ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1001698418&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע ומוכן להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 סוקט 423 וסוקט 478 אילו לוחות/צ'יפסטים/זכרונות מתאימים לכל אחד מהם ??? תודה מראש !!! ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שמוכן לעשות טובה כאן, ולבדוק כמה זמן לוקח למחשב שלו לעלות, מהרגע שהוא לוחץלהדליק אותו עד שהווינדוס עולה לגמרי עם כל התוכנות. תרשמו איזה מחשב יש לכם ואיזה מערכת הפעלה. בתודה שמעון
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
OK אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי מה ששמעתי+הבנתי מעבדי AMD מהירים יותר וטובים יותר אז... האם משהו אמור לצאת בקרוב ששוה לחכות לו ? האם כמו שהשמרנים אומרים המחירים יחסית למהירות זולים בגלל שאחרי האחריות המחשב יהרס ? כמה אמור לעלות לוח אם סביר ? תודה מראש ואתם תשמעו ממני עוד הרבה קושיות :asthanos:
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כרגע המודם שלי מוריד במקסימום 60 K, באתרים שהייתי מוריד רק לפני כמה ימים ב-160K... בבקשה עיזרו לי למצוא את המקור לבעייה הזו... :-/
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי p4 (לא ידעתי שהוא כזה זבל שקניתי אותו), ואני מפעיל עכשיו win xp - והמערכת לא תמיד רצה חלק, שמופעלים מלא ישומים היא קצת נתקעת - אז השאלה שלי היא אם שיפור מ 128 ל 256 זיכרון יעזור משמעותית, אני מציין שזיכרון לפנטיום 4 יקר מאוד(מעל 50$ +משלוח).
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לעשותאת מבחני ה A+ שנותנים הסמכה לטכנאי מחשבים אקיצקץ אני מבין שמדובר בשני מבחנים שמכסים די הרבה חומר ממיקרופרוססורים עד למערכות הפעלה... אני פשוט לא יודע איך אפשר לעשות את הבחינה ואיך נרשמים אילה והאם זה חלק מלימודים אחרים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-