אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. איך עושים ? יש לי את התוכנה איזי טיון של גיגה-בייט. 2. לכמה מוגבל הקלוק של המעבד שלי על הלוח הזה? 3. איך עושים קלוק לכרטיס מסך אני ניסיתי לעשות וזה קופץ לי בחזרה כול הזמן ולכן אני צריך מדריך לזה בבקשה אני זקוק לכם אני חדש בעסק..... תודה לכולם...
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-AMD 2500+ על 8RDA+, עשיתי לפני הכל עדכון BIOS ללוח, העלתי את ה-FSB ל-200 על 11 מכפלות כדי לקבל OC ל3200+ המתח על AUTO. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. בשימוש רגיל הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני משחק למשל ב-NBA 2005, המשחק קורס לי לאחר כמה זמן, הטמפ' בסביבות ה-48 מעלות. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. צירפתי תמונות עם כל הנתונים שאני חושב שרלוונטיים. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... היום, לאחר הרבה למידה מהפורום הזה הצלחתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי שעובד אז ככה: עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי: Radeon 9600XT 256 MB של PowerColor http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG אני יודע שהאוברקלוק הוא אולי פצפון ואני לא ירגיש שום הבדל, אבל אתם מכירים את ההרגשה של אחרי האוברקלוק הראשון שלכם? שממש הצלחתם לשפר משהו במחשב? כי לי זה נתן הרגשה ממש נפלאה...והכל תודות לפורום הזה שלימד אותי...תודה רבה..!!! עכשיו בקשר לשאלות... נכנסתי השבוע לאתר של הכרטיס מסך שלי והיה כתוב בפרטים של הכרטיס מסך שלי שהתדר של הזיגרון אמור להיות 300MHZ*2 אבל הוא רק…
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקי חברים המפרט שלי - EPOX 8RDA3 PLUS REV 2.1 TWINMOS 256*2 PC3200 AMD ATHLON XP 2500 BARATON -מכפלה סגורה 120MM מאחורה ו80MM מקדימה . RADEON 9200SE עכשיו אני קונה קירור אני לא יודע מה לקנות את ה AeroCool DP-102 Cpu Cooler או Thermalright - SP 97 heatpipe heatsink ? אני רוצה להגיע בסביבות ה2400 MHZ . זה אפשרי ? תעזרו לי מה עוד לקהות כדי שהOC יצא טוב . תודה.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
286Mhz FSB יציב ! רשמי בORB כרגע זה שיא עולם http://s6.invisionfree.com/underclock/index.php?showtopic=28 יש מתחרים?
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש, הבעיה שלי היא שהמעבד (+athlon 64 3000) מגיע לטמפרטורה של 54 מעלות ב idle. הוא מורכב עם heat sink tr2 m6 על לוח אם GA-K8NS. אני כמעט בטוח שהרכבתי הכול כמו שצריך, בדקתי שאין לכלוך בין המעבד ל HS, יכול להיות שאחד החלקים דפוק? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקרר את ה MOSFETS ורציתי לדעת האם משהו עושה זאת. הצעות מהיכן להשיג\איך להכין את HEATSINKS הקטנים במיוחד ל - MOSFETS - יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר). אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? נ.ב פירסמתי גם בתמיכה טכנית בגלל שאני לא יודע לאן הנושא הזה שייך.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה מתאים לפה או למודינג אבל אם לא אז לעביר אז שמעו אני רוצה להכין לעצמי מערכת מים מחלקים של מכוניות למעבד ולכרטיס מסך אז חלקים זה לא בעיה אז החלטתי שהמערכת תהיה מחוץ למחשב במארז ניפרד ביגלל שאין לי הרבה מקום (MID TOWER) וגם יותר קל להכין אותה מחוץ למארז וגם יותר יפה (לדעתי) אז בהתחלה חשבתי נעשה 2 רדיאטורים ששתיהם יהיו עם שתי מאווררים של 80 רדיאטור לכל חלק אבל לא יהיה מקום (לפי הסירטוטים שלי) להכל ואני רוצה לשים גם ספק בישביל להקל על המערכת אז אמרתי נלך על רדיאטור עם 3 מאווררים מה אתם אומרים זה יספיק לשניהם? אני לא מתכנן OC ממש גדול בסך הכל עד לאיפה שהמעבד יקח אותי (כנ"ל לגבי הכרטיס מסך) ועוד שאלה אתם חושבים שמשאבת דלק תהיה מספיק טובה? ו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התזמונים של הזכרונות שלי אבל המחשב לא עמד בזה... זה אומר שאני לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד? המפרט שלי pentium4 northwood mPGA-478 asus p4sgx-mx 512 ddr sdram אני לא יודע איך לבדוק לא כתוב לי ב SANDA
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום לכם, קיבלתי לפני יומיים את הלוח הנ"ל ואני לא מצליח לשנות את הDRAM Voltage בביוס,הוא כל הזמן קופץ בחזרה ל2.6 (Default).. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב חדש לגמרי מבוסס AMD A64 3500+ Winchester DFI LanParty UT Ultra-D וחשבתי לקנות אחד משני הקירורים הבאים: 1. TT BigWater שעולה 535 שקל 2. Zalman 7000B-Alcu Led שעןלה 192 שקל 3. Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM Blue Led שעולים 364 שקל כמו שהבנתם אני מחפש יופי וביצועים דיי טובים יכול מאוד להיות שאני יעשה לו אוברקלוק נחמד (לא שבירת שיאים או משהו בסגנון) התקציב שלי הוא עד בערך 550 שקל מקסימום 650 בטופ מה מאלה אתם ממליצים ואם לא על אלה אז על מה? חשוב לי שיהיה יפה דרך חלון צד ושלא יעשה רעש של מסוקים ממריאים לי בתוך המארז
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נתנו לי הוראות התקנה ומזה אני מסתבך מההתחלה שם... בכלל הבנתי שצריכים להוציא את הלוח ולהרכיב מאחורה דברים ניראה לי שזה עסק מסובך ולא כמו שחשבתי להלביש על הלוח ועוד קצת חוטים וזהו.. אז אני חסר ניסיון בהרכבות של מאוררים מתקדמים. מאיפה אפשר ללמוד את זה קצת מבלי להרוס איזה משהו (מבלי לנזוק את החומרה)
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כן,כן - אני יודע שהעלת מתחים זה תמיד מסוכן. אני לא מצליח לזוז מ2.8 ל3.0 ואני משער שזאת הבעייה(לא מצליח לזוז = הווינ לא עולה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי את ה-Volcano 12 אם המחשב החדש החנות הירכבה לי אותו, עכשיו מה שקורה שהוא עובד כל הזמן על 5500 Rpm ולא חושב כמה אני מסובב את השולט מקדימה הוא נשאר על אותו מהירות למרות שהכל מחובר כמו שצריך, מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-