עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shayh,

שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב להוסיף מאווררים לקירור המארז של המחשב (המחשב עובד הרבה שעות ואני מתכנן להוסיף גם כרטיס מסך בקרוב). רציתי לדעת - יש חשיבות לאיזה מאוורר קונים או שכל עוד הוא מסתובב זה בסדר? אגב - אם אני רוצה להיות שקט שהטמפרטורות במחשב לא עולות יותר מדי, אפשר להוסיף גם מאוררים במקומות שלא מיודעים לזה ע"י אזיקונים או שזה לא מומלץ? תודה רבה (וסליחה על הבורות)[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 15:16:23 עזרה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by kibub,

היי טמפ CPU 34 טמפ CORE 1# 48 טמפ CORE 2# 51 איזה טמפ היא תכלס של הCPU?

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by SloOmPer,

אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב: מעבד INTEL כרטיס מסך NVIDIA לוח אם MSI

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by KF,

שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by GamePad,

טוב בטח כבר שאלו את זה כבר, אבל.. איך אני משנה את המתח למעבד? יש לי פנטיום 3 650 שכרגע רץ על 120 fsb ואני רוצה לעלות ל133 הבנתי שאני צריך להעלות קצת את המתח ע"מ לשמור על יציבות אבל בביוס עוד לא מצאתי את האופציה לוח ga-6iem יש תוכנות שעושות את זה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. אני פשוט כמה שאני מנסה לא מצליח לעבור את ה150,כאילו יש איזה מגבלה או איזה משהו שחוסם ומפריע לי להמשיך,באס הזכרונות כרגע על 190 ככה שזה כביכול לא בגללם,הלוח נותן מספיק מתח,כבר העלתי את המעבד ל1.7 רק כדי לבדוק אם זו ההבעיה אבל גם זו לא,העלתי לזכרונות ל2.90 ,ועדיין לא יציבוכשאני עושה את הבאס על 150 המחשב יציב לחלוטין ללא שום ריסטים. העלתי תיזמונים ל2.5-4-4-8 גם בשביל לבדוק וגם זו לא הסיבה,כרגע התיזמונים על 150 באס הם 2.5-3-3-5 .............הגעתי למקסימום של המעבד? נ.ב בקשר לקירור אז נוריד גם את האופצייה הזו,המעבד בטמפטורות נמוכות מאוד 27-39 .......תודה

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  8. כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by GOVNER_T.S.Y,

המזגן JUNIOR אלקטרה שלי התקלקל וכבר קניתי חדש , השאלה שלי היא האם ניתן לנצל את הרדיאטור שלו(של גוניור) למערכת קירור מים?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by FaTB0Y,

שלום אני רוצה לעשות OC למערכת שלי עד שאני יקנה מעבד נורמלי בנויה מ לוח ABIT KD7A מעבד AMD Athlon XP 1800 מאורר מעבד CoolerMaster X-Dream מגיע ל 5000rpm אבל עובד על ה4800 בדר"כ מישהו יכול להגיד לי לכמה אני יכול להגיע? הגדרות מקוריות 133x11.5 = 1533 מישהו יכול לתת לי את ההגדרות הטובות ביותר שאפשר להגיע, בלי לשרוף את המעבד? כרגע אני עם 133x13.5 = 1800 בבקשה עזרה 512 Memory 1 slot - Kingston Gainward Geforce FX 5200 128 bit 128 DDR DVI י

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by alonezer,

הגעתי ל3.01GHZ במנוחה על 34-37 מעלות עם קירור די מעפן אבל אם אני מנסה יותר אחרי שאני שומר הגדרות בביוס הוא מעלה את המחשב ואז ישירות עושה לו ריסטרט ועולה עם ההגדרות הישנות ובביוס הוא מראה לי שנשאר לי עוד 130 לBUS כי כרגע אני על 430 מתוך 600 מה הבעיה? בספק? יש לי סה"כ 400 די ג'נרי אבל אם הוא הגיע עד לכאלה ביצועים ועוד כרטיס מסך אז נראה לי שהוא סבבה.. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. Started by Kirma,

יש לי OC למעבד ל 3Ghz מ 2.4 ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות למה צריך להשים את PCI Express Frequency על 101 ? מה זה בעצם עושה? אותו דבר גם לגבי System Memory Multiplier שנמצא על 2.40B [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  13. לנקות אותו? להעיף אותו? הרעש הוא כמו זמזום אבל עם רעש בלתי נסבל, אני פוחד להוציא אותו כדי לא לגרום לאקסטרא חימום של המארז.

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by RoNiMaN,

כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by lipa,

Asus Star Ice CPU Cooler http://www.asus.com/products2.aspx?l1=7&l2=38

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by noam23,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6283 אני מחפש ספק טוב ל OC של ה E6400 שלי. אני רוצה שהספק יהיה שקט ככל האפשר. Silentpcreviews טוענים שזהו הספק השקט ביותר בעולם (פרט לאלו שנמכרים ללא מאוורר כלל). האם אפשר להשיג אותו במחיר טוב יותר ?. 900 ש"ח (כולל משלוח) לספק עם אחריות של שנה אחת, זו שחיטה.

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by gun007,

שלום. אני ראיתי שהמון עושים OC למעבד שלהם עכשיו אני רוצה לעשות גם אוברלוקינג כי אני משחק במשחקים והם זזים די לאט המשחקים הכבדים יותר ... יש לי כרטיס מסך 7300GS של לידיטק ... מעבד E6300 1.8 עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם לכמה מהירות מ 1.8 לדעתכם אפשר להגיע? ואני רוצה משהו יציב אם אפשר ולא כבד מדי אלא להיות בטוח ושהיה יציב .. עכשיו קראתי מדריכים באתר והם ממש לא מובנים ולא הבנתי כלום ביקשו שמה להוריד תוכנות ולא הבנתי למה הם משמשות ואיך לעלות את מהירות המעבד וכו'. עכשיו אם אפשר בבקשה עזרה או מדריך והסבר מה אני צריך לעשות ולאיזה מהירות מעבד חדשה אני יכול להגיע אני יודה בבקשה תגיבו ואני ישתף פעולה איך שרק צריך. תודה מראש לכל העוזר ובבקשה אני רוצה לעשות את זה אני יודע שאין לכם כו…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אך אני לא יודע מה כמות הרעש שהוא יעשה הוא 90 cfm ו17 db {הרעש} ו650 rpm זה טוב? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  19. האם הערכה הזאת באמת משתיקה מאורר 120 רועש? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_173&products_id=5009 תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by BAR3003,

תראו הורדתי את התוכנה עכשיו יש לי TEMP 1 שמראה לי 17 מעלות ו-TEMP2 מראה לי 127 מעלות ן-TEMP 3 מראה לי גם 127 מעלות אני לא יודע מה לעשות ומה הכוונה וי לי גם לHD וזה מראה לי 30 מעלות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by shimmi1982,

יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120ממ מכניס מקדימה (עם רשת סינון נשלפת לניקוי הג'יפה) ומאוורר 120ממ מוציא מאחורה. מישהו ייעץ לי להחליף את המיקומים- את הקדמי להפוך, שיוציא אוויר ואת האחורי להפוך שיכניס אוויר- הרעיון לכשעצמו נראה לי מאוד הגיוני היות והמאוורר האחורי הרבה יותר קרוב לכל המערכת ויכניס אוויר יותר טוב (במיוחד שהאוויר שנכנס מהקדמי גם מתבזבז ונחסם ע"י ההארד דיסק וגם האוויר ממנו מתחמם מההארדסיק ומגיע לכל המערכת כשהוא כבר לא כזה קריר) - עד כאן יש הגיון נכון? וכאן נשאלת השאלה- המחשב אצלי חודש אולי קצת יותר- ולפי יומיים הוצאתי את הרשת המסננת לבדוק מה העניינים והזדעזתי לראות כמה אבק יש עליה- אז אם אכן אחליף את כיווני הזרימה במאוררים - מאחורה אין רשת- אז כל הג'יפה תכ…

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by esaly,

מישהו יכול לעזור לי לעשות OC קטן לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  23. מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה- tuniq tower , אין בנעה מחשבים (שגם אמרו לי שלא יהיה להם בחודשיים הקרובים) וגם אין בפלונטר. תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום לכל המשתמשים היקרים, רגע לפני הרכבת ה-Sunbeam Tuniq Tower 120 יש לי שאלה. הגוף קירור (החיה הזה) שוקל בסביבות הקילו, זה מטורף...!!!!! מה יקרה אם אני אשים אותו על הלוח - באותו הרגע הוא ישבר, לא? הלוח אם Asus P5W DH Deluxe! תעזרו לי, אני פוחד, אבל ממש פוחד שיקרה ללוח אם היקר הזה משהו.. תודה מראש, אלי.

25. Started by barzanger,

הלוח שלי ASUS P5Q מגיע לטמפ' גבוה של 60 מעלות במנוחה (פעם הוא לא היהה עובד את ה 45 ) צריך עזרה איך לפתור את זה? ללכת לממש אחריות מה לעשות? נ.ב אני רוצה להתחיל OC אבל ככה אני לא יכול להתחיל

• 4 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.