אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)
-
- 6 תגובות
- 439 צפיות
-
-
איזה לוח מהלוחות של Abit למעבד הזה הוא הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות המהרה לכרטיס מסך אבל אני ללא יודע מה הטמפרטורות שלו..איך אני יכול לדעת? עריכה:דרך אגב מזה PWM?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
או גז,מה שבא לכם. נגיד אתם לא מביאים כלום חוץ מתוכנית וגם זה לא חובה. אל תשאלו למה.
-
אני רוצה קירור לריאדון 9700 פרו להזמין ...קירור טוב לאברקלוק גובה ושיקרר את הכרטיס !!! שיקרר!!!! ושלא יעלה המון כסף.... אני לא צריך להחליף כרטיס מסך כל מי שאמרתי לו אמר זה סתם בזבוז הכרטיס חזק רק קנה קירור ... שתכל לשפר אותו בקצת אז אני החלטתי נחכה עם המחשב עוד שנה ובנתיים נשפר דברים אז קירור . בבקשה הצעות ומאיפה אפשר להזמין . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי אז ככה החלטתי לפני חודש ככה לבנות מערכת קירור מים למחשב... אז אחרי כמה תיכנונים של הבלוק וכמה תיכנונים בכללי... הצלחתי לעשות את הבלוק תמונות: עוד תנונות של הבלוק השאלה שלי.. איפה הכי כדאי לי לעשות כניסה ויצאה של מים.. בהתחלה חשבתי על כניסה באמצע איפה שיש 3X3 עמודים כאלה.. ושני יציאות בצדדים... אבל יש לי בעיה אחר כך לחבר אותו בגלל שיש לי חיבור סקוט A אז אם יהיה לי כניסה באמצע יהיה לי בעיה לחבר את הבלוק.. מישהו יכול להציע לי משהו אחר או אפילו לעלות רעיות איך אני יחבר את הבלוק למרות שיש לי כניסה באמצע.... אהה לא הסברתי למה אי אפשר באמצע.. כי באמצע עובר כמו ברזל כזה שניתפס על ההבית של המעבד... בתודה אלעד .
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה תשמעו יש לי בעיונת............. אני מכין MOD מטורף של משהו שבקרוב יהיה בגלריה אבל יש לי בעייה.....אני יודע שכדי שיהיה איורור טוב צריך מאורר מאחורה שמוציא ומאורר מקדימה שמכניס.. ברמת העיקרון.....אבל בדגם שלי אין מצב לשים מאוררים בשום מקום אחר חוץ מאחורה! השאלה היא האם אפשר לייצור סרקולצית אויר טובה אם שתיי מאווררים (או יותר..?) אשר נמצאים רק מאחורה! לא בצדדים לא על הגג ולא מקדימה......רק מאחורה ..... אולי לשים מאורר בפנים וליצור כניסת אוויר ויציאה מאחורה ..בכל מקרה אני צריך כמה עצות אז GIVE IT TO ME!
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....
-
- 15 תגובות
- 925 צפיות
-
-
[זה הגוף קרור שעשוי כולו מנחושת] כרגע הוא מקרר אצלי בצורה מעולה את ה P4 2.0GHz שרץ קבוע על 2.66GHz האם Presscot דורש כבר פתרונות חזקים יותר? כמובן שאני מתכנן אוברקלוק ואני לא מתכוון להישאר עם הגוף קרור של אינטל... ;D עריכה: טמפ' מקס' במאמץ בשיא הקיץ לא יותר מ 46 מעלות, עם המערכת הנוכחית. זיכרון שיש לי זה DDR333. האם הוא בכלל יעבוד עם ה Presscot? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי על המארז מד טמפרטורה ,אכשיו שמתי לב שהוא מזייף בתוצאות ומוריד את הטמפרטורות ב8 מעלות. מה לעשות כיצד לכוון אותו כראוי? תודה THANKS
-
ראיתי בכמה פורומים בחו"ל שאפשר להגיע עם המעבד הזה ל2.4 או 2.6 GHZ עם קירור טוב ורציתי לדעת עם מערכת כמו שלי תצליח להגיע לתוצאות כאלה(כמובן שעוד אין לי את המחשב כי הוא כולל NF4 SLI) AMD Athlon64 3200 939 90nm 2x eVGA Geforce 6800GT 2x A-DATA 512MB DDR 400Mhz PC Power & Cooling Turbo-Cool 510W Deluxe WD 80GB 7200RPM 8MB S-ATA זה מה שתכננתי בערך למחשב שלי..... ורציתי לדעת אם באמת אפשר להגיע ל2.6GHZ עם המחשב הזה..
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אוקי יש לי מערכת שרואים אותה בחתימה שלי קיצר יש קצת בעיות הט'מפ של הלוח (גשר צפוני) שאני מדליק תמחשב היא 18 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד היא מגיעה ל30-32 ככה הגרסה של הלוח היא הגסרה השניה עם הקרור הפאסיבי (כלומר עם מאוור) בקשר למעבד הטמ'פ עם הדקלת המחשב היא 32 ועם הפוסט היא מתחילה לעלות בקצב של הטראנסים של אינפקטד ל50 ואז שאני מתחיל לאמץ תמעבד (הרצת באטלפילד וויאטנם על הגדרות הכי גבווהת או הרצת קונדישון זירו) הטמפ מגיעה ל52-53 , מוזר שעל הלדים שיש בלוח (כמו שיש במעלית) רשום 50 האם זה הט'מפ? ועכשיו יש לי ראדון 9800 פרו עם קרור סטוק שלפי החיישן של טרמינל טייק הטמפ עם הדלקת המחשב וגם כול הזמן של מאמץ עומד על 60.8 האם זה מזייף? הוא לא יורד \ עולה מהטפ הזותי מה לעשות? מה אתם א…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
מגיע לי מחשב ביום חמישי/ שישי ורציתי לדעת איך עושים לכרטיס מסך שלי oc זה albatron 6800gt עלה לי 2600 שקל אז בבקשה לא לשרוף לי אותו. האם אני צריך לקנות מאווררים בשביל לעשות oc אם כן איזה מאווררים תסבירו לי הכל בבקשה אני חדש בתחום ה oc
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אני מחפש מאורר ב100 שקל למארז 120MM איזה מאורר יש שהוא מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו הזכיר את הביקורת באחד התרדים אבל אני באמת חושב שמגיע לה התייחסות בנפרד כדי שאנשים יראו. [url=]http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=196 השוואה מעולה לגופי הקירור המובילים בשוק. מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תמליצו לי על מוצרים כמה שיותר ולא חשוב הכסף תמליצו על כמה שיותר מוצרים... תודה... מאז:(TT V8000A) :s05:
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
לחבר שלי הלכו חצי מהמאווררים וכרגע הוא עם מאוורר צד על המחשב חוץ מ2 80מ"מ שאני שם לו אנחנו רוצים להחליף לו את הHSF הייתי רוצה לשמוע המלצות , הוא לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף כמה שיותר זול יותר טוב (150~ ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
בוא נגיד ששני מאווררים שעשוים רעש בעוצמה של 40 DBA עובדים במקביל, הרעש הכולל (הכוונה למה שאני אשמע) יהיה 40 DBA או 80DBA (לא ידעתי איפה למקם את השאלה... אז תגידו לי אם זה לא במקום הנכון)
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתלבט בין מערכת קרור מים ה bigwater לבין איזה גוף קרור טוב שיחיזק לי תמעבד (a64+3200) ראיתי כולם מיני דברים שצריך לנקות כוח חודש תראדיטור ולהחליף מים ולנקות תלכלוך מהקבלוקים האם זה נכון? האם כדאי לוותר על כול הסיפור ולקנות איזה גוף קרור טוב ב200 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות לוח בקרה ולחבר אליו מאוררים בקלות או שיש צורך באמצעים נוספים כדי שיהיה אפשר לשלוט במאוררים
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט אני אשמח system zone 1=37 system zone 2=43 processor zone=38 מהם אזורים 1+2 ? מדובר על טמפרטורה [אני חושב] תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לאחרונה (אתמול) צרבתי BIOS לRadeon 9800 PRO שלי והפכתי אותו לXT זה כמובן אחרי שביררתי (בעזרתו הרבה של:R0cKF0rD ) שיש לי ליבה R360 כמובן הכל עובד מצוין, אבל כמה דברים מוזרים... קודם כל הBIOS שצרבתי (צרבתי את הביוס הנכון, משוכנע) קבע את המהירויות הסטנדרטיות ל398/350 במקום 412/365)... כנראה בגלל שהקירור של Sapphire חלש יחסית בכל מקרה מכוון שיש לי מאוור 80mm ישירות על הכרטיס החלטתי לנסות לעלות את זה (אני משתמש בדרייברים של Omega, השתמשתי בפונקציה שלהם) ל412/365, עובד אחלה והכרטיס יציב. בכל מקרה יש כמה דברים מוזרים, אוורסט אומר לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא: GPU - 46C GPU Ambient - 41C אבל בOverDrive זה כותב לי 66! בהתחלה הפעלתי את הoverdrive (לפני ששיניתי את המהירות ידנית),…
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-