עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן יש הרבה משחות טרמיות בשוק ואני לא יודע מי מהן באמת טובה, אני צריך משחה טרמית בישביל ה CPU וה GPU שתיהיה איכותית ותעביר חום בצורה מצויינת.תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by noambar,

חבר שלי רוצה לקנות את הTT Big Typhoon והוא רצה לדעת אם זה יכנס למארז שלו יש לו ThermalTake Aluminum Tsunami http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7084

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום אני מעוניין במשאבה חזקה אך שקטה!!! יש מספר משאבות שראיתי אך איני יודע כמה רעש הם עושות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה בין האפשרויות או בהמלצה על נוספות תודה. האפשרויות שמצאתי: Asetek WaterChill Xtreme Integrated Pump : http://www.frozencpu.com/products/2134/ex-pmp-34/Asetek_WaterChill_Xtreme_Integrated_Pump_Reservoir_03-L-1254.html?tl=g30c107s154 Hydor SELTZ L 35 : http://www.frozencpu.com/products/2127/ex-pmp-21/Hydor_SELTZ_L_35_II_Water_Pump_450_GPH.html?tl=g30c107s154 Swiftech MCP655 12 VDC Pump

4. אני משדרג את הכ.מסך שלי ממש בקרוב ל INNOVISION 8800GT OC2 512MB + Accelero X1 שהולך לפלוט חום דיי רציני למארז שלי. את שאר המפרט ניתן לראות בצד ימין. בכל אופן אני בדקתי מאווררים, ולאור העובדה שאני את הכסף כנראה אסחט מההורים שלי, אני מעוניין במאווררים הכי טובים שאוכל למצוא. לכן אחרי מחקר קצר מצאתי את המכונה הזאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1177 עקרונית אני זקוק ל-2 מאווררי 120mm ולמאורר 92mm. אז את השניים הגדולים אני רוצה של SilenX, ואת הקטן לאחר מחקר קטן החלטתי ללכת על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1699 החלטתי על המאווררים האלה דרך השוואה של 2 גורמים - ספיקת אוויר לעומת עוצמת רעש. בשני הגדלים אלה היו הכי מוצלחים שראיתי. עכשיו נותרה ל…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Big_White,

יש ברשותי 9600GT שעומד עליו L2 PRO הבעיה שהמאורר שלו עוד שניה שופך מנוע למרות כל הניסיונות לשכם אותו. לא יודע עם איזה חלק בגוף חשבו בחברה מה שבטוח לא עם הראש ולא ניתן לפרק את המאורר, הפקק איפה שהטבעת פירוק המאורר מודבקת לגוף המאורר אז אי אפשר כל כך לשפוף לשם שמן או לפרק לניקוי. מבקש המלצה לאיזה קירור עד 150₪ אפשר לחרוג ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, כבר זמן רב שלא התעסקתי עם המחשב שלי, אז הגיע הזמן לעשות משהו. בעקבות הפסקת פרוייקט קירור המים לאקס בוקס עקב פטירתו בגלל הטמטום שלי נשארו לי חלקים ללוף שלם. אז החלטתי להוסיף לוף נפרד לרכטיס מסך שלי. כרגע בלוף גם המעבד וגם הכרטיס מסך יושבים על הרדיאטור הכפול של BLACK ICE GTX, והמעלות לא להיט, סביב ה 50 מעלות למעבד. זו המערכת הנוכחית: אז אלה החלקים: משאבה של DD 500L/H: פילפורט, כי אני לא סומך יותר על מיכלים: רדיאטור BLACK ICE PRO: וצנרת 1/4 של CLEARFLEX: חשוב לציין שהטמפ' של הכרטיס מסך פחות מעניינת אותי כי הוא ללא OC, והמעבד E6300 ב OC ל 3.4.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by gal2229,

http://pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa כי יש לי מאווררים רק עם מולקס(4 פינים)... או שיש פאן באסים אחרים שמתחברים במולקס? תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  8. אני מקווה שפתחתי את הת'רד במקום הנכון... בזמן האחרון התחילה לי תופעה של התחממות יתר של המערכת (בעיקר כרטיס המסך) בזמן מאמץ ממושך כשאני משחק במשחקים שונים, דבר שגורם לתקיעה של המערכת ולפעמים גם קריסה טוטאלית. השגתי שני מאווררים ענקיים וחזקים שאני מעוניין לחבר למערכת שלי. צריכת החשמל שלהם היא 35W לענק ו- 15W לגדול. מפרט המערכת שלי רשום למטה. בנוסף, כדי לחבר את המאווררים אני צריך לעשות איזה קומבינה עם הספק כח כי אין להם חיבור רגיל. פירקתי אותם מאיזה שרת ישן והם מתחברים עם שני פינים לחוטי חשמל שמספקים את הפלוס והמינוס. השאלה היא האם הספק כוח יחזיק מעמד או שאני צריך לקנות חדש?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by KoM,

ללא הרבה מילים ובלי לגעת במתח :

• 120 תגובות
    • 10.1k צפיות
  10. [h=1] אני ישמח אם תעשו לייק סאב ותגיבו זה ממש חשוב אני הולך לעלות עוד סרטונים של מוצרים שווים לקיץ ! [/h]

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Zeper,

ראיתי בכמה מקומות שאנשים עושים המהרה ל פנטיום 4 אז רציתי לשאול עד לאיזה רמה אני יוכל לעשות OC עם המפרט שלי תסכלו עליו במפרט יש לי ספק 400Watt האם אני אוכל לעשות לסביבות ה 3.6 GHZ ? או 3.7 איזה קירור אני אצטרך לקנות וכו'.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by TC,

אני כרגע על P4 3.0C ZALMAN CNPS7000CU GEIL GOLDEN DRAGON 2X256 AOPEN AX4C MAX WD RAPTOR אלה הרכיבים שחשובים .... העלתי תבאס ל215 (1:1 , אני אוהב סינכרוני) העלתי וולטג' בהתאם (עם כל קפיצה של MHZ וסימני אי יציבות) ופתאום אני רואה שחסר לי קובץ בווינדוס ! הווינדוס לא עולה .! חסר הקובץ SYSTEM ב system32/config או משהו .. לא זוכר קיצר הייתי צריך להתקין תווינדוס מחדש וכמובן להוריד תבאס חזרה ל200 איך ולמה זה קרה ? ואיך אני גורם שזה לא יקרה שוב ? הבנתי כבר שהזכרון לא משהו לאובר אז אני מחליף ל GEIL ULTRA PLATINUM 3500 2X256 ביום ראשון , אבל בכל זאת , זה עצבן אותי מאוד איך עושים שזה לא יהיה שוב ?

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  13. אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  14. Started by Shay900,

שלום יש לי מעבד ?Athlon64 3000+ עם לוח Asus A8N-E Ultra. והתחלתי לעשות לו OC.. העלתי את הHTT 230, וסבבה. ליותר מזה הוא כבר לא יציב ( מתייצב עוד איכשהו ב234 אבל אני לא אוהב ללכת על החוט ) בקיצור, אמרו לי שאני צריך לעלות באס משהו עם הזכרונות שלא כל כך הבנתי.. ואפשרות שניה - העלת מתחים מה אני פוסל בזמן זה מכיוון שהמעבד בזמן מנוחה מגיע עם קירור סטוק ל36 מעלות ובזמן מאמץ ל45.. אז ניסתי לשחק עם הזכרונות .. העלתי אותם מ400 ל430MZ והמכפלה ירדה ל7, והמעבד ירד ל 1500MHZ והמחשב בקושי תפקד לא יודע למה אז מישהו יכול להסביר לי מה הולך עם הזכרונות והבאס, ואיך אני בדיוק מתקדם למספרים "קצת יותר גבוההים" מ2100MHZ ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

א. מה הheatsink הכי שקט בארץ שמתאים לamd athlon TB 1.4? ב. מהם החומרים שצריך כדי לנקות שבב של כרטיס מסך שהורידו ממנו את ההיטסינק ואיך עושים את זה? עם איזה מטלית? יש לי degreaser אבל הוא בצורת ספריי...

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by mrbig,

הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by geverem,

הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?

20. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אז ככה יש לי מעבד E8500 שהתדר שלו הוא 3.16 ג'יגה הרץ. המכפלה שלו היא 9.5 והתדר הוא 333 עכשיו השאלה שלי היא אם אני ישנה את המכפלה ל6 ואת התדר ל527 (כך שגם יוצא 3.16 ג'יגה הרץ +-) אז הביצועים ישארו אותו דבר הוא שירדו\יעלו??????? ומה יותר טוב מכפלה גבוהה או תדר גבוהה???? עריכה: יש לי זכרונות של OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 נראה כמובן שהם יכולים לעמוד בתדר של 527 FSB.... הלוח שלי הוא EP45-DS3R והמעבד E8500 והלוח: תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sessler,

שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  23. היי. למי שיש טרמלטק ארמור , בחלון שלו יש מאורר 230 מ''מ שקוף עם לדים. אני נורא נורא צריך את המאורר הזה. ומוכן לתת כל סכום של כסף (אני מעדיף לשלם מאשר להזמין מחו''ל) + את אותו המאורר , רק בצבע שחור. גם של טקמלטק , שהוא תקין לחלוטין! מי שיש לו את המאורר , מוזמן לדבר איתי פה או בפרטי כל מי שיש לו עצה או דרך יעול להשיג את המאורר , יתקבל בברכה. אבירם.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by E-Bear,

ראיתי את מערכת קירור המים המעניינת הזו ותהיתי לעצמי האם היא טובה ושווה את הסכום שהיא עולה. אשמח גם אם אדם העושה שימוש במערכת זו והתנסה בה יוכל להיות אובייקטיבי ולעזור לי... תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Elitegroup K7SOM SIS 730S Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ האם ניתן לעשות למעבד שבא עם הלוח OC ולהגיע לתוצאות טובות? (כמובן לאחר החלפת הקירור לקירור טוב יותר..)

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.