עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by WizMaster,

שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shimon23,

למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של בסביבות 1000 שקל וחשבתי על asus v7700 64 delux אני רוצה את העריכת ויחדאו ואת היציאה לטלויזיה וכו אבל אין לי מה לעשות עם המשקפיים אז חשבתי למה לא לקנות כרטיס של חברה אחרת שיש לה כניסות ויציאות וידאו אבל בלי המשקפיים ואולי אם פילטרים יותר טובים 0- -יש למישהוא הצעות ? גם על כרטיס מסך אחר בסביבות 1000 שקל וגם על גי טי אס של חברה אחרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Sol@rWind,

שמתי לב שלמעבדים החרשים יש רק שמות של 1.5 גיגה הרץ ומעלה, תכלס מהירות השעון לא עולה על 1.5 . עכשיו, כפי שראיתי בטומסהארוור, הם מתחממים די בקלות מה שאומר שהם הגיעו לסף היכולת במזעור הנוכחי שהוא 0.18 מיקרון . לוקח לבנות מפעל חדש כשלוש שנים ולא זכור לי ש AMD פתחה כזה מבצע, הפנטיום הגיע ל2 גיגה הרץ משום שהוא בטכנולוגית 0.13 מיקרון. השאלה שלי למי שיודע, בתור חובב AMD ושונא INTEL , האם הם מתכוונים לייצר צ'יפים חדשים ב 0.13 מיקרון ומטה או לחכות ולהוציא רק שמות המזכירים מגהרצים ולנסות להוציא את המיץ כמו שאינטל עשתה לנו עם סדרת הפנטיום ???

8. Started by ThE_BesT,

חברה מה אתם אומרים על ההרד דיסקים של seagate??

9. Started by MishaK,

הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. סיבות יעזרו

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by com,

איל אני מגבה את תוכן המחשב שלי, שמעתי שיש תוכנות שעושות אימג להרד דיסק, ובלחיצת כפתור הם יכולות להחזיר את המחשב להתחלה - עם וידוס ואופיס ודריברים... מערכת נקיה. איזה תוכנות עושות את זה??? (יש לי צורב)

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by com,

אוקי : לחבר שלי יש מחשב פקארד בל 300 סלרון המחשב בא עם מערכת הפעלה מותקנת עם כל הדריברים, לפני שנה בערך, התחברנו לאנטרנט בצעד חד פעמי (סרפרי בזמנו) כדי שאבא שלו לא ישים לב... התחברנו וכאמור המודם היה מותקן דריברים הכל... הכל הלך חלק ואתמול הוא אמר שהוא רוצה להתחבר לנטויזן באופן מסודר... באתי אליו אמרתי קלי קלות פתחתי את הוידוס ו... לא היה מוגדר שום מודם! אוקי הבחור הרס אני יתקן!!! זכרתי שזה היה מודם 36k ניסיתי לזהות מודם לא הלך. בקשתי שימצא לי חומרה חדשה כאשר המודם נמצא והוא לא מוצא!!! אין לי מושג מה לעשות?!?!?! תעזרו לי!! תעזרו לי! תעזרו לי... נ.ב. החבר לא מבין במחשב אבל להרוס הוא יודע יופי!!!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shimon23,

שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?

16. Started by sxs,

רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ThE_BesT,

האם קיים אתר שנותן עידכונים של ה"ביוס" של הלוח אם??

18. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by menis,

אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

????

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by BlackFly,

שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by matan789,

שלום יש לי שאלה מאיפה אפשר להוריד את התוכנה Adobe Photoshop תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Fkl0ster,

אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by elgard,

http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים