עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zoyaniv,

שלום אני בקרוב ארכיב את ה 2180 שלי על לוח גיגהבייט P35DS3L עם זיכרונות 2GB400MHZ PK של GSKILL במידה ואני רוצה לעלות באס ל 333 נגיד ולנצל הכי טוב את הזיכרון שלי אני אמור לשים מחלק 5:6 (אם יש כזה) או שלא הבנתי נכון את הרעיון ?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  2. היי בפרופיל שלי ניתן לראות את המצב של המחשב שלי עכשיו... הבעיה באוברקלוק הנוכחי היא שהזכרונות עובדים ב 83% מה FBS ולכן הם באנדרקלוק... הטמפ' שלי הינם : cpu case idle = 41 stress = 45 system idle = 38 stress = 40 אני יודע שהזכרון הינו חוליה חלשה אך אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ilaysk,

סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by OFIRLEVY66,

הכרטיס מסך שלי בד"כ על 70-75 והמאורר על 60% האם כדי לעלות את מהירות המאורר?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by DJ_Yaniv,

צריך תוכנה ל OC לכרטיס מסך HD4870

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Nigga_Lover,

במסגרת המאבק שלי ברעש מהמחשב החלטתי להחליף את המאוורר על הCPU שלי (בלי להחליף את כל ההיט-סינק). לצורך זה בניתי שפצור קטן והרי הוא לפניכם: יש גם חור במארז במקום המתאים. המאוורר (החזק משמעותית צריך להגיד, ההתלבטות היתה אם לשים אותו בתור מאוורר למחשב או מאוורר לאוטו ) עובד ב 5 וולט ולא נשמע כמעט, בזמן שהוא עושה הרבה יותר רוח מהמאוורר 60 מ"מ הקודם שהיה שם, ואין לו את השטח המת באמצע).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by My_T,

הכל התחיל מתכנון שלי לשדרג את הכרטיס מסך שלי שמתחיל לקרטע בכרטיס מסך חדש יותר. המליצו לי על GTX 460, ואז לעשות OC למעבד בשביל להגיע למקסימום ביצועים שלו.. התחלתי לקרוא בנושא ובדקתי את הטמפרטורות במחשב שלי, וראיתי שהן ממש לא טובות - 55 מעלות מינימום במנוחה, וכשהפעלתי בדיקת מאמץ היא נכבתה אחרי חצי דקה כי המעבד התחמם ל-75 מעלות. אחרי זה ניקיתי את המחשב וניסיתי שוב, הפעם הבדיקה פעלה למשך שתי דקות וחצי, והטמפרטורה במנוחה התחילה ב-45 מעלות, אבל שמתי לב שכבר אחרי חצי שעה של שימוש הטמפרטורות עלו ל-50 מעלות. החלטתי לנטוש את ה-OC לזמן יותר מאוחר כשיהיה לי כסף לקירור טוב יותר למעבד ולקנות מארז חדש. ועכשיו אחרי כל החפירה, הקטע שיותר קשור אליכם - קראתי פה את הביקורת על ה-PC-K60 והוא ה…

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  9. ברשותי לוח אם EpoX עם VIA KT400 Chipset מעבד AMD XP 2400+ 2000Mhz וזיכרונות Corsair 333Mhz המעבד הזה עובד בdefault על באס 133 ומכפלה 15. על מתח 1.65 בעבר לא הייתה לי בעיה בכלל להריץ אותו בתור AXP 2700+ ע"י 166x13 כיום יש בעיה אפילו להריץ אותו על באס 166x12 שנותן אותה מהירות סופית של 2000mhz הבעיה היא שמופיעים נקודות שחורות בווינדוס והכל תקוע ועובד לאט... ניסיתי מתחים שונים עד ל 1.75V והם לא ממש עזרו. יש לציין שהטמפרטורות נמוכות... 30 במנוחה ו37 במאמץ. מישהו יודע איך ניתן להיתגבר על הבעיה? או ממה היא נובעת?

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  10. יש לי מאוורר של p2 שפירקתי אותו ואני רוצה להדביק אותו על ה- צלעות הקירור של הלוח (intel d850gb) רציתי לדעת אילו דרכים יש כדי לעשות זאת??? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by tomer87,

אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by yuvalg,

במסגרת התכנון של המחשב החדש חשוב לי מאד השקט של המערכת והבנתי שמערכת קירור המעבד הינה חוליה קריטית. ההתלבטות שלי הינה בין: Scythe NINJA PLUS או Zalman CNPS9500 או Thermalright SI 120 אפשרות קצת יותר יקרה שראיתי הינה "SCYTHE "INFINITY המפרט המתוכנן כרגע הינו: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 799 ש"ח GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 870 ש"ח Westren Digital 160GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD1600YS 409 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 205 ש"ח XFX GeForce 7950 GT 512MB DDR3 HDCP PV-T71J-YHF9 1,759 ש"ח ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 936 ש"ח Neo HE 430…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by spatz,

יכול להיות שהיא מזייפת? פשוט כולם פה אומרים שהיא מדוייקת אז גם אני התחלתי להאמין בזה, אבל כרגע אני מפקפק... התקנתי כל מיני תוכנות למדוד טמפ' מעבד, וכולם אומרות שהוא 32 מעלות ב-idle והלוח ב-28, אבל רק mbm אומרת שהמעבד ב-48 והלוח ב-28. יכול להיות? קשה לי להאמין שכל התוכנות שבדקתי מזייפות ורק mbm צודקת...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חח כן בזמן האחרון אני מציק הרבה בפורום הזה השאלה שלי בקשר לזיכרון הבא OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Upgrade 2GB Module/4GB Kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit האם הוא יותר טוב משאר הזכרונות כמו eil 4GB Kit DDR2 800Mhz Black Dragon CL5 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ עבור P5Q Q6600 תודה ויום טוב (לילה)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by dxdiag,

אז ככה , אני רוצה לעשות OC למעבד שציינתי למעלה ,יש לי יידע בנושא וכבר ביצעתי כמה OC בעבר .. הבעיה שהם היו עם מעבדי אינטל ורציתי לדעת אם מעבדי AMD זה שונה.. הינה המפרט . לוח אם msi RS482M4-ILD 7191 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=rs482m4-ild זכרון 1 GB DDR 400 MHZ זהו .

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by itaysk,

אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שאלה פשוטה האם tr 120 x יכנס בלוח שלי intel dq35jo מארז מחשב XaserV WinGO V7000C Thermaltake ואם כן האם אצליך לדחוף שם גם קירור לצ'יפסט ואם כן איזה? פשוט כבר נימאס לי שהמחשב רותך למרות שיש 7 מאווררים במארז!!!!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by n1ka,

אם אני מגיע איתו ל 3 גיגה הרץ אז זה כאילו E6850 לא ? עכשיו לשאלה שלי אני העליתי את הבאס מ 333 ל 350 והמעבד נהיה 2.8 עכשיו זה לא מסכן אותו להגיע ל 3 גיגה הרץ ? יש לי קירור של קולרמסטר הטמפרטורה בסדר גמור ואני צריך לעשות עוד משהו בביס ? כי אני זוכר צריך לנעול איזה PCI משהו כזה על 33 לא זוכר במדויק תודה (:

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Jabberwock,

אחרי משחק בקידוד קליפ וידאו זה התשלום עליו אני צריך לשלם על זה שקניתי מארז מעפאן? איזה מארז אתם מציעים לי לקנות, שיכנס בו הרבה אוויר ושאני לא אצטרך לנקות אותו בתדירות גבוהה? דרך אגב המפרט הוא: core i5-750 עם קירור סטוק GA-P55M-UD2 ATI Radeon HD 5770 ועוד דבר אם אני ארצה לעשות crossfire עם הלוח אם שברשותי ישתלם לי? The GA-P55M-UD2 has two PCI slots and two 16x PCI-E slots. Although this means that, the GA-P55M-UD2 supports CrossFire, as the second slot only has an 4x link, it could well limit the performance of a second graphics card in games. שכחתי להגיד שאני לא עושה שום אוברקלוק, אפילו את הטורבו בוסט ביטלתי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Kriz,

אפשר להשיג משהו בארץ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Slayer,

ליפני שאני קונה כרטיס חדש, יש לי כרגע gf2 mx200 64mb, (חברה אין לי מושג, כשקניתי אותו עוד הייתי די מטומטם, שאלתי אותם איזה חברה זה הם אמרו של נוידיה, בכל זאת התעקשתי ושאלתי איזה חברה ייצרה את הכרטיס, לא את השבב, ואמרו לי נוידיה, אמרתי טוב נו אני לא כזה מבין אולי הם מייצרים גם כרטיסים.. ככה שאני לא יודע על קירור\מהירויות\כלום) חשבתי לנסות לסחוט מהקיים מה שעוד נשאר בו, לפי מה שהבנתי אני צריך לדעת ת'מהירויות שלו כרגע, בקשר לקירור, כמו שאמרתי אין לי ממש מושג, אבל כשפתחתי פעם אחרונה את המחשב, שמתי לב שיש שם מאורר די קטן שלא מסתובב הכי חלק, הוא עושה כמה סיבובים מהירים, מאט טיפה בסיבובים וממשיך ביותר מהר, אז בקיצור אני לא יודע אם הקירור הזה טוב בכלל, הוא לא נראה מקרר משהו.. למיש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Liadgez,

https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=1422 יש לי סוקט 462 , בלוח אם ABIT - NF7 עכשיו, לא רשום שזה תואם, אבל אני כמעט בטוח שכן.. לפי זה: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_462MBlist_eng.htm מה אתם אומרים, מתאים או לא? --- כרגע יש לי athlon xp 2500 עם קירור סטוק

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. יש לי כרגע AF12025 של Arctic-Cooling ואני מאוד מרוצה מהם, חוץ מהעבודה שהם שחורים וזה לא הכי יפה בעולם. אם אני לא אמצא שום מחליף ראוי אני אשאר איתם. אני צריך מאוררים שיהיו כמה שיותר זהים אליהם בביצועים, ברעש ובאיכות, כי כמו שאמרתי הם ממש לא אכזבו ואני לא רוצה לקבל ביצועים נחותים או להגדיל את הרעש במעבר למאוררים חדשים, המטרה זה להתקדם ולא ללכת אחורה. * אני מחפש אך ורק המלצות של משתמשים על סמך ניסיון ולא ע"פ "נתונים יבשים" כמו של טרמלטק שמצהירים דבר אחד ובמציאות שונים לחלוטין. * מבחינת צבע ההעדפה היא לירוק וללדים רגילים ולא UV. * המאורר צריך להיות בגודל סטנדרטי של 120X120X25 ולא בעובי לא סטנדרטי, זה פשוט לא יכנס. * מחיר סביר של גג 60-65 שקל למאורר, לכן ה-silenx למינהם ממש לא…

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  25. היי כולם אני די חדש בנושא אבל קניתי לי את הלוח הזה ככה שאני לאט לאט אכנס חזק לכל הקטע של OC אז אני משתמש בOCZ 1600MZ 4GB על לוח של ASUS RAMPAGE EXTREME וויסטה 64 ביט קודם כל נתחיל בבעיה קטנה בביוס רשום שתדר על AUTO אבל בPOST אני רואה שהתדר תקוע על 1333 למרות שהזכרונות עצמם הם 1600 כשניסיתי לשנות את התדר ל1600 הכל היה בסדר עד שהוא טען את החלונות ושם קיבלתי חלון כחול... מישהו יודע מה עושים חבל לי על 300MHZ שכבר שילמתי עליהם =\ תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.