עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by Haflo,

יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם אפשר להשתמש בלי בעיות ב DVD יחד עם CDROM יחד עם צורב על אותו לוח אם ? (מדובר בלוח ג'יגהבייט) - האם יש מספיק כבלים , חוטים , יציאות וכו' ? תודה.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by L.I.C,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תקציב של יותר מ-5500 ש"ח אז אני רוצה עצות על חלקי המחשב ובעיקר על מעבדים מה כדאי? INTEL 1700,1800 או AMD ATHLON XP 1800+,1900? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by amd950,

אנא עיזרו לי להחליט בין 3 הכרטיסים : 1.GLADIACTM 511 TV-Out ELSA 2.ASUS V7100 PURE GeForce2 3.ATI Radeon 32 MB DDR+ TV האם הוא יכול לעבוד עם לוח sdram 4.אם יש עוד המלצות לכרטיס עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by JCohen,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elekamit,

כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Xenasis,

חבר שלי מתעניין בNforce אבל הוא לא היגע עוד ארצה מתי אתם חושבים שהוא יגיע?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?

10. Started by Haflo,

אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by itzik_now,

איזה דגם/ים של CDROM מומלץ , או שזה לא כל כך משהו ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by itzik_now,

אני קונה מחשב מבוסס Athlon XP 1500 על Gigabyte GA7VTXP , אני מחפש כרטיס מסך נורמלי , לא צריך יותר מידי - אני לא מת על משחקים ... רק חשוב שישיה בו TV OUT.. והמלצתכם היא.... תודה.

• 52 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by KoM,

האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by vered,

מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by vered,

יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בביקורת בanandtech רואים זאת בביירור. בכל המשחקים. כעיקרון זאת הביקורת הכי נכונה לעשות בין AMD לאינטל כי מעבד של AMD במהירות 400MHz פחות מפנטיום 4 שווה לאותו מעבד פנטיום 4. לדעתי הם היו צריכים לקרוא לו 2000+... הם כנראה שומרים את זה ל1.73GHz שבטוח יעקוף את פנטיום 4 2.2GHz...

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by Boomer,

כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Boomer,

האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by storm,

ברשותי כרטיס live value של חברת Creative עם יציאה אופטית אני לא מצליח לתפעל שום output מהיציאה הדיגיטית הזאת (אין שום שידור מהיציאה). אשמח להבין מה הבעיה (תוכנה / חומרה). תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by itzik_now,

היי , כמה אירוני , ככה נכון. אני צריך לצרוב כמה תוכנות גדולות - כולן ביחד שוקלות 651MB ... דיסק : 650MB שלTDK צורב : Philips X 8 האם המגה הבודד והמיותר יעשה בעיות .. או שהוא "ידחף" פנימה.. ? * ואם בצורבי עסקינן , למרות שהוא X8 , כל ניסיון לצרוב בו מעל X2 דופק את הדיסק .. מישהו יודע מדוע ? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Matrix2002,

1 האם זה לוח טוב? 2 האם הוא תומך בT-BIRD 1.4 וב-XP 3 ואיזה מארז טוב ומתאים לו FULL TOWE? 4 והאם הGA-7VXT-P יותר טוב ממנו אני צריך תשובה דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מתנצל מראש שאני פותח דיון חדש , זה פשט יותר נוח. מבקש את עזרתכם - נא בחנו את המפרט המצורף וחוו דעתכם לגבי הרכיבים שבחרתי , ההרכב של הכל ביחד (יעבוד ?) ותזכירו לי את שכחתי משהו... (צורב - אני לא צריך , גם לא כרטיס קול מיוחד...) מקווה שזו באמת הפעם האחרונה.. :-) , תודה אנשים !

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים