עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Oranili,

אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by BloodyW,

הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jeger01,

אני רוצה להדק (ככה כותבים?) את התיזמונים של הזיכרונות שלי. איך עושים? Twinmos 667MHZ CL5 512X2 לוח DFI 975X

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by MODI,

כול מה שראיתי זה CL, הישן יותר...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  6. אני מעלה את השאלה עקב חוסר שביעות רצון מהמערכת מים שבניתי. אני משתמש ב Yate Loon 120mm Medium Speed Silent Case Fan - D12SM-12 - Sleeved אשר נותן 70.5 CFM (לפי נתוני חברה כמובן). נעזוב לרגע את הדיון של עוצמת הרעש (המאוורר הנ"ל אמור לתת 33db, ואני לא שומע אותו), ונתרכז רק ב CFM. השאלה היא כזו אם מאוורר שנותן לדוגמא 110 CFM כמו ה Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1900 rpm Quiet Case Fan - Ultra Speed - Sleeved יקרר יותר טוב את הרדיאטור ? ואם כבר למה לא לקחת את Delta 120x25mm FFB1212EH High Speed Case Fan - Sleeved שנותן 150 ? (למעט בעיית הרעש, לDelta יש מאוורר שמספק גם 250cfm). ההגיון הבריא אומר כן, אבל מתי "כמות" ה cfm מפסיקה להיות רלוונתית ? (אולי צריך בכל זאת להסתכל ע…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by iliam,

שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Rhx,

היי.. אני מחפש קירור חדש לכרטיס מסך שלי, רציתי לדעת האם זה יהיה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 נראה די בסדר, אני מקווה שהוא מתאים לכל סוגי הכרטיסי מסך, למה זה הקירור היחידי שעד עכשיו מצאתי שמתאים לכרטיס מסך שלי.. 6600GT AGP אשמח לשמוע לגבי עוד המלצות, טווח המחיר שאני מוכן להקציב זה עד 150 ש"ח. תודה.

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות את הקירור Zalman CNPS5X ואת הלוח Asus P8H77-V LE עם הזכרונות : Corsair 2x8GB Vengeance הבנתי שזה עלול להתנגש מסיבה כלשהי האם יש לי סיבה לדאוג?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום שלום, נכנסתי לתוכנה everest ושמתי לב שבטסק בר הוא מציג כל מיני טמפרטורות. בשביל המעבד הוא מציג שלוש טמפרוטורות: CPU#1/Core1 (38) CPU#2/Core2 (42) CPU (22) עכשיו השאלה מה אומרת הטמפרטורה השלישית? ועכשיו בנוגע לאבורקלוק. ניסיתי לשנות את תדר המעבד מ אוטומטי ל 210 וזה גרם להפעלה מחדש של המחשב עכשיו לא נראה לי שהמעבד שלי אבור קלוקר עד כדי כך גרוע, מה שאומר שיש עוד הגדרות שאני צריך לשנות כנראה מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? (כרגע הכל על Auto) תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. הכותרת אומרת רבות, ובאיזה קירור?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  13. intel q9300 asus rapage g.skill 4gb 1066 thermalright ifx-14 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 16:02:22 בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by giliboy,

אין גירסת Thermalright V-1 שמתאימה ל6600GT AGP??? יש אפשרות "לסדר" שזה יתאים ל- AGP??

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by serg90,

אהלן, משום מה ללא סיבה מובנת, יש לי תופעה אשר במשך זמן מה המעלות של הצ'יפסט אצלי עולות משמעותית. בהתחלה, עם קניית המחשב הייתה לי טמפ' של 45 מעלות ולאחר כמה חודשים, אחרי שהמחשב היה במאמץ הטמפ' הייתה יכולה להגיע ל-50-55 מעלות. יותר מאוחר (גם עניין של כמה חודשים) המעלות הללו נהיו אצלי קבועות, הטמפ' במאמץ עלתה ל-60 וכך הלאה עד לעצם יום הזה, כשהמעלות ב-North Bridge עומדות על 65! יש לציין שמדי פעם המאוורר שעל חלון המארז (TT Soprano) מרעיש בצורה איומה, אף על פי שהתופעה הזו אקראית ואני יכול לשבת על המחשב כמה חודשים ללא זכר לתופעה הנ"ל. *ניקיתי את המחשב כולל את כל המאווררים, כבר כמה פעמים אך דבר זה לא עזר לי לא במעלות ולא ברעשי המאוורר. *הלוח הם שברשותי הינו DFI Lanparty Ultra-D. …

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by אוריפ,

הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  17. ובכן , קראתי את הידיעה על הקרור הזה , ואני חייב להגיד , מדובר בקרור מרשים , מעניין אם המראה שלו יתאים לביצועים שלו או שכמו יהודה לוי , מדובר ביפיוף ולא יותר ... הנה הידיעה למי שלא קרא עדיין , הנה http://hwzone.co.il/news/1160582391/69553/ , תודה רבה ממני ליונתן מנדלסון ולמור שובל, קבלו ח"ח וישר כוחלשנייכם :xyxthumbs:

18. Started by IMT,

שלום, התחלתי להתעניין בOC, אבל גיליתי שאין לי בלוח אם חיישני טמפרטורה. יש אפשרות לקנות חישנים בנפרד ולהצמיד אותם ללוח? וכמה זה צריך לעלות?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  19. לדוגמה OC של Q6600 ל- 3.3GHz ב- 1.5v לא כלכך יציב, ואם מעלים במכה ל- 3.6-4GHz ב- 1.5v~ זה יציב (באותו מחשב עם אותם רכיבים)?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  21. היי, אני מתכוון לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray על איזה גוף קירור (היטסינק ומאוורר) אתם יכול להמליץ לי בתקציב של עד 150+- (גג 200) שיקרר אותו במידה מספיקה? תודה.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  22. בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI האם המחשב יעמוד בתדר הזה? הטמפרטורות של המחשב במנוחה זה 40 ובמאמץ זה 62 עם האוברקלוק ל2.74

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  23. התקציב לא ממש משנה... אני אוצה את ההכי טוב ושהרעש לא יעלה על 30-32. יש כמה אפשרויות: SunbeamTech Core Contact Freezer * OCZ Vendetta 2 * וגם.... זה אמיתי? http://www.bit-tech.net/hardware/2008/07/06/gigabyte-g-power-2-pro-cooler-review/4 עריכה: הקירור מיועד ל-OC של Q6600.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים במחשב החדש שלי: Gigabyte GA-965P-DS4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E רציתי לדעת איך הלוח אם הזה ב-OC ואם יש משהו אחר שכדאי באותו מחיר או אפילו פחות? איך הזיכרונות ב-OC? הם יכולים לקחת אותי רחוק? ואיך הכרטיס מסך ב-OC? תודה מראש, Dj-L@g0la5

• 10 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.