אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירה של קרור לכרטיס X800GTO AGP עם אוברקלוק מתלבט בין: זלמן VF700CU ב-170 ש"ח זלמן VF900CU או זלמן FATAL1TY FS-V7 ועם מישהו יכול לתת לי דגם של ספק כח טוב וחזק עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן המאוור ב-R9500PRO מתוצרת ATI שלי נדפק. אני רוצה פתרון זול ופשוט, עם דגש על זול. אם אפשר, הייתי רוצה להחליף רק את המאוורר ולא לגעת בגוף הקירור. תודה מראש, דוד הנה התמונה:
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
נכון בתוכנה SPEED FUN יש שם CPU AMBIENT REMOTE HD עכשיו הכל בסדר חוץ מה-REMOTE הזה הוא ממש מתחמם הוא 68 מעלות בלי מאמץ ובמאמץ הוא מגיע ל-90 ואחר כך המחשב עושה לי מסך כחול מישהו יודע מה עושים במצב כזה את מה צריך לקרר ואיך תעזר בבקשה תודה מראש תמונה http://img402.imageshack.us/my.php?image=untitledjy7.png
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח החדש שלי DFI LP ultra-D כמו כן קניתי גם Modstream 450W איך אני מעלה מתח לליבה מעל 1.55 ???????
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying זה אחלה מדריך דבר ראשון אבל לא הבנתי כל כך איך אני מורח את המשחה על הליבה של המעבד, נגיד אני מורח עם כרטיס אשראי, אני תופס את הכרטיס במאונך{--} או במאוזן{|}?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
xtrem ddr 256 333 pc 2700 מישהו קיבל יותר פה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מכיוון שמה שיש לי כרגע עוד מתפקד לא רע, אני שוקל לשדרג לו כרטיס מסך ולעשות OC. כמו שאפשר לראות במפרט בצד, יש לי מעבד E6400 (מלפני שנתיים וחצי), ועכשיו אני תוהה כמה אוברקלוק אני בכלל יכול לעשות לו, מבלי לסכן אותו יותר מדי? אני לא מחפש למתוח את הגבול שלו, פשוט לקבל האצה קלה כאשר אני משתמש בו בעריכת וידאו ומשחקים (אני גם מתכוון לשדרג כרטיס מסך, ככה שלפחות במשחקים אני אהיה בסדר). ואז כמובן אני רוצה לשדרג ולקנות מאוורר אחר למעבד. פעם קיבלתי המלצה חמה על טייפון, אבל הבנתי שיש היום הרבה יותר טובים ממנו. על איזה מאוורר אתם ממליצים לדגם הזה? אני לא מחפש משהו של 300-400ש"ח, חשוב שלא ירעיש, ושעדיין יהיה יעיל. בעריכה וידאו לפעמים נראה לי שהוא כמעט נחנק והחדר הופך לכבשן. והאם אתם ממלי…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אני הולך להביא לי מחול קירור אויר למעבד אז רציתי לדעת איזה קרור אויר הכי טוב בעולם העם זה Thermalright Ultra-120 או TUNIQ TOWER 120 או משהו אחר? ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH בכמה אחוז אני יוכל להאיץ אותה בכמה אחוז?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קראתי את החוברת של הלוח ויש שם כל מיני חיבורים שקשורים ל INFRA RED... בידיוק רציתי לבנות את המקלט IR שמתחבר ל SERIAL PORT זה אומר שאני יכול לחבר משהו כזה ללוח? איך? ואיך אני שולט על זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ככה היום השלמתי את המודינג שלי במארז...(הקדמה לשאלה שתבוא בסוף) הוספתי מאוורר 120מ"מ בחלקו העליון של המארז מסוג I-FLASH של חברת Tt-מכניס אוויר. http://thermaltakeusa.com/product/DCfan/LEDfan/a2346/a2346.asp חוץ ממנו יש לי שני מאווררים של 80מ"מ על הדלת השמאלית של המארז . אחד ממוקם ממול לBT VX ומוציא את כל האוויר החם שהBT VX פולט . ואחד ממוקם מעל לכרטיס המסך מכניס אוויר.(כרטיס מסך במאמץ לא עובר את ה60 מעלות). בדלת הימנית של המארז יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ מכניס אוויר. בחלק האחורי של המארז יש לי עוד 80מ"מ מוציא אוויר.(כל המאווררים מקוריים של המארז מלבד החדש שהוספתי בעצמי). ומקדימה יש לי עוד 120 מ"מ שמכניס אוויר. ועכשיו לשאלה... לפני שעשיתי את המודינג והוספתי את המאוורר החדש הט…
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר ב100 שקל למארז 120MM איזה מאורר יש שהוא מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
זאת הכתבה שפירסמו כאן לא מזמן.... http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ (אגב...אני אחד שלא אוהב ליקרוא הרבה אבל הכתבה הזאת היתה נורא מעניינת.. ) אז הלכתי והרכבתי לעצמי את המערכת : Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX ש"ח 430 Scythe Kama Cross ש"ח170 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 ש"ח485 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 ש"ח460 Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ש"ח895 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS ש"ח270 LG GH22NP20 2MB Cache IDE 22X DVD±R DVD Burner - OEM ש"ח129 Enermax Liberty 400W Active PFC ש"ח 343 Antec Three Hundred The Versatile Case ש"ח299 סה"כ: 3,481 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
פינים שסתם מפוזרים על הלוח ?
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
Thermaltake PurePower TWV 480W או Enermax 420W EG425P-VE FMA או HEC 475VD-T 2 fan או איזה משהו אחר...ומה?? דרך אגב...הספק צריך להיות מתאים ללוח DFI UT ULTRA-D (כלומר 24 פינים וחיבור PCIe, אם צריך לX800XL) תודה ירון...
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש מאווררים שקטים, חזקים ולא יקרים להחליף את המאווררים הרועשים במארז הנ"ל חשבתי על Arctic Fan 12 http://www.arcticcooling.com/fans2.php?idx=84 אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו במארז (גם כקדמי וגם כאחורי) בגלל הצורה המשונה שלו. האם מישהו הרכיב מאווררים כאלו ב-6A19 ? אם לא מתאים - אילו מאווררים ממולצים?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בדקתי את הקיט של הקירור מיים מחות למארז הכל עבד יפה למשך שעתיים אחרי זה הרכבתי את הבלוק ללוח ונתתי לזה לרוץ בלי לחבר את הלוח ואחרי חצי שעה התחילה נזילה הבלוק שייך לקיט של גיגהבייט גלקסי יש לו שני צינורות פרספקס שיוצאים ממנו ובאחד מהם היה סדק שיצא ממנו מים לקח לי זמן למצוא כי זה נזילה ממש קטנה אז הפתרון היחיד שחשבתי עליו חוץ מלזרוק את הבלוק הוא לאטום את זה עם דבק חם וזה מה שעשיתי השאלה אם מישו פה עשה את זה כבר והאם זה מחזיק נכון לעכשיו עובד השאלה כמה זמן אני צריך לבדוק אותו על יבש מה שנקרא לפני שאני מרכיב על הלוח?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Pci-e asus eax800 (raedon x800) xt platinum edition המאוורר שלו נשמע כמו מכסחת דשא במקרה הטוב, פירקתי אותו, ניקיתי לגמרי מאבק, שימנתי את הציר פעמיים, עדיין עושה את אותו רעש. אם אפשר המלצה לתוכנה שמאפשרת לי לראות את הטמפרטורה שלו ואולי לשלוט על הסיבובי מאוורר או הצעה לפתרון נוסף... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאלתי את זה בשאלות כלליות והפנו אותי לכאן קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 1800+ Agoia לוח : Asus A7v8x-x זכרונות Generic אבל בטוח שהם לא בעיה שאני ב149 BUS הזכרונות הם בכמעט 370 Mhz עובדים חלק וה PCI עובד על 37 BUS שאני ב 150 ה PCI עובר להיות 30 והזכרונות הופכים להיות 300 והלוח מתריע שהזכרונות חייבים לעבור ב 333 או ביותר. ואין דרך לקבוע את זה. למישהו יש רעיון איך לעבור את ה 149 ?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל ששמתי על הכרטיס מסך (GB 6600gt passive), המאורר מסתובב על 3.5k rpm במנוחה וכשאני משחק הוא מגיע ל ~5k rpm. הטמפ במנוחה היא 58 ובמאמץ 65. ניסיתי לעשות OC, סתם לראות לאן נגיע ובבדיקת ה3Dmark הכרטיס התחיל להתחמם, והמאורר הגיע ל7k rpm! השאלה היא האם אפשר לבטל את הבקרה האוטומטית של המאורר, ולגרום לו להסתובב במהירות שיא? ז"א הוא לא נשלט ע"י הלוח\כרטיס.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור לראות תוצאות של 9800PRO וגם של FX5900 ......תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הם עובדים אצלי ב 2.8v ב 2235 430 mhz אפשר יותר? עם יותר מתח אולי?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-