אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה הבעיה שאני רוצה לקנות לו מאוורר טוב. האם ה enermax 92 עם בקרת המהירות הידנית וה52cmf יספיקו לי... או שכדאי tornado 112 cmf אני רוצה לעשות OC של 20 אחוז ויותר בערך. האם 52 על מקסימום יספיקו? הבעיה שאני לא רוצה שזה יהיה רועש מדי ואני רוצה לכוון את המהירות.. כי לפעמים אני לא משחק ואני לא רוצה שיחשבו שזה מנחת מטוסים . או שיש פתרון לכוון את ה TORNADO ידנית עם איזה בקר. אם כן איך ואיפה אפשר לקנות. יש לי בקר מהירות של smart fan 2 הבעיה שאני לא יודע אם זה יכול להתחבר לטורנדו. תודה!!! איפו אפשר לקנות sMART fan 2 92mm + link color
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בעל לוח אם של אסוס (P4B533) ומעבד פנטיום 4 שני ג'יגה שנמצא תחת אוברקלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהו כמו חצי שנה. לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום (SpeedFan) השאלות הם: א.האם התוכנה הזאת אכן מדויקת? ואם לא אז אל איזה תוכנה אתם ממליצים. ב.האם החום שבו המערכת שלי עובדת הוא סביר לעבודה או מסכן את הרכיבים שבה: *חום מעבד בעבודה רגילה\בעומס=43\56 *חום דיסק קשיח בעבודה רגילה\בעומס=40\43 …
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko הטאוור אשכרה מפחיד לא תיארתי לעצמי שהוא יהיה כזה כבד אבל שטויות כנסו ותהנו מהתמונות בינתיים יש לי עוד חבילה בדרך ככה עוד שבוע שבועיים יגיע ואז אני ישים הכל
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשים עוד מאוורר 120 מ"מ במארז מקדימה ואבא שלי פוחד שזה יהרוס משהו ואומר שזה לא נחוץ מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי R96P של החברה הנ"ל אני רוצא לעלות אותו לXT עם הקרור של זלמן הוא יחזיק מעמד?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קודם כל המפרט שלי : Pentium 4 1.6A 1600@2404.5 Vcore 1.575v FSB 150MHz 256MB DDR PC2700 Timings : 2.0-2-2-5 Abit IS7-E עם ביוס משופר.. השאלה שלי היא איך לשים את הזיכרון יהיה קרוב למהירות הרגילה שלו כי נדמה לי שהוא עובד לאט. כשאני מעלה את המחשב הוא כותב : Host/DRAM Frequency is 150/150 (ראה תמונה 1-2) הזיכרון ביחס 1:1 עם המעבד ויש לי אופצייה בביוס שנאקראת N/B Strap CPU AS (ראה תמונה 3 למטה) ובתוך זה אפשר לבחור : (ראה תמונה 4 למטה) Core Freq/FSB Freq 100MHz/400MHz 133MHz/533MHz 166MHz/667MHZ 200MHz/800MHz מה לבחור/מה לעשות ?? נ.ב. תודה מראש לעוזרים.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הגוף קרור של האתלון +3200 האם הוא טוב? או סתם זבל שיושב על מהעבד ולא עושה כלום אובר קלוק לא מתוכנן ומה בקשר לפאד התרמי שמגיע איתוו האם כדאי להעיף אותו קיבינמיט ? ולשים נינוטרום 2 ???????? תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לעשות או להוסיף …
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מה עדיף תיזמונים 3-3-3-5 עם מהירות 133Mhz או תיזמונים 2-2-2-5 עם מהירות 100Mhz
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי OC מ-2.4Ghz ל-2.7Ghz (באס 133 ל-150) הטמפ' הממוצעת במנוחה היא 38 בקירור סטוק. וכשמפעילים את התוכנה PRIME95 הוא לא עובר את ה-50 מעלות. ורציתי לשאול האם זה יקצר את חיי המעבד?... תודה. נ.ב אני אחרי פירמוט...מישהו יכול להביא לי את התוכנה פריים?...חיפשתי פה בפרום ולא מצאתי. שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי 9600xt עם 256 מגה והוא עובד ב100 מגהרץ פחות מאחד רגיל, שלי עובד 500/250 ואמרו לי אחד נורמלי עובד 600/300. איך אני עושה שהוא יהיה נורמלי אם זה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי את המעבד לפני חודשיים בערך והבנתי שאי אפשר לשנות את המכפלה.. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לפתוח אותה ע"י מוד או עדכון הביוס, או כל דבר אחר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני רוצה להודות לכולם על העזרה (גם מפורום תצוגה וגרפיקה). הייתה לי בעיה בבנצ'מארקים עם FX5900XTV והיא נפתרה בשעה טובה ! עכשיו לשלב הבא... מעולם לא ביצעתי OC לשום רכיב במחשב. אני מעוניין להמהיר את המעבד וכרטיס המסך. איפה להתחיל ? האם חובה לקנות מאווררים / ציוד קירור כלשהו ? המערכת שלי : AMD 2500+ Eopx 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 DirectX 9.0c Albatron FX 5900XT שוב תודה !
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי, גם מהמדריך באתר
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום... 2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות... עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר... ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הבא בנועה. יש להם מעבדי נורטווד במחשב הזה ונראה לי שזה המעבד הטוב ביותר לאוברקלוק. דיברתי איתם וניתן לשנות חלק מהמפרט במחשב. מה דעתכם על המפרט שהם מציעים? מה הייתם משנים אבל ללא שינוי מחיר מהותי? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2042&catcode=222 בגלל שהמעבדים הללו נעלמים ומהר - אשמח לתגובה מהירה.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי... יש לי מעבד P4 HT 2800 לוח אם P4P800D מאוורר מקורי אינטל (מחליף ממש בקרוב) 1024 ראם ו... זה מה נראה לי יעניין אתכם.. (נקנה לפני כ 5 חודשים) אקיצר... אני רוצה לעשות לו OC רציתי לדעת מס' דברים: 1. לאיזה תוצאות אני יכול להגיע - בלי להגיע לסיכון מטורף? 2. אני צריך קירור טוב אני מבין... במשחות אני לא נוגע! רק מאוררים! תנו לי המלצה משהו בסביבות 100-200 שקל 3. תנו לי כמה פרטי רקע (מה יכול להפגע, על מה זה משפיע וכו') תודה על העזרה MoonKnight לפרטים יותר טובים על המחשב שלי (מדוייקים) כנסו: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg
-
- 9 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הלוח של הפנטיום 3 שלי לא עובד וניסיתי לוח אחר והוא כן עובד אז כנראה שהוא נשרף, הלוח הוא גם מסוג PC PARTNER והוצאתי ממנו את הצ'יפ וקבלו מה היה: מזה יכול להיות? שהצ'יפ נשרף? זה לא נראה לי הדבק כי זה צהוב כזה ויש לזה ריח מוזר אבל על הצ'יפ עצמו יש רק תווית כאילו ההיטסינק היה עליו ולא מראה שום דבר של צהבת חח [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אפשרי בכלל ?? קניתי מעבד חדש , XP 2600 MOBILE , בקרוב אני מתכנן גם לוח אם חדש ABIT AN7 אולי , אבל אני לא רוצה להיפרד מ 1 G זיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512 M זיכרון DDR 266 , סתם בשביל הקטע , אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק קטן של 100 - 200 MHZ הייתי יכול ? הקירור שלי סביר . תודה מראש לפונים .
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לש…
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 willamette במהירות 1700...אחרי OC הוא 2000 (2008 למדויקים) המעלות שלו הם במאמץ 55 מעלות..(קירור של אינטל מקורי)!!...והמתח שלו הוא 1.75 בליבה.... זה מתח פסדר או שזה יותר מדיי??
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-