אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב, המחשב שלי כבר דיי ישן ומעולם לא עשיתי לו O/C (חוץ מלכרטיס המסך). הייתי רוצה לדעת איזה O/C כדאי לי לעשות (אם בכלל). קראתי מדריכים, אך זה לא ממש עוזר לי בהחלטה על סוג ההמהרה - הבנתי שאפשר או דרך המכפלה או דרך ה-FSB... מה כדאי וכמה? גם לא ראיתי נעילת AGP/PCI 66/33 . ראיתי רק PCI וגם הוא דיי תלוי ב-System Frequency... - סיקור של לוח האם שלי + תמונות מה-Bios יש כאן: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zMTYmdXJsX2hpc3Rvcnk9LTI= אין לי איוורור מיוחד... יש מאחורה, על המעבד\לוח אם ודלת הצד של המארז פתוחה לגמרי. (כן אני יודע שזה מביא אבק... זה מה יש). אני לא מעוניין בשידרוגים ותוספות. אם זה מעניין משהו אז יש גם 2 על כרטיס המסך, 1 במגירת HD, ומגי…
-
- 11 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר למעבד AMD 3200+ 939 התקציב הוא סביבות 300 ש''ח עד עכשיו מצאתי שניים שאני חושב מתאימים לי: 1) BIG Typhoon Zalman 7700 Cu (2 איזה אחד אתם חושבים יותר טוב? אשמח לעוד הצאות
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 7900gt של msi ואני רוצה לעשות לו oc אבל ניסיתי וזה כזה עושה לי רעש כזה שאי אפשר ניסתי עם כמה תוכנות לפי דעתי הכרטיס נעול יש דרך ליפתוח אותו תודה בינתים הוא עומד על 450/660 תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איך הוא? האם באמת שקט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד P4 שלאחרונה, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד. סוג המאוורר: Intel A57855-002 FHP-2157 REV.N 12vdc 0.24A Fujikura ניסיתי לשמן, לנקות ומה לא, אך ללא הצלחה. אני מעוניין לקנות מאוורר כזה במצב תקין, ואין לי מושג לאן לפנות. מצורפת תמונה של המאוורר, תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום.! יש לי את הקירור למעבד: tt silent tower שקניתי אותו(לפני חודש חודשיים) הוא היה מקרר לי על 35-36-37 אבל לא מגיע הרבה ל40. עכשיו אחרי שקניתי ווסת מהירות למאורר הטמפרטורה שלו היא 44-45. למה זה קרה? (הווסת מהירות מכוון בכל המאוררים על הכי גבוה) איך אני מתקן את זה? בקשר לשימון וניקוי מאווררים עיתי כבר כמה פעמים. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איך הטמפרטורה הזאת : למעבד amd Dual core 4.2 939 43 - 45 מעלות במנוחה .. במאמאץ 55-60
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס עם הקירור הזה והאמת שהוא בכלל לא שקט ואין אפשרות לראות את הRPM של המאורר אלה רק את הFAN DUTY ובנוסף לא נראה שהוא ממש מגיב לשינוי המהירות ידנית.. יש עוד מישהו עם הכרטיס הזה שאצלו זה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
יש לי טמפרטורה של המעבד 45 במנוחה ובמאמץ 61 ... האם זה טוב ? Amd 4/2 Dual Core 939 //
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד (Athlon 64 4200x2, קירור סטוק), שהוא פשוט מסרב להגיע ל-RPM גבוה וכתוצאה מכך במשחקים כבדים המעבד מגיע לטמפ' גבוהה מדי ונכבה ניסיתי בהתחלה לשים בביוס על Smart Fan ואח"כ Manual Control עם ערכים הגיוניים כך שלפני שהוא נכבה שיגיע למקסימום מהירות, אבל פשוט מהרגע שאני מתחיל לנטר את הטמפ' וה-RPM הוא על 3500RPM, מפעיל תוכנות מאמץ כאלה ואחרות, 2 הליבות מגיעות ל-60-65 מעלות ששם כמובן אני מעדיף לעצור את התהליך, ובכל מקרה המאוורר עדיין על 3500RPM... אגב- אני יודע בוודאות שהמאוורר מגיע להרבה יותר כי הוא עבד בעבר על Athlon 64 3000+ שדווקא במעבד קריר יחסית כמו זה הוא הגיע ל-4.5-5K סיבובים לדקה.. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Hello I am playing css for a while now, and I've always been wondering about my fps. I have an Intel Pentium 4 3.00GHz, ASUS P4P800SE mainboard, 1 GB RAM [4x256MB sticks] and NVIDIA GeForce 7800 GS [AGP]. When my computer starts its on 38 celsius, and ingame its on around 55-65 celsius. In a 5on5 game I get around 60-70 fps, usually drops to 30fps. My question is if with this equipment I can get 100 fps in CS:S? (I am using an fps config and low settings) הוא רוצה שאני יוסיף ויגיד שהוא שם משחה אטרמית ונקה את כל המחשב מאבק...(ספונג'ה רציני עשה למחשב=) השאלה עם הוא יוכל להגיע ל100 FPS....ועם לא עם אפשרי לעשות oc וכמה שיותר נמוך ה-oc בשביל שיגיע ל100 FPS
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור חדש לכרטיס 88GT שלי כי עם הסטוק הוא עומד על 90 במאמץ שהמאווררים על 90% אז אני מעדיף לקנות קירור חדש כבר... אני לא עושה OC. האם ה-Twin Turbo הוא האפשרות הכי טובה? (של AC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שיראו את הברגים בקיצור שיראה יפה
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מוריד עכשיו תתוכנה 3DMARK יצא לי לקרוא כמה וכמה הודעות ולפי מה שהבנתי היא לא לOC עצמו אלה רק לראות תוצאות של לפני ואחרה ראיתי המלצות לתוכנות כמו ATI TOOL אני שואל אם זאת גם תוכנת בדיקה לפני וארה או שאיפשר לעשות איתה OC לכרטיס מסך כמו שלי NVIDIA FX 5700LE256MB DDR
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO. המעלות שלו במנוחה זה 55 ובמאמץ 73. האם המעלות האלה סבירות לכרטיס מסך כי לי זה נראה קצת יותר מדי גבוה. הסתכלתי בפורומים באינטרנט וגם הם אמרו שהכרטיס הזה מתחמם מאוד אבל לא היה כתוב כמה חם. חוץ מהחום הגבוהה, אני גם מתכן OC בעתיד אז אני רוצה לקנות קירור חדש. אתם יכולים לתת לי המלצה לקירור עם היחס ביצועים/מחיר הכי טוב. כלומר אני רוצה קירור טוב אבל בגדר המחיר הסביר. קשה להגיד תקציב כי אני ממש לא מבין בקירורים ולכן אני אקבל כל מה שתגידו לי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד samsung 350u2a-a01il חדש עם מעבד I5 2467M.הטמפרטורות בצילום מסך הם כאשר המחשב במנוחה ומחובר לחשמל.האם הטמפרטורות האלו נורמליות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש 3 סוגים שראיתי עד היום SPIRE שמוכרים ב32 שקל Matrix שמוכרים ב54 שקל ועתיד מחשבים שמוכרים ב80 שקל תמונה מוצרפת :-) אני רוצה לדעת עד כמה זה משמעותי, מה טוב בזה. מה רע בזה (המטרה היא לשים אותו בחריץ PCI הראשון, זאת אומרת שיזרוק רוח על הכרטיס מסך) מפרט טכני של SPIRE (של שתי האחרים לא מצאתי..) Dimensions 90x80x10 mm Bearing Sleeve-or Ball bearing Rated speed 2500 RPM Noise level 28 dBA Air flow 31.73 CFM Current A 0.15 A Life Hours Sleeve: 30.000 / Ball: 50.000
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות למארז שלי את הפאנל לשליטה על מאווררים הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd1765039785.htm כרגע יש לי 2 מאווררים במארז אחד בדלת ואחד מאחורה שגם הוא יעבור בקרוב לדלת ו Vante Aero Flow על המעבד מה דעתכם על הפאנל הזה הוא נראה יפה מאוד לדעתי וגם זה אחד הסיבות שאני בוחר בו גם ראיתי מודינג של After Shock שלדעתי יצא פצצה ויש לו כזה פאנל וזה נראה טוב אני יוכל לחבר אליו גם את המאוורר של המעבד ? אמרו לי פעם שאמרו בפורם הזה שיש לפאנל הזה הרבה בעיות זה נכון ? מה הבעיות ? *אגב אני מצטער שזה הדיון השלישי שלי בזמן כזה קצר פה פשוט יש לי כמה שאלות :-\
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה שאני עושה OC דרך ה- CCC 9.3 ומריץ ATI TOOL Artifact Test הכל עובד בסדר על המקסימום 650/1100 (זה המקסימום החדש ב CCC) אז הייתי חייב להמשיך עם Riva Tuner , ושם שאני מנסה להעלות אפילו קצת 630/1000 אני מקבל ב - ATI TOOL את ה"שגיאה" הבאה: Delta of ## in ## pixels ש- # מציין מספרים וזה ממשיך לעלות ככל שהבדיקה ממשיכה. ה- Counter של ה - Errors נשאר על 0. לעוד מישהו יש בעיה כזו ו\או יודע מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום שלום, היום סיימתי להכין את החלון למארז שלי, והרי התוצאות: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308282242372889&user=comp0nent. שיטת ההכנה: החלון עשוי מזכוכית. החריטה נעשתה באמצעות חול (Sand Blasting). אבא שלי הביא יריעת פלסטיק עם דבק מצד אחד. הדבקתי אותה על החלון, וחתכתי את הלוגו. לאחר מכן אבא שלי לקח את החלון למפעל שלו, ושם התיזו עליו חול במשך 4 שניות. כל מה שנותר לי לעשות לאחר מכן הוא לחבר שלושה לדים כחולים מלמעלה, ושלושה ירוקים מלמטה. התוצאות לפניכם. הערה: בתמונה האחרונה המאוורר נראה עקום לעומת החריטה, אך אין הדבר כך במציאות. עריכה: הלינק תוקן.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה ראויה יש לי ספק של HEC500W יש לי מעבד מהסוג הנ"ל + לוח אם P945 S3 GIGABYTE יש לי קירור של ARTIC COOLIN 7 PRO הצלחתי להגיע בהמהרה ל350 באס ,מעבר לזה הלוח שלי לא הצליח יש לציין כי יש לי זכרונות בתדר של 800 גיגה הרץ יש לי כרטיס מסך מסוג hd 4850 הבנתי שהמהעבד מהווה לי צוואר בקבוק ולכן כל ההתעסקות שלי עם הנושא הזה הצלחתי להגיע למהירות של 2.5 לכל מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1-מה המהירות הגבוהה ביותר שניתן לסחוט מהמעבד שלי בלי להתחשב בקרור 2-באיזה תדר מעבד נפתח צוואר בקבוק לכרטיס מסך 3-מה ניתן לעשות בתקציב של 500 שקל לשיפור המערכת חשבתי לקנות לוח אם חדש שיתמוך באובר קלוק(אשמח לקבל דגמים בהמלצתכם) 4-עד לאיזה טמפרטורה ניתן להגיע עם…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות משאבת מים רגיל (דוגמאת ALTMAN ) השאלה היא איך אני גורם לה לפעול רק בעת הדלקת המחשב? וכן האם אפשר לחבר אותה לספק ולא בקבל חשמל רגיל לשקע חשמל סטנרטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש גוף קירור למעבד AMD Phenom II X4 965 BE. מתוכנן כנראה OC בינוני בהמשך, לכן חשוב שיידע לקרר בצורה מיטבית, ואם אפשר, על הדרך שיהיה גם שקט. התקציב כרגע לא מוגבל לסכום מסויים, אני בינתיים מתרשם. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-