עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Regev,

האם אפשר לקנות לכרטיס מסך יציאת TV בנפרד. ואם כן, היכן וכמה??? (המחיר)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960 ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388 או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....? http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167# יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ... השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....) ? 10X !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DjMorpheu5,

אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. שלום, אני צריך עזרה בקניית עכבר גיימינג כולל פד תקציב עד 450 שקל פד תקציב עד 130 שקל מקלדת עד 600 שקל עכבר חשבתי על: 1. Razer Basilisk V2 Ergonomic 2. Logitech G502 Hero High Performance נוטה לצד של העכבר הזה פד: 1. Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Medium 2. Razer Invicta Gunmetal Edition 3. SteelSeries QcK Hard Medium 4. Logitech G440 Hard Surface נעול על זה מה אתם חושבים? מקלדת: יש לי את המקלדת Corsair K55 RGB לא מרוצה ממנה. חשבתי על אלה 1. Logitech G513 RGB With Tactile Switches Carbon חושב על זאתי 2. Corsair K68 RGB Cherry MX Red 3. MSI Vigor GK80 CR…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???

12. Started by מונלייט,

מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אני שחקן (אסטרטגיה) WARCRAFT 3 TFT ואני מחפש לציוד גיימינג טוב שיעזור לי להתקדם אז אם תוכלו לייעץ לי על מקלדת טובה שזה כלי מאוד חשוב במשחק אשמח ובכלל... בינתיים ראיתי רק 2 מקלדות לגיימינג TARNTULA וZBOARD אז תוכלו לחדש לי עליהם לייעץ לי או בכלל להראות לי חדש אודה לכם מאוד! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by none,

כבל IDE ATA 100 של HD יעבוד בסירום (ATA 33) ???

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  15. שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Psychedelic,

שלום,אני זקוק להמלצה למארז full tower רצוי שיהיה מעל 60 ס"מ אחד ג'נרי ומעפן ,זה לא משנה לי כי הוא הולך לעבור מודינג מטורף. התקציב 350-400. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by dindin123,

קניתי את corsair sp2500 מ-ksp היום, התלבטתי ואמרתי גם למוכר שהתלבטתי ביניהם לבין microlab solo7c ההתלבטות הייתה בעיקר כי לסולו אין בס חזק כל כך וממש חשוב לי סאב וופר טוב לסרטים משחקים ובמיוחד למוזיקה אלקטרונית שאני אוהב בעיקר קניתי הרגע סיימתי לחבר הכל טוב ויפה הבס מרשים ביותר וגם קראתי עליו שהוא מגיעה לתדרים נמוכים מאוד ושהוא חזק ובכלל המערכת חזקה אני רק רוצה להגיד שאני עכשיו בוחן שירים אני שומע עכשיו blink 182 - mutt ושציפיתי ליותר, אין פשוט רואים שזה סטיליטיים ולא רמקולים טובים למוזיקה אני ביקושי מרגיש כאילו אני שומע את המוזיקה כאן ואני לא יודע אם עשיתי טעות והייתי צריך ללכת על ה- solo 7c של מיקרולאב,בבקשה אם מישהו מכיר את הרמקולים שיש לי ויכול להסביר לי קצת עליהם אם…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שבת שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים בערך את הסט Microsoft Wireless Optical 1000 ואני מאוד מאוכזב ממנו! לצערי הרב, עוד בשבוע הראשון הדרייברים נתנו לי חיווים לא הגיונים ביחס למצב הסוללה. הסוללות חדשות לחלוטין וגם הכנסתי סוללות נטענות של GP שנבדקו במצלמה ונמצאו מלאות. הדרייברים עדכניים ומותאמים לגירסה של ווינדוס שאני עובד בה ( 64 ביט ). הבעיה היא שהמקלדת איננה עובדת רצוף ומתקשרת עם הרסיבר רק אם הם ממש צמודים! לדוגמא, אם אני משחק במשחק יריה מגוף ראשון ולוחץ על W כדי להתקדם בקו ישר, הדמות מתקדמת כמה מטרים במשחק ואז נעצרת ורק לחיצה נוספת על המקש גורמת לה להמשיך ללכת. אין זאת בעיה במשחק. הפאנל של הדרייברים של המקלדת מראה נפילות ברמת האות מרמת High לרמת Low וישנו תיאום ישיר בין ה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.

22. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  23. מחר אני מקבל את המסך החדש שהולך להחליף את המסך הקיים והוא יהיה 37 אינץ.. מה שמחייב אותי להתרחק ממנו אז אני חייב בדחיפות להצטייד במקלדת ועכבר אלחוטיים מה שחשוב שזה יהיה יעיל במרחק של עד 3וחצי מטרים ושאורך הסוללה יהיה סביר מינימום 4 שעות מבחינת תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות העיקר שיהיה משתלם

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by needacomp,

שלום, אחרי שהפאד הישן (אלא הפלסטיקים שחילקו בחינם פעם) הלך, אני משחק ישירות על שולחן עץ. הבעיה בעיקר זה שגם הגומי / פלסטיק מתחת לעכבר קצת מתגרד על השולחן ולפעמים הרגישות נעשית גרועה יותר (וצריך לנקות את השולחן / עכבר). רציתי לדעת אילו סוגי פדים יש ועד כמה הבדל הם עושים בשימוש ועד כמה זה משהו אישי כמו סוג המקשים במקלדת מכנית שצריך לנסות לפני שקונים. העכבר הוא logitech g700, מה הם הדגמים שנמכרים בארץ, כמה יוצא להשקיע בפד טוב ויש איפשהו שאפשר להתנסות ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.