת במשחקים ולאיזה מהירות לעלות את המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 4% להכל (תוכנית שבאה אם הביוס הכי גבוהה ) עכשיו איך אני עושה יותר ? נגיד את המעבד במקום 2.8 ל3.00? ולא 2.805 ? ובקשר לכרטיס מסך יש לי את הקירור STOK מאוורר אם מפזר חום, הוא פועל על 500MHZ יכל עד 800MZל3D ו200MH ל 2D יכל עד 800MHZ ולזיכרון 800MHZ יכל עד 1200MHZ בקשר למפרט... P4 DUAL CORE 2.8 INTEL M BOARD 875PBZ 800MHZ שני כרטיסים של 512 400MHZ(פועלים על 333MHZ)י N-VIDIA 6600GT LEADTEK אם חסר משהוא? תמונה...
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום כולם הטמפרטורות של הכרטיס מסך (8800gt) לא מופיעות בשום תוכנה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה פעם הייתי יכול ליראות עכשיו פיתאום זה כבר לא מראה זה דיי בעייה כי אני על אוברקלוק ואני לא רואה תטמפרטורה הדרייבר הוא 180.48 ניסיתי גם אחרים ולא הולך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נסיתי דרך הבטריה אני לא מצליח חיפשתי את הג'מפר אני לא מוצא עזרה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש המפרט שלו בחתימה (אולי אני יגיד את זה הרבה פעמים זה בגלל שאני מתלהב ממנו) עכשיו אני צריך הדרכה באוברקלוק בבקשה תוכלו לרשום לי את כל התוכנות שאני יצטרך ולהסביר לי צעד אחרי צעד כמו לילד מפגר, חריש, עילם, עם רגל אחת והלם קרב תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום עשיתי לא מזמן OC למחשב שלי ואתמול גיליתי שהוא לא יציב אחרי כמה בדיקות בפריים 95 הFSB היה על 222 והמתחים על סטוק אז אם בבקשה אתם יכולים להסביר בדיוק מה לעשות מההתחלה אני מאוד ישמח המפרט שלי : מעבד - AMD64 +3000 וניס לוח אם - GIGABYTE GAK8NF4 4X זכרונות - TWINMOS (512X2) ספק - Enermax 350W היטסינק על המעבד - TT BigTyphoon CPU-Z:
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בחיים לא עשיתי אוברקלוק משום סוג שהוא, לשום חלק שהוא, אולם הגיע היום ואני רוצה לנסות את הנושא, ברשותי מחשב- p4-1.8 socket 423 rdram 800 HRZ Asus-mb p4t Asus GF3 delux8200 שמעתי פעם שדיי בעייתי להמהיר RDRAM כי הם מתחממים או משהו כזה... זה כל מה שאני יודע ויכול לספק בשלב זה, אני אשמח לקבל מידע איך מתחילים ואם מישהו יכול להדריך פרטנית באי סי קיו זה יהיה נחמד. תודה מראש לכל העוזרים למינהם.
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות oc למחשב שלי... איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם המערכת שלי יציבה אחרי הoc? חיפשתי מדריכים אבל לא הבנתי כלום... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 קונה 2 יחידות זכרונות 4 גיגה 1600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב רק חנות KSP תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ברצוני לקנות בקר למהירות המאווררים שיהיה איכותי יפה ועים חיישני חום? מה אתם ממליצים? ואיזה חברה טובה בתחום זה? מה עלי לבדוק לפני שאני קונה בקר? שאלה נוספת...ממה שהבנתי חלק מהבקרים לא תומכים במאווררים שהם 10 וואט ומעלה מה זאת אומרת? ואיזה בקרים תומכים ב10 וואט ומעלה? בתודה. ??? ???
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מערכת קירור מוכנה יעניי באתר יש חבילה קירור מוכנה יש 2 סוגים מה עדיף לי לקחת http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_972&products_id=33549 או http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_946&products_id=33430 אני צריך תשובה דחופה כי אני עומד להזמין אך קשה לי להחליט מה עדיף לקחת אחד מהם ותודה !
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח יחסית מעפן P5VD2, מעבד CORE2DUO 4300 1.8 יחד עם זאת יש לי קירור ARCTICCOOLING FREEZER + ספק CORSAIR 550 אז ככה שנראה לי שיש מצב ל OC. העניין הוא שאני ממש לא יודע איך ומפחד לשרוף את הבית :-) - מישהו יוכל לעזור לי בבקשה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת כיצד אם ביכלל ניתן ליפתוח עוד צינורות בכרטיס. וגם האם הקרור של הקרטיס מתאים ל-OC טוב ואם לא אז איזה קרור מומלץ מבלי לפשוט-רגל. נ.ב. יש לי קרור מעבד של זלמן שמקרר גם את כרטיס המסך+מאורר 80 רגיל מתחת לכרטיס המסך והמארז מאורר לא רע ביכלל. תודה רבה!!! אשמח לטיפים לגבי ה-OC לכרטיס זה. חג שמח!!!!
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך עזרה בלעשות OC למעבד אני כבר שיחקתי איתו קצת אבל אף פעם לא מצליח להגיע ליציבות מלאה. הכי נורמלי שהגעתי זה 4.2 עם 1.22-1.24 אבל עדיין המחשב פתאום עושה ריסטרטים באופן פתאומי ואקראי. אני לא מצליח להבין מאיפה בדיוק הבעיה? הבנתי גם שHASWELL לא כאלה חזקים בOC, אבל עדיין אני רואה הרבה תוצאות של אנשים שמגיעים ל4.4-4.6 איתו ואין לי מושג איך, כן אני מודע שכל CHIP מתנהג אחרת אבל עדיין אני אפילו לא הצלחתי להעלות את המערכת עם 1.25 ו4.3... הזכרונות מוגדרים לתדר של 1600 אם זה עוזר.. אשמח לעזרה בלהגיע לOC גבוה ככל האפשר ויציב כמובן תודה לכל העוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. קודם כל המפרט: asus sabertooth x99 I7 5820K OC TO 4.5GHZ 970 G1 32GB DDR4 רציתי לדעת אם יש מצב שהגדרות ביוס מגבילות את ה OC לכרטיס דרך התוכנה של MSI? למשל HyperThread? או BCLK? איזו הגדרה אני צריך לבטל או להפעיל בכדי שה PCI-E לא יהיה מושפע מההגדרות ביוס? יש איזו הגדרה שיכולה להגביל? לפני כן היו לי מעבד זיכרון ולוח אחרים לוח של ASROK M4 ומעבד I7 3820K והגעתי ב OC ל 970 שלי של: מתח +87 זיכרון +500 ליבה +170 והכל עבד תקין כרגע אני ניסיתי לעשות את אותם ההגדרות ובבדיקות מאמץ הכל תקין אבל ב 3DMARK אחרי הטסט הראשון הצג נכבה ונדלק והבדיקה מפסיקה. ניסיתי גם הגדרות OC נמוכות יותר ולבטל את תוספת המתח ובאף אחת מהם לא עברה הבדיקה של ה 3DMARK מלבד בתדרים של סטוק. באחד המשחקים…
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עשייתי ל88GT שלי OC די חזק core-750,shader- 1875 memory 1026 הטמפ' גג גג גג ביום חם 48 עכשיו שיחקתי קצת Cod4 ופתאום נתקע המישחק ונהיו פסים ירוקים וורודים על התמונה לא מלאים רואים תתמונה אבל מפוקסל למי שרוצה לדעתי אני עם S1 +2 Scythe 120 הטמפ' בסדר גמור הכול תקין מאיפה זה יכול לנבוע אתם חושבים? זה קרה פעם אחת אני יבדוק בעוד מישחק וניראה מה יקרה נגיד שיחקתי bf2 שעה ולא קרה כלום
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה יש לי כרטיס מסך 6600 ורציתי לשאול עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך. האם יש מצב כלשהו שהכרטיס שלי יפגם בצורה בלתי הפיכה כלשהי?...
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה המפרט: מעבד: AMD 2500+ לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-PRO2 זיכרונות: 2X256 CORSAIR XMS 3200LL מאוורר: AERO7+ -------------------------- אני נסיתי לעשות OC לבד וכמובן שרפתי את הלוח אם והמעבד! אז עכשיו אני מבקש עזרה ( אני חושב שאני צריך אותה ) הדבר היחיד שעשיתי זה לשנות את המהירות מ 166MHZ ל 200MHZ עכשיו המעבד עובד על 3200+ ואני רוצה לעשות אותו יותר מהיר. מה אתה ממליצים לי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
זה ה AMD הראשון שלי ואני לא מצליח לעשות לו אוברקלוק, גם אם אני עושה אוברקלוק מיניאטורי למולטיפלייר ו\או למהירות שעון, ווינדוס מסרב לעלות! והטמפרטורה נמצאת תמיד סביבות 40-50 אז זו לא בעיה של התחממות. אגב ניסיתי לעשות את ה OC בביוס. מישהו יכול לרשום לי צעד אחר צעד איך ממהירים את המעבד הזה, או אם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת דרך הווינדוז?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-