ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, היום, בשעה טובה, נפטר כונני הקשיח והיקר, הלוא הוא הIBM 60GXP 40gb. מעשה שכך היה: הורדתי עדכון "קושחה" (Firmware) לצורב הריקו 7125A שלי. כמו שאתם יודעים, מדובר בקובץ .exe שכאשר מפעילים אותו, הוא מפעיל את תוכנת העדכון. הורדתי את הקובץ והפעלתי אותו, ההרד דיסק התחיל לחרוש ולחרוש והתוכנה לא עלתה. בסוף המחשב נתקע ועשיתי reset. הדבר הראשון ששמתי אליו לב היתה העובדה שתהליך הPOST ארך הרבה מאוד זמן, הרבה יותר מהרגיל. לבסוף (אחרי כמעט דקה) הגיע זמנו של הווינדוס XP היקר שלי לעלות. ההרד דיסק חשב וחשב, תקתק ותקתק ולבסוף קיבלתי הודעה שאחד הקבצים הוא פגום ויש להתקינו מחדש. דרעק, חשבתי לעצמי, אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש... קפץ לי רעיון, אני אנסה לחבר את ההרד דיסק (שהיה מאסטר ראשי…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה לכולם על העזרה גיבשתי את הכל - וזה מה שיצא... מקווה שזה יעשה את העבודה ... תרגישו חופשי להגיד לי אם יש לכם ספקות בנוגע למשהו ... תמיד אפשר להחליף ...
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
יש לי גויסטיק Logitech Wingman Attack ויש לי בעיה מעצבנת במרכוז שלו, פעם בכמה זמן המרכוז בורח לחלקיק שנייה לכיוון שמאל-מעלה(בכיול שלו ב CONTROL PANEL), גם המצערת אפילו שהיא באמצע בורחת לחלקיק שנייה ל FULL וחוזרת. זה לא כל-כך נורא שאני טס אבל כמעט כל נחיתה והמראה שלי הופכת לתאונה אווירית ניסיתי לכוון את ה DEAD BAND במשחק אבל ה"בריחה" של הגויסטיק מגיעה לכמעט אמצע המהלך כך שהדרך היחידה היא לכוון את ה DEAD BAND לרמה כזאת שאני לא אוכל לטוס בתודה :saint:
-
יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שאלתי את השאלה הזאת כבר בפיסי-פרו ואני לא רוצה להיות ספאמר, רק שזה דיי דחוף Encoder אתה בטוח שהרדיאון 8500 כבר בארץ ויש לך לינק לידיעה על זה או משהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחר כישלון הPOST הקודם ... הנה הגירסה המקוצרת אני צריך מפרט חדש צריך ממש לא להתפרע איתו ... אני לא צריך מסך אבל הוא בהחלט מיועד ל OC מעבד - אני בנטיה חזקה על AMD , אני רק לא בטוח אם ללכת על ה XP החדשים, הבנתי שזה קצת מסובך לפתוח להם את המכפלה ... HD - אני סגור על MAXTOR 40GB מודם - אני רוצה US-Robotics 56 EXT CD - אני חושב על ה ASUS צורב - PLAXTOR נכון ? מארז - אני מאוד חושק ב ENERMAX, רק עם איזה ספק ? MOBO - צריך משהו שממש אפשר ללכת איתו רחוק, OC רציני, אני ממש בונה על אופציות רק תעזרו לי כאן עם הלוח כי ממש לא ברור לי מה טוב או לחילופין מה יעשה את העבודה ... :\ כרטיס מסך - לא GF 3 ! אולי GTS , או אפילו GF 2 PRO 64 DDR - הבנתי שהוא חביב כרטיס קול - כאן …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר'ה מה יהיה עם השביתה הזאת במכס ובנמלים ?? מחיר הזיכרונות כבר עלה ב-30 אחוז בממוצע וזה אחרי שכבר הגענו למחירים מאד יפים יש מחסור שהולך ומחמיר בכל מיני רכיבים מישהו צריך להעיר את שר האוצר הזה לפני שיקרה משהו רע
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
does asus a7v133 support athlon xp?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?
-
אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
אז עכשיו בדקתי על צורב אסוס וה16 של אסוס עולה 555ש"ח אז מה עדיף האסוס או הaopen (האשכול למטה)?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-