אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שאלה, אני משחק בשלל המשחקים שלי ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות המקסימליות והמחשב רץ חלק. השאלה היא אם ככה הדבר למה אני צריך להגביר את פעילות המאוורר אם הכל עובד בסדר ? יש מצב שהכרטיס (HD 4850) יישרף ?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי את המאוורר הזה אצל הדובים ורציתי לדעת אם הוא טוב ואם למישהו יש ניסיון איתו. הדחיפה שלו משתווה (כמעט כמעט) לזאת של האינרמקס 120ממ. רציתי גם לדעת מאיפה כדאי לי להזמין (ראיתי את המוצר הזה רק בפנדס' ולא בזיגזג או pch .. אולי פספסתי אותו) ומה בקשר למשלוח? (אני גר בירושלים) הנה לינקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=5818 זה המאוורר באתר של פנדה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm אלה הפרטים באתר של Tt (יש טבלה למטה).
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך עזרה האובר קלוק יש לאחיין שלי מחשב פנטיום 4 2.6 וכרטיס מסך שנתתי לו Palit x800 (שדווקא די טוב) וג'יגה זיכרון דואל צ'נאל אבל, מכיוון שהוא רוצה לשחק משחקים (כמובן לא הכי חדשים שיש) וגם ככה המחשב שלו זז קצת לאט אני רוצה לעשות לו קצת oc מה הבעיה? אף פעם לא עשיתי ואני לא רוצה להרוס לו את המחשב. השאלה שלי היא אם ניתן לעשות איזשהו oc בהתחשב בכך שאני חושב שהספק שלו ג'נרי ואין שום כסף כדי לקנות אחר ו/או להוסיף לקירור נורמלי תודה על התשובות
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל ששמתי על הכרטיס מסך (GB 6600gt passive), המאורר מסתובב על 3.5k rpm במנוחה וכשאני משחק הוא מגיע ל ~5k rpm. הטמפ במנוחה היא 58 ובמאמץ 65. ניסיתי לעשות OC, סתם לראות לאן נגיע ובבדיקת ה3Dmark הכרטיס התחיל להתחמם, והמאורר הגיע ל7k rpm! השאלה היא האם אפשר לבטל את הבקרה האוטומטית של המאורר, ולגרום לו להסתובב במהירות שיא? ז"א הוא לא נשלט ע"י הלוח\כרטיס.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש אבל הוא עדיין לא עובד כי אין לי ספק בכל מקרה, תהיתי אם כדאי לי להוסיף לו עוד שני ג'יגה זכרון בנוסף לשני הסטיקים שיש לי כרגע, זאת כדי להבטיח את העבודה השוטפת עם ווינדוז ויסטה. הכוונה היא להוסיף שני סטיקים זהים לשניים הקיימים והם: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ הדאגה היחידה שלי היא שהדבר יגרע בביצועי הOC של הE6600... האם הדבר נכון או לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד שלי שהוא אינטל 2.4 של נורטהוד לוח אם אוקטק ריינו 2 סוקט 478 אני רוצה לבצע oc למעבד אבל שאני מעלה ב fsb אפילו שתיים המחשב שלי אחר כמה דקות שאני משתמש בו קורס , רציתי לדעת איך אפשר לעלות מתח למעבד בביוס וכמה לעלות .?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם יחזיק מעמד באוברקלוק לכרטיס מסך.... עד לפני חודש לא ידעתי אפילו מזה אוברקלוק אבל נכנסתי פה לעיניינם ואני קצת מבין עכשיו.... המפרט בחתימה.. הטמפרתורות שלי דיי בסדר... מעבד : מאמץ-49 לא מאמץ-41 כרטיס מסך: אני אביא מחר
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי את הנתון על הSPARK 7 של TT ולא הבנתי מה המשמעות שלו.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם אפשר וכדאי לעשות OC על לוח אם Gigabyte GA-946GZ-DS3 Rev3.3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M? וכמה זה מקסימום יתן לי Boost למערכת?
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך אם אתם מכירים את האתרי מודינג עם מדריכים כאלו שווים וזה אולי לא רק מודינג למחשב אבל הרוב כן אז תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
סתכלו מחר אני קונה מאורר חדש למעבד Q6600 המאורר הוא Zalman CNPS8700 LED. עכשיו כמה שאלות.. 1.כמה סיבובים הוא עושה בדקת מאמץ ובדקת מנוחה כמו משחקים (Stranglehold,Need for Speed ProStreet,Call of Duty 4) 2.האם הוא מפסיק להסתובב כאשר הוא מרגיש שהוא הגיע לטמפ' רצוייה כמו ב-Thermaltake BigTyp ? 3.האם הוא עושה יותר רעש ממאורר הסטוק ? והאם הוא יותר טוב ממנו בהרבה מבחינת כל הדברים האפשריים ? 4.האם זה סיפור להרכיב אותו ? (ראיתי את המדריך שיש באתר) ואני יסביר כמה דברים. -המאורר הסטוק הגיע אליי עם משחה מוכנה מלמטה ככה שאני לא הייתי צריך לשים משחה טרמית. -שאלתי בחנות אמרו שאני צריך לקנות גם משחה אבל הבעיה היא שאני מפחד שאני יהרוס משהו (לא תהיה אחריות ברגע זה) -האם החנות תוכל למרוח לי…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום!! הבנתי שאם עושים OC לLEADTEK 7600GS ופתיחת צינורות אפשר להגיע ל7600GT... האם זה נכון?? איך עושים לו OC ואיך פותחים לו צינורות? הכל עם תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את המארז השקט של אנטק 182P... הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים של אנטק (בעלי 3 עוצמות) בקיצור.. מאוורר אחד אני שם למעלה(בספויילר) אחד מאחורה ואחד למטה בספק כוח ועכשיו יש לי מקדימה מקום ל-2 מאווררים (אשר אמורים להכניס אויר למארז)בניתי על מאוורר אחד של נוקטה 1300RPM של 120MM שהוא שקט במיוחד ואיכותי ביותר עולה 118 ש"ח בפנדה.. הבעייה שבאזור שלי (ב"ש) רק פנדה מביאים אותו וניגמר להם המלאי שלהם והם לא בטוחים בכלל אם יהיה עוד . עכשיו המחשב אמור להיות מוכן תוך שבוע ואני ניתקעתי בלי מאוורר יניקה...ואם אני מביא פחות מנוקטה אז שיהיה כבר 2 וזהו.. יש לכם המלצה?? על משהו שהוא גם שקט וגם עוצמתי(עדיף עם 3 עוצמות)?? ... לבנתיים הפתרון היחיד שעומד בפניי זה או Arctic Co…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להרים את המעבד שלי שהוא היום ב 2.6 E6750 לאזור ה 3.0 -3.2 אני בכלל יכול ???? יש לי קירור ROKET 3D של Gigabyte לוח DQ6 680I וספק כח - 1200W שראיתי את כל הסרטוניים ב YOUTUBE וכל מיני דברים ראיתי שהם משנים כל מיני מתחים 1.2 -1.4 1.23...... וכל מיני דברים במסך הכחול בביוס...! מישהו יכול לכוון אותי מה אני אמור לשנות אגב זה הביוס שיש לי מצאתי תמונה בגוגל מה אני אמור לשנות במתחים לא הבנתי ? אגב זה הרכיבים שיש לי במארז : מעבד - E6750 GIGABYTE DQ6 680I Thermaltake 1200w OCZ 800MHZ 3 GIGA Gigabyte's 3D Rocket-Pro aurora 570 הרדיסקים 1T + 1T + 500GB+ 320GB = 2.8T צורב DVD 2 לוחות שעונים לפי מה שאני יודע לא מספיק להוריד תוכנה וסתם לבחור את …
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מקווה שאפשר לשאול את זה בפרום מעבדים. לגבי מעבד 64 ביט של אינטל , האם הקירור שיש לו מספיק או כדי להוסיף עוד קרור? המחשב יהיה דלוק לפחות 72 שעות. (כי בפנטיום 1.6 זה לא עושה לי בעיות )
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לא בדיוק מבין בערכות קירור ועד שנכנסתי לפורום הזה לא ידעתי שזה עד כדי כך חשוב, אז הייתי רוצה שתביאו לי כמה שמות של מערכות קירור חזקות ומאוד חשוב שתהיה שקטה... תציינו גם את המחיר ושם הדגם המחשב אמור להיות p4 3.2 עם 1024 ddr mb זיכרון וradeon 9800 pro 256mb. אני לא מתכנן אובר קלוקינג
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב שלי ונכנסתי ישר לביקור בביוס, בדקתי את הטמפ' של המעבד והמארז ולהפתעתי, הטמפ' של המארז הייתה ב6 מעלות יותר גבוהה מהמעבד (המארז הייה פתוח לגמרי... הייה יום חם...) וזה עוד לפני שהווינדוס עלה! יש מצב שזה רק בעייה עם החיישן או שזה יכולה להיות בעייה חמורה יותר? זה הלוח שיש לי: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX-A.htm
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש פרסומות לDREMEL MULTIPRO המקורי בטלביזיה. האם הם התחילו להכנס חזק לארץ ולא רק בחנויות מעטות בACE/הום סנטר? למישהו יש עוד פרטים, כגון מחירים ומקומות מכירה חדשים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לכם אולי גוף קירור טוב (עד 180 ש"ח ) בשביל כרטיס מסך 7300 GT של ג'יגאבייט
-
- 10 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל עם oc, למעבד ולכ.מסך שלי. צפיתי בהסבר למתחילים עם המדריך ל oc, הוא ישן מאוד עם מעבדי פנטיום, אני יש לי מחשב חדש יותר: AMD ryzen r7 7800x3d RTX4090 FE רציתי לדעת איך לעשות לו OC? יש לי קירור נוקטואה די 15 לוח אם: Asus ROG strix x670e-f מה הייתם ממליצים לי בשביל יותר FPS? אני משחק במסך FHD 560hz ואני חושב שהמשחקים לא מגיעים ל 560fps. אתם מכירים מסך 720p שאולי יתן לי יותר FPS ב CS:GO 1 המקורי לא החדש. אני משחק גם SC2 עם סטפנו. אני מרגיש שהמחשב לא מספיק מהיר. אני משחק גם משחקים של אומנות אלקטרונית: רד אלרט 2, רנגייד, bf 1942, bf2, bf3...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש את המאוררים הדקים האלה שיושבים על הסינק עם קליפסים קטנים של הפנטיום 3 וסלרון 1200 למינהם קיצר הורדתי את המדבקה ויש שם איזה פתיחה מוזרה לא כמו המאוררי 80 הרגילים איך מפרקים את הכנפיים ?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ניסיתי קצת ב-EasyTune5 העלתי רק ב-Easy Mode http://img85.imageshack.us/img85/4553/easytune59bf.jpg והמחשב נתקע ופעם אחת עשה ריסט ניסיתי ב-Advanced Mode וניתן לעלות רק את ה-FSB אז העלתי קצת http://img69.imageshack.us/img69/2749/easytune5br.jpg וגם שם חטפתי ריסט בביוס אני לא יודע איך לעשות OC
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-