עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קראתי על המעבד ו-OC ויש הרבה דיעות שונות לאיך לנצלו ל- OC מקסימאלי לא הצלחתי להבין , מה לעשות כדי להתקין מעבד 4770 האם להוריד שכבת סיליקון מהמעבד או להתקין דבר אחר ? משהו יכול להסביר ולהראות דוגמא מה עשה , אני קונה מחשב חדש עם קרור 100i

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכולם אשמח להמלצות של מערכות קירור מים להזמנה מחו"ל אשמח לכאלה שכבר רכשו מע' אלו מחנויות אמינות נכון להיום אני עובד עם TT 760I הוא די חמוד לOC בינוני+ אני צריך משהו יותר טוב במחיר סביר תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by Regev,

תגידו לי, אתם כל הזמן מדברים פה על OVERCLOCKING ואני עדיין לא יודע מה זה? נדמה לי שזה מצב שבו אנו עוברים את מהירות השעון הרצויה, אם לא תקנו אותי בבקשה? ותסבירו לי מה זה תורם לכם שאתם עושים את זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Ruya,

אני צריך המלצות לקירורי מעבדים בשביל הQ6600 שיעשה את העבודה הכי טובה שיש עד 150 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by KoM,

האם היא נובעת מטמפרטורת הצ'יפסט ? או שאין באמת מושג מאיפה, האם זהו ממוצע של כמה דברים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Impreza,

יש לי AMD Barton XP 2600+ ואני רוצה לעשות לו OC ל 3200 הלוח שלי זה Abit NF7-S. חשבתי שזה אמור להיות פשוט. יש לי אפשרות בביוס שישר משנה מ 2600+ ל 3200+ אך שאני משנה את הערך, המחשב לא עולה עד שאני מאפס את הביוס אפשר עזרה מה אני בדיוק אמור לעשות? והאם בכלל כדאי להסתבך עם זה כשיש לי קרור סטוק? כרגע הטמפ' של המעבד במנוחה היא 47 מעלות

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by RedHat_Lover,

איזה יופי! במחצית השניה של 2002 אינטל תשחרר סלירונים מבוססי Northwood... מה זה אומר? שאפשר יהיה להמהיר את הסלרון כמו את הפנטיום 4 (מבוססים ה-Northwood) למהירויות עצומות(2.5.....!) לפי השם לסלרון יהיה 256K זיכרון מטמון והוא יכנס ל-Socket478...... יש עוד ב-Xbitlabs..... יש למה לצפות...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Adirna,

שלום אני מעוניין בקצת מידע לאוברקלוקינג על המעבד שלי הגדרות ביוס וכו.. המיפרט שלי הוא : מעבד :2700Mhz I7 920 LGA 1366 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות :2x3 total of 6gb, OCZ 1600Mhz הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג במעבד שלי, והאם זה בכלל שווה את המאמץ והכסף שזה באמת יתן בוסט לביצועים . חשבתי ללכת על קירור של corsair H60 שלא תופס הרבה מקום ולפי מה שראיתי עושה עבודה די טובה . לא מעוניין ב noctua d14 למרות הביצועים הוא ענק מדי . בגלל זה חשבתי על קירור מים שלא תופס מקום כמעט.

• 10 תגובות
    • 8.4k צפיות
  9. Started by X-Gamer,

??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by trekbuff,

שלום חברים, מה טווח הטמפרטורות הסביר למעבד זה (במצב "מנוחה" ובמאמץ) ?? תודה כפולה למי שיתן לינק למידע רישמי אני חווה טמפרטורות בטווחים של 65-70 וחברים אמרו לי שזה גבוה מאד. הציעו לי לשים מאוורר (רגיל) מול המחשב שהוא פתוח לכמה דקות ואם אין ירידה משמעותית בטמפרטורות זה יכול להעיד על בעיה במעבד (ולכן ביקשתי לינק למידע רישמי שאוכל לגשת לחנות עם "בשר". בדיקה כזו לא הורידה כלום.... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים קניתי את AC7 בשביל ה775 שלי וישבתי עליו לילה שלם ולא מצליח להרכיב אותו זה ניראה כאילו הרווחים בין הפינים קטנים בכמה מילמטרים אין אפשרות להכניס את כול ה 4 פינים (ניסיתי קודם אלכסון ניסיתי הכול וכלום לא עובד) ולעומת זאת את המאורר של אינטל אני מפרק ומרכיב בשניות האם מישהו נתקל בבעיה דומה? והאם תהיה לי אפשרות להחזיר את המוצר לחנות של "למיר" שממנה קניתי?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  12. ברשותי מאוורר 80 ממ שפירקתי מספק ישן שלי יש לו חיבור 2 פינים דבר שלא עוזר לי לחבר אותו לא לספק ולא ללוח האם רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר אותו לחיבור של הספק??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 1. כאשר הרכבתי את הביג טייפון על המעבד הייתי צריך להסיר לגמרי את התושבת של הסינק שהגיעה על הלוח אם שקניתי אותו. מאז שעשיתי את זה התוכנות שמראות טמפרטורה מציגות לי שאין חיישן טמפרטורה למעבד, השאלה אם אפשר לתקן את זה בדרך כלשהי ואם מישהו יודע איפה בידיוק נמצא החיישן הזה על הלוח? 2. הביגטייפון נכנס למארז שלי בלי בעיה, מולו יש מקום בדלת להוספת מאוורר. אם אני מוסיף מאוורר רגיל מולו אז המארז נסגר בקלות, אם אני מוסיף מאוורר SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL (שזה מאוורר טיפה יותר עבה ממאוורר רגיל ויש לו קטודה עגולה) אז המארז נסגר אך לא לחלוטין וזה לא נוח. השאלה אם מישהו מכיר מאוורר דומה או עם תאורה חזקה כלשהי שאני יכול לשים במקומו מול הביגטייפון והוא פחות עבה מה-SUNBEAM ROUND CCFL FAN…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by INFERNO,

הנה כל ההגדרות של המחשב http://photos.walla.co.il/miki7777777 אני יכול לעשות איתו משהו?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Esparco,

מישהו יודע אם אפשר להגיע לעוד אופציות נוספות בביוס של AMI על לוח ASUS בלוח הקודם שלי של GIGABYTE הייתי לוחץ CTRL F1 והיו נפתחות לי עוד אופציות בביוס הזה זה לא עובד מישהו יודע??@?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. Started by youyouyou10,

שלום מחפש מאוורר למעבד AMD 939 איזה הכי טוב לאובר קלוקינג 9700 זלמן או טרלמטק ולמה ?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  18. Started by RS4,

ניקיתי את המחשב רק מאבק, לפני זה הוא היה עד 53 מעלות זה היה המקסימום והוא לא היה עושה רעשים של טרקטור. אחרי שניקיתי הוא ירד ל מ 35-43 ואחרי הנקיון הוא יתחיל לעשות רעשים של מפעל בניה!! מה לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KoM,

בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן... יהיה בתוך P182, עם I5...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RonCohen,

לפני שאני עובר לקירור עביר רציתי קודם להבין עד הסוף מזה בכלל קירור מים כי זה נושא גדול אז קצת שאלות אחרי שקראתי את הסטיקי1.איזה דברים צריך להתחשב בהם כשבונים מערכת חוץ מאיזה רכיבים צריך לקנות(משעבה , רדיאטור מיכל בלוק) דברים שמעבר?2.כל כמה זמן המערכת צריכה "תיחזוק" ומה זה כולל התיחזוק בדיקת נזילות שמעתי שלפעמים יש בתוך המערכת בועות אוויר שצריך להוציא.....3.למה אנשים פה ובכל הפורומים מתנגדים כל כך לקיטים של מערכות?4.כמה כסף צריך להכין כדי לקנות מערכת טובה שהיא רק למעבד? ואם אני יכול להביא באופן אישי חלקים מארה"ב5.אפשר המלצות על חברות וביקורות אתרים כתבות (לא משנה אנגלית) כדי ללמוד עוד לפני שאני קונה6.כמה מערכת שלמה יכולה לצרוך(וואט מספק)?? יש למטה בקשות על מפרט עד 300$ למר…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by amisha,

האם אתה ממליצים על מוצריה של חברת DD והאם הייתם קונים לעצמכם ע' קירור מתוצרתה ועד איזה מחיר הייתם משקיעים במע' ?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by itaysk,

בקשר למאווררים... מה זה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. ברשותי מעבד i3 2120 וקירור katana 3. המארז הוא מארז gigabyte aurora 3d עם 3 מאוררים מתוכם 2 הם מאוררים עם מהירות של 1400 rpm, כך שהוא מאורר דיי טוב. הבעיה היא הטמפרטורה של המעבד. באיידל זה עומד על 43 ובמאמץ מטפס ל64. לפי מה שראיתי באינטרנט פה ושם, זה אמור להיות הרבה יותר נמוך. לחבר שלי יש גם אותו המעבד, עם איזה קירור ג'נרי מעפן ובאיידל זה עומד אצלו על 40. אני יודע שזה לא טמפטורות שמסכנות את המעבד, אך אני יודע שזה אמור להיות נמוך יותר ואני רוצה את זה בשביל לב שקט גם. למישהו יש דעה או הצעה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shimmi1982,

שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.