אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום לכולכם !! יש לי שאלה... יש לי אמד64 3000+... ושני סטיקים של 256 של קינגסטון... דדר400... האם הזכרונות מנוצלים עד תומם ? יענטו עובדים בכל ה400 ? איך אני מחשב את היחס הזה בין המעבד לזכרונות ? יחס ניצול הזכרונות.. עד כמה להרים תמעבד כדי שהזכרונות ינוצלו כמו שצריך ? צודהההה ( רבה רבההההה ) ועוד משו... אם אני מוסיף עוד סטיק של 512 אבל 500 מ"ה... מה קורה עם הזכרונות ? זה משפיע על הכל ? ובא"ק ? צודהההההההה ( שוב..)
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ודרך אגב, האם ה MX-1 Thermal Compound נחשבת למשחה ממש טובה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי 6800U של LEADTEK מה שקורה זה שהקירור של הכרטיס שוקל טון!!!.....החלפתי אותו לARTIC COOLING REV5 SILENCER מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אם אני מחבר רק בלוק למעבד,סביר שמעבד יהיה יותר קריר מאשר קירור מים שעובר דרך בלוק למעבד בלוק לכ.מסך ובלוק לצי'פסט ? האם זה משנה ברמות גבוהות מאוד ? או במעלות בודדות? אני שוקל אם לחבר רק מעבד לקירור מים או גם ת'כרטיסי מסך. תודה לכולם =]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להשתמש בתוכנה הזו כדי לעשות אוברקלוק גם לכרטיסים של אנוידיאה, האם זה נכון? ואם כן אז איך עושים זאת כי כרגע הוא לא מאפשר לי לעשות זאת בגלל שהוא מודיע לי שהכרטיס שלי הוא ג'יפורס ולא רדאון.... תודה.!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אז כך יש לי geforce 4 mx 440 [/glow] ואני רוצה להגביר את הביצועים שלו כדי שיפעיל לי יותר טוב משחקים בצורה חלקה יותר ושלא יתחיל לגמגם במילים אחרות יתחיל להתחרפן ומשחקים יעבדו לאט ויעצרו והיו תקיעות. אז בבקשה כל מי שיכול להגיד לי מה לעשות אנא ללחוץ על הוספת תגובה ולכתוב למעני [move]תודה מראש נתי[/move]
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שנשרף לי הספק והחלפתי אותו וכל פעם שאני מאפס את ה-CMOS הוא מזהה לי אותו כ-467 ואין לי מושג למה. אולי הטכנאי שנתתי לו את המחשב והוא ניסה לעבוד עליי במחיר והתעצבנתי ולקחתי אותו ממנו חיבל בו קצת. בכל אופן איך אני מעלה את המהירות של המעבד לצמיתות כך שגם שאני יעשה LOAD DEFOULT בביוס זה יזהה לי אותו כ-667MHZ וגם איך אני מעלה את הבאס ? (האם כדאי לי להעביר את הג'אמפר ל-FORCE 133 ) ? ואם לא אז איך אני עושה את זה ? תגידו לי איפה כל דבר נמצא בביוס בדיוק כי אני לא הכי מתמצא שם, תודה לכם. (ד"א אל תציעו לי לאפס את הסימוס עם הג'אמפר או הבטרייה כי זה כבר נעשה). ד"א אגב, כל פעם שאני מנסה להעלות את הוינדואס הוא נתקע וגם שאני מנסה לעשות בוט הוא נתקע, יכול ליהות שאלו הן הסיבות…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה מביחנת ביצועים זה ה- ASUS מבחינת OC איזה לוח אמין וטוב כמובן ל- OC כדאי לקנות? ואיזה מעבד מתאים אתם ממליצים ל- OC 2.4 , 2.6 , 2.8 איזה מהמעבדים האלה הכי טוב ל-OC? אל תתייחסו לכסף... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ובטעות שברתי את הקליפסים של הקירור שמגיע אם הסלרון BOX יש לי סלרון 3.06 775 קניתי גוף קירור של deppcool בשם ROBOT 775 והוא אם 2 HTAT PIPES מכול צד נחשות שמתי את המשחה שלו ומרחתי ושמתי את הגוף קירור חברתי את הקליפסים וזה יציב בדקתי את הטמפרטורה והיא 54 ללא מאמץ מטורף (בביוס וגם בתוכנות זו הטמפרטורה) יכול להיות שהלוח מזייף?(כי בלוח הקודם אם סטוק זה הראה לי 40-45 כי הקירור הזה בא אם צלעות מאלומניום ובסיס נחושת וצינורות נחושת תמונה: ואם צריך לנסות עוד פעם הביאו טרמית ספייר לבנה בתוך שקית שקופה
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש קירור פאסיבי לכרטיס הנ"ל של חברת nvidia. חיפשתי באינטרנט, מצאתי אחד ב-200 ש"ח אבל זה יקר מדי ועוד עם משלוח יצא ים בכסף. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש קירור חדש למעבד מבית gigabyte האם הוא טוב או לא
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שישב בחלק הקידמי ושהוא יהיה עם Blue Led עכשיו אני מתלבט בין ה SF2 למאורר של קולר מאסטר מה עדיף לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקי אז ככה תכננתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והוא יהיה בחדר שלי ממש איפה שאני ישן את שינת היופי שלי בגלל זה חשוב שהקירור יהיה טוב שישמור על המחשב בטמפרטורות נמוכות ולא רועש והנה השאלות: 1. האם אני יכול להשאיר את המחשב שלי כמה ימים פתוח, עם איוורר כמובן (מה שיוביל אותנו לשאלה איזה איוורר) ולא יקרה לו כלום לא עכשיו ולא בעתיד? 2. בגלל שהשינה חשובה לבריאות אני מתכוון לקנות קירור למחשב שיהיה טוב, מספיק שקט שיהיה אפשר לישון איתו בלילה,ובמחיר סביר לכל אדם (אני מדבר על שליוב- ספק+2 מאווררים 80 מילימטר+קירור למעבד) אני חשבתי על הספק של TT 420watt עם האקטיב pfc (האם הוא רועש?) על איזה שילוב את ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
1)אם אני רוצה לשעות OC לכל החלקים במחשב(זיכרון מעבד כרטיס מסך ולוח אם) אז אני צריך לקנות קירור לכל אחד מהם..? 2) מה יותר טוב מארז NZXT APOLLO או 6C28+קירור למעבד ARTIC FREZZING 7 PRO?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך כלל, אחרי בדיקות היציבות שאני מריץ למעבד, התוכנה אומרת רק כמה זמן היא רצה, לעומת זאת עכשיו, הוא גם הוסיף לי שורה אחת בבדיקת השגיאות של שתי הליבות, כמו שמפורט למטה (הבדיקה היא Stress CPU with gromacs core): ובליבה השניה: האם זה אומר שהמעבד פולט שגיאות, ולפיכך לא יציב?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי כבר בעבר שמתי פה כמה שאלות בקשר לשינוי תזמונים אך ללא תוצאות כיוון שלא מצאתי את האפשרות הזאת בביוס. היום אחרי הרבה חיפושים מצאתי את צירוף ההקשות הנשחק שפתח בפני את האופציות הללו. קיצר כמו שראיתם בטופיק איזה זכרונות יש לי. אני יודע שהורדת תזמונים מאיצה את הזכרונות....וזהו. עכשיו עד איזו נקודה אני יכול להמשיך ואיך אני ידע שמשהו לא בסדר. כרגע אני רץ ב 2.5-3-3-6 כש במקור זה היה 2.5-4-4-8. החלטתי לא לקפוץ עמוק מדי לפני שאני יתייץ איתעם בפורום
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע המעבד שלי (P4 2.4) באובר של 400MHZ. עם העלת מתח מ 1.52 ל 1.55. הטמפ' במנוחה: 34. הטמפ' במאמץ: 43. === כשניסיתי להרים אותו ל 2.9, קיבלתי שגיאה בפריים. ניסיתי ככה: - להעלות מתח מעבד ל 1.60 (במאמץ יורד ל 1.58) - קיבלתי שגיאה אחרי 2 דקות. - להעלות מתח מעבד ל 1.62 (במאמץ יורד ל 1.60) - שגיאה אחרי 4 דקות - וגם ניסיתי עם תזמונים קצת יותר משוחררים מ 2.5-3-3-6 ל 2.5-4-4-6 וגם ל 3-3-3-6. ועדיין אני מקבל שגיאה. מה אני צריך לעשות? האם יש רכיב שמגביל אותי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה היום בצהררים לא היה לי אינטרנט רק עכשיו אז רק עכשיו יכלתי לפרסם אז קראתי תמדריך של האוברקלוק אבל לא מה שבנעוץ מדריך אחר . כי אין שמה שיוני מתחים וזה. וביצעתי את האוברקלוק .. הכל הלך חלק ורגיל עוד לא עשיתי בדיקת מאמץ אני חושב שלא צריך טמפרטורות סבירות לפני הOC היה לי במנוחה 27-30 ואחרי האוברקלוק 29-30 אממ אז עליתי מ 2.53 ל 2.81 שיניתי את bus speed ל 225 , והמכפלה היא 12.5 אז זה יצצא ככה.. אממ אני חשוב שאני יכול להמשיך עוד כי היה רשום לי במקסימום של ה bus speed 800 MHZ ושמתי רק על 225 MHZ.. חחח אז הינה עכשיו אני ישעה בדיקות מקיפות עם אוורסט וכו .. אה והמתח של המעבד העלתי מ 1.2 ל 1.3
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מאווררי מארז של TT הבליידים הם בצבע אדום הקייס שלו הוא שחור אמצעי הזיהוי שמצאתי עליו הם TT-1225A ו A1225M12S וביצעתי חיפוש ברשת אבל מצאתי בעיקר מאווררים עם לדים של TT ושלי ללא לדים וכו'.... אם אפשר קצת נתונים טכניים עליו זה יהיה מעולה...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח החדש שלי DFI LP ultra-D כמו כן קניתי גם Modstream 450W איך אני מעלה מתח לליבה מעל 1.55 ???????
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש הדרכה ל- OC ב LENOVO R61 . עד כמה ניתן לעלות ללא קירור מיוחד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום,יש לי ספק של TT 400WATT שעלה לי בערך בסביבות ה240 שקל וכרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP,PENTIUM 4 3GHZ,1GB RAM ולוח אם של INTEL דגם D865GLC,הספק יחזיק OC לכרטיס מסך,OC בינוני עד 110 בליבה 200/300 בזכרונות איך שיצא אני לא כל כך יודע כמה אפשר לעשות ל6600GT,בכל מקרה,אפשר?
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-