עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by נומאד,

פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by THL,

יש למישהו מודם ESS ביחד עם WIN ME ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Xmen,

ה- MP

6. ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב

7. Started by MishaK,

הדבר הזה ממש סוס!!!!!!! אי אפשר להרוג אותו!!!!!!!! לא רק שאי אפשר להרוג אותו, אלה הוא גם הפסיק להראות את ההודעה שהוא עומד למות!!!!!!!! !!!!Seagate Kicks ass

8. אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל

9. Started by shimon23,

פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MasterYoda,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003424181&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

11. Started by shimon23,

שלום אני צריך המלצה למארז ל tb 1.4 - המחשב לא הולך לעבור oc בכלל, תמליצו על מארז טוב אבל שיהיה זול. בסביבות 50 $ ומטה.(אם קימת חיה כזאת)

12. Started by april,

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הבאה באיזור חיפה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ot,

מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה

14. Started by iib,

הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MishaK,

הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?

16. Started by Bah_gots_pIII_450,

ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?

17. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003347099&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by aSim3tRi3,

חשבתי על ה Iiyama Vision Master 451 Pro. האם הוא באמת הכי טוב ? יש לי תקציב של עד 3500שח. ואני רוצה רק CRT ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by demultiplexer,

איזה מסך עדיך לקנות במחיר של 2300 ש"ח מקסימום ? יש את ה iiama S902JT - VISION MASTE 19 19" 451 Max:1600x1200@90Hz 1280x1024@100Hz PITCH 0.22(H),0.26(D) H: 30-115KHz עולה 2300 ש"ח יש את ה samsung 900nf 19 0.25 1600*1200 87HZ TCO99 - OSD - MPRII 2200 ש"ח יש את הסמסונג 955df 19" 0.22 1200*1600@68Hz tco 99, osd 1800 שקל או כל מסך אחר במחיר של עד 2300 שקל רצוי פחות שאתם ממליצים ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Loco,

היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

רציתי לדעת אם במידה ואני ירצה מתי שהוא להחליף מעבד מ- tb 1 לפלומינו האם אני יוכל להחליף בלי להחליף לוח אם יש לי לוח אם asus a7v133 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by md22,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003189192&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by MORIDIN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003185982&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים