עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Boomer,

תשמעו אנשים, אני צריך לקנות מחשב בימים הקרובים וכל מה שחסר לי זה לוח אם. זה יהיה מחשב במיוחד למשחקים וכבר שמעתי שהלוח בכלל לא משפיע על העניין הזה אז בלי להתייחס לזה פשוט תגידו לי איזה לוח לקנות ושהוא יהיה בשילוב של מחיר יחסית נמוך עם ביצועים טובים. זה יהיה לוח בשביל מעבד +Athlon XP 1500. תודה.

2. Started by drorel,

מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Inspector,

אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by yoav9,

היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?

5. Started by Haflo,

התקנתי על שתי תחנות WinXP ובשניהם הוא לא מזהה את הצורב (אין צורך ביותר פירוט!) מופיעה הודעת שגיאה Win Aspi32 is not found ... איזו תוכנה מתקינה את הדריבריים האלו? [WinOnCD היא התוכנת צריבה שמותקנת על המחשבים]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by DAN,

איזה כרטיס TV כן עובד עים XP דן

7. Started by onn_the_vy,

יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees

8. Started by Boomer,

מישהו יודע מה זה בדיוק הדבר הזה שנקרא AC97 שמגיע עם הלוח הזה ??? אני יודע שזה קשור לסואנד אבל חוז מזה אין לי ממש מוסג... :'( תודה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by nw,

יש הבדל בין מהירות האפיק של הדיורון 950- (100mhz) ובין האפיק של הדיורון 1000+ (??) אולי יותר cache?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nw,

האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?

11. Started by aSim3tRi3,

http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itzik_now,

היי , השאלה שלי הא AMD או PENTIUM ? כבר קראתי התכתבויות רבות בפורומים רבים (כולל זה) , אבל מאוסף כל השאלות התשובות לא הצלחתי להסיק חד משמעית איזה מעבד עדיף. אני פונה אליכם בפניה נרגשת :-) לומר לי איזה מעבד עדיף ומדוע ... בקשה קטנה נוספת - נא להגיב רק אם אתה בטוחים במה שיש לכם לומר , אחרת אני לא אצא מזה.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש על בסיס מה שתגידו , אז נא להתחשב.. :-) ועוד פרט קטן - אם תוכלו לומר לי כמה עולה מחשב ממוצע (1.4MHZ) מבוסס על המעבד שלדעתכם טוב יותר - אשמח ! תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Zoo-b,

שאלה בקשר לספקי כוח: מה קורה במצב שמחברים ספק כוח בעוצמה לא מספקת ללוח אם? האם יתכן נזק ללוח? למעבד? קניתי לפני 6-8 חודשים בערך מארז מאקסלנט. על הספק כוח כתוב 300w max אבל רואים עליו שהוא בלי שם. ערכתי חיפוש על שם הדגם ועכשיו אני לא כל כך בטוח שהספק באמת מסוגל ל300w. שם הדגם הוא mps-8831 אבל הוא נמצא על המדבקה של אקסלנט... אני אמור לקבל לוח kt266a ואתלון xp בימים הקרובים. האם אני יכול לנסות לחבר אותם לספק הזה ללא חשש מנזק ללוח??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DAN,

http://members.tripod.de/x3dfx/ דן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Akutz,

מה דעתכם על זה כולם רשאים להגיב, להציע שינויים, תוספות והחסרות. כמו כן, כפי שתוכלו לראות, חסרים לי מספר חלקים, בהם אני זקוק לעזרה. אני יעדכן את הקובץ בהתאם לשינויים כמובן, אני גם צריך עצה לגבי מקום קניית המחשב, אם תירצו, אוכל לצלם את החלקים לפני ואחרי ההרכבה. כולי תיקווה שהמחשב יהיה מוכן עוד בשנה הזאת... תודה מראש. :smoke:

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by swap,

יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shimon23,

יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?

18. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004296022&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by h.o.w,

איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by demultiplexer,

מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by ybe,

ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by Mr_pentium,

הגיע הזמן שתתעוררו!!!.אתלון(כולל הדרעק XP שכביכול חדש )הוא מעבד דרעק ששווה לתח....אם אתם רוצים מעבד באמת תותח תיקחו את פנטיום 4 . אתלון הינו מעבד מיושן שלמעשה מקביל לפנטיום 3 רק במהירויות שעון גבוהות יותר. בנוסף לכל הצרות הוא מתחמם בטירוף. אז בכמה בנצמרקים מפוקפקים אתלון עבר את הפנטיום 4 אבל בקרוב זה ישתנה.הNorthwood "יאכל" את אתלון לארוחת בוקר. אתם צריכים להבין, יש בארץ 3 אתרי חומרה , בשלושתם משום מה מטיפים לקניית אתלון אולי בגלל שמדובר באותם אנשים חונטה של אתלון. IBM מבינים קצת במחשבים,ולכן הם הפסיקו לעבוד עם מעבד AMD. לאתלון יש בעיות תאימות קשות אפילו עם radeon 8500 החדש האתלון מתקשה לעבוד . AMD יודעת שהמוצר שלה כושל ולכן הוא נמכר בכ-50% ממחירי הפנטיום 4 והתוצא…

• 59 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by Pc_Master,

איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by DaniDin,

האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?

דיונים חדשים בפורומים