עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

השאלה בנושא ןמחפש ביקורת אל המעבד שמגיע בגירסת בוקס תודה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  3. Started by miky,

חברים יש לי כרטיס מסך אולי אתם יודעים כבר radeon 9200 se st lab אבל הגרסה הקטנה יש לי בעיהמאז ומיתמיד הכרטיס מתחיל לבעור ומדי פעם לעשות בעיות אני הסברתי לאבא שלי שצריך לעשות משהוא אבל הוא אמר שהחברה צריכה לבנות גופי קירור סטוק לכרטיס ואמור לעשות עבודה טובה בכרטיסים החזקים זה נכון אבל באמת,אני חשבתי להתקין tt extreme spirit רק בעזרת הדבק כי יש לי בעיה עם הקליפסים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הכרטיס מסוג 9800 פרו של ספייר 256 ביט ואני רוצה להחליף את המאורר כי מה שבא איתו חא מי יודע מה ולא מכסה את הזיכרונות

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by praetor,

שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by shloosh,

מעבד BARTON 2600 לוח אם epox 8rda3+ קירור למעבד SK7+SF2 מארז ריידמקס האמיתי לא מזויף. 2 מאווררים מוציאים מאחורה. 1 מכניס מקדימה, 1מכניס מהדלת. הטמפ' של המעבד עומדת על 45-48 מעלות במנוחה במאמץ על דום 3 מגיעה ל-51 גג. הלוח 29,הארד דיסק 38,ועוד משהו 43.... אני ממש מעוצבן, כי עם כזה מארז,4 מאווררים,וכזה קירור למעבדף אני מקבל כאלה טמפ'?? לאחרונה חשבתי לשים זיכרונות יותר מהירים של 3200 ולעשות אוברלקוק למעבד כי עם הלוח והמעבד אפשר להגיע למשהו טוב. אבל הטמפ' מרגיזות ואי חושב שנית על הקנייה של הזיכרון. אני רק אגיד שחם בחדר שלי.... אין מזגן והמאוור לא תמיד פועל. אבל עדיין זה מוגזם. לפני הקיץ אני יכול להגיד שכל הטמפ' היו יותר נמוכות בעיקר של המעבד-39,הארד דיסק 34 בערך, ולוח 25. מה ל…

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by Arile,

שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;D שתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים. בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 . עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה... אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  9. שלום... בניתי מחשב חדש.... AMD 2800+ אז ככה יש לי volcano 12 על המעבד אבל משום מה הוא לא מקרר לי כמו שצריך הטמפ' של המעבד בזמן מנוחה היא 47-49 מעלות. ובזמן עבודה 51-53+ מעלות משהו כזה.... האם זה נורמלי??? ועוד שאלה... המארז לי יחסית מאוד קטן והכל דחוס בפנים יכול להיות שזה מה שגורם לו להתחמם יתר על המידה?? בתודה רבה אלעד.

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  10. שלום! קודם, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג משאבות של אייהם (חוץ מבemp) במחיר זול בארץ ? (באיזור המרכז) שנית רציתי לדעת מה הליטר/שעה המומלץ למערכת שיש בה בלוק למעבד לכרטיס מסך ורדיאטור 120X2 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SamurAchzar,

יש לי A64 2800, עם לוח ABIT KV8PRO מבוסס K8T800PRO. בFSB230, עם מכפיל 8 במקום 9 המקורי - כך שהבעיה לא בCPU, כנראה, וFSB/AGP/PCI נעול, הwindows מודיע שהוא אתחל את הVPU (כרטיס מסך), כי הוא הפסיק להגיב. זה גם לא הזכרון, כי אותה בעיה קרתה גם כששמתי את הזכרון על DDR333. האם יכול להיות שהצ'יפסט עצמו לא מסוגל להגיע לFSB230? ניסיתי להעלות מתחים לNB, SB, להכל בעצם, וכלום לא עוזר. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  12. CPU Properties בהתחלה זה היה על 100 ... העליתי אותו ל 103 והמהירות עלתה מ 451MHZ ל 464MHZ CPU Type Intel Pentium III, 464 MHz (4.5 x 103) לוח של Motherboard Name DFI CA61/CB50-V3/CB60-V3/PA61/PB50-V3/PB61-V3 זיכרון 128X2 SDRAM PC100 KINGTONE אני לא יודע איך בודקים תיזמונים של הזיכרון וגם לא יודע לעלות מתחים.. אם צריך טפ מעבד 36 ללא מאמץ ולאיזה מהירות מומלצת אפשר להגיע עם המעבד הזה אם בכלל כדיי.... ----------עריכה ---------עשיתי לו בדידקה קלה------ העליתי ל 112/37.33 מהירות חדשה = 503.63 MHz זה תוצאות מההתחלה עד עכשיו האם לעלות עוד?. טמ לא במאמץ 37-39 [Fri Aug 27 03:36:01 2004] Compare your results to other computers at http://www.mersenne.org/bench.htm That web page als…

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אם הכותרת לא עיניינית אני מצטער לא היה לי רעיו איך לנסח.... אז ככה... יש לי AMD 2500 והביוס היה על OPTIMAL (יש גם AGRESSIVE, TURBO, EXPERT).. כאילו המצב הרגיל.. והמכפלה הייתה על DEFAULT... שיניתי אותה ל11.5 והשתנה לי לATHLON XP 2600+.... לכמה להעלות אם אני על 59 מעלות בלי שזה יסכן את המחשב? ואיך לבדוק יציבות? תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 500 צפיות
  14. שלום יש לי pentium 4 2.2 a ולוח אם ga-8irx והלוח שלי תמיד מראה לי 25 מעלות. עוד בעייה היא שהחום במעבד בדרך כלל הוא בין 50 ל-52 מעלות ובמאמץ מגיע ל-58 לעומת זאת שהמארז פתוח יש לי 44-43 מעלות... נראה לי שהמצב כזה בגלל שחם מאוד מאוד בחדר שלי... אז אין ברירה נחכה לחורף יש לי קירור רגיל מאורר על המעבד ומאורר שמוציא אוויר... אז מה מומלץ לי לעשות בעניין הלוח אם ובעניין המעבד? והאם זה בריא להשאיר את המארז של המחשב פתוח?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי מעבד של ינטל ככה בכללי CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4E CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 0F33h CPU Speed CPU Clock 2791.21 MHz (original: 2800 MHz) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 199.37 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 199.37 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) רציתי לדעת האם ניתן לבצע אובר קלוק למעבד מכיוון שאמרו לי שפרסקוט מתחממים מהר מאוד למעלות לא הגיויות ככה כשהוא במאמץ אצלי עם שלושה מאווררים ועוד אחד של המעבד ומזגן דלוק בחדר הוא מגיע ל57 מעלות

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  16. Started by Adirz,

יש לי AMD64BIT 3000+ והמעלות שלי נעות בין 46-50 במנוחה ובמאמץ 50-55. יש לי את המארז של Compucase 6A19 עם מקום לשני מאווררים שתפוסים כבר. אני רוצה להוריד את הטמפ', מה אתה מציעים לי להחליף למארז עם יותר מאוררים או להחליף קירור למעבד? ד"א בתוכנה אוורסט הוא מציג שלי שה-CPU CORE הוא 2.86 ועולה לפעמים וחוזר הבנתי שזה לא כשר איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם שידרגתי את המחשב ל p4 - 3 gb פרסקוט לוח של אינטל 865pe יש לי בעיה שבמד טמפרטורה אני רואה שהמעבד מגיע ל 60 + (מעלות) ומשהו שנקרא ZONE 2 מגעיה ליותר מ 55 מעלות יש לי מעוורר 12 ס"מ מאחור ומאוורר גדול על המעבד עדיין כלום לא עוזר מה לעשות??? עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by blanco,

יש לי בעית טמפרטורה במחשב zone 2 מגיע ל 55 מעלות המעבד מגיע ל 63 מעלות מה לעשות??? יש לי מעברר 12 ס"מ ויש עוד אחד על המעבד עזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 485 צפיות
  19. יש רק מאוורר על המעבד, זה סלרון 700 מגה הרץ עם מארז ג'נרי וספק גנ'רי, אבא שלי צריך את המחשב רק לאינטרנט ומייל וחשבתי "לגנוב לו את המאוורר 80 מ"מ שמקדימה ולשים אצלי כי המאוורר שם ממש לא מקרר ולא מוציא שום רוח, בטח בגלל אבק אבל אם המחשב מספיק לעבוד ככה בזמן שהמאוורר לא עושה כלום אז אני יכול לקחת אלי ולנקות אותו ולמצוא לו מקום חם ואוהב ;D

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by Far_Cry,

תראו יש לי מעבד 2.4 שפועל בבאס 533 ! עכשיו נאי רוצה לקנות קירור טוב שיחזיק לי OC ..אני צריך קירור לסוקט 478 ! אני ראיתי שהרבה ממליצים על זה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 הוא מתאים לסוקט שלי (478) ? קשה לחבר אותו ? ותראו עכשיו יש לי לוח אם של אינטל (ואין בו אפשרות אוברקלוק ) ואני קונה את הלוח הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558 איך הוא לאוברקלוק ? וייש לי שאלה אחרונה ! נכון שאתם מתחילים לעשות אוברקלקו אתם יכולים לרשום לי את השלבים (להיכנס לביוס מה אחר כך ..... תודה רבההה ! פשוט אני מאוד רוצה להתחיל לעשות OC ! ויש פה מלא אנשים שמבינים מצויין בזה ! תודה!!!

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  21. היי, רציתי לשאול מה יותר כדי לעשות,שהמאוורר בספק יכניס אוויר או יוציא? (יש מאוורר אחד בלבד)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  22. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

איך מרכיבים מאוור בפנטיום 2 ?? וכמה מאווררים אני יכול להרכיב שם??

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by dani,

קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  25. Started by TheShadow,

קודם כל מה זה אוברקלוקינג?(לפי מה שהבנתי זה לשפר את מהירות CPU או לשדרג או משו כזה..) ואיך אני עושה את זה? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 1…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים