ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות שהג'יפורס 3 טי200 אמור להיות חלש מהרדאון 8500 בכל המבחנים שעשו הראו שבדרייברים הקיימים של הרדאון הוא יורד לפעמים בביצועים גם מה8500 כרגע ראיתי שהרדאון (1250 ש"ח) הגיע במספר חנויות לארץ ושהטי200 (1500 ש"ח) כבר נמצא שבוע הבעיה היא האם באמת כדאי לקנות את הרדאון כי נכון הוא יותר זול מהטי200 - כך שחלק יגידו שלא משנה אם הוא פחות טוב, אבל אם הדגש הוא על ביצועים, הטי500 הוא OFF LIMIT, ההפרש מחיר בינהם די גדול אבל שאני יכול לעמוד בו, והדרייברים שישפרו ולא ברמאות אותו לא יוצאים מה לקנות ?
-
פירסמו פה את הדרייבר החדש של nVidia -Detonator השאלה שלי היא... האם הוא מתאים לכרטיס מסך שליץ שהוא... asus nVidia Geforce2 V7100/t?????
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט אני לא מבין גדול בזה... הייתי רוצה לדעת על הדמם שלהם והכל... אני מתכוון שאני יודע מה זה celeron לדוגמא של אינטל אבל אני לא יודע מה זה Duron ThunderBird Athlon XP ואם יש עוד ששכחתי...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005390380&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?
-
מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???
-
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני הולך לקנות ממש בקרוב. זה המפרט: מעבד: +AMD Athlon XP 1500 לוח אם: Gigabyte GA-7VTXH זיכרון: DDR-RAM 256mb Micron דיסק קשיח: IBM ERICSSON 7200 40 GB כ. מסך: ASUS 7700 Pure GeForce 2GTS 32mb כונן Actima X52 :CD מקלדת: Genius KB-16M עכבר : Genius Optical Netscroll + Eye כ. רשת : Genius 10/100 X2 כונן פלופי: 1.44 מארז : ????????? משהו לא בסדר? אני לא יודע איזה מארז לקנות. אני לא עושה OC ואני ממש לא רוצה לבזבז כסף על מארז. אני פשוט לא רוצה להידפק עם איזה מארז שהגיע הישר מעזה. תודה
-
- 41 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלתי היא מהו שרות האיידיאסאל הכי חזק כיום? באיזו חברה אני בבזק בין לאומי ואני מאוד מאוכז רוב הזמן אני בכלל מנותק בגלל כל מיני תקלות שיש להם למשל כרגע הם הודיעו לי שיש להם תקלה שתיקח מספר שבועות לתקן ובינתיים מהירות הגלישה תהיה בין 10-15kb ש"א שאני משלם לאינטרנט מהיר ומקבל אינטרנט רגיל, לא??? ברצוני לעבור לחברה אחרת, לאיזו חברה עלי לעבור??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005241142&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…