ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
, אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב : +AMD ATLON XP 1700 SEAGATE 60GB 7200 RPM Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD Mushkin 512 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 ההתלבטות שלי היא בין שני המארזים שאני רוצה לקנות: שניהם של חברת ANTEC הראשון הוא: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W שעולה 99 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/solution.html השני הוא: Antec SX1030B - 300W BLACK שעולה 149 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/sohoser.html איזה מארז אתם ממליצים לקנות ?!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מנסה להריץ FIFA 2001 ו NBA 2002 על שתי מחשבים : מחשב ראשון : פנטיום II 350 128 מגה זכרון GFOURCE II NDIVA מחשב שני : פנטיום 4 1.4MHZ חדש עם כרטיס מסך דומה. בשניהם אני מקבל תעופה (התעופה הבסיסית כאשר משהו קורס..) מישהו יודע מי למה וכמה ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשפר את המחשב שלי איפה הייתם משפרים אותו? המפרט המלא: ASUS A7V133 AMD ATHLON-C 1.4 ASUS V7700 DELUX 32MB MICRON 512MB PC133 CREATIVE LIVE VALUE DVD-ROM E612 RICOH MP 7125A W.D 20GB 7200 מה הייתם מציעים לי לשפר המערכת מיועדת למשחקים,תוכנות גרפיקה ועוד...
-
אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[poll] [opt] מחירים בזמן השביתה במכס [/opt] [opt] מחירים אחרי העלייה העולמית [/opt] [/poll] או אולי תהיה תקופת מעבר אצלנו ?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לנו איזה חבר שעובד עם מחשבים (לא יודע בדיוק במה אבל לא חשוב). בקיצור, יש איזה 3 מעבדות שהוא עובד איתן והוא מקבל את הדברים שם במחירים מוזלים. בקיצור הוא אמר לי להגיד לו איזה מחשב אני בדיוק רוצה והוא יביא לי הצעה מהם. אז אמרתי לו איזה מחשב אני רוצה (עם מעבד XP 1500). עכשיו, בשלושת המעבדות הם אמרו לו שהם בכלל לא מתקרבים ל-AMD. וזה אנשים שהוא מכיר, לא סתם כאלה שרוצים למכור לו את הכי יקר. אחת מהמעבדות אמרו שבגלל החום של AMD, איזה 450 מעבדים מתוך 500 שהם מכרו חזרו אליהם בגלל שהיו להם בעיות של חום והם נתקעו כל הזמן. שתי המעבדות האחרות אמרו שהם לא מתקרבים לזה בגלל שהם לא פועלים טוב כל כך עם כל מאורר ששמים אליהם. גם הוא אמר לי של-Athlon XP יש רק שנה אחריות ולא 3 שנים כמו ל-AMD …
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה קטנה האם יש הבדל באיכות בין זיכרון DDR של יונדאי לזיכרון מאותו סוג של מיקרון? (לא בשביל OC) האם יש הבדל באיכות בין כרטיס רשת 10/100 של Realtech לאותו כרטיס של Genius? תודה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?
-
היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.
-
בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תשובה בקשר לדילמת האי טי אי...לקנות כרטיס של 8500 אי טי אי או לקנות כבר ג' פורס שלוש ?? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפני שעה אני הולך לחנות מחשב לקבל הצעת מחיר על מחשב חדש: אני עומד לקנות AMD XP 1500 Readeon 8500 Maxtor 40 GB מסך של Samsung לוח אם GA-7VTXH בקיצור המוכר כזה אומר לי: למה לקנות מסך כזה טוב ומחשב עם ביצועים לא משהו :lol: :lol: ;D מה הקשר בין מסך לאיכות המחשב : : : הוא אומר לי שקודם כל ל-AMD יש מלא באגים והם מתחממים מאוד מהר והם פועלים יותר לאט. גם הוא אמר שלרוב היבואנים אין את זה בכלל והוא צריך להתקשר במיוחד ליבואן בהרצליה. ואז הוא אומר לי שאין לי מה להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך כזה בגלל ש-Geforce 2MX 400 64mb יפעיל לי כל משחק חלק לגמרי לאורך השנתיים הקרובות ;D ;D ;D איך הוא הגיע למסקנה הזאת שכבר היום MX לא מפעיל הכל חלק לגמרי?? ?? ?? ??? וזה עוד כרטיס של …
-
[poll] [opt] IBM[/opt] [opt] MAXTOR[/opt] [opt] SEAGATE[/opt] [/poll]
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-