עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ThE_BesT,

מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by aSim3tRi3,

רק כונן, איזה ? ולא Asus בבקשה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אהלן, אני מתלבט איזה קשיח לקנות. כרגע אני רוצה לבחור בין: Seagate IBM Maxtor אם לא קשה לכם, בבקשה תנו המלצות, אזהרות הערות והארות. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  4. Started by z.g,

כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Paz,

טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…

6. Started by sxs,

[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין זיכרון שהוא Rated CAS222 @ 133MHz DDR לבין זיכרון שהוא CAS Latency 2 ?

8. Started by MasterYoda,

אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by NISAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004894149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by BenB,

שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by y_i_c,

אח שלי אמר לי שלמעבדי AMD יש בעיה עם GeForce או ATI הוא לא ידע בידיוק...יש למישהו פה מושג עם קיימת בעיית תאימות בין AMD לבין כרטיס כלשהוא??????????? בתודה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by itzik_now,

המארז זה אולי החלק היחיד שאני לא מוכן לקנות בלי לראותו לפני כן.. מארז מגעיל ת'תחת לא יעשה לי חשק להדליק את המחשב.. :'( לכן , לפיכך ובהתאם לזאת : אני יוצא אליכם בקריאה נרגשת בשאלה : האם ישנם אתרים המראים בעזרת תמונות כיצד נראים המארזים ? תודה ולילה טוב.. 8)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Matrix,

1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by TNT,

בלוח GIGA BYTE 7DXR יש את - SOUTH BRIDGE 686B של VIA. איזה דרייברים של VIA הכי מעודכנים אני צריך? בלוח אם הזה עם כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUE יהיו בעיות בגלל ה- SOUTH BRIDGE? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by itzik_now,

כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. האם Gigabyte GA-7VTXP כולל כרטיס קול מובנה ? 2. במידה וכן , האם הוא סביר ? 3. המליצו לי כאן באתר על הלוח הזה - האם זה אכן המומלץ ? 4. תודה. 5. תודה ולהתראות..

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by itzik_now,

היה למישהו במשפחה שלי 2 מחשבים ניידים שונים , כאשר הוא רצה להטעין אחד מהם ,הוא חיבר לו בטעות את המטען של המחשב השני ... כנראה שהם לא היו אותו דבר (אולי מתח שונה) והמחשב לא נדלק יותר... לדעתי הלך איזה פיוז שאמור להגן על הספק והלוח מהשריפה (כמו שיש באוטו.... הגיוני , לא ?) לפי הטכנאי : נשרף הספק כוח הלוח אם. 1500 ש"ח. יכול להיות .. ??

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. איפה אתם ממליצים ? גם מבחינת מחיר , איכות ואמינות. * רצוי שבאתר יהיה מנגנון הרכבת מחשב... תודה !

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by mega,

נא למחוק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה : Athlon XP 1500 GIgabyte GA7VTXP צורב DVD וכו'.. איזה מארז מתאים ומומלץ ? האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

הוספתי את המספר אחד בגלל שייקח עוד זמן עד שאני אקנה את המחשב (אחד יוזל, אחד ייובא) אז זה בינתיים מה שאני מתכנן וכנראה אחזור על זה בקרוב (לא להתעמק בדברים שאני אומר שלא צריך) AMD ATHLON XP 1600 GA-7VTX-E DDR 266 FOR AMD IBM 40GB 7200RPM ATA 100 ERICSON Mushkin 256 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 Pine 56.6K ESS CHIP מסך אייאמה 17" Visiom Master PRO 411 VIBRA 128BIT 4D מארז A-OPEN QF45A הכרטיס מסך יהיה רדאון 8500 או G3 T200 (תלוי מתי ייצא רדאון, הדרייברים שלו והמחיר שידפקו לו) (נא לא להתעקב על זה) והעכבר והמקדלת יהיו או שניהם אלחוטים של ג'ינייס או מקלדת רגילה ועכבר אופטי כלשהו ( גם "פרט זה איננו רלוונטי לסיפרונו" בינתיים) 10X

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by y_i_c,

שאלה לי..... אם יש לי הארד דיסק צורב ודיוידי!! איך כדאי לי לחבר אותם? הראד דיסר מפריממרי מאסטר צורב סקנדרי מאסטר ודיוידי ב סקנדרי סלייו אני צורב בעיקר מההרד דיסק! יש לכם הצעות אחרות??? ואם כן תסבירו בבקשה למה תודה...

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !

דיונים חדשים בפורומים