עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המממ יש לי לוח EPOX 8KDAJ... עכשיו אני שיחקתי באיזה משחק ופתאום יצא מהרמקול של המחשב רעש כאילו של אמבולנס כזה.... כשיצאתי ונכנסתי לאוורסט ראיתי שהמעבד היה על 57 מעלות (יש לי AMD 64 ) ונזכרתי שעשיתי בביוס של הלוח שמתי שהמערכת מגיעה ל60 מעלות אז שהלוח יעשה AUTO SHUTDOWN... יש מצב שזה קשור? ובכלל זה לא מסוכן 57 מעלות למעבד? תודה לעוזרים

• 45 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by silky,

אנא חוו דעה על הקירור הזה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6707892582&rd=1 ואני מנסה להבין משהו, אם אני קונה למחשב(פנטיום 4/אתלון 64 נחמד כה) כזו ערכה, אז בעצם זה מחליף את כל המאוורים במחשב חוץ מאת זה של המארז וההרדיסקים, ואז המחשב שלי יהיה שקט כמו ....כמו משהו מאוד שקט(ארגז חול? מצטער, אני לא מצליח להיות יצירתי בקשר לזה..)?

3. Started by X-Gamer,

לוח: Asus P4B

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  4. רשום שם שעדיף לא לעבור את ה45 במאמץ...... ??? ??? ??? ??? ??? יש לי מאוורר סטוק נורמלי על המעבד, מארז סביר עם שני מאווררים שנושקים לאוויר הפתוח, לוח קריר שיושב לו על 35 וכרטיס מסך GF4MX אומלל שלא פולט שום חום רציני. המעבד הוא פנטיום4 1.8 (423). הטמפרטורות מגיעות במאמץ ל54 והכל בסדר, אין לי מושג איך הגעתם ל45. אפילו כשאני מפעיל את המזגן שיש לי בחדר(הוא לא נושב על המחשב, אלא לכיוון ההפוך) אז במאמץ זה בכל אופן יעבור את ה45. חוץ מזה באינטל רשום 66 מעלות. בכל אופן נראית לי תמוהה מאד ההמלצה שלכם לא לעבור איתו את ה45 במאמץ. 45 היא טמפרטורה סבירה בשבילו בזמן גלישה באינטרנט אני חושב... אפשר לקבל הסבר?

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  5. אוקיי המפרט שלי מופיע למטה- צירפתי תמונה שאומרת את התדרים של המעבד , את התדרים של הכ.מסך+טמפ' של הכ.מסך. והטמפ של כל המערכת... האם זה נחשב OC רציני? האם אני צריך להיות מרוצה מהטמפ'? (שיחקתי איזה שעה בדום 3 ואז יצאתי וצילמתי את התמונה- אז אני מחשיב את זה כמשהו בין IDLE לLOAD ) מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by tom123,

הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by roKp,

יש לי אפשרות במאפיינים של הכרטיס מסך לעשות דינמיק אוברקלוקינג... מה האפשרות הזאת עושה? במה לבחור?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by motorishta,

יש לי חיישן במארז עם התצוגה... איפה שווה למקם אותו כדי שאני אדע אם הטמפ' אצלי בסדר? בתמונה הוא לא על המעקה כי התמונה של אתמול ואני שמתי אותו רק עכשיו שם עכשיו הוא אצלי על המעקה שעובר ליד הספק...שמתי אותו בכוונה שם כי כל החום למעלה והטמפ' המצב מנוחה עומד על 83-85.5f תגידו אם זה טוב? או מה לעשות? או למקם את החיישן במקום אחר אולי..?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by GRiM,

היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD). שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב. בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד? תודה.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  10. רציתי לשאול אם אפשר להמהירר את הכרטיס הנ"ל לגירסת הXT. לפי מה שקראתי בדף הנ"ל: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 אין אפשרות להמהיר את הכרטיס הספציפי הזה. יצויין שזו הכרטיס בגרסת ליבה R360. מישהו יודע אם אני יכול או לא יכול להמההיר את הכרטיס? ואם כן, אפשר בבקשה לקבל מדריך מפוררט ככל האפשר..? תודה! נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אף פעם לא היה לי שום עסק עם מחשב נייד, אבל עלתה בי השאלה איך הוא מתקרר? הרי הוא מגיע למהירויות גבוהות מאד כמו מחשב רגיל, אבל הכל דחוס ואני לא מבין מאיפה האוויר מגיע בכלל. יש הסבר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by ratzabi,

??? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by dani86,

שלום יש לי מעבד ישן יחסית של AMD את'לון אקספי 1500+ ולוח אם (Chaintech Socket A 7AIA5(E Chupset KT133A זכרון 256 SDRAM וקירור רגיל שבא עם המעבד. השאלה שלי אם אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד וכמה? ואיך אני עושה את זה? האם צריך לפתוח משהו במעבד או שרק דרך ביוס? יש לי גם ג'יפורס 3 של חברה VISIONTECK יש לו מאורר וקירור על זיכרון . האם כדאי לעשות עליו אוברקלוק או שכדאי לקנות קירור של ZALMAN ועד כמה אני אוכל לעשות אוברקלוק עם קירור כזה וכמה זה יהיה משמעותי?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  14. איפה אני יכול לדחוף אותו?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  16. יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ht 800fsb 1mb הלוח אם asus p4s800d זכרונות 2x256 ncp 400mhz 3200 וקירור למעבדsilent tower והוא חייה רק רציתי למשוך אותו ל3500 האם זה אפשרי? ???

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shaharo,

שלום אני קונה שדרוג למחשב שלי מבוסס axp עם המערכת הזו אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני אז מה אתם אומרים abit an-7 axp 2500+ geil pc3200 volcano 12 עכשיו מה עדיף מובייל או רגיל? ראיתי באתר של פנדס שהמובייל יש להם fsb של 266 mhz זה לא יוריד בביצועים? ומה בקשר לזכרון כדאי לי לקנות זכרון יותר מהיר שיעויל לאוברקלוק? pc4000? תעזרו לי . תודה

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  18. אוקי אז ככה שוב כרגיל ניסיתי להגיע לOC קצת יותר טוב מה2500@3200 שהיה עד עכשיו, ומשום שהיו עולים לי מסכים שחורים מספיק שהייתי מעלה 5 MHZ אז התייעצתי אם חבר והוא אמר לי שבחלק מהביוסים של הNF7 צריך לבטל את הInterFace כדי להגיע לOC גבוהה יותר אז ניסיתי את זה ואחרי 10MHZ התחילו לעלות לי מסכים כחולים, עכשיו אני מציין את זה שהמחשב היה יציב ללא מתח בOC של 2500@3200 אז הייתי ללא מתח, ודבר שני זה שהורדתי תיזמונים לזיכרונות מ3 ל2.5 וגם הם ללא שום מתח, עכשיו הבעיה היא אי יציבות מחוסר מתח? או בעיה אחרת? תודה מראש. עריכה: שחכתי לציין שגם שהחזרתי לOC של ה2500@3200 המחשב העלה מסכים כחולים (כולל ניסיונות לעלות מתח). טמפרטורות: מעבד במנוחה 32-36 ומאמץ 38-42.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. הכותרת אמרה את שלה אשמח לתשובות והמלצות.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  20. Started by TheShadow,

והפך אותו לאולטרה? עם מישהו פה עשה את זה אז בבקשה שיסביר איזה איוורור הוא הוסיף.. ולאיזה מתח הוא שינה ל כרטיס...

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by arkadygo,

הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. חברה לא מזמן לקחתי גוף קירור שדומה לגוף של ה486 אשר נתקתי אותו בכוח מהמעבד גיליתי שזה בעצף חומר טרמי מסוג כל שהוא האם זה יכול לפתור את בעיות חום המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי את זה , עכשיו , רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת שהיא באמת עובדת(יענו שהטמפרטורות באמת נמוכות וזה לא סתם כותב את זה כאילו משתלט על הסנסורים) ומה היא בידיוק עושה? , כי אני לא רואה שום שינוי בעבודה במחשב , רק מה , שהמעבד על 10מעלות פחות במנוחה , ועל איזה 7-6מעלות פחות שאני עושה עבודה רגילה בוינדוס(מוזיקה\גלישה) מה הולך פה? , ואיך לא גילו את זה עד עכשיו?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by roeiw,

תראו את הכתבה הזאת: http://www.overclockers.com/articles938 קיצר OCZ Ultra II Premium Silver לא מכילה אחוז אחד של כסף אז אל תקנו אותה!!!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים