עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shizel,

לפי המפרט שלי זה אפשרי ??? לא משהו גדול ועד כמה אפשרי ללא פגיעה במערכת וללא צורך בקירור סופר מתקדם?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by AndreY`,

שלום כולם יש לי E8400 AC F7P OCZ Platinum 80MHZ CL5 ממה שיש כאן: הזכרונות נמצאים על 960MHZ? אני ממש לא רוצה לעשות OC לזכרונות, אז איך בביוס אני מוריד את ה FSB:DRAM ? יש לי P35-DS3L עוד שאלה בנוגע למתח לפי התמונה, יש לי 1.3V למעבד?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by st0m,

שלום ... אני רוצה להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז אבל שפתחתי את המחשב, הסתכלתי איזה חיבור יש למאורר של המעבד ולמאורר האחורי שלי במחשב ויש להם אותו חיבור ... אז הבעיה שלי היא שאני לא מוצא עוד חיבור שבו אני יכול לחבר עוד מאורר אז מה אני צריך לעשות ? הלוח אם שלי הוא : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1878 תעזרו לי בבקשה זה מאוד מאוד חשוב, אני פשוט חייב אבל מאוד חייב להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז !! תודההההההה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by mushies,

שלום חברים יש לי מעבד socket 478 - intel pentium 4 3.4 Ghz Northwood אני לא יודע למה, אבל הוא מגיע לטמפרטורה של 51 מעלות!!! וזה לא הגיוני לפי מה שקראתי יש לי קירור למעבד של Thermaltake מדגם Big Typhoon והוא אמור לעשות את העבודה נראה לי שהתקנתי אותו אז לא הסרתי את המדפבקה של המעבד שבא בגרסאת TRAY (מדפקה קטנה לבנה כזאת על גב המעבד, כמו של אחריות או משהו כזה) אבל חוץ מזה עשיתי הכל כמו שצריך... כולל המשחה התרמית. אודה לכם על רעיונות בברכה, רמי

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב המבוסס על E4300, ולהביא אותו לסביב 3GHZ. הבעיה היא שאני קונה את המחשב ב-KSP ואין להם את ה LIBERTY 400 WATT המומלץ כאן, ולא את ה Tuniq Tower/SCYTHE INFINITY. הספק שכן יש להם הוא ‎Enermax ‎Noisetaker EG425P-VE 420W‎ במחיר 355 ש"ח, והקירור הנורמלי היחיד שמצאתי שם הוא ‏ Artic Cooling Freezer 7 Pro. האם כדאי לי ללכת על החלקים האלו? עד כמה הספק הזה פחות טוב ל-OC ביחס לליברטי? כמו כן, לגבי המאוורר? אם אכן, החלקים האלה נחותים משמעותית, אני ילך על liberty + SCYTHE INFINITY/TUNIC tower מIQPC. מה כדאי לעשות? לא איכפת לי להשקיע עוד כמה שקלים על מנת להגיע ל-OC טוב, אבל אני די מעדיף לקנות הכל במקום אחד.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by bennnn,

היי,אז כמו שכתבתי בכותרת,אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי,אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ,זה פרסקוט. הלוח p4p 800 se של אסוס. הקירור- arctic colling silent 4 ultra tc אנני מאוד חדש בזה,ערכתי חיפוש לאוברקלוק לפנטיום 4 ולא ככ מצאתי.. איך מתחילים? שלבים וכ? והאם אני יכול להגיע עם מה שכתבתי ל 3.4 גיגהרץ? תודה לכולם בברכת חג שמח!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by shibby15,

אני מחפש איזה היט סינק טוב ללוח אם שמתחמם לי בטירוף, מה יש לכם להמליץ??

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by ras81,

יש לי מעבד AMD 64 3000 ולוח אם + EPOX 8KDA האם המעבד חם מידי, יש להדגיש כי אני לא הפעלתי משהו מיוחד רק גלישה באינטרנט . (הטמפ' נעה בין 44-48 מעלות) 8/12/2004 12:01:08 AM - System FAN:1506, CPU FAN:3068, Power FAN:2766, System Temp:30, CPU Temp:48, VCORE:1552, VAGP:1504, Chipset(V):1616, +5V:5049, VDIMM:2720, BATT:3120, 5VSB:5076, 1092261668

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by HellBoY,

טוב אז ככה. צינורות פתוחים והצלחתי להגיע ל 386/813 בלי כל בעיה ואפילו לא שינוי של מעלה אחת בטמפרטורה עכשיו ככה יש לי שאלה: נגיד שאני עושה OC והכול טוב ויפה אני יכול להריץ בדיקות לשחק חופשי והכול,יש מצב שהמחשב פתאום לא יעלה או משהוא לא יעבוד כשורה? תודה לעוזרים אה אגב הסטוק הוא 325/750

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by yahavon028,

הלכתי לפנדה לפני כמה ימים וכששאלתי את המוכר על משכה טרמית הוא אמר לי שהיא מדביקה לפי מה שהיבנתי משכה טרמית ודבק טרמי הם לא אותו דבר. לכן כשקניתי את ה"דבק" שרציתי, להפתעתי המרובה הוא לא הידביק... אז רציתי לשאול באילו עוד אמצעים ניתן להדביק צלעות קירור לג'וק במחשב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by pavel19,

חברה מה אתם חושבים על הקירור החדש לזיכרונות של tt , האם הוא שווה או לא ? תודה

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  12. יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לכם, יש לי בעיה קטנה... צבעתי את הכוננים שלי באמצעות ספריי לצבע כסף מראה, אבל אחריי יום יומיים הכוננים נראים זוועה בגלל שהם התכלכו, רציתי לדעת אם אתם מכירים פתרון לבעיה הזו תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by sheffer22,

קניתי עכשיו מחשב חדש אז אני שוקל לעשות oc ‎‏ אבל אין לי מושג בזה אז אם משהו יכול להפנות אותי לאתר בו מלמדים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by habarbash,

שלום יש לי מעבד סלרון 2GHZ ( נורטווד ) ואני ממהיר אותו , הבעיה שאני יכול להעלות רק את הFSB , ומתי שאני מעלה המחשב עובד בסדר אבל אחרי שאני מפעיל מחדש המחשב משמיע BIP ארוך וזהו נאדה , אני צריך לעשות RESET שוב ואז לשנות את ההגדרות לברירת מחדל . הכפלה : 20 ( נעול ) FSB : 100 אני יכול להעלות אותו עד ל 132 . לוח : EPOX P4M222A . 2: מה זה PCI Universal ?? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. אובר קלוק - פנטיום 3 733 - 866 קטן בשביל ההתחלה טמפ' מעבד Idle - 28 לאחר שעה מאמץ ב Prime 95 קיבלתי 39 מעלות המעלות הם לפי HardCano כך שהם 99 מדויקות אז איך ? המעלות ? טובות ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by bad-sector,

שמישהו בבקשה יעזור לי, מרחתי את כל ה NMII שלי כבר ואני רק מבזבז אותה הקליפסים שלו גרועים ולא נתפסים, יש למישהו איזה מדריך או טיפ?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by שועל האש,

:-X > 8) קניתי שתיים כאלו בשביל המחשב בכל אחד היה דיסק של 80 גי'גה+ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 קניתי אותם לפני פחות משנה ומאד כל כמה זמן המאווררים מפסיקים לפעול אני מחפש איזה תחליף לזה שישב על כונן גודל 5 וחצי אינטש ויהיהו לו 2 מאווררים קטנים או אחד גדול למישהו יש איזה רעיון מה להח…

19. השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.

20. Started by dbx22,

יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by kobibo,

מצטער על הבורות אבל מס' שאלות לגבי האצת ה AMD 3200 שלי. ראיתי בביוס שהוא נמצא על מהירות 2000MHZ ע"י מכפלה של 200X10 רציתי לדעת מהם שני הפרמטרים האלו ? וכדי שאוכל קצת להעלות את המהירות שלו מה כדי לי לעלות או להוריד ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by surui,

מחפש תוכנה שתהיה כמו זו http://resources.vr-zone.com/Shamino/swf/35.jpg http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ותוכנה שמראה בדיוק כמה מעלות הכרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by moonbone,

יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by mikezaush,

שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.