עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mr Gadget,

האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by limp,

קיצר אמרתם לי איזה מאווררים הכי כדאי לקנות נכסתי לאתר של ZALMAN http://www.zalman.co.kr/ הסתכלתי בכל הדגמים והם אותו דבר רק שונה השם בשניהם מהירות מינימום עד נורמאלי זה 1350-2400 ורעש 20-25 ומה ששונה זה ההרכב והמשקל מה שהכי מוזר זה שהפעלתי את התוכנה SPEED FAN שמראה שמהירות 2 מאווררים היא 0 ומאוורר אחד 4600RPM ולפעמים מגיע ל 5100 בערך אני עומד להתאבד אני בור בקירור וכל מה שאני מבקש זה מאוורר מסריח שיהיה שקט ולא ירעיש סעמק ואני מוכן לשלם 500 שקל לא 200 לא 300 אלא 500 למה לאזעזל התוכנות המעפנות האלה בנויות בצורה כזאת הם לא יכולים פשוט להגיד לי במילים פשוטות מה קורה אצלי? צריכים לסמן הכל במשו מיוחד אני מבואס רצח אתם יכולים אולי להסביר לי על המצב שלי קצת? והוא …

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by yair.,

מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by Laydeejane,

בהתחלה חשבתי על Shuttle XPC SN45G שזה Barebone אבל הוא לא משתלם בגלל המחיר הגבוה ולא תיהיה לי אפשרות לשדרג אחר כך את הלוח. ואז עברתי לכיוון הטאוורים בסגנון Thermaltake Xaser 3 V1000D אבל אחרי שקראתי בפורום קשה מאד לקרר מארזים כאלה כי הם גדולים. אז מה נשאר ? אני כרגע עם מארז Midi tower הטמפ של הלוח אם שלי היא על 40 מעלות והמעבד על 53 Volcano7+ הדלתות של המארז פתוחות.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אז ככה, זה המפרט שלי: Abit NF7-S AMD Athlon XP Mobile 2600+ Corsair PC3200 C2 256MB היום סוף סוף הרכבתי אותו ויש לי מספר שאלות: 1. CPUZ מזהה את הקורסייר כ PC2700, זה משנה משהו? 2. גם CPUZ גם הביוס וגם WCPUID לא מזהים את המעבד, הוא כרגע על 15X133 (זה הסטוק שלו לא? שלי הגיע משום מה על 5X100) 3. איך מריצים MEMTEST, או איזה עוד דרכים יש לבדוק יציבות זיכרון במחשב שאין בו פלופי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה צריך לעשות חוץ מלהיכנס לביוס ולעלות את הFSB? כי זה מה שאני עושה וזה לא עובד- הצלחתי להגיע ל 110 FBS, מעל זה המחשב לא עולה בכלל, רק אחרי שמכבים אותו ומנתקים מהחשמל לשתי שניות. השאיפה שלי היא לפחות 133 ברגיל המעבד עובד ב43O (מוזר, עם הלוח הישן הוא עבד ב 33 ) והביוס הוא הכי חדש שיש (לפחות לאביט ) מה הבעיה ? אני חדש בOC אז אל תפציצו אותי, תסבירו לאט ואני יבין.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  8. אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי ואני קצת לא מעודכן בזמן האחרון... אני יודע שיש את ה Thermalright SP-94 שהוא טוב ואני יודע שיש את ה Coolermaster Jet 4 שהוא טוב אבל אני לא בטוח שיותר מה SP-94 או את ה CoolerMaster Aero 4 שאני לא בטוח שיספיק לי... או ה Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro שהוא נראה טוב אבל מעניין אותי שיקרר טוב ולפי מה שאני זוכר הוא דיי טוב אבל אני מחפש את ההכי טוב... ואחרון זה ענק האלומיניום החדש (אני לא זוכר את השם שלו) שמתאים למאוררי 120 ממ' הרעש ממש לא מפריע לי אה והדבר ההכי חשוב! מתוכנן אוברקלוק מטורף (כבר הגעתי ל 4 ג'יגהרץ אבל המעבד היה ב 70 מעלות עם קירור סטוק - עקפתי את המעבד המהיר ביותר בארץ)... מה אתם ממליצים?

• 79 תגובות
    • 4k צפיות
  9. אני צריך שתגידו מה דעתכם על המוצרים הבאים והאם כדאי לי לקנות אותם: http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=135 http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=hdc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=136

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by McLarenF1,

צריך קירור רציני עד 400 ש"ח למעבד AMD 1700+ (איך שקוראים לו עם 0.13 מיקרון)... עכשיו אני עם יותר מ45 של רעש וזה לא מפריע לי , אז לא כל כך משנה לי איזה רעש הוא יעשה תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by roeiw,

יש לי כרגע סינק של ונטק ואני רוצה להחליף אותו למשהו עם ביצועים יותר טובים ושיהיה יותר שקט אבל גם לא בגודל מפלצתי על מה אתם ממליצים? ומה דעתכם על הסינטק של טרמלרייט שמותאם למאוררי TMD (אגב המעבד שיש לי הוא של AMD)

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by nim901,

כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מאוורר של טרמלטק שיש לו רק חיבור חשמל רגיל כמו בהארד דיסק IDE ואני רוצה לדעת כמה RPM הוא עושה, איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  14. בחופש, כמו כל חופש, אני עובד וחוסך. המפרט שלי עד היום היה: AXP 1800+ DLT3C NF7 MX440 TWINMOS 256MB רק ממבט חטוף רואים שהכרטיס לא מרשים , וכמו כן גם הזיכרון לא מרהיב :\ לכן , קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 9800Pro של חברת Powercolor עם 3 שנות אחריות + אישור מהיבואן להחליף קירור ולשמור את האחריות ;D וקניתי, OCZ Preformance 256x2 MB pc3200 Rev.2 , זכרונות שברוב הביקורות שראיתי הגיעו עם BH-5. עכשיו , הכל התחיל יפה, אבל פתאום הלך הלוח :\ , אז הלכתי לחברה והחלפתי אותו בלוח Epox 8rda+ Rev 2.2!!! עם ערכת PowerPack שמגיע עם היטסינקים למופסטים , ועוד כמה היטסינקים לצ'יפים חמים בלוח (איכותי מאוד) ומגיע אפילו עם מברג. בימים חמים אלו, אי אפשר להתחיל אובר קלוק ממש רציני אבל ממה שעשיתי עד ע…

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by shoeyal,

תוכנת BENCMARK מבית AMD N-BENCH3 התרשמויות ?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  16. אני רוצה לקנות רק גוף קירור מקורי, בלי הכרטיס. זה אפשרי? מוכרים?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by limp,

יש לי פנטיום 4 2.8 של PRESCOTT כן אני יודע שהם חמים 512 DDR עכשיו יש לי אפשר לומר 4 מאווררים אחד על המעבד שאמרו לי שהוא די חזק (וגם שומעים כמה שהוא חזק) 2 מאוררים רגילים ואחד סתם על המארז נורא נורא נורא חלש כזה בשבילי היופי בעיקר עכשיו אני משתגע מהרעש כי המעבד מתחם ויש עומס אז מה שאני מבקש וזה די דחוף שתתנו לי פיתרון ובבקשה בלי הבדברים המקוריים קרח יבש וכאלה או צינורות מים והאל יודע מה אני רוצה משו שאפילו אני אוכל להרכיב לא משו מסובך לא מסוכן אני מתכוון למאוור אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר שגם מאוד שקט כדי שלא יעשה לי כאב ראש ושאני אוכל לישון עם המחשב באותו חדר וגם שיקרר מצויין הכסף אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל והבנתי שזה יותר מהממוצע לקירור כך שלא אמורה להיות ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מחשב קצת מיושן אבל די חזק (לזמנו). לוח אם IWILL MPX2 עם שני מעבדי XP 1700. הלוח הזה הוא במקור לשרתים ולכן אפשרויות האוברקלוקינג שלו לא מדהימות. אין לו שום דבר ON BOARD ולכן אני משתמש בכרטיסים (כרטיס קול, כרטיס RAID וכ"ו). אני לא מצפה להגיע איתו מאד רחוק מבחינת האוברקלוק אבל להגיע ל 2000MHZ יהיה נחמד. אתמול ניסיתי לעשות לו אוברקלוק קטן ולאכזבתי גיליתי שאין לו נעילה ל PCI ואני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 140 (!!!). דיווחים באתרים בחו"ל אומרים שהוא מגיע לאיזור ה 170-180. לאחר מחקר קצר התברר לי שכרטיס ה RAID הוא האשם. יש לי כרטיס ADAPTEC 1210SA ומסתבר שהוא בכלל לא עמיד במהירויות גבוהות. האם מישהו פה מכיר כרטיס אחר שידוע כעמיד יותר ? יש לי אפשרות, כמובן, להישאר עם באס של…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  19. כבר הגיעה אליי ההזמנה מזיגזג, שכוללת וולקנו 12 ועוד 4 מאווררים. עכשיו, אני רוצה למרוח משחה טרמית (שבאה עם ההיסטינק) ולהתקין את ההיטסינק להתחיל כבר ב-OC למעבד. אבל הבעיה היא שיש שאריות של פד טרמי על המעבד (מההיטסינק המקורי שלו, שעליו היה הפד הטרמי). ראיתי במדריך למריחת משחה טרמית באתר שצריכים לנקות את זה עם אלכוהול 70%. הבעיה היא שאין לי אלכוהול 70% בבית, וגם אין לי 30 ש"ח (שאני משער שזה המחיר שלו) ללכת ולקנות אחד. אז רציתי לדעת אם אני יכול להסיר את שאריות הפד הטרמי שעל ליבת המעבד רק בעזרת צמר גפן וקיסמי אוזניים? דבר נוסף: אם אני אפיל טיפת משחה טרמית על הסביבה (של המעבד) שליד ליבת המעבד, אז המעבד יישרף? אני מדבר על הסביבה שממש ליד ליבת המעבד.

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  20. טוב. יש לי מחשב אם 2500 ברטון וNF7-SL וסינק סטוק מסריח. אני פותח אותו ואני רואה שהוא 40 מעלות מנוחה. אז עשיתי לו OC ל2 גיגה הרץ והוא עבד על 42 מעלות מנוחה. אבל אני מריץ פריים רק כדי לבדוק טמפרטורה והמחשב מביא בוט. עכשיו אני ממש מפחד להעלות מתח כי זה סינק ג'נרי ואני לא יודע אם המחשב התחרפן או שיש לי מזל? אז מה קורה פה?

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by zuzu89,

היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  22. אני מעוניין לעשות OC קטן לP4 1.5GHZ שלי אבל עם הלוח הזה אני לא מצליח! עשיתי עידכון לביוס ועדיין אין לי אפשרות.. וחבל שלא לנצל טמפ' טובות של המחשב לי.. (35 מנוחה, 42 מאמץ.. כנל לוח אם) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by tom123,

"3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ." דוגרי.. יש פה מישהו שהמעבד שלו פחות מ- 45 במנוחה? חחחחחח אני עובד על 73 במאמץ תעשו טובה תערכו את זה...

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by sharkkoko,

חברה יש לי תהאר דיסק הזה והוא מגיע לטמפ גבוהות מן הרגיל בסביבות ה89 מעלות ממש לוטה ומבעיר לי בחום את כל המארז זה ממש כמו גוף חימום במארז וכמו כן שמתי לב שהמחשב עובד פתאום קצת לאט יכול להיות שזה קשור לבעיית חום שלי ושאלתי אנשים עם יעזור קירור להארדיסק הם אמרו שזה יקרר ויוריד קצת טמפ אבל לא יעזור לי כלל בביצועים מה עושים?????. כל עצה או תגובה תתקבל בברכה אני נואש :'(

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכם .. בזמן האחרון אני בודק את הטמ' של המחשב שלי והיא הייתה גבוה .. לכן חשבתי איך לקרר תמחשב .! אז היה לי מחשב ישן בבית 286 שנשאר ממנו ספק שאפשר לנצל.. פתחתי תספק הוצאתח תמאוור.. יש לי P3 450 Motherboard במארז אצלי בדלת שנפחת ..[ על השקע של הידית] עשיתי חורים במקדחה..בצורת כוכב..20 חורים.. והרכבתי תמאוור במקום הזה.. מיכוון שרציתי לקרר את הכרטיסים שיש לי כרטיס מסך[אין לו מאורר כי הוא נהרס] כרטיס TV כרטיס קול ואת הלוח והמעבד... והיה לי גריל מקדימה על הדלת [אבק להיכנס]הוצאתי לו תהברזלים בצורת ריבוע ושמתי תמאוור השני שם..[זה שואב תאוויר החם ומוציא החוצה מהריבוע שעשיתי.... מיכוון שבמקום שהוא היה מקדימה נראה כאילו הוא לא הוציא תאוויר החם אלה האוויר עדיין היה נשאר במחשב …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים