עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, עברתי לויסטה 64 ביט לפני כשבוע ומאז בספידפן אני לא רואה את הטמפרטורה של של ההארדיסק, הדיסק שלי: AAKS250 של ווסטרן דיגיטל כמובן שהוא מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל כמו שצריך. אך בספידפן הוא לא מזהה אותו גם בחלק של ההארדדיסק של הSMART. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  3. הכרטיס כבר זמין במלאי בלפחות 3-4 חנויות בארץ במחיר של כ 180 ש"ח. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=162&disc אבל אני לא מצליח למצוא אפילו השוואת ביצועים אחת. (חוץ מאתר החברה, אבל זה מול הסטוק). חנויות שכבר יש במלאי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7477 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3581 מישהו יודע משהו, או קנה כבר? בכל מקרה כמעט קנייתי את הפרו 7 הרגיל ואז ראיתי את זה.. ולפחות לפי איך שהוא נראה זה בהחלט שווה תוספת של 65 ש"ח.. השאלה היא איך הוא מתפקד..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by carock,

אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by THE_COMMANDER,

יש לי לוח אם intel d850GB ובתוכנה של בדיקת הטמפ' רשום שיש 3 חיישנים 1 כמובן במעבד מישהו יודע איפה ה2 האחרים נמצאים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zagreb,

שלום קניתי מחשב חדש עם מארז 6919 Super Midi Tower של HEC. כשאני מדליק את המחשב המאוור הגדול מאחורה מתחיל להסתובב ונכבה לאחר כמה שניות. האם הוא אמור להמשיך להסתובב? האם זה תלוי בטמ"פ? האם זאת תקלה?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  7. ה BT נראה לי משהו עצום, שאני מזה מפחד להתקין, אני בטוח שאני אהרוס משהו, ואני מפחד לתת את זה לחנות שירכיבו, הם בטח יתיקנו אותו ממש גרוע :\ השאלה אם יש קירור שאפשר להתקין בקלות יותר? בלי לפרק את הלוח עדיף. פשוט לשים משחה טרמית לתפוס עם איזה קלפיס וזהו, ושיהיו לו ביצועים די דומים לBT, אני רוצה להגיע עם ה Amd64bit 3000 Newcastle(754) ל 2400 מגה הרץ. אז יש קירור כזה? התקציב פתוח לגמרי =]

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by shoeyal,

שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן) ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

מקודם הרצתי לי את הGTO2 שלי על מהירות מעבד 555 וזכרון 592, אחרי 10 דקות בערך הופיעה נקודה ירוקה ונעלמה, אחרי חצי דקה היא הופיעה שוב ונעלמה באותו רגע, וככה קרה מספר פעמים עד שהפסקתי את הבדיקה אבל בכל זאת רשום לי NO ERRORS איך זה יכול להיות ?!?!?!

10. ורמת החום? או איפה אני יכול יש כתבה בכללי.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. או שטי.אמ.אס לא עשו את הoc שהבטיחו, או שאני סתום ותיראו את הטמפ'.. הן לא גבוהות מידי?! (קירור BT במארז P150)!

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by amitbatito,

אני צריך בבקשה שתביאו לי פתרונות על קירור גז קישורים מחנוית כי אני לא מבין בזה תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by swg,

שווה לעשות OC ל-GF 5200 128MB? זה יתרום לי משהו מסויים במשחקים(הלא כבדים) שאני משחק? אני באופן אישי לא מאמין שזה ישנה משהו, אבל אולי מישהו עשה ויכול לתת לי חוות דעת. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  14. שבוע טוב אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש ויש אפשרות שהמוכר יעשה למחשב OC רציתי לקבל טיפים בעיקר לגבי קירור איזה מאוורר לדרוש מהמוכר וכד'. דבר נוסף אני לא רוצה לסחוט את המעבד עד הסוף ואני רוצה OC בטוח שהמעבד יחזיק מעמד ולא ישרף לי . אשמח לקבל גם הערות לגבי המפרט המפרט יהיה מבוסס : מעבד Q6600 לוח GA P43 זכרונות G.SKIL 800MHZ 4GB כרטים מסך HD4850

15. Started by miky,

חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by asili,

רציתי לדעת אם ניתן להוסיף עוד מאוורר לכרטיס מסך שלי RADEON 8500 RETAIL FROM CANADA אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקלוק קטן ניתן? ואם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט שלי הוא דיי ישן לוח של ASUS TUV4X מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ זיכרון 1.5 גיגה SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס מסך ATI 9500 PRO ורציתי לדעת אתמול התעסקתי בביוס וראיתי שאפשר לעלות את מהירות הבאס המהירות היא כרגע 133 ולפי מה שראיתי אפשר לעלות עד 192 השאלה כמה אני יכול לעלות מבלי שיגרם נזק אני עם קירור סטוק. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה המותרת למעבד פנטיום 3 וללוח עצמו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  18. Started by fire15,

אני הגעתי ל : ליבה 624 MHZ זיכרון 1323 MHZ 3DMARK05:4584 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=761432 מה איתכם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טוב הצלחתי להמהיר את הסלרון ה1000 שלי ל1330 עכשיו יש לי שאלות: 1) האם הטמפ' טובה 2) האם המתחים של ה12 5 וכו.. טובים (תמונה מצורפת)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. לא הגבתי את הוולטג....הוא נשאר 1.5

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, יש ברשותי מארז CORSAIR 300R, והסידור של המאווררים הוא כזה: מקדימה של המארז 2 מאווררים שמכניסים אוויר, מאחורה אחד שמוציא, יש לי אפשרות להוסיף עוד 2 מהצד ו2 מלמעלה. אני מעוניין להחליף את אחד המאווררים מקדימה כי הוא שבור ולהוסיף 2 נוספים. זאת אומרת שאני צריך מכם המלצה על 3 מאווררים, 1 שיכניס מקדימה, אחד שיכניס מהצד ואחד שיוציא מלמעלה. יש מצב להמלצה על איזה מאוורר לקנות? (כמו שהבנתי יש 2 סוגי מאווררים, AIR FLOW ואחד בעל HIGH PRESURE) אני משחק בCOD WARZONE ועשיתי OC לכרטיס מסך (1070gtx בעל 3 מאווררים), הוא מגיע לכ70-75 מעלות מקסימום עם מארז פתוח(כשהוא היה סגור הטמפ הייתה יותר גבוהה מן הסתם). אני מע…

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by AMITOC,

אני רוצה לקנות מארז חדש (המארז הקודם קטנטן) אני מחפש מארז גדול אבל לא יותר מידי אבל שיאפשר לי לקרר את המחשב כמו שצריך בקיצור אני מחפש מארז במחיר של עד 300 לא כולל ספק בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. המעבד שלי AMD3200 מסוגל ל 2410 אבל רק אם אני מעביר את המחלק מיחס של 1:1 ל 166 כרגע אני על 2300 עם ייחס של 1:1 השאלה מה עדיף ? כי כרגע הזכרונות פועלים ב400 ולא ב 333(כאשר אני על 2410MHZ...על המחלק של 166) ?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. זה האוברקלוק שעשיתי לGeforce2 MX200 ככה היה לפני: וככה אחרי: האם כדאי לי להשאיר את זה?? המחשב יציב וזה בסך הכל הוסיף לי עוד 300 נקודות ל3DMARK חשבתי גם במקום להשתמש בפאוור סטריפ לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by PSdesign,

שלום, חבר שלי קונה בקרוב את הכרטיס הנ"ל ויש לו כמה שאלות. קודם כל איך הוא לOC? הוא כנראה יקנה איתו גם את הקירור Accelero X2 אז איך הוא לOC? הוא יוכל להגיע איתו לרמה של ה1950XT לדעתכם ובעיקר מנסיונכם? ולמישהו יש ביקורות על הכרטיס שכוללות בדיקה של OC? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.