עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Haflo,

יש לי את המפרט הבא ואני מעוניין לשדרג את המערכת ל Dual מה ההמלצה שלכם? Intel Pentium 3 733/133/256 FC-PGA 256Mb SDRAM 133Mhz x2 ASUS v7700 Deluxe 64Mb DDR ASUS CUSL2 IBM 75GXP 30Gb WD 7200 20Gb Toshiba CD-ROM x48 Creative DVD-ROM x12 Yamaha SCSI 8424S CD-RW SB Live Platinum Adaptec AHA-2940U/UW Dual 3COM 905C TX NIC USR winmodem 56K Creative Dxr3 Mpeg Enermax 456W PSU כבלים עגולים המון מאווררים מארז Full Tower וכל הקישקושים.... מה ההמלצה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by DoR,

יש לי V8200 Deluxe. לפני כמה שבועות הורדתי והתקנתי את הדרייורים מגרסה 21.81. החלפתי את הגרסה 12.60. עד ההתקנה המחשב היה יציב לגמרי. אבל אחרי ההתקנה המחשב קופא עם העלייה של חלונות. הוא תמיד קופא באותה נקודה, אחרי מספר מסויים של שניות. היום הורדתי את הדרייורים 21.85 אבל יש איתם בדיוק אותה בעיה. לא יודע אם זה התחממות. אני לא עושה לכרטיס אוברקלוקינג.

3. Started by bah,

אז התקנתי את הלוח הכל יופי טופי, והמעבד והכל עבד, באמצע ההכנה של ההרד דיסק לפרטיציות שונות הכל נכבה ומאז לא נדלק, אפילו המאווררים לא מסתובבים כשלוחצים על הדלקה, כלום. HELP.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Haflo,

הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש

8. מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0

9. איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by b.r.b,

אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:

12. Started by WizMaster,

מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא פרטים על הלוח הזה: (MS-6154VA (MICRO ATX VIA MAINBORD? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TNT,

האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by TNT,

איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hadar_p,

אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...

16. Started by sagi_,

מה עדיף? ATI raden 64mb ddr vivo agp או geforce3 נ.ב. אני קונה מחשב חדש , רק למשחקים!

17. Started by motir,

אני צריך דיסק 40GB, 7200RPM, ATA100 חשבתי בטבעיות ללכת על ה-IBM החדש, 60GXP, אבל מסתבר שהוא בעייתי (אמינות...) *הכי* חשוב לי זה אמינות... אז מה אתם אומרים?

18. כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by demultiplexer,

מי יכול למצוא לי כתובת באינרטנט שיש בה מאגר תמונות סטילס שצולמו עם המצלמות: sony dcr pc110e או עם המסרטה דיגיטלית של jvc

20. Started by L.I.C,

מה המחיר של מעבד האתלון XP של AMD, ועד לאיזה מהירויות הוא יכול להגיע? מה המחיר הכי נמוך? (תודה...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yohay,

אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מדבר על הדרייברים החדשים ל-XP, למי שעוד לא ראה, אפשר לראות פה. אוקיי, הורדתי, התקנתי וההבדל היחיד הוא שבכיבוי/הפעלה מחדש של המחשב אין יותר שגיאה ב-DEVELOPER. יש עוד הבדל קטן, בדרייבר הקודם כל הזמן כשהיה עולה ה-Windows אז הוא היה פותח לי את ה-AudioHQ פעמיים (בשורת משימות), עכשיו הוא בכלל לא פותח אותו, למרות שראיתי שהוא התווסף ל-Startup ברג'יסטרי!! הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי הוא שיש לי עכשיו מיקסר שעושה שימוש באופציות של הכרטיס קול (באסים, עיות קול בזמן אמת וכל הדרעק הזה...). כפי שאתם רואים, זה המיקסר: זה הדבר היחיד שהתווסף לי עכשיו. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את ה-AudioHQ בשום אופן. אתם מכירים אולי דרך בעזרתה אפשר לפתוח את ה-AudioHQ? או להפנות אותי לאתרים בנו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by menis,

העידכונים: - Added: Faster write speed (16X-20X-24X) is indicated by faster led blinking rate - Improvements: Initialise performance for Fuji and Hitachi Maxell discs Read and write performance for various discs, types and speeds ההורדה מכאן : http://www.plextor.be/download/ftp1/W2410V102.exe

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ThE_BesT,

שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים