עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by YKaflalo,

אז קניתי מדפסת חדשה של חברת HP מסוג all in one 1515, היא לא פעלה אבל חשבתי שזה בגלל אי תמיכה זמנית בWIN 10, אבל לאחרי שניסיתי ארותה במחשב נייד פתאום שם היא פעלה. ניסיתי לקבל תמיכה מחברת HP והם אמרו שיכול להיות שחסר איזשהו DRIVER של הCHIPSETת ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וזה עדיין לא פתר את הבעיה, יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש מצלמה דיגיטית לצרכים רגילים (לא מתעסק בצילום מקצועי או משהו כזה) 1)חשוב שתהיה מחברה מוכרת וטובה! 3)חשוב שיהיה בא פלאש 4)חשוב שתהיה קומפרטית ונוחה לניווט 5)חשוב שיהיה לה מסך LCD (צבעוני) 6)חשבו שאיכות התמונה תהיה טובה! ורזולוציית התמונה גם כן! זהו בצעם זה כל מה שאני צריך במצלמה.. התקציב שלי הוא 1000NIS +- תודה מראש.. דרך אגב מה דעתכם על Olympus C 120 ? http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-120 או http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=955266 (דרך אגב מי מהן יותר טובה?) מחכה להצעותיכם ! (:

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  3. עד 100 ש"ח. וגם עד 200 ש"ח,

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. טוב אז ככה אני שמאלי ורגיל לשחק עם יד שמאל על העכבר.... חשבתי לקנות עכשיו ביחד עם המחשב החדש עכבר לוגיטק MX510 וקראתי את הביקורת עליו והכל והבנתי שהוא לא נוח בכלל לשמאלים אז הלכתי לחנות ובדקתי אם זה נכון ואכן זה כך אפילו קשה להחזיק אותו ביד שמאל סתם כדי לגלוש באינטרנט... אחר כ חזרתי הביתה וניסיתי לגלוש ולשחק עם יד ימין על העכבר לא התרגלתי וחזרתי ליד שמאל ומכך אני מבין שאם אני יקנה את ה-MX510 הוא ישב בארון הוא שסתם אני יסבול ...או שאני יצטרך להתרגל ליד ימין... עכשיו אם מישו שמע על עכבר טוב למשחקים וגם נוח לשמאלים שיגיד לי בבקשה למה העכבר שלי ישן מאוד... *שמעתי על העכבר הזה והוא נראה גם נוח לשמאלים וקוראים לו Razer Diamondback Optical Mouse Review... הנה לינק:http://www.ove…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש מארז, משהו יפה עם חלון ומנורה, שיהיה עד 500 שקל פלוס מינוס, אבל בלי הגזמות בבקשה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lisly,

תמליצו לי על עכבר טוב בבקשה, שיהיה איכותי ועל פד טוב שיתאים לו...

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  7. טוב תמליצו לי על חנות שתוכל לשלוח לי את המארז a-top z-alian ואת הספק Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC אני מאזור חולון שזה קרוב לת"א... ושהחנות תהיה אמינה ... כמובן ששתי המוצרים יהיו מאותה החנות... ואני צריך חנות שהמשלוחים שלה מהירים יענו אם אני מזמין השבוע זה מגיע עד יום ראשון ... תודה...ואם עברתי על החוקים אז ניתן לנעול...

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by g1000000009,

תודה

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by Bar_B_q,

תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי, אני צריכה מקלדת גם לגיימין וגם להקלדה. לפני הכל, ראיתי את פרוייקט החלפת סוויצ'ים במקלדת Blackwidow Ultimate וזה ממש מדאיג אותי לרכוש מקלדת שתרעיש. אז חשוב לי מאד הרעש. אני לא ממש מבינה בזה ומה שהבנתי מהפרוייקט, עדיף סוויטצ'ים בשחור? אני ממש לא מבינה בזה אז תעזרו לי בבקשה? דרושה מקלדת מכאנית שקטה שתהיה מוארת. _ (הייתה לי את LYCOSA והיא הייתה זוועה! היה לי מאד קשה להקליד עליה, מקלדת של 20ש"ח הייתה יותר טובה להקלדה) תקציב של 500 אפשר מעט יותר. תודה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by swisaavi,

יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות עכבר יפה וטוב שיתן סיפוק במישחקים ושליטה טובה לגימריים בסביבות 400 ש'ח תודה לכול העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב ככה יש לי בערך 250 שקל ואני רוצה לקנות עכבר,ומקלדת לא משנה לי כול כך אם חוטית או אל חוטית אל חוטית בטח יותר נוח מה שיותר טוב,נוח וגם שיהיה יפה כזה כאילו לא מסריח כזה לבן וזהו משו נחמד כזה חשבתי על ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by game kILLer,

ככה אני התחלתי לשחק רציני ב משחקי רשת והגעתי למסכנה שהעכבר שישי לי הוא די דפוק.... אני חושב על לקחת את ה MX 500 או את הMX300 מישהוא מוכן להסביר עליהם קצת יותר על דיוקים כפתורים....וכו... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  16. מה אתם אומרים על הוואנטק נקסוס 205? הוט אבל לא יכול לכבות את המאווררים.. המלצות!!

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by lipa,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by 6kwar,

אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Bartleby,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 500 שקל. ממש, אבל ממש לא חייב לנצל את כל התקציב. אני מחפש מדפסת קטנה וקומפקטית. סה"כ היא לא צריכה להדפיס דברים מטורפים, אלא מסמכים וטפסים שאני מוריד מהאינטרנט. אבל רצוי משהו איכותי.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני צריך המלצה למארז כמה דברים שחשובים. מארז Tower (גדול) *חובה חלון * לא חובה מקום מובנה למאווררים כמה שיותר הרבה. אני מחפש משהו בסיגנון אלגנטי כזה..לא משהו מצועצע.. עכשיו החלק הגורע, התקציב הוא כמה שפחות.כמה שפחות.הכי זול הכי טוב, אך אין לעבור את ה 400 כן כן אני יודע שיש לי ציפיות גבוהות בסכום נמוך אך מאוד אשמח אם ימצא משהו מתאים.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, אני ממש צריך לקנות מדפסת חדשה - הנוכחית (של brother) זוללת דיו בקצב מפחיד, היא מעלת מחסניות דיו קטנות שנגמרות ממש מהר, ובאופן כללי היא כבר ישנה. אני צריך מדפסת אמינה, חסכונית, כזו שיודעת להדפיס גם על A3 ושתיהיה אלחוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elad76,

יש לי משטח רגיל ב10 שקל והעכבר לא זז עליו טוב.. הוא נתקע כל הזמן.. רציתי לדעת אם זה רק בגלל המשטח או שיש בעיה בעכבר המשטח שלי הוא לא מהמוקשקשים..הוא חלק ושחור...דומה לQCK שיגיע אליי אבל לא!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב. לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים). תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים