אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
1. איך אני יודע אם יש לי NForce2? 2. זה יכול לפעול גם אם אין לי Nforce2?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים ל AXP ומה עדיף zalman7000 cu או Volcano 12
-
- 15 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר קצת את ביצועי המחשב שלי. עכשיו המטרה היא שמשחקים ירוצו חלק וגם יראו טוב. המחשב הוא פנטיום 4 2.6 זיכרון פנימי 256MB כרטיס מסך Radeon 9600 pro ולוח אם של אסוס (אין לי מושג איזה דגם) עכשיו המחשב עבד בצורה דיי איטית במשחקים, אבל אחרי שהרכבתי לו היום מאוורר 120 מ"ל (מכניס אוויר) הביצועים השתפרו בצורה משמעותית ביותר (אוטוטו אני ישים גם מאוורר חמוד שיש לי על הצ'יפסט. חרא לוח אם....מתחמם מהר...). משחקים כמו NFS:UG עובדים לי ללא קטיעות ועל הרזולוציה והגרפיקה הגבוהה ביותר שאפשר להשים. אבל כמובן שעם השיפור, בא התאבון.... דבר ראשון - ריפרש רייט - כמה להשים ? האם להשים על 120 (הכי גבוה שאפשר להשים (כתוב על הקופסא של הרדאון) או להשים קצב ריענון אחר ? שאני עובר לסימניה …
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בידי מארז צ'נברו xspider משופצ'ר, לו הוספתי חור בדלת(מול הכרטיס מסך)- 80 מ"מ ובגג- 80 מ"מ בנוסף לחור מקדימה(עד מאוורר 92) וחור מאחורה-(מאוורר 120) על המעבד אם זה משנה, יש slk600 עם התאמה ל- 80 מ"מ sf2 ספק הכוח שברשותי- hec vd-t 475w בעל שני מאווררים- אחד יונק ואחד פולט. בידי מאוורר 92 sf2 חזק מאוד מאוורר 120 חזק מאוד מאוורר sf2 80 חזק ומאוורר מיקרונל 80 שהוא קצת פחות חזק מה-sf וכאמור מאוורר 80 שואב אוויר מהספק כוח. בנוסף- יש לי תעלת אוורור שאני מאוד רוצה לשלב- שמתחברת בצד אחד למארז ובצד שני למעבד, איפה כדאי לחבר אותה(אם בכלל) כדי שלא תסתום את המארז מצד אחד, ולא תפגע במערך הקירור... אשמח לרעיונותיכם לסידור המאווררים מיקום, כוונים וכו'... אם יש צורך במאווררים אחרים מאלה הקי…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש "Stock Fan" לרדאון 9800 משהו בסגנון : http://homepage.ntlworld.com/m.harrison427/PCs/ati.jpg (נאבד לי המאוור ואני צריך את האחריות !!! - כי הכרטיס מת). תודה.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל להמהיר את הכרטיס מסך- בכל אופן הגעתי למגבלה שלו שאני מתחיל לראות נקודות לבנות מרגיזות בתמונה- אז אני מתאר לעצמי שזה מה שנקרא ארטיפקטים- משמע הגבול שלו- השאלה שלי כזו- האם החוקים הם כנל כמו למעבד? ז"א ברגע שמגיעים לגבול- של הכרטיס מסך- מעלים FSB של הAGP? ואז כשמגיעים גם לגבול שם אז מתחילים גם להעלות מתחים לAGP? הFSB על הAGP נעול על 66 ובביוס אני יכול להעלות אותו לתחומים לא קונבנציונליים בכל אופן השאלה שלי - האם זה מה שאני צריך לעשות? להתחיל להעלות FSB לAGP? או שהAGP צריך להיות תמיד על 66 ולא לגעת בו?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ג'יפה 4 אף אקס 5200 הקיצר כרגע הגעתי ל: core clock-249.8 memory clock-300.4 טמפרטורות במצב רגיל של כמה תוכנות פתוחות ודיי הצפה של הודעות איסיקיו ומסנג'ר לח אם-33 מארז-33/32 מעבד-38 עכשיו בשני הקווים שיש בריווה טיונר של הממוריק קלוק והכור קלוק אז עכשיו מה שהגעתי,האם להעלות יותר(אין עדיין בעיות כאילו הכרטיס עובד חלק ואני לא יודע אם העלתי מספיק) אז תגידי לי באיזה אחד מהם להעלות ועד איפה מגיעים בערך כאילו כמה מגה הרץ ואיך מה שעשיתי עד עכשיו עם הטמפרטוקות.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 387 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעגל או פרטים אחרים שקשורים להצגת הטמפרטורה של רכיב מסויים במחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום, יש לי CHAINTECH 7NJS ZENITH ויש על הצ'יפסט שלו גוף קירור מוזהב ועליו מובנה מאוורר קטן זהוב שהפסיק להסתובב לפני כמה יימים.. המצב סביר כשהמאוורר של הדלת פועל אבל כשהוא לא המעלות מגיעות ל43 בערך! אז איזה חדש לקנות? אני לא עושה אוברקלוק רצחני מדי... ואני רוצה שיהיה שקט.. תודה רבה רהב מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
לא משהו ספציפי, חומר כללי כדי להבין במה מדובר. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו למתחילים, אולי תוכלו להפנות אותי לחומר כאן בפורום זה הכי טוב מבחינתי תודה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
מארז- (שיהיה גדול, טוב, ומאוור בצורה טובה(שיתאים לOC בלי הרבה עבודה) ושיכלול ספק מספיק חזק) לוח אם- של ASUS לP4 2.4 שיהיה מתאים לOC כרטיס מסך-תנו לי משו חזק וטוב של חברה אמינה וגם של יצרנית טובה עד 3000... שיעשה OC תנסו לסדר שהמחירים לא יעברו את ה5000 ותעשו טובה תתנו לי חנות און ליין טובה זולה ואמינה לקנות משם את החלקים... עדיפות לחנות שקניתם משם כבר(ולא לחנות של איזה חבר שהיא לא מהמוכרות..) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
מה אמור להיות ה-VOLTAGE של המעבד אם אני עושה OC מ-3.2 ל-3.8 ? מדובר בפרסקוט ... מה המקסימום שאני יכול להגיע בלי לשרוף אותו ? ( שוב מדובר על הוולטים )
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני גלובפאן שנותנים 67CFM ו-34DBA (במהירות הגבוהה שלהם), ואני רוצה להחליף אותם במשהו יותר חזק. לפי מה שראיתי המאוורר החזק ביותר שאפשר להשיג בארץ (יחסית לכמות הרעש) הוא זה של ENERMAX שנותן 94CFM ורק 30DBA, אבל עולה 100 ש"ח. לעומתו יש את הגנרי בזיגזג שנותן 87CFM, אבל רעש ברמה של 38DBA ועולה 50 ש"ח. השאלה שלי היא - האם השיפור בקירור מצדיק בכלל קניית מאווררים חדשים, או שהשיפור יהיה מזערי כך שכדאי להישאר עם מה שיש לי עכשיו? שאלה נוספת היא הכדאיות של האנרמקס - האם הבדל של 8DBA מורגש מאוד, וכמה אני ארגיש את הרעש של המאווררים לעומת מה שיש לי עכשיו (34DBA)? וחוץ מזה, אם למישהו יש הצעות למאווררים אחרים שיספקו כמות אוויר נאה (לא רועשים מדי), אשמח לקבל אותן... תודה מראש לכ…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המעבד מגיע למקסימום 55 מעלות אבל עדיין נכשל ב-Torture Test. מישהו פה אמר לי שאצלו מעבד דומה רץ על 60 מעלות בלי בעיות, אז איך זה יכול להיות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז עם 2 מאווררים אחד מקדימה שמכניס אוויר והשני האחורי שמוציא אוויר במארז עכשיו אני הרכבתי עוד מאוורר אחד מאחורה מתחת למאוורר שמוציא אוויר אז השאלה שלי האם אני צריך לשים אותו שיכניס או יוציא אוויר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום.. המפרט שלי הוא: p4 2000 a 256 rdram 800mhz msi 850p לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק עד ל 2.4 ..הכל עבד טוב ויפה הרצתי את הפריים 15 שעות ללא שום שגיאות! בבוקר שאני מפעיל מחדש את המחשב אני שומע פיבים והמחשב לא עולה נאלצתי לאפס את הביוס.. עכשי ואני על 2.3 העלתי את המתח ב 50 ..בינתיים אין בעיות אבל אני חושב שזה יקרה שוב.. אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע..ואיך לפתור את הבעיות.. קניתי קירור ספרק 7+..ומרחתי ארקטיק סילבר 5.. יש לי 57 מעלות כאשר הפריים רץ 15 שעות על המבחן הקשה ביותר.. בלוח אם יש לי 33 מעלות לאחר 15 שעות עבודה של הפריים במבחן הקשה ביותר.. יש לי שתי מאווררים על הדלת מכניסים אוויר...שתיים מקדימה איפה שהסידירום מכניסים אוויר אחד מקדימה למטה מאחורי הפאנל מוציא…
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-