עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין בתוכנה בתוכנה לGPS למחשב כף יד או מהיכן אפשר להוריד את התוכנה. אם תוכלו לתת שם מסויים של תוכנה, זה גם יהיה בסדר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by tal_p,

הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות את הבקר הזה http://www.ebay.com/itm/Wireless-Controller-Glossy-White-Microsoft-Xbox-360-/220919678682?pt=Video_Games_Accessories&hash=item336fd6c6da עכשיו אני צריך לדעת אם צריך אליו מתאם מיוחד? סוללות מיוחדות? אני מעוניין להזמין אותו מEBAY וחלק מוכרים אותו ללא האריזה המקורית ואני לא רוצה שיחסרו לי חלקים ממנו אז צריך לו חלקים מיוחדים? או שהמחשב קולט אותו? זה לשימוש המחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בעכבר הזה: http://images.techtree.com/ttimages/story/wheel_mouse_optical.jpg ישנה דרך לכבות את הנורה בצד האחורי של העכבר מבלי לגרום לו נזק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dr.flotz,

אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by naor-007,

אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by slrr,

איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות את הסט הזה. התקציב שלי 200. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  10. נא לא לחרוג מהתקציב

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. אני מתלבט מה לקחת 5.1 או 2.1 איזה יתרונות יש לכל אחד? מה שאני יכול להגיד שלסרטים אני לא צריך תרמקולים בעיקר למשחקים ומוזיקה... עוד שאלה בשביל לקבל צליל טוב יותר ואיכותי אני חייב לפזר את ה-5.1 בכל החדר? איזה חברות עדיפות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  13. קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי של Logitech - WAVE אבל אני די מבואס שאין על המקלדת חיווי של numlock ו- capslock.... הסיבה שקניתי את הסט הזה היא כי לעכבר יש גם את שני הלחצנים של אחורה וקדימה ושמעתי עליה כמה ביקורות טובות... מישהו מכיר סט טוב יותר? אני לא מעוניין בסט BT שעולה 1500 ש"ח אבל ... חצי מזה זה סביר... אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת אם יש לי טעם להחליף את הסט... תודה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by tal_p,

הי.. אני רוצה לקנות את ה G5, ובגלל שהמחיר ב KSP עלה ל 220 חשבתי לקנות ב IVORY שהשאירו אותו ב 170... מישהו קנה אצלהם פעם ציוד היקפי?? איך זה מגיע?? סגור בקופסא המקורית??

• 67 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by saar3,

שלום! אני כנראה הולך לקנות מקלדת ועכבר חדשים למשחקים. עכבר חשבתי על da כי שמעתי שאין משהו יותר טוב ובמקלדת רציתי לדעת אם המקלדת Microsoft Reclusa gaming Board טובה או שיש משהו אחר בפחות כסף יותר טוב,חשוב שלא יהיו תקיעות כאשר אני לוחץ על כמה מקשים! ערוך/הסר הודעה

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by rozenasf,

שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mikichi,

שלום, יש לי מדפסת משולבת מסוג samsung SCX-4623F. המדפסת מחוברת למחשב ע"י סופר בוקס של 012 ע"י קו טלפון פשוט(2 גידים). 1.האם ניתן לקבל/לשלוח פקסים מהמחשב? 2.האם ניתן לשלוח הדפסות מהמחשב? תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עם יש חנות שמוכרת באזור הVALLEY ב LA מוצרים של steelseries אתם יכולים להביא לי תשם שלה ואת האתר שלה? והאם ישלה SteelSeries Siberia V2 Red SteelSeries sound card 7.1 למה פשוט דודה שלי גרה שם והיא מגיעה לראש השנה אז אני יבקש ממנה שתקנה לי ואני יחזיר לה תודה. מי שלא יודע על מה אני מדבר (ואני קונה את זה מחול כי המחירים בארץ מוגזמים) http://tms.co.il/product/6370 http://tms.co.il/product/6378

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  19. היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי כרגע מבצע משתלם לקניית טיונר הבעיה היא שאני לא משתמש יותר מדי ונכון לעכשיו ניצלתי במשך שנה אוליי מחצית מהטיונר הקיים השאלה היא האם אני יכול לקנות עכשיו טיונר ולשים אותו בצד למשך כשנה והוא יהיה בסדר או שעדיף לא לקנות..?!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  21. שלום! אני הולך לקנות מקלדת של מייקרוסופט לגיימרים ורציתי לדעת מה אתם ממליצים,ביינתים חשבתי על ה reclusa אבל רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by OnlyOne,

שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by vlad280,

אני רוצה לקנות Steelpad QcK בגודל בינוני כי הוא ענק....הוא עולה סביבות ה 80 שח השאלה איפה אני יכול למצוא אותו (חנות) ב ת"א או חדרה.......לא באזור דווקא בת"א או חדרה איזה חנות תודה לכל מי שעוזר

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by roei88,

איך אפשר לדעת אם הusb אצלי זה 1.1 או 2? הלוח שלי זה asus tuv4x תודה 8)

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים