עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום! ראיתי שההיט סינק מאוד קרוב לראם בערך 1 ס"מ ממנו. עכשיו ההיט סינק מאוד חם ואני מפחד שהוא משפיע לרעה על הזיכרון ובכך גורם לכל הבעיות שיש לי במחשב..... :-\ אתם יודעים מה עושים במצב כזה? איך בודקים את הטמפ' של הזיכרון?(אין לי שם חיישן...)

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by DimaX,

תודה! אה, ואיך מבטאים את זה? תירשמו באנגלית ד"א, אני חדש, באתי מפרש, מקווה להשתלב יפה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. השאלה היא כזו... יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה (שכרגיל דפקו ואתי) את הmaze4 לכרטיס מסך עכשיו לפי פנדה הוא מתיאם ל6800 אולטרה ונחשו מה הוא לא.... חח בכול מקרה הוא לא מתיאם כי צריך איזה חיבור של 4 ברגים ולא 2 כמו ב6800 הרגיל.. עכשיו שניכנסתי לאתר של dangerdan ראיתי שיש להם בלוק חדש של maze 4 ואפשרות לחבר אותו עם 4 ברגים בתוספת של 2 דולר מישהו יכול להגיד לי עם אני צודק.. ואני מקווה שאחד שמבין כי חבל להזמין סתם.. אז מה אומרים הבלוק קרור הזה יתאים ל 6800 אולטרה שלי או לא?? http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=48&page=1

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  4. אהלן אהלן, הקירור שבא עם הלוח אביט IS7 שלי החליט לאחרונה שהוא שונא שקט - כל כמה זמן היה משמיע רעשי 'יללה' בדומה לרעש מנוע של מכונית רק בקנה מידה קטן יותר. שהייתי נוגע במאוורר (ובצעם מפסיק את פעולתו) היה שקט לזמן מסויים - ואז חוזר להשמיע רעשים. הוצאתי את ה-HSF וניקתי אותו מאבק וכו', הדבר עזר לזמן מה עד שחזרו הרעשים. זכרתי שקראתי איפשהו פה שלשמן מאווררים יכול לעזור, ניסיתי - אבל ללא כל תוצאות, גם אחרי שימון יסודי המאוורר מרעיש. שורה תחתונה - ממש לא איכפת לי לזרוק את ה-HSF לכל הרוחות - אלא אם כן עולה למישהו רעיון פשוט, שיכול לחסוך לי קנייה של HSF חדש. אם לא אשמח לשמוע הצעות לקירור עבור הגשר הצפוני עד ~100 ש"ח, רצוי ביותר פסיבי. כרגע המחשב עובד רק עם ההיטסינק ללא המאוורר כ…

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by The_Byter,

בלוק מערכת קרור: 31.8C- מעבד: 9.8C- vGPU: 2.07v צריכה אמיתית של הספק (ANTEC 550W EPS12v) 370W~ (ללא מסך ומערכת קרור גז) לא שמרתי את התוצאה הזו בטעות

• 68 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by PCBuster,

חשבתי שבפורום הזה מישהו יוכל לעזור לי כי יש כאן התעסקות במאווררים. יש לי מחשב נייד של COMPAQ והמאוורר שלו משמיע רעשים שורטי-נפש בכל פעם שהוא עובד. האחריות של המחשב התפוגגה מזמן ואין לי ניסיון במחשבים-ניידים. מאיפה אפשר להשיג מאוורר למחשב כזה? אני לא רוצה ללכת ל HP (המשווקים) כי הם בוודאי ידרשו הון בעבור המאוורר (המקורי!) שהם יחליפו. תודה לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לברר קצת על קירור מים לפניי שאני נכנס לזה איך אני מקרר גם את המעבד גם את הכרטיס מסך וגם את הצ'יפסטים של הלוח(אם צריך) מה אני צריך לקנות בשביל זה? (לא מחפש דברים ממש יקרים)

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Works4me,

המתח מופיע כ1.616 אך משתנה כל הזמן ל1.600 למתח הנ"ל ....יכול להיות שזה מה שגורם לחוסר היציבות במערכת והאם זו בעיית לוח או ספק ?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  9. תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by pc student,

חברה יש לי fx5200 של gainward (גרסאת le)ואני רוצה לנשות לעשות לו vmod ואני זקוק למדריך. help?any one?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. אני רוצה לעשות אובר קלוק יש לי p4 3000 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? xfx6800gt 256 80 GB WESTERN DIGITAL 512ddr lanfire vm 2000 ?Thermaltake Xaser III ואין לי שום קירור מיוחד על הקרטיס מסך אני יכול לעשות אובר קלוק על 400/1100 כמו אולטרה?

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

;D http://asaf.dr-host.info/dekel/untitled.WMV נו, אז מי הולך להגיד לי מה זה...? (תודות לאסף על האחסון)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tibia,

זה המעבד שאני קונה ואני צריך לדעת איך הקירור שלו... ומה זה השם שלו ( שרשום בכחול בגדול ) !!!... תודה לכולם http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by pc student,

חברה יש לי gainward fx 5200 שום מה אני לא יכול להעלות את הmhz של הליבה מעל ל330 בריבה ובדרייברים.מה הבעיה?(הכרטיס מקורר ע"י coolviva)

• 12 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by ezx,

שלום יש לי מעבד amd 2800 ולוח msi delta ilsr זכרונות בתזמונים 333 של kingmax bga אם אני לא נוגע במיכפלה זה מגיע עד ל 180 בלחץ מה אפשר לעשות כדי לעבור את זה חוץ מלהוריד מכפלה תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

עד כמה המאורר שקט? האם לא ניתן לשמוע אותו במארז סגור ? , או שהוא נשמע אבל חלש (אם לא מתמקדים לא שמים לב) ? , שומעים אותו בבירור אבל ניתן להתעלם ? , או שהוא קצת מציק ? תודה.

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  18. כרגע חסר רק את הכרטיס מסך וכרטיס קול. כל השאר נימצא אצלי בבית ו"מורכב" (עד כמה שאפשר בלי כרטיס מסך). כאשר הכרטיס מסך יגיע אני רוצה לעלות קצת את האיכות והמהירות של המחשב (למרות שבטח הרבה כאן יגידו שאני לא צריך) רציתי לדעת מה אפשר לעשות למחשב עם מפרט כזה: מעבד ?AMD Athlon 64 3200+ S-939 לוח אם ASUS A8N-SLI Deluxe זיכרון RAM של חברת Kingston מדגם DDR 400 CL3 512 X4 (משמע 2G זיכרון) כרטיס מסך? ATI RADEON X800XT DVI 256MB PCI-E כרטיס קול? CREATIVE 7.1 דיסק קשיח? MAXTOR 200GB SATA צורב? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ספק: 700W של חברת ATX (אני מקווה שזה החברה) הדגם עם האורות האלו... מסך? MAG TFT 17'' 776 +DVI כונן A רגיל מגירה להרד דיסק לזה אני מוסי…

• 51 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ואני ריצטרך להכין לו מערכת קירור טובה. מארז אלומיניום כבר יש לי. יש גם הרבה מאוררים רגילים. אבל אני רוצה מערכת קירור קצת יותר רצינית כדי שאני יוכל לעשות OC טוב למחשב. יש לכם הצעות ?

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  20. יש לי את האינטל המעצבן הזה...והוא לא ניראה לי כל מקרר הוא מרעיש יותר משהוא מקרר עכשיו חיפשתי בזאפ גופי קירור ל-S775 וראיתי שהוא הגיע לארץ במחיר מדהים השאלה היא אם הוא באמת מועיל??? אבא עיזרו לי אני מתלבט.... http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0092&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוכש כרגע מעבד ולוח חדשים 775 האם הקירור ל775 שונה ? או שהגודל זהה ואפשר לקרר אותו עם כל פתרונות הקירור שיש בנושא הדביק? כי רציתי לקרר את המעבד הקודם שלי עם : thermalright slk-947u+enermax 92mm

• 3 תגובות
    • 408 צפיות
  22. שלום לכם תומכים יקרים אני רוצה לקנות גוף קירור עבור המעבד שבכותרת ויש לי שאלה: האם כשמתקינים את הגוף קירור צריך\כדאי\רצוי להסיר את המאוורר שבא עם המעבד? -אני פשוט חשבתי על לשים מאוורר חזק יותר מהמאוורר שבא בסטוק ,אבל אם במילא אני אצטרך להחליף אותו אז אין לי סיבה לקנות אחד במקומו.. תודה מראש, עמית

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מעבד 2.60 ג'יגה של אינטל 800 FBS החדשים האלה שכחתי את השם של זה, הייפר טרד או משהו כזה, ומשום מה כשאני עושה לו אובר קלוק יותר מ 3.150 ג'יגה הווינדווס מתחיל להשתגע!! והטמפ' אצלי בסדר גמור, לא יותר מ45 מעלות במאמץ כשהמאוורר מסתובב במהירות של 1500 סיבובים לדקה. בקיצור אני רוצה להבין איך אנשים עם מעבד כזה או קצת יותק חזק מגיעים איתו ל4 ג'יגה?

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני עכשיו נגיד עושה oc למעבד -אז שמעתי שחייב לנעול את היציאה הזאת בביוס ובביוס אני גם מעלה תבאס..... אז רציתי לשאול אם עדיף להשאיר תיציאה הזאת תמיד נעולה ?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים