עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by JCohen,

???

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by Funkyzord,

אזיה קרטיס קול כדי לקנות? ואיפו הכי זול? ובכלל כול מיני הערות אל כרטיסי קול חשבתי אל משהו כמו audigy gamer

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sxs,

מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005390380&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by TNT,

מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by mega,

נא למחוק

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם, אני חדש כאן וברצוני לשאול שאלה, אני בעוד כבעיירך יומיים אמור להזמין מחשב חדש, פנטיום 4, 1.5, וכו'... השאלה הנשאלת היא: איזה כרטיס גרפי הכי משתלם להזמין? יש לי תקציב של 150$ ואני רוצה כרטיס טוב..., בבבקשה עזרו לי..... תודה

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by Boomer,

מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אולי אני קצת משוחד (אני מעריץ את FiringSquad, ומאמין לכל מילה שלהם בעיניים [כמעט] עצומות.. ;D), אבל קשה להתווכח עם זה...

• 53 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by UVnet,

יש לי שאלה מה עדיף מבחינת מהירות ביצועים: שני הרד דיסקים חדשים על מקסטור בחיבור החדש (UltraATA133) מחוברים לרייד החדש של פרומיס (כנ"ל) או הרד דיסק SCSI ב - 15,000 סל"ד?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Boomer,

אני כרגע פועל ברזולוציה של 600*800 עם 90Hz. המסך שלי הוא Sony HMD A200 השאלה שלי היא איך אני יודע מה ה-Refresh Rate שמומלץ לי לעבוד איתו. על המסך כתוב לי - Ergonomic resolution - 1024 x 768 @88 Hz. יש לי אפשרות לעלות את זה עד ל-100Hz ב-Apdater במאפייני תצוגה. בחוברת כתוב כך: Horizontal: 30 to 70 Khz. Vertical: 48 to 120 Hz. אז איך אני יודע מה הכי טוב לי לשים? אני יודע שכמה שיותר גבוה יותר טוב, אבל שגבוה מדי יכול להרוס את המסך. אז מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by elekamit,

שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

האם ניתן לפצל כונן של 40 ג'יגה ל 5 ו35 ? ואם כן זה ישפיע על המהירות שלו ?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elekamit,

מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005241142&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by PeaS,

אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...

24. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה צץ לי מאיפהשהו .... אחרי איזה כמה משחקים , עם דריוורים , והביוס של הכרטיס .... קיצר , זה הופיע : מה זה ומה עושים עם זה ??!?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Pc_Master,

Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים