עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gondor,

מישהו יודע משהו על כך שבשבועיים האחרונים, הפרסקוטים מגיעים עם מאוורר חדש , שדומה יותר בצורה לזלמן 7000 והוא שקט יותר מהמאוורר המרובע הקודם ? או שזה רק משהו בחנות אחת שביקרתי שינו לאחרונה ?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום, קניתי Arctic Colling Silencer ל FX5900XTV שלי. המאוורר גדול ושני פסי הנחושת שעל הכרטיס (על הזכרונות אני חושב - ראה תמונה) מונעים מגוף הנחושת של המאוורר להתיישב במקומו המיועד. האם עלי להסיר את פסי הנחושת ? ואם כן, איך ? הם צמודים חזק ואני לא רוצה להרוס משהו, 1200 שקל בכל זאת... תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by makinen,

שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  4. יש אינסוף אפשרויות הביעו את דעותיכם .....

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by vini,

האם כל משחה מתאימה למעבדים של AMD , למה אני שואל כי מישהוא יביא את המשחה אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה, המשחה היא של חברת ELECTROLUBE

6. היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה: http://photos.walla.co.il/liozsosko אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו... אבל כל טורנדו187... ביחד 374 מה עושים?

7. Started by amirfefer,

המערכת שלי: AXP 2500 + קירור של טיטאן (עד 4000 RPM!) זיכרון 512 של גייל גירסה רגילה ותיזמון 2.5 DDR333 לוח ABIT KV7 KT600 3 מאווררים של קולרמאסטר (2 מוציאים אחד מכניס) הטמפ' של המעבד: 43 במנוחה (ללא מזגן) העלתי את הבאס ל200 וכשהרצתי פריים על השנייה הראשונה קיבלתי שגיאה... אני מאמין שהזיכרון מגביל אותי (יכול להיות?) יש אפשרות שעליית הבאס לא תושפע בזיכרון? (ראיתי פה מישהו שמזכיר יחס זיכרון מעבד יש דבר כזה? אם כן איך עושים?) דרך אגב איך אני משאיר את הAGP\PCI על 33\66 הרץ? איפה האפשרות נמצאת בביוס (איך היא נקראת?)

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  8. כמו שכתוב בנושא לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe לא נותן לשנות את ה Frequency ולא נותן לשנות את ה FSB אני תוהה, אולי יש גירסא מיוחדת לביוס שלו כי עשיתי עידכון לביוס וזה לא עזר, או משהו אחר שצריך לעשות תודה רבהההה מראש...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטור…

• 19 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

http://www20.tomshardware.com/cpu/20041001/index.html תהנו.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  11. שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Integer,

אני רוצה מאווררי 80 MM שקטים עד בינוניים לא צריך שיעשו אור או משהו אבל שיהיו זולים יחסית... איפה אני יכול להשיג כאלה ובאילו מחירים...?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. Started by tomer87,

אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by infer73,

יש לי GeForce 4 Ti 4200 64MB של אסוס (אין לי כוח למצוא את מספר הדגם,אם זה חשוב אני אביא) מהי הטמפ' המומלצת לכזה כרטיס? ואיך אני בודק את מה הטמפ' של הכרטיס ברגע מסויים?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?

16. Started by J.a.C.k,

דוד שלי יבא בעוד כמה ימים את הGEFORCE2 שנתתי לו לפני שנה כדי לסחוט ממנו את המיץ יש לי מלא אפשרויות אך הינני רוצה להתייעץ אמכם נ.ב. צריבת FIRMWARE של GFORCE3 לא תיכשל עם הכרטיס? בתודה יבגני

17. יש לי שתי זכרונות 512 (400) של ADATA ומעבד AMD 64BIT 3000+ העלתי לו את הבאס מ200 ל240 (מכפלה 10) עכשיו המחשב עובד על 2.4 GHZ... איך אני יכול לדעת מה השתנה בזכרונות? יש לי לוח אם EPOX 9kda3j

18. Started by talmAn,

מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by rtr,

מה מהם עדיף ? אני חושב שלא יהיה הבדל גדול כי זה גוף מאלומיניום ודק יחסית . אני צודק ? ואיך הקירור הזה בהשוואה ל 948 שלהם ? המעבד הוא A64 3000 (מתוכנן OC כבד יחסית 2500 ומעלה )

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by talmAn,

איך הכי כדאי והכי טוב לסדר את המאווררים במארז? אני רוצה לקנות מארז חדש ולעשות לו מודינג או לעשות למארז הנוכחי שלי מודינג ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לשים מאווררים ובאיזה גודל? 80 92 או 120? כרגע כל הצעה שתתנו היא אפשרית תודה

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by miky,

guys i looking for a new case i want that it be cheep not ugly and not over 300 shekels

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by creek,

יש לי את מחשב הבא: p4 1600 mhz via p4x266 256mb sdram של חברה כלשהי :\ המחשב מספק אותי, כי אני בעיקר גולש באינטרנט והייתי רוצה להתנסות באוברקלוק, אז איזה קירור אתם מציעים לי למעבד הזה? ואם תצטרכו עוד פרטים על המחשב, פשוט תשאלו :>

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  23. Started by stas_k,

שלום, אם אני ישים מאורר volcano 8 על מעבד amd 2500 xp barton זה יהיה טוב יותר מהמאורר המקורי? ואיזה oc אפשר לעשות עם קירור כזה בלי שתהייה סכנה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב אני הולך לחבר אותו אם החישן טמפרטורה. איפה אפשר לחבר אותו?בין המעבד לגוף קירור? זה לא יפריע להעברת חום? אפשר תשובה כבר ממישהוא?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nim901,

אז ככה יש לי R9200 SE עם קירור פסיבי. כשאני נכנס ל atitool ואני עושה find max memo, המחשב נתקע כמה שניות ואז יש מסך שחור ואז רואים רגיל אבל החלון של הריבוע המוזר הזה שאמור להסתובב הוא לבן ולא רואים כלום ( חוץ מלבן :) אז חשבתי לעצמי שהוא מתחמם יותר מדי (כשאני משחק בסימס 2 המחשב מתכבה לבד) אז לקחתי מאוור 80 מ"מ שמתי מתחת ועכשיו זה קר ואפשר לגעת בזה אך אי אפשר לעשות OC. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה לו OC אך זו הפעם הראשונה ששמתי מאוור מתחת. יש מצב המאוור יותר מדי מקרר אותו ? מצטער אם לא הבנתם מה שכתבתי, במשך החופש שכחתי כבר הכל :-\

• 13 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים