אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה הטמפ' המומלצת לX800XL? ועד איזה מעלות אסור להגיע?? עריכה: מה דעתכם על הקירור הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7019
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מדבר על ה"אחוריים" של הליבה (לא מתחמת/בין ההיטסינק אלא בחיבורים מאחורה..)...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני כתבתי את זה למישהו בICQ אני פשוט מצטט את עצמי. Once upon a time there was a little stupid boy, let's just call him me. The stupid boy was just installing his new Hardcano7, when a really bad thing happened. If the boy would have checked 2 times before turning his PC on he could have avoided this entire story. Basically what I had done is turning his PC on, and leaving for about 2:30 hours running. Upon returning I discovered a bad thing: while I had gone my PC crashed. The reason for this was that the fan of my Voolcano7 was not working (lack of being freaking connected to the power supply). The heat inside the case could have wormed up few families in the cold winte…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
AMD DURON באוברקלוק מעל 4GHZ מהירות ליבה ומוציאים לו את הקירור......בום http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ה-Backplate של המעבד על הלוח שלי הוא מתוצרת לוטס (Lotes) ואני מחפש קירור עבורו. אפשר, כמובן, לפרק את הבקפלייט הזה ולהתקין אחד סטנדרטי במקומו, אבל אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת גופי קירור למעבדי AMD בסוקט 939 מתוצרת לוטס אשמח אם ימליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6555 לא כתוב שם שכן, וגם באתר של AC לא. תודה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, קניתי מלפני כמה חודשים מחשב עם מעבד Q6600, וקירור Thermalright Ultra 120 extreme , עם מאוורר scythe slipstream 1200RPM אני לא מרוצה מהמעלות שאני מקבל. כי לדוגמה עכשיו, בערך יש 20 מעלות בבית/בחוץ. כשניסיתי להעלות את הFSB ל400 כך שבמעבד יהיה 3.6ghz , עם וולטים v1.395, נכנסתי לEVEREST והרצתי שם את הניסוי של היציבות, וראיתי שהטמפרטורות לפעמים קופצות אפילו ל75! זה הפחיד אותי אז סגרתי ישר את המחשב והחזרתי בחזרה ל3.0ghz מה לא בסדר? הבנתי שעם thermalright ultra 120 extreme זה אמור לעבוד בלי בעיות על כזאת מהירות. ומה יהיה בקיץ? בקיץ בכלל תהיה טמפרטורה של 35 מעלות. ואז מה יהיה.. מה יכולות להיות הבעיות שהטמפרטורה היא כזאת גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח אם של ASUS ה- P5W DH DELUXE ביחד עם ה CORE 2 E6600 רציתי לדעת האם ללוח הזה יש יכולות OC טובות או שכדי לקחת לוח אחר
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הנה פרטי הבאיוס שלי : BIOS Date: 03/16/04 BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 03/16/2004-i865PE-6A79ZG0MC OEM Sign-On: Intel 865PE AGPSet BIOS for 8IPE1000-G F3 Chipset: Intel 2570 rev 2 Superio: ITE 8712F rev 5 found at port 2Eh OS: WinXP SP2 CPU: Intel® Pentium® 4 CPU 2400 Mhz MAX: 3600 Mhz BIOS ROM In Socket: No BIOS ROM Size: 256K Memory Installed: 256 MB Memory Maximum: 4096 MB Memory Slot 01: 256 MB Memory Slot 02: 0 MB Memory Slot 03: 0 MB Memory Slot 04: 0 MB מה אתם אומרים צריך לשדרג?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני פועל עם היטסינק של AX7 אבל עם מאוורר חלש מאוד בשביל שלא יהיה לי רעש ובלי שום מאוורר בתוך המארז חוץ מהקירור של הספק וה SUMA Geforce 4 Ti4200SE אין אוברקלוק על המחשב ועכשיו שמתחיל להיות חם בדקתי את הטמפרטורות ואני רואה שטמפרטורת המערכת נעה בין 47-53 וטמפרטורת המעבד נעה בין 63-69 האם אני צריך לנקוט בצעדים להורדת הטמפרטורה? או שזה בסדר? ואם כן מה אתם ממליצים בשביל לשמור על מחשב שקט וקריר ככל האפשר חוץ מקירור מים או דברים מהסוג הזה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה קירור חדש(פתתחתי ת'רד על זה לא מזמן) ואני רוצה לעשות OC מטורף.. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ורציתי לדעת באיזה מהירות באס הוא יגביל אותי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
הראדאון שלי כמעט כל משחק שאני מריץ הכרטס מגיע לטמפרטורה של 46 מעלות פחות או יותר תלוי מה הטפרטורה בחדר ואני מודד את הטמפרטורה ע"י הפנל של אינרומקס (EnerMax UC-A3FATR2 W) כאשר החישן שלו יושב על הכרטיס מיצידו האחורי (לא איפוא שהמאוורר בצד שני) ואז הפנל מתחיל לצפצף וזה משגע אותי אז חשבתי לקנות קירור חדש ואולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבזמן הרצת משחק (כל משחק-חדש יחסית) על הגדרות גבוהות לאחר כמה דקות המסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר,אך עדיין יש צליל והמחשב כביכול דולק. (בכמה דקות משחק הזה המשחק פועל חלק לגמרי!!) כבר אמרו לעדכן דריברים לכרטיס שלי (ATI X1950 PRO 512MB) וכך עשיתי אך עדיין זה קורה. ומה שמצחיק הוא שגם כאני עושה אוברקלוק אוטומטי דרך הדריבר של הכרטיס, באמצע האוברקלוק הוא מתחמם (בערך 88 מעלות) ואז קורה אותו דבר כמו שקורה עם המשחקים, המסך כבה אך המחשב עדיין דולק. אני ממש לא מבין איפה הבעיה?! (המסך שלי 22 אינ'ץ של LG)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הבנתי שאם אני מוריד אותה אז הלכה האחריות.. אבל אם אני לא מוריד זה פוגע בביצועים של הפיזור חום. מה לעשות ??? ועוד שאלה.. יש לי קירור סטוק של אינטל ל 775 פנטיום D 920 עכשיו על איזה מהירות המאוור אמור להסתובב?? הוא כל הזמן עבד לי בערך על 2400 פלוס מינוס עכשיו הוא עובד על 2986 סיבובים לדקה מה הטווח שלו??
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , קבלו קישורים לביוסים מעניינים ללוח אם של אביט NF7 V.2.0 בלבד http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=df6ab14fcf32ecd67fbe74f8ea133b7f&threadid=287064&perpage=15&pagenumber=1 תהנו ודווחו תוצאות
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תגידו עד כמה אפשר להגיע עם 8800GTS? אני הצלחתי עד 650 בליבה 1512 בשיידר ו-1900 בזיכרונות. עד כמה אתם חושבים אני יכול להעלות וישיהיה יציב? אני רוצה להשיג את האוברקלוקינג המקסימלי מישהו יודע? ומה הדרך הכי יעילה לבדיקת יציבות? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קרור אקטיבי או פסיבי לראדון 9800 שלי אני מחפש גם שקט וגם קרור יעיל מישהו מכיר איזה קרור שהוא יכול להמליץ עלו שמספק את שתיהם
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מדבר על קירור טוב. גם אם זה יעלה 300 שקל. העיקר שיהיה אפשר לעשות OC מאוד מאוד גבוה ולעבור באופן משמעותי את X2900XT. (אנשים עם קירור סטוק עוברים את XT אפילו) ועוד שאלה. אולי עדיף לקחת 8800GTS 640MB ולעשות לו OC עם קירור מתקדם? (לי זה ניראה לא משתלם)
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי את הפרייזר 7 פרו ומשחה טרמית של זלמן יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה במחשב מרחתי משכה אני חייב לציין לא התקמצנתי והכול טוב ויפה והמעבד במנוחה עומד על 48 מעלות בערך זה מעבד פרסקוט 2 מגה מה שמוזר שאחרי שבוע בערך (זה קרה לי כבר פעמיים) המעבד מתחיל להתחמם ולהגיע לטמ"פ של 65 70 אני פותח את המאורר מפרק רואה שהמשחה הפכה להיות בועות כאלה מורח עוד שכבה מחזיר והטמ"פ שוב יורדת למה זה קורה לי כול פעם??? האם המשחה של זלמן דפוקה???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי את הלוח NF7-SL חשבתי לפני שקיבתלי אותו שאני יוכל להחליף אץ המאוורר שיש על הגשר הצפוני ב CRYSTAL ORB אבל כשניסיתי להרכיבו ראיתי שאיאפשר כי הוא קטן מדי ולא מגיע לחורים בלוח. אז רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך ניתן להרכיבו (ולא עם דבק טרמי) או איזה HSF אחר אפשר לשים לו ראיתי למשל אצל MAPHISTO שהוא שם HSF של P3 איך הוא הרכיב אותו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-