ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש את המתח של המעבד , ה1.7 או 1.85 , ויש עוד איזה מתח שצריך להיות 2.5 וולט . אצלי הוא משום מה 1.17 !!!!!! ואני לא יודע על מה המתח הזה אחראי או מה הוא עושה , ועוד למה הוא בכלל פי 2 יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות ?!?!?!?!??! המתח המוזר הוא core 1 , כל השאר בסדר גמור .
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי , בסופו של דבר יש לי קונה סופי למחשב שלי , אני צריך לארגן מחשב חדש מהר... אודה לכם -=מאוד=- אם תתייחסו ותעזרו לי.. בעקרון מה שאני יודע שאני רוצה זה : מחשב מבוסס AMD : 1. מעבד : Athlon 1.4Mhz 3. דיסק קשיח : IBM 40GB 7200RPM 4. כרטיס מסך Gforce 2 MMX 64MB (יש לו TV OUT ?) 5. זכרון - 256MB - איזה דגם וחברה ? 6. לוח אם - איזה (שמתאים למעבד כמובן..) ? 7. מודם פנימי - איזה ? 8. כרטיס קול - איזה ? (לא צריך משהו חזק..) 9. CDROM - איזה חברה ומהירות ? 10. DVD (אני צריך) - איזה ? 11. צורב (לא צריך משהו מהיר במיוחד) - איזה ? 12. מסך , מתלבט בין "19 MAG , לבין "15 LCD (דק) - מה מומלץ ? מתנצל מראש על ריבוי השאלות , פשוט פעם אחרונה שקניתי מחשב , לא ביררתי לפני , ולא יצא משהו.. :-[ א…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם דגם AK33 של Aopen עם chipset של VIA. בלוח יש גם כרטיס קול מורכב אבל ניתקתי אותו כי הוא ממש על הפנים ויש לי vibra128 רגיל. לאחרונה בתקנתי XP והתגלתי שכל קובץ מוזיקלי מתנגן עם חריקות מעצבנות ובקצב איטי לפעמים זה גם כולל את הפתיח של XP. הייתה לי את אותה הבעיה, אבל לא באותה המידה ב98 כשניגנתי משהו מדיסק, אבל זה תוקן, אני חושב שהפעלתי את הUltra DMA על הכוננים או שהתקנתי דרייברים לBUS. עכשיו בXP ניסיתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של VIA ה4in1 גירסה 4.35v וגם התקנתי את ה VIA Bus Master PCI IDE Tool והגדרתי להארד (ULTRA-DMA mode 4 (ATA66, לדי וי די (ULTRA-DMA mode 4 (ATA66, ולצורב Mltiward DMA mode 2. זה המקסימום של כל כונן וכמובן שזה לא פתר לי את הבעיה. :-/…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
No problem man. To be completly honest, the P4 blew me away. I'm sitting on my T-Bird now, wishing I was on my P4 Now I understand why most business use Intel. They don't have such an issue with money and need the best. Consumers on the other hand need a nice price but also want a good product. Don't get me wrong AMD guys, AMD is a kicka$$ chip. But the P4 is just flat out better in performance. I guess it all comes down to the money issue. זה בא מאחד המשתמשים הבחירים בפורום "אננדטק", שהיזדמן לו להשתמש ב P4... למעשה, הוא היה AMD fanboy , עד עכשיו... What gives?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי הוא בור במחשבים, והוא מעוניין במחשב חדש שישמש כמכונת משחקים. הוא רוצה את ה"שפיץ של הנעל", בתחום של עד 7,500 ש"ח. אני כמובן אמרתי לו לקנות AMD, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא תהינה לו בעיות של חום. אז אני בעיקר צריך את עזרתכם בפיתרון קירור טוב ופשוט. מה דעתכם? AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB PC2100 Fujitsu 40GB, ATA100, 7200RPM Creative Sound Blaster Live!Value ATi Radeon 8500 Retail Creative Sound Works 2 + 1 AOpen DVD 16 x 48 AOpen Case HQ-48 (300W) LG Flatron 795Plus Microsoft Explorer Microsoft Internet Keyboard Pro Arctic Silver II HSF - ??? בקשר ל-HSF, שיהיה שקט, שיקרר טוב ויהיה קטן, כך שיכנס ללוח... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-Vcore שלי עומד על 1.85 במקום 1.75 כמו שהיה כל הזמן! ואני לא יכול לשנות את זה מהביוס!!!! אאאאאאאאא............... ועוד משהו, פתאום הביוס החליט שהוא שם את הזיכרות על Cas 2 במקום 2.5 כי יש לי DDR!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
-
היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה
-
תשמעו אנשים, אני צריך לקנות מחשב בימים הקרובים וכל מה שחסר לי זה לוח אם. זה יהיה מחשב במיוחד למשחקים וכבר שמעתי שהלוח בכלל לא משפיע על העניין הזה אז בלי להתייחס לזה פשוט תגידו לי איזה לוח לקנות ושהוא יהיה בשילוב של מחיר יחסית נמוך עם ביצועים טובים. זה יהיה לוח בשביל מעבד +Athlon XP 1500. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי על שתי תחנות WinXP ובשניהם הוא לא מזהה את הצורב (אין צורך ביותר פירוט!) מופיעה הודעת שגיאה Win Aspi32 is not found ... איזו תוכנה מתקינה את הדריבריים האלו? [WinOnCD היא התוכנת צריבה שמותקנת על המחשבים]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
-
האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש לי בעיות במחשב כל פעם שאני מריץ משחק הוא נתקע באמצע! הוא עושה RESTART טוב את בעיית ה IRQ תיקנתי עכשיו בעיה אחרת :Specs amd1.4 WindowsXP Latest Via 4ini 3D Prophet 4500 Hercules Gaming Theatre XP Latest prophet dirvers + gtxp drivers Mobo Iwillkk266 latest bios version
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004296022&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-