עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NISAN,

העלתי את מהירות הבאס שלי ל 140 והטמפ לא עלתה בכלל אבל עדין המערכת לא יציבה כל כך... צריך להוסיף חשמל? יש לי אי אמ די xp 1500

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. http://store6.yimg.com/I/svcompucycle_1744_4640875

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. איך הלוח למטרות אובר קלוקינג ומה ההבדל בינו לבין ה- EPOX EP-8K9A2 KT 400?! האם כרטיסי מסך של גיגה בייט (ראדאון 9000 פרו) עומדים במתחים של מעל 37 מגה הרץ?

• 18 תגובות
    • 980 צפיות
  4. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

חחחחחחח זה הדגמים החדשים של אנטק/אנרמקס/צ'יפטק .... מגיעים עם איוורור של 360 מעלות . להשיג רק בחנויות המורשות .

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Madboy,

הפעם עשיתי stealth http://www.pbase.com/madboys_lair/stealth הצביעה קצת חיוורת כי נגמר לי הטוש באמצע היום אני הולך לקנות עוד אחד ולעבור על זה איך יצא? דרך אגב כל המדריכים על זה מראים עבודה קשה זה לקח לי בדיוק 10 דקות לשניהם בעזרת קצת ספוג , איזולירבנד ודבק מהיר למי שתוהה למה לא עשיתי מגע לכפתור בשביל לפתוח דבר ראשון לא היה לי משהו קשיח מספיק ובגודל המתאים בבית וזה היה ב4 בבוקר אז אי אפשר לחתוך דבר שני אני עכשיו שולט על זה דרך התוכנית הבאה: http://www.cmdtools.com/files/eject.zip שילבתי את זה עם השלט של הflyvideo שלי ויש לי גם שליטה דרך השלט בסה"כ יצא שווה לאללה ושאלה אחרונה מה אתם חושבים נשמע יותר טוב : Burner או Cd-Rw ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מישהו כבר ניסה זאת ? חוץ ממני

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קיבלתי את המעבד החדש שלי היום, פרסקוט 3 גיגה E0! יש אצלי עכשיו מסיבת רשת,רועי שפי פה וסטינגר פה,ניסיונות ראשונים באוברקלוק כי שיעמם לנו ;D: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כנראה שביום חמישי הזה אני אסע לקנות את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 קראתי כמה מאמרים שהמעבד E7200 הוא אוברקלוקאבילי (איך שלא כותבים את זה).. 1. כמה אתם אומרים אני אגיע איתו עם קירור סטוק? 2. כמה אני אגיע בלי לעלות את המטח? 3. מה הטמפרטורות המומלצות לו? 4. בעתיד שיהיה לי עוד כסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד, איזה הכי טוב בתקציב של 200-250 שקל? (מומלץ שיהיה בחנות FOXPC) שאלות על קירור בכללי. לפי מה שאני יודע מקדימה להכניס אוויר מאחורה להוציא... 1. זה נכון? \/ 2. אם אני אקדח חור 80MM למעלה ואשים שם מאוור שמוציא אוויר זה יקרר אותו עוד? (הרי החום עולה למעלה אז במקום להשאר במארז הוא יצא) אני אחשוב על עוד שאלות אני אשאל.

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  9. Started by theman miki,

טוב, השאלה הקודמת הייתה סתם בשביל שאני ידע... טוב אז ככה, אני מקבל השבוע אטלון XP 1700 ואני רוצה לדעת אם היה לי שווה לקחת את זה במקום אינטל פנטיום 1600 וגם מה היכולת (יחסית) של האטלון אקס פי 1700

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי כפי שהבנתם קניתי והרכבתי תקירור זלמן דיול היטפייפ דאבל פלטות אלומיניום וציפים לזיכרונות היו באריזה מאלומיניום מעולים אך הזיכרונות שלי לא מסוג RGB ולכן לא התאים והייתי צריך לקנות בנפרד קירור נחושת של קולמאסטר ..אז תראו תתרשמו הרצתי מארק 01 לפני ואחרי מאוברקלוק...כעיקרון ליבה כרגע על 551 וזיכרון על 638 מקווה שתאהבו בלינק לאלבומים כנסו ל "החלפת קירור ל9600XT" תהנו 8) http://photos.walla.co.il/asafay1

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BarVaZ,

מדדתי את המאורר ויכול להיות שהוא 70mm? עם כן אני יכול לשים שם על הגוף מאורר של 80mm? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by Slayer,

איך אני בודק את הטמפ' של המעבד\דברים אחרים במחשב שלי? יש לי לוח אם ASUS A7M זה למעבדי AMD, אם צריך עוד פרטים תגידו ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ChronoDog,

סוף סוף הימים הקרים באמת הגיעו, השגתי כמה חלקים מהירים (Epox 8RDA) וספק כוח טוב יחסית, עשיתי מעט ליטוש לקירור שלי והשגתי Arctic Silver 5 הערה קטנטונת: השתמשתי במתח של 2.2V שזה המקסימום, לכן לא נראה לי שהמעבד הזה יגיע ליותר מזה... הנה התוצאה:

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by lipa,

http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Cnps9500_led/1.php http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html

16. Started by SubX,

Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by no nick,

שלום, אני עומד בפני ביצוע OC לCPU. מה ההגדרה של "יציב" לאיזה טמפרטורות ומתחים(יש עוד פרמטרים) הוא צריך להגיע? המעבד הוא AMD 64 3200+

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CoNDuReR,

היי יש לי את הכרטיס הרשום בכותרת, הרכבתי לו TT DUORB והוא רץ על טמפרטורות של בין 33-50 עכשיו אני מעוניין לעשות OC לכרטיס איפה אני מתחיל? המפרט שלי אם צריכים C2Q6600@3.0GHz + Tuniq 120 G.Skill 800MHz CL4 2X1GB PK Cooler Master CM-690 (עם כל המאווררים חוץ מה 80 מ"מ וזה על הצד של המארז ליד המעבד כי הטוניק גדול מידי)

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. לאחר שהמחשב שלי התפגר (Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7)) החלטתי לפרק ממנו את הזיכרונות ואת הקירור ולהחליף אותו ב MSI Z87 MPOWER MAX וi5 4690K ותוך כדי כך עלו לי מספר שאלות. *הזכרונות הם שני סטיקים של 4 של קרוסאייר מדגם CMX8GX3M2B1600C9 ועוד שני סטיקים של 2 של ADATA מדגם AX3U1600GB2G9-AG. סה"כ 12 ג'יגה. *הקירור הוא קירור אוויר ישן (וגדול, 120 על 120) ששימש אותי מצוין עם i5 מואץ. לא זוכר את השם. *הספק הוא קרוסאייר 520. -האם מישהו התנסה כבר עם הלוח הזה? פשוט MSI היא חברה שלא מוכרת לי ועד היום השתמשתי באסוס רוב הזמן. -האם רק את ה 4690K ניתן להאיץ או גם את שאר המעבדים בסדרה? -האם ל 4690K ישנו סטפינג שונה? -טיפים להאצה עם הלוח הזה?

20. Started by the_big,

או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  21. Started by omertgm,

שלום יש לי את בקר המאווררים הנ"ל.http://www.scytheus.com/product/kaze-server-5-25-fan-controller/ מחוברים אליו מאווררי PWM וגם רגילים עם 3 פינים. יש שם אופציה לשליטה אוטומטית (וגם סמי-אוטומטית, זה ככה בשתי האופציות) של הבקר בה אתה קובע טמפ' סף שמעליה המאוורר נכנס לפעולה (או מעלה עוצמה במצב הסמי-אוטומטי). הבעיה היא שברגע שהוא מתחיל לעבוד, כשהגיע לטמפ' שקבעתי, הוא עובד במלא העוצמה. ככה בכל 4 הערוצים (בכל אחד יש מאוורר אחר). הטווח בו יש עליה הדרגתית ב RPM ביחס לעליה בטמפ' הוא קטן מאוד, בערך מעלה אחת, שרק בה יש עליה הדרגתית. זה גורם לרעש מיותר מהמאוורר. הייתי מצפה שיהיה גרדיאנט גדול בו יש עליה הדרגתית. גם בחוברת הוראות שלהם מדגימים שם בגרף שהעליה ב RPM היא לאורך 25 מעלות וזה …

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by FireStar,

בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by ElemenTal,

טוב אז אחרי כל השאלות מה , מי, איך, ולמה אני סוף סוף עושה את ה OC. (למעבד) טוב אז הדבר היחידי לפני שאני מהתחיל זה ההגדרות בביוס. לוח אם - P35 DS3L זכרון - Corsair 2GB 800MHZ CL 4-4-4-12 מעבד Q6600 עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את ההגדרות המסיומות ללוח שלי, אבל לאותו בן אדם שכתב היו זכרונות שונים, וגם היו ממש הרבה דברים להגדיר שלא ניראה לי שהגיוני (יש מקס' 10 שינוים שצריך לעשות, ושם היו איזה 30) אשמח אם משהו יודע, כדי שאוכל להתחיל ב OC.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?

• 10 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.