אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זקוק לעזרה דיי דחופה , ב-ZAP הלכתי ממש לאיבוד כיוון שיש אין-סוף מאווררי 120 למארזים, יש לי מארז CM CENTURION 532 ואני צריך המלצה בבקשה למאוור (מוציא) איכותי ושקט בעל ביצועים גבוהים ,( יופי ממש לא חשוב גם לא תאורה ) תודה מראש למתייחסים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אבל הנה הקץ' המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT אז ככה לATI יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוקניג לכרטיס מסך לבד...אני מרגיש שיפור קל והטמפרטורה עומדת על 55-65 בממוצע? זה בסדר? יש לABIT את ה uGuru שלה מה אני עושה שם בדיוק? בקיצור מה נראה לכם כדי לי לעשות?! אגב לגבי קירור... יש לי 2 מאוררים 120 אחד מקדימה אחד מאחורה ועל המעבד יש סתם מאורר לא משו רציני... קניתי עכשיו את הFOX 3 שיושב שם בפלופי ושואב אוויר ואני יתקין עוד מאורר 80 בעתיד הקרוב.... אגב הuGuru מראה טמפרטורות של CPU 42 Sy…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
בימים הקרובים אמור להגיע לי הטיוניק...קראתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2/ ורק קציתי לדעת אם הוא תופס גם לגבי הטיוניק כי זה נראה מדריך ישן....ומה הקטע של הלמרוח משחה על הגוף קירור ואז לנגב אותה...לעשות ככה גם לטיוניק? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ובכן, כפי שהכותרת מספרת, היום רשמית נמאס לי מהמאוורר של הchipset(GA-7DXR) למי שלא מעודכן. אז לכן סוף סוף לקחתי את האומץ והסרתי את המאוורר, והשתמשתי באזיקונים כדי לתלות מעליו מאוורר של 60mm, בין בחוט האסוף שיוצא מהספק לבין החוטים הלא אסופים, דווקא יצא די בסדר הלוואי והייתה לי מצלמה דיגיטלית. המאוורר היה מתוצרת AZAR או AVC משני הצדדים כתוב משהו שונה, ראוי לציין שזה כבר המאוורר השלישי שנדפק לי מהם ובזמן קצר, אולי זה צריך להדליק נורה אדומה בנוגע לאמינות מאווררים אלו.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ברשותי E8400 ו4GB של ocz pc 6400 hpc reaper ספק איכותי של 430 watt הנתונים הם כאלה : cpu voltage : 1.30625 dram v : 2.1 memory frequency : 800 - 936 oc/ timings :5-5-5-15 התזמון המקורי של הזכרון הוא 4-4-4-12 cpu : 3501mhz cpu multiplier : 9x לגבי ה multiplier של הזיכרון הוא על אוטומטי ויש לי הרגשה שזה מה שגרם לזיכרון לעלות כל כך הרבה בעבור העלאה כזאת קטנה של המעבד..סך הכל זה הישגים לא כל כך טובים שאני מנסה לעלות יותר מיזה המחשב לא עולה בכלל והביוס עושה recovery ייתכן שאני לא מצליח יותר מיזה בגלל הספק ? תעזרו לי אני מת לעשות את זה כמו שצריך..
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שמעו אני די מבין במחשבים אבל ב-OC עוד לא יצא לי להתנסות בעיקר בגלל המחשב שלי תסתכלו במפרט הזוועתי. השבוע אני קונה מחשב חדש עם מעבד e6600 וזכרונות 800 gskill 2 GB 4-4-4-12 לוח ASUS DLX ואני רוצה להמהיר אותו. תאורתית אני יודע שאני צריך להעלות את הבאס לתדר אפקטיבי 400 כמו של הזכרונות ליחס 1 ל-1 ואז לבחור מכפלה. עכשיו מעשית-איזה תוכנות אני צריך להתשמש? כמה זמן זה יקח? האם צריך משחה תרמית? הבנתי שצריך לעשות קפיצות קטנות של הבאס כדי שהמחשב לא יקרוס.... מה עוד כרוך בזה?? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? (מעבד קוואד) ומה ההבדלים ביניהם? Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 vs Arctic Cooling Freezer 7 Pro ?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית משאבה שהיא פילטר לאקווריום. קודם כל אני יבהיר קראתי תמדריך באתר רק ששם נכתב שצריך משאבה של 2000 ליטר לשעה ולי יש אחת שהיא 1100 האם זה אפשרי בכל זאת להשתמש בה? אם כן מה אני צריך לשנות במה שנכתב במדריך... תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חיברתי את הSMART FAN2 ללוח ביציאה החשמל שלו ולא לספק כח, אני הורס משהו? הלוח הוא אסוס A7N8X
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי תמארז של קומפיוקייס 6A19 ויש מאורר 12CM מקדימה שזורק אויר על ההארד דיסק . הטמפ' של ההארד דסיק היא 32 . שמתי על ההארד דיסק סינק ענק וקיוויתי שהמעלות תרדנה במעלה או 2 . אבל שום דבר ... הטמפ' אמורה לרדת ? למה לא ירדה ?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP New Model לא מצאתי באתר שלהם לאיזה כרטיסים הוא מתאים... הוא אמור להתאים ל GIGA-BYTE 9600PRO ???
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי סתם מאורר ג'נרי ועוד מאורר EVERCOOL שזורקים בערך אותה כמות אוויר הייתי רוצה לדעת בערך (סביבות) כמה CFM כמובן שזה דבר שמשתנה ממאורר למאורר במיוחד בג'נריים אבל בכללי בערך אני צריך לדעת טווח תודה (:
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שאין חשיבות ל-Memory bandwidth במערכות מבוססות Athlon64/X2. אם כך הדבר, האם יש סיבה שאני אקנה זכרון יוקרתי כדוגמת OCZ Gold במקום זכרון יותר זול כדוגמת OCZ Value במידה וארצה לעשות Overclock? תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בינתים המליצו לי על הקירור הזה ]קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤141 האם הוא מקרר טוב? ואפשר יהיה לשים אותו על הQ6600? התקציב עד 140 ש"ח תודות לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם הייתם מוכנים לשלם עבור מערכת קירור מים מקצועית מתוצרת הארץ 1000-2000ש"ח בהערכה?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מעבד ברטון 2500, דרך הביוס הוא נותן לי לשנות את המכפלה, האם זה אומר שהמכפלה שלי פתוחה ? ובאותה הזדמנות יש לי Abit NF7-SL האם קריאת הטמפ' של המעבד נמוכה מהטמפ' האמיתית ? תודה מראש, תום.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המערכת שלי: P4 2.93 1MB CACHE 775 לוח אם: Asus p5gl-mx. זיכרון: Kingston 256*2 CL3 + Kingston 512 MB CL3. קירור למעבד: ?Thermaltake Silent Heatpipe. מארז: ג'נרי ספק: ג'נרי. עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.93 בסטוק ל3.86. המעלות שלו במאמץ הם 45 מעלות. עכשיו אני לא יכול להעלות יותר את הFSB שלי שכעת עומד על 175MHZ. במה יכולה להיות הבעיה? להעלות מתחים דרך הביוס לא הצלחתי כי אין שמה את האפשרות הזאת. הטמפ' של הלוח אם במאמץ 40 מעלות. יכול להיות שהטמפ' של הלוח אם מגבילה אותי? ניסיתי לשחק עם המחלקים של הזיכרונות. וזה לא עזר. פשוט כשהעברתי את הFSB ל180 המחשב עשה לי ריסטרט. תודה...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הכרטיס שלי פשוט חם ולא עוזר שום דבר לדעתי הבעיה היא שהמשחה הטרמית שהוא הגיע איתה גרועה....רואים את המשחה כמו ספוג לבן יבש ... בקיצור אני צריך קירור טוב...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478. סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים. עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.
-
- 13 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום... יש כמה מאווררים שאני רוצה לחבר... עכשיו נגיד שאני רוצה לחבר שניים לחיבור אחד... (מהספק)... האם ה V ירד ל6V לכל אחד או שזה בסדר לחבר שניים או יותר לחיבור אחד????? תודה רבה לעוזרים דניאל
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-