עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  2. Started by Integer,

משתמש קש..

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  3. שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by bommer,

כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני רוצה לדעת מה זה המתח בביוס ? איך הוא משפיע לי ב-oc למעבד? וכמה אני צריך לשים את זה ? כלומר ביחסים או לפי כמות oc שאני מעלה?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  5. http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80

6. אני עושה מודינג אז אני מחליף את המאוררים הג'נרים שיש לי במארז אני צריך עזרה בבחירת מאווררים ואיפה לשים אותם. אני עובד עם דרמל כך שאני יכול לשים איזה גודל של מאוורר איפה שאני רוצה. יש לי 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בערך: אפשרות1:1*120מ'מ מקדימה מכניס 1*120 מ'מ מאחורה מוציא 1*120 מ'מ בגג מוציא ו80 מ'מ בחלון מכניס מאווררים ה 120מ'מ יהיו המאוררים האלה: Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan אפשרות 2: 2*80 מ'מ מכניסים 2*80 מ'מ מאחורה מוציאים 1*120 מ'מ בגג מוציא 1*80 מ'מ בחלון מכניס המאוורר 120 שבגג יהייה אותו מאוורר ומאורר ה 80 מ'מ יהיו מהקיט של TT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 אלה אפשרויות טובות?? יש מקום לשיפור? ומה?

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by R.W.P,

מה לפי דעתכם הזיכרונות לאוברקלוק הכי טובים ל AMD 64

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  8. אני משתמש באטאי טול וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מעביר לי את הocשל הכרטיס מסך למהירויות בסיס שלו.... איך אני קובע שכל פעם האוברקלוק ישמר ויעלה אם המחשב??? תומר בכר

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by perrikus,

אני מתכוון לקנות את הSI-97 של Thermalright 1. רציתי לדעת אם מגיעה איתו משחה טרמית, ואם כן, האם היא טובה? 2. ראיתי את ה-SilentCat 9CM של Thermaltake ב-newegg ולפי הפרטים הטכניים הוא נראה טוב, מה אתם אומרים עליו, האם יש לכם המלצה למאוורר אחר? 3. אני רוצה להפחית קצת את הרעש במארז, יש לי בו שני מאווררי 120MM ג'נריים שאני חושב שמפיקים הרבה רעש, אז חשבתי לקנות שניים של Enermax ולשים אותם על המהירות הנמוכה ביותר? האם יש לכם המלצה אחרת? אני צריך תשובות במהירות האפשרית מפני שדוד שלי מגיע לארץ עוד שבוע וחצי ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר.

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  10. Started by nadavP3,

יש בארץ בכלל גופי כירור שתומכים בSOCKET? אני מחפס כירור שיהיה שקט, מבחינת ביצועים מיצידי הטמפ של החדר או אפילו יותר, שיהיה מספק קר בשביל לעבוד כרגיל בלי OC אני רק רוצא שקט *עם יחול להתחבר גם ל NB וגם ל ati x600שלי אז זה יהיה סבבה, ועם גם לHD אז בכלל סבבה, במידה ואני ימצה הדבר האחרון שאני יצתרך זאיזה ספק כוח פסיבי, נירה לי שלTT יש כזה 1 טוב אז בקשר לכירור, פנימי עדיף אבל זהוא בכללי, אה כן יותר זול יותר טוב אבל לא על חשבון ה אחות, אני לא צריך דליפות כול שני וחמישי תודה מרוש נדב עריכה: בקשר ל HD ולX600 אני חושב שמצתי פיתרון: http://www.xoxide.com/zmgwb1.html http://www.xoxide.com/ha.html אני פשות יוסיף את שני אילו למארחת כירור המים אחשב רק חסר לי איזה מאחרת כירו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by coolmeen,

שלום יש לי מעבד 2500+ מובייל לום אם ABIT NF7 וזכרון A-DATA 400 MHZ 2.5 כאשר אני מעלה את הבאס מעל 200 מה"ז אפילו ב-2 מה"ז המחשב לא עולה אבל אם אני מעלה את המעבד ל 2400 מה"ז בשינוי מכפלה המחשב עולה בקלות. האם הבעיה היא בזכרון? כי הוספתי אפילו מתח מקסימלי לזכרון והעלתי את התזמונים וזה עדיין לא פועל...

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. יש לי לוח אם של EPOX וזה בא עם תוכנה שקוראים לה NVIDIA system utility והbus של הAGP נמצא על מינמום מה זה אומר? אם אני יגביר את הBUS הוא יעבוד יותר טוב? יותר מהר? יתחמם יותר? אני לא ממש מבין בזה :] והאם בכלל כדאי להישתמש בתוכנה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  13. Started by blanco,

שלום לכולם במזל טוב קניתי קירור למעבד של זלמן דגם cnps5700d-cu , שאמור להוריד את הטמפרטורה משמעותית ועדיין הטמ'פ לא ממש יורד.55מעלות רגיל ,בעבודה 60++ . יש לי שני מאוררים 12 ס"מ ,אחד מקדימה מכניס השני מאחורה שואב . מה עוד צריך לעשות בשביל להוריד את הטמ'פ.??? מפרט מחשב. P4 3.0Ghz 1024זיכרון 400Mhz לוח אינטל רוקויל 865-perl כרטיס מסך גי פורס 5500 תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Snipeh,

מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by bommer,

אני קניתי היום את ה-silent tower של thermal take ורציתי לשאול אם למישהו יש התנסות איתו?איך הוא בביצועים ? כמה מעלות הוא מוריד ? ואם היה שווה לקנות אותו?

16. שלום... אני הולך לקנות מחשב ויש לי שאלות בקשר לקירור של החומרה שלו... אני עומד לקנות מעבד +AMD ATHLON 64 3000?? והשאלה שלי היא האם אני צריך לקנות גם קירור או משו מיוחד או מספיק הקירור שיש במארז או שהוא מגיע כבר עם קירור??? ואני הולך לקנות לוח אם של EPOX 8KDA3J וגם לגביו אני לא יודע אם צריך קירור או שהוא מגיע עם קירור כבר??? דרך אגב אני קונה מארז של A-TOP Z-ALIAN זה בצורת חייזר עם ספק טרמלטיק 420... תודה על העזרה...

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  17. אני רוצה להוסיף רדיאטור נוסף למערכת קירור שלי יענו רדיאטור של רכב או אופנוע או לא יודע מה אבל מה שכן יש לי 6 מאווררים של 120 חזקים ושקטים אז אני מחפש הצעות לאיזה רדיאטור לשים במחיר כמובן לא מטורף 300-400 תודה..

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1.) עם מה הכי כדאי לי לנקות את המאוורר? 2.) יש לי מאוורר אחד במארז למטה, שאני מוציא בלי בעיה ומנקה, ועוד אחד שהוא על המעבד, והוא מחובר חזק, האם ניתן להוציא אותו, או לחלופין דרך לנקות אותו? כי נורא קשה לנקות בתוך המארז. 3.) האם ניקוי הספק מאבק יעזור במשהו? תודה

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by liiight,

הדגש הוא על שקט ומחיר, פחות על ביצועים (לא נועד לאוק'). תודה.

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  20. OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Imbernir,

1: נגיד שהמחשב מכובה, ואני רוצה להוציא את המים מבלי שהם יגעו בחלקי בהמחשב , איך אני עושה את זה? 2: האם יש הבדל גדול בין רדיאטור רגיל ל רדיאטור עם מקום ל2 או 3?. 3:האם אפשר להשתמש במים רגילים? 4: האם המים מתאדים אחרי כמה שבועות? 5:האם לשים את הרדיאטור בתוך המארז או מחוץ? תודה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by H-bomb,

קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  23. יש לי את המערכת הבאה הינה מפרט קצרצר p4c800e-deloxe 2x512 gail p4 3.2 1 m perscot ספק tt 480w buterflay וקירור מיים טוב.. וכו וכו וכו (תיראו חתימה) בקיצור עם אני נותן יותר מ-1.6 הספק פשוט אחרי שאני עושה שמירה מתחיל להוציא רעשים חזיקם כאילו אני מוציא לו את המיץ חח וזהו אני לא מצליח להגיע ליותר מ-1.6 כי חוץ מהספק גם המסך לו נידלק וכו וכו העם הבעיה בספק שליי?? אהה ואני אל מצליח לעבור את ה4 גיגה הרץ ב oc כי אני מצליח להגיע ל-4.3 וכו וכו אבל המערכת הפעלה לא עולה ולפי הבנתי צריך פשוט יותר מתח אבל אני לא מצליח לתת יותר לעומת אנשים אחרים שאני רואה שהגיע ל1.8 וכו כוו תעזרוו תודה..

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  24. Started by creek,

זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by J.a.C.k,

כל בעלי GEFORCE FX5200 לא משנה של איזה חברה קנו קירור טוב כמו ICE BERQ4 ותאיצו. ניסיתי עם שלל החברות(PALIT ALBATRON GIGABYTE ASUS LEADTEC ABIT) השיפורים גבוהים תצאות אישיות 250 ליבה 266זכרון לפני אחרי 344ליבה 380 זכרון שיפור של 1500 נקודות ב-3DMARK 2001!!!!!!! ההביעו את דעותיכם עריכה: אני יודע שהכרטיס לא ביצועיסט בכלל אבל בכל זאת

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים