עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by huber,

מהם שני האופציות בצד ימין של הטבלה שמוגדרים כ NOT SUPPORTED??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. קדימה תראו מה יש לכם...

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by smootskin,

אני מחפש תחליף ראוי שזול יותר מה Logitech G29. אישתי לא מרשה לי לקנות את ההגה כי הוא יקר מדי המלצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by skyd,

היי, יש לי Xtreamer Pro, שעבר הסבה להיות שרת קבצים. בתוכו שני דיסקים SATA של 2TB כל אחד. המכשיר סובל ממחלה שחברת xtreamer אף פעם לא תיקנה (ומהסיבה הזאת אני לא נוגע יותר, אפילו עם מקל, במוצרים שלהם), והיא - כשכותבים לדיסק דרך הרשת, מערכת הקבצים נדפקת (אני נאלץ לבצע scandisk פעם בכמה ימים). ברשותי שני מכשירי Raspberry Pi: האחד: RPi 2 Model B 1024MB, שמותקן עליו openelec ומשמש בתור מדיה סנטר xbmc/kodi. השני: RPi Model B+ 512MB, מריץ Raspbian, שאני רוצה להסב לשרת NAS לעניים. היום חיברתי אליו בהצלחה דיסק חיצוני ישן של חצי טרה בייט, שמגיע עם כבל חשמל משלו (mount + samba, עובד בון בון) הצעד הבא הוא שאני מעוניין לבטל את האקסטרימר ולחבר את שני הדיסקים ל-RPi גם כן דרך USB. ועכשיו …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by nigger84,

שלום לכולם, ה mx anywhere שלי התקלקל - אחד הלחצנים שלו קיבל תחושה מוזרה, לפעמים נלחץ, לפעמים לא. הלכתי ל ksp לממש אחריות, היום דיברתי עם המרכז שלהם ואמרו לי שאישרו לי לקבל עכבר חדש. רק שבינתיים העכבר הנ"ל כבר לא קיים במלאי של KSP. הבחור מהמרכז שלהם אמר שכנראה תהיה אפשרות לקבל עכבר אחר במקומו, שווה ערך, משהו כזה. אמרו לי שבתחילת שבוע הבא ייצרו איתי קשר מהחנות כדי למצוא פיתרון לעניין. השאלה שלי אליכם: מה הפתרונות במקרה כזה? חשוב לי לציין שמאוד אהבתי את ה anywhere, בגלל שהוא מתאים ל fingertip, אלחוטי ונייד ומשמש אותי ללפטופ. האם יש תחליף ראוי שווה ערך שנמכר ב KSP? האם אני יכול לקבל החזר כספי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RDS,

אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

אני אקצר כי מאוחר: MX518 גדול לידיים היחסית קטנות שלי, חשבתי על הG5 אבל הבנתי שהוא אותו גודל, DiamondBack היה טוב אם היה זול, X-750F נראה לי האפשרות הראשונה .. למישהו יש את המידות של כל העכברים שציינתי? תודה.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by מיכאל נובק,

TRIPLE TOUCH כפפה שמשמשת כעכבר ומהווה תחליף נוח וחדשני לעכבר המחשב המסורתי. הפרוייקט נוצר על ידי חברים שלי מבית הספר למתעניינים יש לינק בהמשך. הנה ההודעה שלהם: שלום, אנחנו קבוצת תלמידים מבית הספר אורט עירוני ד' במודיעין. במסגרת פרויקט יזמות של משרד הכלכלה, חשבנו על פיתוח מוצר חדש. המוצר עלה לגמר התחרות הארצית במסגרת הפרויקט. נשמח אם תקדישו מזמנכם כדי לקדם את הרעיון שלנו, חצי מהניקוד בגמר הוא דרך הצבעת קהל. בשביל להצביע לפרוייקט שלנו, הכנסו לקישור הנ''ל ולחצו על כוכב הזהב בצד השמאלי בתחתית. כל הצבעה משנה! ההצבעה ניתנת זמנית דרך המחשב. תודה על שיתוף הפעולה! http://www.machonyeadim.co.il/kaholavancontest/?picture_id=100056&1=2&2=1&3=0#cg-begin

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by se7en,

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by hichcock,

http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=1732&option=com_virtuemart&Itemid=1 מה דעתכם? שווה את הכסף? איך זה מתחבר למחשב? חשוב מאוד.... לא מצאתי שום דבר כתוב בנושא.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. היי, קניתי תחנת עגינה USB-C 3.0 של sharkoon אבל הלאגים שלה למקלדת והעכבר מטורפים, ואני מחפש תחנת עגינה אחרת רוב התחנות היום הם USB-C 3.1, אם יש לי בלפטופ רק יציאת USB-C 3.0 זה אמור לעבוד? (נייד YOGA 900 במקרה הזה) תודה

13. Started by kikolf,

היי כולם, יש לי מחשב lenovo ideapad 330S ואני מתלבט בין תחנת עגינה להאב. הדברים שחשובים לי זה - שהוא יתחבר ב- USB-C למחשב שלי. - שיהיה לו חיבור למסך HDMI או DP. - שיהיה לו חיבור לקבל רשת. - שיהיה חיבור לקבל רשת. זה הולך להיות מחובר באותו מקום כל הזמן ובדקתי כבר המון פעמים בלנובו (פחות או יותר באתרים של כל המדינות) אין תחנת עגינה לסדרה הזאת. בגלל שאני לא צריך שזה יטעין את המחשב אני מתלבט בין תחנת עגינה להאב.... אשמח לדעות והמלצות חג שמח

14. הי, יש לי מחשב נייד Lenovo ThinkPad L14 עם חיבור HDMI וחיבור Type-C לתחנת עגינה. אני מעוניין לחבר 2 מסכים. מסך אחד 24" 1920*1080 (Dell P2419H) את השני לא קיבלתי עדיין, כנראה יהיה 22" ואין לי פרטים על הרזולוציה (אני מניח שיהיה ברמה דומה לראשון) אשמח לרעיונות לא יקרים מידי (עדיף פתרונות שיכללו גם חיבורי USB עבור מקלדת, עכבר וכד'). תודה רבה.

15. Started by a-v-i,

היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. היי, יש לי מחשב נייד של ASUS, GL502V. אני מעוניין לקנות תחנת עגינה למחשב הזה. ראיתי שיש מוצר רשמי של ASUS, אבל אם אני מבין נכון, הוא אוניברסלי? כלומר, כדי שהוא יעבוד אני עדיין צריך לחבר אותו עם USB למחשב? https://www.asus.com/us/Docks/ASUS_USB30_HZ3_Docking_Station/ אם כן, מה היתרון שלו על עמדות אוניברסליות אחרות? ואם אין כזה - איזו עמדה מומלץ לרכוש? האם ניתן להניח שכל מוצר סביר בתחום יהיה תואם ללפטופ? אני מבין שבכל מקרה אני צריך לרכוש מטען נוסף בנפרד? תודה, שי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Natushka,

היי, יש לי לפטופ של דל שלא יכול להציג יותר ממסך אחד נוסף, גם מבחינת החיבורים (חיבור HDMI אחד) וגם מבחינת הכרטיס מסך(אם אני מחבר פלאג USB TO HDMI) ומחבר שתי מסכים השני קפוא, האם תחנת עגינה תאפשר לי לחבר 2 או יותר מסכים למרות הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שנה טובה חבר'ה!!! רציתי לשאול האם בהגה שיש בו תיבת הילוכים(לא על ההגה עצמו כמו ב אלפא רומיאו) ובלם יד, משחקים של היום תומכים בזה? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. היי!, יש לי את המקלדת הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9575 עכשיוו ממה שראיתי שבא עם המקלדת אין אפשרות להציג נגיד את השיר שמתנגן כרגע בוינאמפ על הצג של המקדלת, השאלה אם יש תוכנה חיצונית או פאטצ'\קראק שמאפשר את זה, מישהוא מכיר? תודה!!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Basic,

אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by arielman22,

שלום אני מחפש לקנות תיק גב לאחותי עם מקום ללפטופ. התקציב הוא עד 70$ (250 שקל). היתרון שאני יכול לרכוש באמאזון ולשלוח לכתובת של מישהו בארה"ב שיביא לי אותו. אני מחפש תיק גב שיהיה עשוי מחומרים איכותיים, ושיהיה ניתן גם לטייל איתו בלי חשש שיתפרק. אם יהיה חסין למים עוד יותר טוב, אבל לא חובה. מבירור קצר שעשיתי הבנתי שחברות מומלצות הם SWISS GEAR, CASE LOGIC. יש לדוגמא את התיקים האלה: 1. http://www.amazon.com/SwissGear-Computer-Backpack-Black-15-6-Inch/dp/B0019M9EPK/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-4&keywords=15.4+backpack 2. http://www.amazon.com/SwissGear-SA1908-ScanSmart-Backpack-Laptops/dp/B002OHDIWY/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=…

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by ro_nl,

היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. הכל בכותרת, תיק איכותי למחשב נייד שיהיה כמובן גם מקום ל HDD נייד ועוד כל מיני חלקים מתווספים..בקיצור שיהיה טוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. Started by asta,

ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by zmatanel,

לפני כמה זמן נשפך לי בטעות קפה על המקלדת, לא יודע אם מה שעשיתי היה נכון או טיפשי: ניתקתי אותה מהר, ניסיתי לספוג כמה שיותר מהזולים החוצה בעזרת נייר סופג והנחתי אותה הפוך כדי לנסות לגרום לכמה שיותר מהנוז להטפטף החוצה. מדובר במקלדת Blackwidow של razer ,מה שעשיתי לא עזר ממש הקפה התייבש וחלק מהמקשים נהיו "דביקים" (כלומר אני לוחץ עליהם ואין את התגובה ה"קליקית" של הסוויטץ' או שהכפתור נתקע לחוץ לאיזה שנייה. יש איזושהיא דרך לסדר את זה (במעבדה או בעצמי, כי כמו שהבנתם כנראה שהאחריות כבר אינה תקפה)? ניסיתי כבר להרים חלק מהמקשים ולראות אם יש משהו שאני יכול לנקות עם כלים פשוטים שיש לי בבית אבל זה ניראה בערך כמו בתמונה שמצורפת ועושה רושם שהמקור ל"דביקות" נמצא במגע בין החלק הכחול של ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים