עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם יש לי מארז אנטק סונטה, ומעבד פנום-4 BE. כרטיס מסך מובנה בלוח האם - כך שאין בעיית זרימה. אני רוצה לבצע OC בינוני, והשאלה איזה קירור כדאי לשים ? לפי הגדלים - לשים MUGEN-2 כמעט יחסום את המארז. האם כדאי לשים קירור יותר נמוך כמו השוריקן - או שכן כדאי לשים קירור בגודל מלא ? תודה על רעיונות והסברים

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by Doron_Rajwan,

http://www.hwbot.org/community/submission/2150300_booooon_cpu_z_core_i7_2600k_6003.38_mhz

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by prozaq,

שלום לכם חברים ! יש לי את ה AR775 HEAT-PIPE קרוב ל3 שנים בערך והוא הפסיק לעבוד לפני איזה שנתיים בערך ומשום מה לא היה אכפת לי כל כך יש לי כרטיס מסך HD 4850 ובשביל שהמחשב לא יקרוס לי כל דקה העלתי את האחוז של המאוור של הכרטיס והרעש מבשל לי את המוח ! אז אני רוצה לגרום לקירור לעבוד ואין לי מושג איך לעשות את זה ... יש הצעות ? תודה !

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. Started by 00Amir,

כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום , היום פתחתי את המחשב בשביל לקנות קצת אבק הוצאתי גם קירור מעבד ושמתי עוד קצת משחה ) לפני שפתחתי אותו וניקיתי הטמפ הייתה 32 ככה לאחר הניקוי והמשחה היא 35-6 מעבד i5 750 2.67 הטמפ תקינה? תודה!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך RADEON 3850 HD GIGABYTE 256MB 256BIT ומאוורר זלמן עם צלעות קירור רפרנס ולפני כחודשיים שלוש הוא עבר ניקוי בחנות ביחד עם כל שאר מאווררי המחשב שחלקם הוחלפו והמחשב עבד שקט יחסית גם בלילה במנוחה. לאחרונה הוא התחיל שוב להשמיע רעשים יותר גבוהים ולכן ניקיתי את המארז עם אוויר דחוס אך לצערי הרעש לא עבר וכאשר שקט בחדר שומעים אותו היטב. כל שאר האוורור במחשב שקט ביותר ובדקתי זאת ע"י הוצאת כרטיס המסך והפעלת המחשב בלעדיו. הרעש נשמע כמאמץ ולא משהו שנוגע במאוורר. ולשאלותיי: 1. האם יכול להיות שזאת בעיה של ניקוי, האם צריך לפרק את המאוורר לגמרי? כדאי לעשות משהו כזה? (ניקיתי בין צלעות הקירור ואת המאוורר עצמו) 2. במידה וזה בעיה פשוט של מאוורר שלא מספיק חזק ושקט, …

• 58 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by lesForce,

שלום לכולם אני צריך משחה תרמית חדשה. לא אכפת לי המחיר העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ושתחזיק מעמד לזמן ארוך כמה שאפשר. חשוב שהיא תהיה מאוד איכותית - לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. איזה מבין המשחות הבאות הכי מומלצת? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=8280 כמו כן חשוב שהמשחה תהיה מבוססת כסף (SILVER) ולא סילקון!!

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by stingeR-,

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אהלן, לא מזמן קניתי את הקירור הנ"ל על מנת להחליף את הקירור סטוק. וכן, אני לא כזה צעיר, אני יודע שזה לא הקירור האולטימטיבי והוא יחסית חלש אך בכל זאת רציתי קצת לדאוג למעבד שלי ולא להסחף לקירור של 300 שקל. בכל מקרה, תהיתי עד לאן אוכל להגיע עם הקירור הזה, כלומר לאיזו מהירות ובנוסף אשמח לדעת מהו התחום התקין של טמפ' הליבות למעבד כזה. עכשיו אני אשאיר לכם קצת נתונים על הטמפ' לפני ואחרי רכישת הקירור: ליבה 1: (34 מנוחה 62 מאמץ - סטוק),(27 מנוחה 47 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 2: (29 מנוחה 56 מאמץ - סטוק),(25 מנוחה 42 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 3: (38 מנוחה 57 מאמץ - סטוק),(36 מנוחה 44 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 4: (36 מנוחה 61 מאמץ - סטוק),(34 מנוחה 46 מאמץ - Freezer 7 pro) ממוצע סטו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by YosiBeyamin,

שלום, שמי יוסי ויש לי בעיה מאוד קשה ורצינית אני דיי חדש בפורום אשמח מאוד לייעוץ. לפני כמה ימים קניתי את המעבד I7 2600K בקיצור עשיתי לו OVERCLOCK למהירות 4.6 עם מתח מאוד מאוד נמוך 1.330V בבדיקת מאמץ המעבד שלי כמעט מגיע ל70 מעלות!בדקתי תעניין בפורומים מתחרים עם המעלות האלה בסדר אמרו לי לא המעבד אמור להגיע ל60מעלות ולאפילו פחות יש לי את הקירור NOTUCA NH-D14 עם משחה MX4 עכשיו בקבלה של IVORY יש לי עד 14 ימים להחזיר את המעבד אבל הבעיה הרצינית פה המעבד עובד בסדר כשאין לו OVERCLOCK והטמפרטורות טובות אבל איך בידיוק אני יכול לספר את זה לIVORY שהמעלות לא טובות עם OVERCLOCK?...הם יגידו לי הכל בסדר אבל כשאני עושה OVERCLOCK המעלות לא בסדר קניתי את המעבד TRAY. איך אני יכול להגיד להם שי…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by mwalker03,

לאחר שלמדתי את הנושא עד כמה שאני יכול, קראתי כל פוסט אפשרי על קירור מים, החלטתי לעשות צעד ולהתחיל לתכנן לי גם מערכת אחת .. מכיוון שהפוסטים והמדריכים על הקירור מים פה די ישנים, לא הצלחתי להרכיב מערכת שתתאים למחשב שלי וכן הביקורות על הרכיבים גם כן די ישנים .. לכן אני פונה לעזרתכן בהרכבת מערכת לקירור מים, אני מתכנן להשקיע כ 1500 שקל .. הקירור אמור להיות למעבד ולכ.מסך כאשר אני בהתלבטות איתו ... מפרט המחשב שלי הוא 2600K 9800GT ASUS p8p67 evo השאר לא נראה לי חשוב ... הכרטיס מסך שלי הוא מהמחשב הקודם, אבל אין לי שום צורך באחד אחר ולכן אני בהתלבטות אם להשקיע עליו קירור .. בכל מקרה, אשמח להמלצות לרכיבים טובים שעלי לקנות. נ.ב אני מתכנן לעשות OC .. שיעבוד קבוע תודה לעזורים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dorman2,

המאוורר המקורי לp4-prescott משנת 2002 וכבר מרעיש מאד. ראיתי מאווררים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5656 במחיר 50 ש"ח אבל לא נראה מקורי של אינטל ואני חושד שהוא ירעיש. לעומת זאת יש מאוור מקורי במחיר 61 ש"ח: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534&catid=903 מאחר ומאד מפריע לי הרעש, האם החלפת המאוורר במאוררים שקיימים היום בשוק תפתור לי את הבעייה?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  15. היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום לכולם, רקע: מעבד I7 2600 עם גוף קירור מקורי GTX570 עם חתיכת קירור מארז של גיגהבייט http://www.webjoaquin.com/newtienda/images/260702010.jpg המחשב משמש כמחשב עריכה עם עבודה קשה הטמפ' הם: האם להחליף קירור? לשפר? אשמח לכל תגובה. תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Xvertigo,

אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by romkush,

התוכנה SPEEDFAN אומרת שאחת הליבות מקבלת מתח של 1.89V וזה נראה לי לא הגיוני. הליבה הראשונה עם מתח תקין והליבה השינה עם מתח גבוה מאוד. עשיתי OC מ3.00 ל3.60 והשארתי את המתחים על AUTO. יכול להיות שזה מה שקרה? חשבתי שזה באג אז ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב כמה פעמים וזה נשאר... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Svensk.il,

חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by elrxx,

בעיה הסתדרה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. שלום לכולם ברשותי; E6600 @ 2.4ghz - AC Freezer 7Pro Asus P5B 8800GTS OC2 380MB Ceon 2X2GB 800mhz CL5 Corsair 520W לפני שרציתי להתחיל בOC קטן למערכת הרצתי בדיקה ב OCCT בסטוק, להשוות נתונים לפני ואחרי הOC, אך בתוכנה הלשוניות של הכרטיס מסך והספק נעולות לי. אני רוצה לבדוק את טמפ' הכרטיס מסך כי בEVEREST הטמפ' נראות לי קצת גבוהות - 65 מעלות! תודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. אלהן, אני די חדש בתחום הOC ושיחקתי קצת עם הגדרות המעבד והזכרונות שלי. (X2 4000) הקטע, שהזיכרונות די הגבילו אותי, אז הייתי צריך להוריד אותן ממהירות 800 ל533 ואז יכולתי לסחוט עוד כ200 מגה הרץ מהממעבד. השאלה, כמה ההורדה הזו פגעה בביצועים? משתלם לעבוד עם תדר נמוך יותר של הזכרונות עבור תדר גבוה של המעבד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AdiDavid,

היי, קודם כל,אני חדש כאן,ובכלל בנושא האוברקלוק. עשיתי אצלי אוברקלוק עם המעבד Q9400 של אינטל ל 3.0GHz. עכשיו,שמעתי מחבר שהספק בעייתי ויכול לקרות לו משהו,אז באתי לשאול אותכם. יש לי ספק 300W של HEC. עכשיו,יקרה משהו באוברקלוק איתו? אם לא הגעתי לפורום הנכון,אשמח אם תעבירו את האשכול במקום לתת אזהרה. שיהיה לכם יום טוב ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by romkush,

כרגע יש לי זיכרון 2X2GB KINGSTON 800 MHZ PC2-6400 CL6 אני עושה OC למעבד אז חשבתי גם להחליף זיכרון שלא יגביל לי וגם שיהיה יותר מהיר. הלוח שלי לא תומך DDR3 לצערי אלא רק DDR2 עד 1200 MHZ אז השאלה מה עדיף לקנות? זכרונות ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שאני אעשה לו OC ל 960 או 1200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 470₪ או זכרונות ‏DDR2 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שישאר כנראה במהירות הזאת http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 450₪ שווה לי בכלל להשקיע בזה או שלא יהיה הבדל בביצועים? ולמה ה800 עולה יותר יקר מה 1066?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  25. שלום לכולם, אני אחרי שדרוג המחשב, היה ברשותי גוף קירור מאוד גדול Mugen II. פרקתי אותו וכרגע אני נמצא סטוק (מקורי לחלוטין) אני מעוניין עדיין לעשות OC לכן אני רוצה לשדרג את הגוף המקורי. קבלתי הצעות מאחד מנהלי הפורום לגופי הקירור של KATANA / Freezer והתרשמתי דיי לטובה. סה"כ הם לא יתנו לי OC גבוה כמו של הMugen אבל עדיין ייתנו משהו. מטרת האשכול הוא עזרה לבחירת הגוף המתאים. דרישות: 1: עד כמה שיותר שקט לפחות כמו הזאלמן 9500. למה? כי אני יושן בערך 1.20 מטר מהמחשב (לכן זה חשוב שיהיה פחות או יותר כמו הזאלמן שאיתו כן הצלחתי לישון.) 2: גוף קירור יחסית קטן, לא במשקל כבד ובגודל המטורף של הMugen אחרת לא עשיתי כאן כלום. 3: שיתן לי תוצאות OC טובות עד כמה שאפשר לבקש מהגופים ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים