עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X,

:spiny: מה כדאי יותר? האם שווה לשלם פי 1.5-2 בשביל LCD?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ybe,

היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה יותר כדאי לקנות? [poll] [opt] innovision geforce 2 ti 64mb ddr[/opt] [opt] asus geforce 2 gts 32mb ddr [/opt] [/poll] מצטער שאני כל כך מבלבל לכם את המוח עם כל הכרטיסים שאני רוצה לקנות אבל זה נושא די קריטי, כי הכרטיס מסך הנוכחי שלי גוסס והתקציב לאחד חדש הוא נמוך(650 ש"ח).

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by X,

Super ATX + 2 FAN JetWay 866As Ultra + 2 USB (FSB-266) AMD Athalon XP Palomino (FSB- 266 MHZ) 256MB (FSB-266) DDR 40GB (7200 RPM) W.D G-Force Magic (315) 128MB + TV OUT 3D AC 97 Sound 128 Q3d Ac3 56000 K (92V) Smart link SPK 300 W P.M.P.O LG Flat E700 (0.20 H Dpi) ?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Sman,

נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution. מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט: Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB1…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יופי של מפרט המלצות לבחירת מחשב מומלץ לסוחרים ולקונים שמבינים :jump: :jump: קישור:http://www.hwzone.co.il/specs/

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by coolspot,

האם דרייברים ישפרו את ביצועי כרטים המסך ואם כן תנו לי לינק כי האתר של ניבדה הישתגע tnt 2 m64 32mb נ.ב תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yuvyuv,

אז איך ...?

11. Started by ybe,

אחת הסיבות שאני רוצה לקנות את הכרטיס זאת תכונת video in .האם התכונה הזאת בכרטיס מוצלחת? או שאולי עדיף כרטיס מסך אחר עם video in ?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by huber,

מעבד AMD XP 1900 לוח אם Msi K7T266A Pro2 + RAID זיכרון MUSHKIN 256DDR PC2400 כרטיס מסך Msi Geforce3 Ti500 64DDR Pro-VTG מארז ANTEC SX1030 B מאוורר למעבד GLOBALWIN CAK II 38 מפרט זה פורסם באחד האתרים במחיר 5500 ש"ח... מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by y_i_c,

יש לאח שלי מחשב AMD XP 1700 עם לוח של Gigabyte GA-7VTXE עכשיו יש בעיה מוזרה!!! מדי פעם כשמדליקים את המחשב מתקבלת הודעה שיש בעיה ב Dual Bios שביוס אחד לא תואם לשני!! או שמופיע שיש בעיה מ NVM ואז כל הנתונים בביוס מתאפסים! וצריך להגדיר מחדש!!!! אם אני עושה RESET לא עוזר! אני צריך לכבות את המחשב לחכות מס' שניות ולהדליק שוב! ורק אז אני יכול לעשות משהו בנידון! אני חושד כמובן שהבעיה בלוח (הלוח חדש מלפני שבוע) . אבל לפני שאני מפרק ושולח אותו לאזטק שיחליפו לי אותו! האם מישהו פה נתקל בבעיה פעם. או שיש לו רעיון???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by honore,

:jump: :jump: :lol: :lol: שלום לכולם, ראשית ברצוני לשבח את כל חברי הפורום על מקצועיותכם הרבה. למדתי מכם המון אני מחפש מחשב עבור חבר. המחיר המקסימלי עד 3500 ש"ח. יבוסס כמובן על מעבד AMD (אפשר גם DURON). המחשב ישמש לצרכי גלישה באינטרנט+הרצת יישומים משרדיים קלים ומדי פעם משחקים. המלצות יתקבלו בברכה... I'M NOT AFFRAID TO DIE.I JUST DON'T WANT TO BE THERE WHEN IT HAPPENS-WOODY ALLEN"

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Loco,

Ok.. התקנתי תמאוררים החדשים שקיבלתי היום.. בינהם Alpha PAL 8045 ואחרי ההפעלה הלוח מצא לי רק 128MB זיכרון שהוא החצי מה 256MB כל הזיכרון בסטיק אחד.... ניסיתי שינויי ביוסים ולא הלך.. אם יש לך רעיונות תעזרו לי!!!!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. asus geforce 2 gts 32mb ddr או innovision geforce 2 ti 64mb ddr יש הבדל משמעותי בגראפיקה? אומרים ש-innovision לא כל כך איכותית אבל זה מתבטא בגראפיקה בצורה ממש משמעותית? וקחו בחשבון שיש לכרטיס השני פי 2 יותר זיכרון ככה שעומק הצבעים אמור להיות יותר טוב והביצועים שלו גם הרבה יותר טובים.

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Boomer,

מי היבואן של ELSA? מה המספר טלפון שלו אם מישהו יודע? יש רק יבואן אחד נכון? פשוט המוכר שאני עובד איתו התקשר אליהם ואמרו לו שיש רק את ה-Gladiac 311, 511, 920 ועוד מסוגים שונים שהם לא Gladiac. איך זה יכול להיות? אני רוצה את ה-721 OEM. תעזרו לי. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by puNani,

אז אני מחליט שלא ללכת על RADEON סופית... המלצתם לי לקחת GEFORCE3 של LEADTEK יש את זה בכלל בארץ? איפה ניתן להשיג את זה?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות: "גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW. שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו: מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם? האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות? במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  22. Started by PeaS,

הדבר שאני הכי לא מבין בו. אני רואה את כל ההודעות שלכם שאתם כותבים VIA ASUS, מספרים אותיות, ואין לי מושג על מה אתם מדברים, לא יצרנים ולא דגמים. למישהו יש אתר עם הסבר או מדריך או משהו דומה? עדיף בעברית.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by com,

איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. :AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...

דיונים חדשים בפורומים