אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא 2600+barton epox 8rda3+ 512 geil 400mhz 9600xt 256 אני לא מצליח לעבור את ה-3000 ב-185 fsb על המתח המקורי וגם תוספת לא עוזר אגב,בקיצור כשהגעתי ל-185 הוא עובר את הפוסט ואז כותב לי שחסר לו דרייבר לא מוצא אותו יותר נכון ואומר לי להכניס את הדיסק ההתקנה של המערכת ולתקן,ברגע שחזרתי למהירות סטוק זה כבר לא הופיע ,לדעתי אין לי בעיה של טמפ 44 מעלות 43 בערך,יש למישהו מושג מה זה יכל להיות?יכל להיות שאני לא יכל לעשות oc? בכלל? אגב נעלתי את ה-agp על 66 ואת ה-pci לא נעלתי כי אני לא מוצא את זה זאת יכולה להיות הסיבה?או שהלוח נועל אוטומתי? תודה מראש :'(
-
- 49 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה בביוס את ה-FSB ל-146 הכל עובד טוב המחשב עושה POST מגיע לוינדוס וישר אחרי ה-WELCOME עושה איתחול, וככה כל פעם. יש פיתרון ? המפרט שלי : מעבד Pentium Northwood 1.6A 1600@2317 1.5V לוח אם Gigabyte GA-8S655FX Ultra זיכרון 256 מגה ג'נרי כרטיס מסך Saphire Radeon 9600XT 256MB ספק TSUNAMI 350W אני לא חושב שזה בגלל בתחממות כרגע יש לי SPARK 7+ יושב טוב על המעבד (בדקתי) ועובד על מקסימים ואת ה-AGP וה-PCI נעלתי ל-66 ו-33
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקי המיפרט- EPOX 8RDA3PLUS AMD 2500 BARTON בירצוני לישאול לאיזה אוברקולק אני יכול להגיע אם המכפלה סגורה ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 לוח + EPOX 8KDA ומאורר Thermaltake POLO 735 המארז שלי הוא HEC 6A19 עם שני מאווררי 120 (אחד מקדימה ואחד מאחור) ואחד של 80 בצד שמכניס אוויר עכשיו הטמפ' כאשר אני ב3800RPM היא 44 וכאשר אני על 5600 היא רק 43 האם היא צריכה להיות ככה, או יותר נמוכה?
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר טוב ,עד עכשיו החלטתי על הThermaltake Extreme 3 in 1 cooler - Polo 735 האם הוא מאורר טוב ויספק טמפרטורה טוב למעבד ATHLON XP 2500?
-
חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500+ בארטון היתה לי בעיית טמפרטורה , 49-50 מעלות במנוחה, 52-53 מעלות במאמץ מרחתי משחה טרמית מחדש דרך אגב מה שחנות עשתה שם היה פשוט זוועה (לא צריך להזכיר את שמה..) טוב נו..זיגזאג! פישלו הפעם... הם מרחו את מהמחשה על כל המעבד חוץ מהליבה , בקיצור מרחתי מחדש הטמפ' ירדה ל 43 במנוחה ו 45 במאמץ עשיתי אוברקלוקינג 2500@3200 עכשיו הטמפ' במנוחה 44.5 ובמאמץ 46-47.5 ;D לוח nf-7 v2.0 מזייף ? עדיף להרכיב את הסנסורים של הוולקנו או שהלוח הזה מדוייק ולהשאיר ככה?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
איך נקראת האפשרות הזו בלוח. ומה זה בדיוק נותן לי?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל AMD וP4 המלצות בבקשה. חשבתי על 2 הבאים: Thermalright XP-120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ו-Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 מה עדיף? ברשותי SLK-947U - האם הוא מתאים ל AMD 64?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד וללוח-אם. לפי נושאים קודמים, הבנתי שיש צורך לשנות הגדרות בביוס. נכנסתי לביוס, ובקטיגוריית Main, האפשרויות הקשורות במעבד ובלוח-אם נעולות (מסומנות באפור). - האם יש דרך אחרת לעשות OC למעבד או ללוח-אם? - כיצד ניתן לפתוח אפשרויות אלה בביוס? - האם ניתן להעלות בהדרגה קלה את המהירויות ולא רק בקפיצות קבועות? - האם ניתן לפתוח את המכפלה, ואם-כן, כיצד? - מהו הפוטנציאל OC של המעבד והלוח-אם? צורפו תמונות של המעבד ולוח האם ב CPU-Z. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב והציעו לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח (EPOX 8RDA3I (NFORCE DUAL. לפי מה שהבנתי אפשר בקלות להגיע 3200 אבל מטעמי חוסר ניסיון לא ממש ברור איך ומה זה בדיוק אומר. זה לא גורם להתחממות או לרעש? אין סכנה שהמעבד יישרף? אם למישהו יש כוח אני גם אשמח לדעת איך עושים OC? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איפה אתם ממליצים לי לקנות מאוורר חכם לד 120 מ"מ + גריל 120 מ"מ אבל שיהיה יפה שבמקום יהיה שירות טוב ורצוי חנות באזור המרכז תודה לעוזרים....[=
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למישהו יש את הלוח אם הזה והוא מצליח לעשות אוברקלוק מכוון שאני לא מצליח לנעול אותו... וזה מבאס למה יש לי קירור ממש טוב לאו סי!!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : מעבד - XP1900 לוח - AN7 זיכרון - סטיק אחד של 512MB 3500 של קורסייר ואחד של טוונמוס 512MB 3200 קירור - SP94 עם מאוורר של אנרמקס 92 מ"מ אני עומד עכשיו על 173*11.5 שזה 2000MHZ והמחשב נתקע לי לפעמים. המתח של המעבד שלי שהעלתי אותו ל-1.688 וזה לא עזר אז העלתי עכשיו את ה-NB CORE VOLTAGE (זה המתח לצ'פסטק?) ל-1.65. עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות הלאה אם מה שהעלתי עכשיו לא יעזור (בזיכרונות לא נגעתי) וגם על לאן להגיע עם המתחים בלי לגרום נזק,איפה הגבול בכל תחום?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
פתחתי פורום בתוכנה, אבל אני חושב שלאנשים פה יש יותר ניסיון עם התוכנה אז אני ינסה את מזלי גם פה (אם אין בעייה מצד האחראים) בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עשיתי עם עזרה מאח שלי המקרופין הזה קירור מים למעבד תוך 10 דקות http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת האם כדאי לי לעשות אוורקלוקינג ל- ג'יפה 5200 שלי עם 128 זיכרון ... אממ...רציתי עוד לדעת עם איזה כלים להישתמש איפה לקנות מה ואיך לפי המדריכים פה התרשמתי מהיופי שנעשה לכרטיס ומקווה שיהיה גם לא רק יופי אלא גם חוזק על הכרטיס עצמו עכשיו מולבש גוף קירור " צלעות " ולא מאורר ... תודה לעוזרים ! ד"א אני חדש פה .
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש AMD XP 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם Gigabyte 7N400-L וזיכרונות Twinmos 400MHZ הכרטיס מסך שלי זה Leadtek GeForce FX5600 Ultra MyVivo עכשיו בלוח שלי יש לי אופציות VCorce Voltage יש שם 5% 7.5% ו 10% שיניתי אותו בהתחלה ל 7.5 אחרי זה 5, שמתי 185 לא עשה בוט. בדקתי קצת שיחקתי קצת הגעתי ל 181, הורדתי את המתח חזרה לנורמל הפעלתי והמחשב עלה, אז כרגע אני על 181MHZ בימקום 166MHZ בלי להעלות את המתח. כשעלתי את המתח זה לא ממש השפיע, המחשב לא רץ על 183FSB עם 5%+ .. ועל 181 הוא רץ בלי לעלות מתח ביכלל.. מוזר לא? עכשיו השאלה שלי היא האם ניראה לכם שהצליח להגיע ל 200MHZ ? כאשר שמתי על 200 המחשב אפילו לא עשה BOOT וכמה מתח אני יצטרך להעלות לדעתכם.. ועוד …
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx 5200 gigabyte המהירות סטוק שלו היא 250 400 עשיו העליתי עם הסטוק 280 420 זה אוברקלוק קטן לדעתם כמה לדעתכם אני יוכל למשוך אני יודע שיש תוכנות מסויימות שמראות אם יש ארטיפקטים אבל עם למשהו יש כרטיס כזה עם קירור סטוק שיעדכן אותי בתוצאה שלו
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי, יש שתי פורומים שמתאימים לנושא הזה אז בחרתי בזה ... בקיצר , אני רוצה לקנות את הפאן באס הבא : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו השאלה שלי היא כזאת , על איזה מאווררים הוא שולט ? cpu כרטיס מסך מאווררי המארז .. האם הוא טוב ? ו... זהו ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-